Sörisön

2012-04-30 • 13:48:50 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej hallå!
Hela förmiddagen har spenderats vid Sörön med mamma, pappa, mormor och Edvin. Det är verkligen sjukt mysigt att åka ut i skogen med familjen och bara koppla bort allt. Ni borde pröva på det om ni inte har varit i skogen med familjen. Juste, det finns säkert några stycken där ute som inte vet vad Sörön är, men det ska jag allt berätta. Det är ett ställe där det kryllar av vitsippor. Har åkt dit nästan varje vår i hela mitt liv med mormor och morfar. Jag hade med mig kameran idag så jag kan lägga upp någon bild senare idag eller imorgon. SÅ ha det bra!!
/JB

LOL

2012-04-29 • 20:46:04 / Allmänt / Kommentarer (0)
Har ganska nyss kommit in efter att ha ätit riktiiigt god mat och efter en brottningsmatch mot brorsan på studsmattan. Jag vann såklart överlägset. Omg maten vi åt var såhääär god jag sväär. Det var grillad kyckling på pinne och massa gott till det. Senare ikväll så ska jag äta hemma gjord baugette och just nu kollar jag på när min broder spelar LoL.
Att jag är riktigt cool går inte att förneka!!
/JB

SAKNAR ER MASSVIS!

2012-04-29 • 18:09:16 / Allmänt / Kommentarer (0)
©Jag, Ebba & Frida!♥


Ni vet ju att Frida är i London sen är det ju såhär att Ebba är i Holland och jag saknar dom grymt mycket. Dom har liksom åkt iväg och har det riktigt chill medans jag får vara kvar i Sverige.. Dom betyder så grymt mycket för att jag inte kan beskriva det för er. Åhh, har alltid så gryyyymt roligt med dom. Ni borde ta er tid att lära känna dom riktigt ordentligt för ni kommer inte ångra er en minut. Dom är riktigt härliga personer rakt igenom! Älskar er tjejer!♥

/JB

Full Rulle

2012-04-29 • 12:37:44 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej allesammans!

Är fortfarande hos min mormor och morfar, går bara runt och har det chill liksom. Samuel och Felicia har åkt tillbaka till Västerås så det är bara jag Edvin och min kusin Filip kvar nu + Filips mamma och pappa såklart. Har verkligen haft grymt roligt som här två dagarna. Just nu är det bara jag, Edvin, mormor och morfar hemma men dom andra kommer snart. Då ska vi väl hitta på något riktigt skoj (y)

Nu när inte Frida bloggar, så tänkte jag. Är det något speciellt ni vill att jag bloggar om?


/JB

film och mys!

2012-04-28 • 21:52:46 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej hallå i stugan! Jag har haft en riktigt bra dag med mina kusiner och min bror! Vi har varit på morfars körs vårkonsert, och nu på kväll har vi myst med massa gott framför tv:n! Ni får mer och bättre uppdatering imorgon! /JB

Julia häär!

2012-04-28 • 17:57:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hejhej!
Som Frida har skrivit i ett tidigare inlägg, så är det ju jag (Julia) som ska blogga här medans hon är i London. Är riktigt avundsjuk på henne.. Vill ju också dit!
Kan ju berätta lite om mig så ni vet vad jag är för människa!
Jag är en 14årig tjej från Örebro. Jag är riktigt spraliig och knasig som oftast är glad. Min humor är nog den bästa i hela världen. Fast det är nog bara jag som tycker det, har jag kommit fram till... Såhär ser jag ut:
Jag går på Lillåns skola 7-9 och trivs bra i min klass. Den är väl ganska skum men tycker om den ändå. När jag inte är i skolan, så är jag ofta med mina härliga vänner, tar kort, sitter vid datorn eller det jag älskar mest är i stallet med mina härliga vänner. Jag rider i en hoppgrupp på onsdagar 18.30 och jag brinner verkligen för hoppningen. Känner mig så sjukt fri och det är bara så häärligt. Jag brukar tävla lite hoppning inom klubben och på senaste tävlingen kom jag tvåa:D Bilden under är från den tävlingen.
Jag rider inte bara i hoppgruppen utan jag rider också i en dressyrgrupp. Sen jag började i dressyrgruppen för ungefär ett år sen, så har jag utvecklats inom min ridning sjukt mycket. Jag tycker också att det blir roligare och roligare med dressyr. Jag brukar även i dressyr tävla lite inom klubben. Mina senaste insatser är jag riktigt nöjd med. Vann en hel cup och på bilden nedan så är den tagen från sista cup omgången.
Nu vet ni lite mer om mig,  och om ni vill veta mer om vad jag gör på dagarna så¨kan ni kika in på min egna blogg www.jbjrck.blogg.se!
Vi ses mer imorgon så ska ni få en hyffsat bra uppdatering från mig! HAJDÅ!
/JB

I bilen!

2012-04-28 • 10:43:58 / Allmänt / Kommentarer (2)

Hej allihoppa!

Påväg mot flygplatsen just nu, och sen drar vi mot London!
Min snälla vän och gästbloggare Julia kommer säkert skriva ett inlägg om henne eller någonting sånt ikväll!(y)

Kommer förmodligen inte kunna uppdatera, men kaaaaaanske lägger upp ett inlägg senare idag eller kanske från London! Men nu måste jag vara lite social mot dom andra i bilden, vi sed och hörs och ha det underbart!

Hejdåå!

Mina ridstövlar!

2012-04-28 • 00:01:00 / Allmänt / Kommentarer (1)

I söndags (tror jag det var) när jag red clerran, så gick mina ridstövlar sönder, altså själva dragkedjan gick upp där nere! om ni fattar, altså det blev typ ett hål!

Och igår åkte pappa till Hööks för att kolla om dom kunde fixa det eller någe sånt, och då fick jag ett par helt nya likadana ridstövlar!!

Gissa om jag blev glad?! För jag har ju haft mina rätt länge nu också, så dom är ju slita och så, ååååh, vad glad jag blev, och vi behövde inte betala en enda krona! haha, vi fick till och med tillbaka 13 kronor, haha, typ för att det är rea där nu, eller någonting sånt;))


Några bilder från hoppgruppen i onsdags!

2012-04-27 • 20:25:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Mamma fotade fyra bilder i onsdags på mig och Jim, ibörjan av ridpasset. Och jag tror nog det var första gången mamma höll i en kamera, så bilderna kanske inte är i toppform, men bilder är det iallafall!;))


haha, tungan, återigen..;)

Helgen!

2012-04-27 • 18:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

Lördag: Åker till Västerås flygplats, sen tar flyget därifrån till Londooooon! Julia kanske bloggar
Söndag: Är i London! Julia bloggar
Måndag: Är i London! Julia bloggar
Tisdag: Hem från London. Julia bloggar

Ja, som sagt så ska min lille bästavän Julia blogga här i helgen medans jag är i London, så ni får uppdatering! (Y) :D kika in hennes egna blogg också! HÄÄÄÄÄÄÄÄR


hhaha, här har ni Julia när hon sov hos mig i helgen, nu vet ni hur hon ser ut.. ;)))hahah

Dagens blogg - Vinnare!

2012-04-27 • 15:59:00 / Dagens blogg/Bloggtips / Kommentarer (4)
Nu har jag lottat ut Dagens blogg vinnare!


Vinnaren bliiiiiiiiir....

DENHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR bloggishen!

och bara för att, så kan det bli en till vinnare, och andra vinnaren bliiiiir...

DENHÄÄÄRA bloggen!


Grattis till er tjejer!
Skicka en bild till [email protected] eller lägg upp en bild på eran blogg och länka inlägget i en komentar, så får ni en bildlänk i menyn! :)

ovh ni som inte vann, självklart kommer det snart en till dagens blogg, så bättre lycka nästa gång!;)

New in!

2012-04-27 • 14:30:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Igår var det ju sån här "tjej kväll" på stan, och mamma var där och köpte med mig domhära byxorna till mig, har redan sånna fast andra "färger! Så det var rea på dom, thanks mammiii!

Dagens "To do list"

2012-04-27 • 12:39:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

Sjuuuuuuk-.-

2012-04-27 • 10:38:09 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej!

Vaknade imorse och hade svinont i halsen och kunde knappt prata och tror jag hade feber också, men nu är det liite bättre. Men jag ska ju till london imorn, så då kändes det bättre att vara hemma så jag inte blir jätte sjukt till London!
Men om jag orkar idag så ska jag försöka blogga mycket och så!

Lägger upp en "to do list" strax för dagen också!

Anars tänkte jag bara vila upp mig och lyxa till det med smoothi och andra gottiga saker(L) För det var riiiktigt längesen jag hade en "fri" dag och att jag var sjuk! Men det kom ju lite opassande, men hoppas verkligen jag blir frisk till imorn!

Ni får ha det bra, så ska jag försöka fixa lite saker! Hejdåå sålänge!


©Jag i varberg December 2011, saknar Varberg så de gör ont.

Ridpasset idag!

2012-04-26 • 21:55:24 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hejj!

Ridningen idag gick väll helt okej. Vi skulle egentligen hoppat, så jag fick inte ha Eddy (han får inte hoppa). Så jag fick ta Glow! Men sen red vi dressyr iallafall, men jag fick Glow ändå.
Glow är en smal och speciell D-ponny som sparkar bakut eller bockar när man lägger till spöt på baken, men han är riiiiktigt seg så ni fattar inte, speciellt i dressyren. Jag fokuserade verkligen inte på formen, utan på att han skulle gå framåt för det var evigheter sen jag red honom. Tillslut fick vi till tempot rätt bra, och galoppen lyssnade han tillomed i(!)
Men det var lääängesen jag blev sådär svettig, nivet när man blir helt röd och ansiktet bara dunkar, haha


Nej, nu tänkte jag fixa mig och sen dejta sängen för att vila upp mig till imorn, då ska vi springa 6-7 kilometer i skolan!..

Vääääärldens finaste pluttinutt(L)

Glöm inte!!

2012-04-26 • 12:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

Att klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att anmäla er till dagens blogg, tar någon sekund och den avslutas imorn!
Kom igeeeeeeeeeen! :D

Mobil - Död

2012-04-26 • 07:24:56 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej, vill bara kika in på morgonen lite såhär och säga att jag inte är död, men min mobil är det!

Det var såhär, att jag skulle byta sånhära kod som man kan ha för att komma in på själva iPhonen, och så glömmer jag bort den, slår fel för många gånger så jag måste återställa iPhonen. Så jag har klarat mig utan den sen  vid lunch igår(!) och har fortfarande inte fått tillbaka den. FML, kommer aldrig mera byta kod. så alla mina bilder, SMS, appar och nummer kommer att vara borta, så ni får mer än gärna skicka nummer! OCh alla som smsat mig sen igår och jag inte svarat, är det därför:p
åååååååh, hur kunde jag vara så klantig?!?!?!?!?! haha, aja, jag får klara mig och jag får fixa alla nummer och sånt och appar sen, liksom hellre en iPhone än att inte ha en? okej, ni fattar nada, men jag försöker se possitivt.

Nej, nu måste jag skynda mig till skolan! hejdååå!
och glöm inte allahopa, langa nummer!

och nu när jag går in på datorn och kollar bloglovin, ser jag att det är över 100st nya inlägg eftersom jag inte har någon mobil.



åh, nusse, fyfasen vad jag inte vill gå i skolan idag, vill såååå mycket hellre vara hos dig(L)

In the schooooool!

2012-04-25 • 10:11:41 / Dagens outfit / Kommentarer (1)

Sitter i skolan och har snart Svenska, vi hade nyss dans och då sydde vi kläder till dans uppvisningen..? haha

Igår på sporrenmötet kom vi fram till en massa saker som vi ska göra fram till sommarn(y) och jag upptäckte att jag bara har 1 helg ledig fram (än sålänge) till sommarn! Men det är ju bara roliga saker jag ska göra(y)

I eftermiddag, när jag slutar-vid 4, så åker jag direkt till stallet och träffar goa vänner!(y) Sen hoppgruppen på förmodligen JimpaLimpan:D

Nu börjar vi, vi hörs ikväll, OCH glöm inte Dagens blogg!! Bläddra bara ner liiite och anmäl er, jag har ju lovar att om ni är duktiga så gör jag videoblogg! Alla som anmäler sig är bäääst, hihi

Hejdåå

Påväg hem!

2012-04-24 • 19:18:29 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Sitter just nu på bussen påväg hem från stallet. När jag kommer hem blir det att ta tag i högen med läxor.. -.-

Helt ovärt inlägg, men vi hörs!

hihi, mina fina vänner för ungefär en halv minut sen, bild tagen från bussen;))

Blått♥

2012-04-24 • 11:31:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Allt är från Hööks!






Frida gillar blått, hööörde ja?

Skolaaaaa.

2012-04-24 • 08:01:57 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Sitter i skolan och väntar på att Svenskan ska börja. När jag slutar skolan har jag utvecklingssamtal och sen åker jag till stallet för att gå på sporrenmöte(y)

Glöm inte att anmäla er till Dagens blogg om ni missat de!:D

Nu kommer Mia så tjarrå!

ååååh, vad jag är taggaaad!:D

It's me

2012-04-23 • 20:30:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

3 saker du gillar
Hästar
Mina vänner
Min familj

3 saker du hatar
Orättvisa
Spindlar
Puckade lärare


3 saker du saknar
Öland ridlägret 2010
Tiden med Benton
Mitt gamla hus

3 saker du ser fram emot
Hällefors i sommar!
Att lära känna Clerran mera
Sommareeeen

3 favorit saker i ditt rum
Kameran
Datorn
Sängen


Dagens blogg!

2012-04-23 • 19:12:17 / Allmänt / Kommentarer (10)
Nu kör vi på en Dagens blogg!
ni har bara till på fredag på er att anmäla er, då den avslutas!

Så passa på! Anmäl, Anmäl, Anmäl er! Om det blir tillräckligt många så lottar jag ut en vinnare i en videoblogg! och denna gången Lovar jag att jag gör det om ni är duktiga!:D

Komentera bara "Jag är med" !:D

Hemma från regntur

2012-04-23 • 18:16:40 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Nyss vart ute och sprungit i SPÖ regn och hagel.. Och sen när vi kommer tillbaka slutar det såklart.. Haha;) men orkade iallafall med 5kilometer(y)

Nu belönar jag mig själv med en smoothi, yum, yum, yum, delicious

Skolan

2012-04-23 • 13:51:45 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Hejsan! Sitter i skolan och har snart Spanska, hela dagen hittills har vi läst.. För det är någon bok dag?

Imorse var jag iallafall hos tandläkaren och fick världens konstigaste tandställning och den gör skit ont just nu. Aja

Nu börjar spanskan, vi hörs!

Veckoschema!

2012-04-23 • 00:01:00 / Allmänt / Kommentarer (5)

Ungefär såhär, skulle egentligen ridit Clerran i veckan, men det hinner jag inte.. -.-
Men som ni ser så åker jag till London på lördag!! :D åååh, vad kul det ska bli! Är där i fyra dagar och kommer hem på tisdagen.

Men jag vet inte hur jag ska göra, ska jag försöka hitta någon som kan gästblogga? eller ska bloggen bara vara medans jag är borta?
Hjälp miiig! Vad tycker NI?

Ridningen på Clerran [21/2]

2012-04-22 • 20:40:07 / Allmänt / Kommentarer (0)
Red ju Clerran då, henne har jag berättat om lite redan, men hon är iallfall min mosters häst på 170cm i mkh och unghäst.

Började med att gå en bit, som alltid och sen efter ett tag satt jag upp. Vi red ut, hon skötte sig jäte bra i skritten, hon hoppade till lite då och då bara för småsaker, haha:´)
Sen trava jag rätt mycket också, hon har ju så sjukt jäkla stor gång, så det känns ju lite ovant;) Men det gick jättebra, och jag kúnde kontrollera och så och hon lyssnade (y)
haha, sen på ett ställe, som hon alltid är rädd för och gör samma sak, så sänker hon ryggen, så den bara fösvinner och man sjunker ner, och så tar hon långa, försiktiga steg, typ som en detektiv (haha) och smyger förbi och tror hon är osynlig, ifall det skulle komma spöken. hahah, så sjukt söt, och man liksom känner hur ryggen bara försvinner;))

Sen trava jag lite till och så, hon hoppa till lite för allt möjligt, som vanligt, och en gång höll vi på att hamna i diket;)
Sen fråga min moster om jag ville galoppera (har inte gjort de på henne förut), och då sa jag nej, ville lära känna henne lite bättre. Men sen travar vi och så säger min moster, fatta galopp, jag bara vaa, men bäst att lyda;)) och herreeeeeguuuud vilken galopp!!!!! Asså ni tror jag överdriver, men den var verkligen kunglig! hon har perfekt takt, steg och allt sånt. och gud, det kändes verkligen aom att sväva på moln! har aldrig någonsin under mina 14 år känt mig bekvämare, haha! Men som ni fatar var det riktigt kul, för jag trodde den skulle vara annorlunda, eftersom traven är lite speciell.
Det gick iallfall jättebra! Sen hoppade jag av och gick resten hem, för vi red väldigt långt. Eller ja, min kusin körde lilla Benton så jag satt i kärran halva vägen också;)

Clerran ska jag börja rida 1-3 gång i veckan också, så det blir superduper kul!(y) Och så ska jag förhoppningsvis om allt går bra, få börja hoppa in henne (y) :D

image description
iPhone bild på Clerran♥

Hunger games!

2012-04-22 • 13:04:11 / Allmänt / Kommentarer (1)

Jag och Julia ska snart dra oss upp på stan för att möta Smilla och vi ska se Hunger Games (y)
HAr tyvärr inte hunnit gjort tidsinställda, men när jag kommer hem så ska jag verkligen försöka sätta mig och blogga massor!

Men för att det ska bli bra uppdatering, så får ni mer än gärna ge Önskeinlägg, det är ju trots allt er jag bloggar för, och då ska ni få vara med och tycka!:D  Ni får önska verkligen vad som helst!

Nej, ni får ha en toppenbra söndag så hörs vi ikväll, hejsvejs!

©Fina Landelas öga..;)

Ridpasset i Torsdags!

2012-04-21 • 20:40:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Det var nytt abonemang = Nya hästar! Och gissa vem jag fick?!
Nu kommer ni bli förvånade, för jag fick... Eddyyyyy! haha, igen;) Bara för att han är bäst!

Okej, vi började med att rida fram då. Vi började nästan direkt med att göra skänkelvikningar till medellinjen och så. Ibörjan gick det inte så bra och han släpade bakbenen, men sen gick det lite bättre och bättre! Sen gjorde vi en massa saker som typ framdelsvändningar, bogen in och sånt!

Efter ett tag bara släppte det, altså bakbenen bara, smashing! Och till och med vänstergaloppen lossnade efter ett tag! Åh vad glad jag blev! han gick i hyffsat stadig form hela tiden och, åååååh! känslan ni vet!
haha, a, iallfall det var så himlans kul men man får verkligen inte någonting gratis, men allt slit är det värt!
Denna lektion ska jag komma ihåg, och försöka få igång honom sådär fin lite snabbare, och även högergaloppen!
Men det var iallfall väldigt, väldigt kul! :D
Synd att ingen fotade :/

Gammal bild på mig och pluttinutten♥

Julia Björk!

2012-04-21 • 20:19:03 / Allmänt / Kommentarer (0)
Sitter just nu hemma med världens bästa Julia Björk som slaggar här inatt! Detta blir super!
Var och red Clerran förut också, inlägg om det ska jag försöka göra sen! Och inlägg om i torsdags kommer också snart, så håll koll!

Nu tänkte jag vara lite social med Julia, vi höres!


whiskyyyy!(L)

Mitt rum!

2012-04-21 • 19:36:20 / Allmänt / Kommentarer (1)
Fick ett önskeinlägg om ifall jag skulle kunna lägga upp bilder på mitt rum, och självklart kan jag det!:D
Så här kommer dom!;

haha, fina bilder.. men aja, nu vet ni typ hur mitt rum ser ut!
Men vi ska flytta snart, så då får ni ju nya bilder på mitt nya rum!;)

Brunsås med potatis!

2012-04-21 • 12:20:57 / Dagens outfit / Kommentarer (1)

Fråga inte om rubriken, för det har inte ens med inlägget att göra..:p

Är just nu hos min moster, ska snart ut och rida Clerran(y)
Ikväll hoppas jag att det blir att sova över med Julia!

Riktigt ovärt inlägg, men nu vet ni att jag lever!

Nu ska jag ut och hämta Clerris! Hejdåå!

Kvällen!

2012-04-20 • 15:14:02 / Dagens outfit / Kommentarer (2)

Sitter i soffan just nu och har blött hår för det regnar om någon missat det..-.-

Om cirkus en timma drar jag och träffar Maja, Sofia hos Petra och vi ska kolla på Disney filmer, hihi, gölliga vi är(y)
Men innan det måste jag fixa lite saker. Jag hade tänkt fixa ett önskeinlägg, men nu hinner jag inte det, så det får jag fixa imorn!

Nu måste jag gå, vi hörs och ha en bra fredag!

Ridpasset i hoppgruppen igår!

2012-04-19 • 20:27:17 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Okej, jag får göra det på mobilen, så det får bli som det blir!


Vi böt ju som sagt hästar, jag fick Jim! En liten storhäst, mörkbrun. Jag har ridit honom förut också.

Vi började med att rida fram, han lyssnade väldigt bra och var fin ibland, i galoppen blev han lite snabb ibland, men för det mesta lyssnade han jätte bra!:D

Sen skulle vi hoppa, det var först en upphöjd bom, sen ett galoppsprång och sen ett räcke, 5-6 språng fram till oxer.
Det gick väll halvbra första gången, vi fick in typ 5 och ett halvt språng.

Nästa gång tyckte han det var så kul, så han började sparka bakut och försökte bocka, haha, söööt!
Haha, men vi fick in 6 språng och det blev jättebra!
Sen höjde hon lite och då skulle vi få in 5 språng, han försökte bocka igen, hihi;) men iallafall, jag fick ju öka lite men det fick jätte bra och vi fick in 5 språng!
Sen hoppade vi det några gånger och så.

Sen hoppade vi typ först ett räcke som var snett igenom, sen ut på långsidan och förbi A och svängde sen upp på en oxer, 5 långa språng på båge till ett räcke och efter det 3 långa språng till ett till räcke. Jim är ju rätt liten om man jämför med dom andra, så jag fick öka på rätt bra, men det fick verkligen suuuper!:D han lyssnade verkligen på mig och så!(y)
Det hoppade vi några gånger och hon höjde varje gång.

Sen hoppadevi samma sak, fast åt andra hållet. Det var lite svårare, vi kom i lite undertempo på där det skulle vara tre språng, men i landningen ökade jag på rätt mycket så det gick jätte bra:D
Och det gick också bra nästan varje gång(y)

Sist hoppade vi detdär vi hoppade ibörjan och vi skulle ha 5språng. Då var det rätt högt, men det gick jättebra!:D

JAG rycker att ridlektionen gick riktigt bra faktiskt och man märkte på Jim att han tyckte det var kul eftersom han försökte bocka varje gång, höhö:')

Men det kändes faktiskt som om vi hittade varandra rätt så bra och båda tyckte det var kul!:D
Och det kändes faktiskt som om jag behövde den här lektionen för ridningen har verkligen inte gått bra rätt länge nu, men a det var verkligen jätte kul idag!:D

(hoppas inlägget inte blev allt för rörigt nu när jag gjorde det med mobilen!)

Bara för att jag inte har någon bild på Jim på mobilen..;)

@8:an

2012-04-19 • 17:23:22 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Sitter just nu på bussen påväg till ridskolan! Ikväll blir det ridning också, byter hästar så har ingen aning om vem jag ska rida.
Skolan idag gick bra, pisslång dag, men aja.

Jag ska försöka skriva detdär inlägget om ridningen igår, i värsta fall så gör jag det på mobilen, anars får ni det imorn kväll!

Hejdå och ha det bäst!

Försök aldrig lära en gris att sjunga, du slösar bort din tid och du gör grisen arg.

2012-04-18 • 21:09:27 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Hahha, där fick jag till det med rubriken allt!..;)

Har suttit och spelat Wii, som min lillebror fick idag, sen jag kom hem från stallet!

Det var ju hoppgruppen idag, böt hästar och jag fick roliga Jimpalimpan! Kan berätta mer om det imorn, för nubmåste jag kolla igenom Engelska läxan och Svenskan!

Vi hörs, och jag försöker VERKLIGEN blogga så mycket jag kan, det gör jag verkligen!

See you!

Min, Sofias, Petras och Majas snygga båt som vi gjort på tekniken!!

Det enda paradiset som finns är det som gått förlorat.

2012-04-18 • 08:02:56 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Halloj!

Igår blev det inget utvecklingssamtal, för det hände en sak här hemma, så det gick Inte, så jag får väll antagligen ha det nästa vecka.

Börjar om typ 40 minuter, med dans, och sen direkt efter skolan åker jag till stallet, träffar människor och sen ridning, nya hästar! Har faktiskt ingen aning om vem jag får.. Men det blir säkert bra!

Nu måste jag göra ordning mig det sista, vi hörs! Ha det bra tills det!

Världens sötaste lilla Bella-

När ska vintern ta slut?!

2012-04-17 • 15:07:10 / Dagens outfit / Kommentarer (1)

Denhär dagen har verkligen inte vart bra hittills, och sen mitt i allt börjar det snöa? När ska vintern ta slut??
Och snart ska jag cykla, igen, till skolan för att ha utvecklingssamtal, och det lär ju inte heller bli direkt bra.

Nej, nu känner jag att detta inlägg blev väldigt deppigt så måste nog avsluta ny så det inte blir allt för deep.

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall! Hejdå!

I will never forgot you

2012-04-16 • 21:05:45 / Dagens outfit / Kommentarer (1)

Precis kommit hem, vi planerade London lite så nu är jag superduper taggad!:D 12 dagar kvaaaar!:D

Nu tänkte jag ta och göra ordning mig för kvällen, är sjukt trött..
Imorn blir det först skola, sen utvecklingssamtal.. och mycket mer vet jag inte!

btw, min kusin vann SM i enduro igår (typ motorcykel) så han är bäst i Sverige, höhö, stolt kusin här (a)

Lite fler bilder från igår på tävlingen!

2012-04-16 • 16:50:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Två jättefina bilder som Kajsa Palmer fotade på oss igår på tävlingen :D


haha, och så bjuder  jag stort på en riktig failbild eftersom ni ville ha det! haha, mobba mig inte för mycket nu..

Veckoschema!

2012-04-16 • 10:12:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

ungefär så, men i heögen kan det bli lite ändringar :p

Film - Jag och Ineke igår!

2012-04-16 • 01:57:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
Jag och Ineke igår på tävlingen, tack Fanny för filmen! :D
Filmen börjar när jag hoppar hinder nr.6
hahaha, hoppas ni får er ett litet skratt när jag håller på att ramla av vid 8:an!;)) Var inte riktigt beredd på detdär;)



Alla tips om hur jag skulle kunna rida bättre är mottagen, all kritik om hur dåligt jag rider slängs i skräp högen!

Om jag vågar någon dag kanske jag lägger upp en film från förra tävlingen också, för att se om det var bättre denna gång, om ni vill förstås? :D

Hoppcupen omg.1 idag!

2012-04-15 • 19:27:29 / Allmänt / Kommentarer (3)

När jag kom till stallet så började jag borsta och så, och fläta, och så hjälpte Kajsa mig med knoppningen, tack!!
Sen byggde och gick vi banan, jag var sjukt nervös för att jag skulle glömma banan, men det kändes som om jag lärde mig den tillslut! :D
Sen borstade jag lite till, och sen skulle första ryttaren rida henne, så jag och massa andra ruliga personer gick upp till cafeterian och kollade på dom, vi satt där rätt så
länge, det var verkligen jätte skönt att vi inte behövde stressa!

Sen gjorde vi en massa, sen började vi rida fram, det vaar ju ett tag sen jag red henne, sist var på en tävling;)
Men hon var väldigt stressad när vi red fram, sen ibörjan när vi hoppade fram så gcik det lite sakta så det blev lite konstiga hopp, men sen fick vi upp farten lite mera(y)

Sen kom vi in på banan!
Det kändes som att vi hade en rätt bra fart, lite undertempo ibland, men bättre än dom förra gångerna!(y)
På 4:an blev det ett litet missförstånd, så hon tänkte stanna, men sen hoppade hon endå, duktig flicka!
Vi klarade oss igenom grundomgången (1-7) felfria, sen första på omhoppningen hade hon inte hoppat förut, det var en oxer, så hon sprang förbi, andra gången - likadant, tredje gången - Likadant ;)) haha, men asså guuud vad trött i benen jag blev, dom var som smör! Och man behöver ha mycket ben på henne, och ja, ;)
Men då fick vi ju int hoppa mera, men vi tog om 2:an igen, som var ett lätt hinder och då gick det jättebra:)

Jag är iallfall jätte nöjd över henne idag! Och jag märker verklgien att det har blivit skillnad på oss sen första gången, då gick det ännu mer i slovmotion fast det var 70 (idag hoppa vi 80), och så och det var första gången jag kom till omhoppning med henne, haha;))

Så jag klarade altså mina mål som var: Inte bli utesluten innan trean, och komma ihåg banan, haha:D

Men nu bjuder jag på lite bilder som pappa tog;






trean, när hon först inte tänkte hoppa, jagvet, det är jättesynd om henne för jag har knappt någon eftergift.. :s


Fina hästen♥

yeeey, film tror jag kommer, om  det inte ser FÖR hemskt ut..

haha, men dagen var iallfall riktigt rolig och jag är väldigt nöjd över ritten;)

Men nästa gång tror jag att jag måst ha en annan häst, vi som är med i Idrottslyftet måste det..:((


Det finns en bild, en riktigt failbild, vågar jag visa er den.. ?? haha, får se, kanske ;)

@på tävlingen

2012-04-15 • 13:03:26 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Sitter och kollar på tävlingen på ridskolan, och har precis ridit!
JAG är jätte nöjd, och det var den bästa tävlingen med henne, men jag skriver mer om det ikväll och bilder och kanske film kan ni förvänta er!:D

Nu ska jag fortsätta fota tävlingen, hejdvejs!

Fixar inför tävlingen!

2012-04-14 • 19:13:01 / Dagens outfit / Kommentarer (3)

Sitter och smörjer och grejar inför tävlingen imorn, har även besök av två superduper söta hundar som jag är hundvakt för, och ikväll ska vi gå en långpromenad med dom(y)

Barnkalaset förut gick iallafall super bra och sen hade vi lite kul och funka musik.. Hahah, roliga vi är;)

Nej, nu måste jag fortsätta!
Hejdåå!

GAMLA bilder

2012-04-14 • 14:00:00 / Allmänt / Kommentarer (5)
Tog fram hårddisken förut och hittade MASSOR med gamla bilder, har inte ens kollat hälften, men bjuder till 110% på bilderna! ;)





och så avslutar vi med en bild på mig och söta Matilda, hihi :D

Svar på komentar!

2012-04-14 • 13:15:49 / Dagens outfit / Kommentarer (1)

Imorn på hoppcupen tror jag att första start är runt klockan 10.00 på Örebro fältrittklubb!:)

(Nu fick det bli såhär konstigt för internet på datorn funkar inte)

Ineke imorn!!

2012-04-14 • 10:12:08 / Allmänt / Kommentarer (1)

Sitter och pluggar Kemi med högsta volym på med One Direction (y)

I eftermiddag ska jag till stallet för att ha barnkalas, sen hem och förbereda lite inför tävlingen imorn(y)

Imorn då, på tävlingen. Jag ska hoppa 80 med Ineke, jag har inte ridit henne på evigheter känns det som, och hon blir helt annorlunda på tävling;) Så mina mål inför imorn är att klara två hinder utan att bli utesluten och inte glömma banan, hahah, fina mål jag har, medans vissa har att vinna;)
Men som sagt, jag har inte alls höga fösväntningar eller vad man säger, det roligaste ska bli att bara få rida henne igen! Saknar henne så otroligt mycket så ni förstår inte!

Nej, nu måste jag fortsätta med kemin, hejdåå!

Jag och världens finaste Ineke på förra tävlingen♥

New in!

2012-04-13 • 18:15:26 / Dagens outfit / Kommentarer (2)

Hemma från stan, fick med mig hem linnet på bilden där nere!
Sen gick vi mest runt och pratade eftersom det var mer än evigheter sen vi träffades.

Nu tänkte jag försöka starta datorn och göra lite tidsinställda!
Hejdåå!

och nej, jag tänkte inte på att mitt hår är i vägen, men ni ser ungefär hur det ser ut!;)

Fredagen den 13

2012-04-13 • 12:04:06 / Dagens outfit / Kommentarer (2)

Jag har väll samma rubrik som alla andra idag då!

Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha Engelska sen SO och sen slutar vi:D
Då tror jag att jag åker upp på stan med Matilda(y)
Och sen ikväll blir det nog myskväll med familjen och mitt påskägg som är kvaaar!(y)

Nu måste jag vara lite social med dom andra, så vi hörs ikväll, hejdåå!

Fina tjejer på Bhern Arena för någon timma sen..;)

The Day

2012-04-12 • 21:51:16 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Hellojsan!

Skolan idag var helt okej, sen åkte jag till stallet och sen på kvällen ridning, skriver om den imorn för nu är jag för trött..!

Riktigt onödigt inlägg, men nu vet ni att jag lever!

Hejdååå allesammans så hörs vi imorn


Min, Majas, Petras och Sofias fina båt på tekniken!:D

Ridpasset igår med Ferrari

2012-04-12 • 16:31:15 / Allmänt / Kommentarer (1)
Jag skulle rida Ferrari dårå. Vi hade typ "teknikpass" eller vad man nu ska kalla det, altså vi tränade på att få hästen att lyssna och lite snäva svängar!

Vi började med att rida fram, hon var fin och så.
Sen började vi hoppa, först travbommar, fatta galopp precis efter och sen en snäv sväng till höger på ett räcke och sist kombination med tre galoppsprång emallan. Hon blev lite snabb och vi fick in 3 och ett halft språng mellan den första, så det blev lite konstigt, men nästa gång blev det bättre, men hon var fortfarande snabb.

Sen gjorde vi kanske lite saker emellan, men sist red vi en bana som såg ut typ såhär:

javet, den blev väldigt rörig, men banan ar rätt så rörig och lång ;) men som ni ser så är det rätt snäva svänga på vissa ställen!

När vi red, så kändes det väldigt bra! Hon var hyffsat lugn och lyssnade på mig! :D
Sen andra gången givk det lika bra, fast det var högre, och dom snäva svängarna gick också väldigt bra!


Jag är rätt nöjd över ridpasset, för hon har aldrig lyssnat så bra på mig :D


Gammal bild på mig och Ferrarin!

Saker ni kanske inte visste om mig?

2012-04-12 • 07:36:37 / Allmänt / Kommentarer (0)
•Jag har nog världens dåligaste självförtroende, men jag jobbar på det!:D
•Jag har en halv plast tand, eller vad det nu är för något?
•jag älskar att gå runt och pyssla i stallet med hästarna själv
•Jag är beroende av att borsta mitt hår
•Jag ska till London om 16 dagar!
•Jag saknar att rida Ineke så otroligt mycket så ni fattar inte!

Första dagen i skolan-Avklarad

2012-04-11 • 21:10:29 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Ligger just nu i sängen och läser SO! Lite sådär lagom kul start igen efter lovet..?

Skolan var ändå helt okej!
Efter skolan åkte jag direkt till stallet, träffade kompisar och så och red, inlägg om ridpasset kommer imorn, blir inte så kul att läsa om jag skriver på mobilen! Försöker fixa det imorn.

Nu måste jag nog fortsätta med SO'n, vi hörs alla grisar! Hejdååå!

Fina Klerran<3

Ridpasset på Klerran!

2012-04-10 • 20:56:51 / Dagens outfit / Kommentarer (2)

Hej! Är hemma nu från stallet och allt!

Imorse kom min moster och hämtade mig, vi åkte till henne, fixade i stallet och sånt!
Tog in Landela och Klerran, jag valde att jag skulle rida Klerran, som jag red igår!
Sen efter lunch red vi ut - i regnet. Men det var inte så farligt faktiskt, lite mysigt!;)
Efter att vi gått ett tag så hoppade jag upp, hon var lite fjantig och ville inte stå still, ni vet unghästar;) men vi får träna!

Vi skrittade ett tag, jag kollade gas och broms och hon lyssnade super!
Sen travade vi rätt så länge, mycket längre än igår och det gick bra. Vi red förbi Anneli och Landela för att Klerran har mycket större trav, och unghästar kan ju inte gå lika kort och samlat som Landela.
Ibland blev hon lite snabb, och ibland fick jag tag i henne , men sen lyssnade hon super och jag behövde bara använda sätet:)

Sen red vi på och när vi kom tillbaka fixade vi ordning dom och så.
Jag tycker att det gick rätt så bra, jag länktar verkligen tills vi lärt känna varandra lite bättre!:D och till sommarn kanske vi t.om kan hoppa??:))

Jag kommer förmodligen att åka ut och rida henne 1-2 dagar i veckan!:)) det blir super:D


Nu ska jag snart dejta sängen, så hörs vi imorn då det blir ridning i hoppgruppen på Ferrari:D

Svar på komentarer!

2012-04-10 • 11:01:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Fick några frågor!


Sara om ÖNSKEINLÄGG - MIN KAMERA UTRUSTNING:
Vad är en Tamaron ? Får bilderna bättre färg förklara gärna ?
Svar: Nej, Tamron är själva märket, alltså typ som Canon, eller Nikon, fast detta är märketTamron!

Sanna om ÖNSKEINLÄGG - MIN KAMERA UTRUSTNING:
Går det att bara köpa en systemkamera eller måste man köpa mycket mer?
Svar. Nejdå, det kan man välja själv. När jag köpte min, så fick jag med en väska och två objektiv, men man kan ju bara köpa själva kameran!:)


   

Daniella om ÖNSKEINLÄGG - MIN KAMERA UTRUSTNING:
Vad är bäst att köpa objektivet eller Tamaron ?

Svar: Nu fatta jag inte riktigt, altså "Tamron" är ju själva märket på objektivet, så man kan ju inte välja mellan att köpa tamron eller objektivet:p
Fråga igen om jag fattar fel!




Och till sist vill jag bara säga att inte inte behöver vara "rädda" eller "skämmas" för era frågor (varför man nu skulle göra det??) för jag har era IP-adresser ändå, så jag vet att dom här tre komentarerna ovanför är skickade av samma människa :p

Vecka 15

2012-04-09 • 22:10:45 / Dagens outfit / Kommentarer (2)

Måndag: hem till moster, rida där
Tisdag: Hem till moster, rida där, kanske sporrenmöte
Onsdag: Skola... Hoppgruppen
Torsdag: Skola, Ridgruppen
Fredag: Skola, ?
Lördag: Kanske hem till moster anars vet jag inte
Söndag: HOPPCUP!

Ungefär så kommer min vecka att se ut, +massa plugg dårå..:/
Men som sagt, på söndag är det första omgången av hoppcupen!:D om det är någon som vill veta lite mer om den, släng iväg en komentar!:D

Dagen - Ridpassen!

2012-04-09 • 21:01:01 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hejsan, förlåt förlåt för den himlans dåliga uppdateringen idag!
Men nu ska jag berätta om min dag!


Började med att jag åkte till ridskolan vid 9 imorse och kollade när min moster tävlade dressyr med sin Landela!
Efter att hon hade ridit så bestämde vi att jag skulle följa med henne hem (och min kusin förstås) , så då åkte jag till dom.

När jag kom dit så mockade vi och fixade allt i stallet och med Landela.
Sen tog vi in Benton, Hille och Klerran(Clearwater). Benton red hans ägare, min kusin och några andra red ardennern Hille. Och så skulle jag prova rida Klerran, hon är en unghäst på 170cm i mankhöjd, en riktig bjässe;) Det var första gången jag red på henne, och det är ingen mer än min moster som ridit henne! Och hon kan var lite sådär småbusig, som unghästar ni vet, så jag kände mig ju inte helt säker ibörjan;))

MEn sen red vi då, jag började med att gå med henne fram tills vi kom till skogen, där jag satt upp. Hon kändes faktist inte så jätte hög som jag trodde att det skulle kännas, men ovant var det ju, för hon har väldigt stora gångaarter!
Skrittade och gjorde halter och halvhalter och så, så att hon skulle lyssna, och hon är verklgien jätte duktig och lyssnar jättebra!
Sen provade vi att trava lite, och Jisus vilken trav hon hade! Lite skillnad mot Eddys va?? ;)
haha, men det gick väldigt bra och hon lyssnade! Men hon är inte lika känslig i munnen som Landela (hennes mamma) som jag brukar rida, höhö.
Men det gick toppen! Sen hoppade jag av, för hon har precis haft en sträckning i ryggen, så man får inte rida för länge på henne.

Sen efter en bit så frågade Anneli mig om jag kunde hoppa upp på Benton lite, för det var mest han som bestämde över min lilla kusin. Benton , min barndomsponny som jag lärde mig rida på!
hhaa, iallfall, Benton är en liten envis ponny på runt 1meter i mankhöjd, liiiite skillnad mot Klerran;))
Det var inte så svårt att komma upp iallfall, och när jag väl satt där uppe kändes det liiite ovant ;)
Han började med att backa ner i diget när jag ville gå frammåt, när jag skulle svänga in mot vägen, så gick han bara ännu längre ner i diket. När vi äntligen kommer upp på vägen så ska jag försöka trava, jag sitter och gör allt vad jag kan och smäller till med spöt, men han bar kickar och kickar, sparkar bakut och bockar så jag h¨ller på att flyga av, fattar inte hur jag lyckades hålla mig kvar;) Sen får vi äntligen trav, tre steg iallafall, sen kommer ett par brevlådor so han försöker skala av mig på, haha!
Tillslut får vi iallafall spurt efter många sparkar;)
Guuuuuuuuuud, envisare ponny har jag aldrig sett, altså ni skulle sett ponnyn, herregud alltså! hahaha;)
När jag står på marken och ser min kusin håller på och försöker, så tror man lixom "jamen det är ju bara att vara lite bestämd" men det var inte så lätt;) haha, jag fattar inte hur jag orkades hålla med den ponnyn när jag var mindre, och jag fattar vaarför min kusin ville ha en "ny" ponny (hon fick en till för tre veckor sen).
a, det var kul iallfall, och jag har nog aldrig vart så svettig som då;) OCh eftteråt så sa jag till Anneli "ja, Benton på 1meter var ju läskigare än unghästen Klerran på 170cm" haha!!
Asså ni förstår inte, endel sitter säkert och tror, jamen, hon överdriver, och jag skulle fått fram den! Men det är snarare trärtom!;)
haha, älskar dig ändå lille busponnyn♥

När vi kom tillbaka till stallet så fixade vi hästarna och sånt, sen gick vi in och slängde i oss lite mat. Sen gick vi ut i stallet igen och tog i min kusins andra ponny, Bella.
Min moster är ridlärare för tre ridgrupper som hon har ute på en privatgår i Ekeby, tror jag det heter? på måndagar, så vi lastade in Bella och åkte dit. Jag hjälpte till och så, och dom som red var huuur söta som helst, med små shettisar/B-ponnysar, förut tog dom med Benton också, men det är ingen som vågar rida honom längre, för han slängde bara av alla ;))
Hjälpte till med hinder och sånt för dom hoppade, så stog ute i ungefär tre timmar i regnet... haha, är man hästtjej så är man? ;)

Sen kom pappa och hämta mig och så kom jag hem vid halv 8, då värmde jag värmepuffar och stog i en vaaaarm kall dusch, för varmvattnet var slut, lite lagom kul när man är som en isbit?
Men nu har jag fått upp värmen igen!

Ett väldigt långt inlägg, men tack till er som läste!;)

Det blev en hästdag hela dagen iallafall!

Och imorn åker jag till min moster igen, tror att jag skulle rida Landela då, kanske Klerran!

Hejdå och hadet bäst!


Fina Landela idag på tävlingen!

Ridpasset idag!

2012-04-08 • 21:01:00 / Allmänt / Kommentarer (6)

Jag red ju idag, för jag är med på denhär Idrottssatsningen på ridskolan, så då skulle vi dit och bl.a rida idag!



Vi började med att alla skulle få välja hästar (vi red dressyr) och jag valde ju såklart Eddy!
Gjorde iordning honom och så, och så skulle vi också ta av stigbyglarna för vi skulle ha sitsträning.

Red fram och så, hon kändes rätt så pigg, eller ja, piggare än vanligt iallafall;)
Vi tänkte och pratade mycket om sitsen, alla linjer, och allt sånt ni vet.
Vi gjorde halter och igångsättningar, och så skulle vi blunda när vi gjorde halt och satte igång, för att verklligen känna vad hästen gjorde och vart den hade sina bakben!
Det gjorde vi också i trav, och ibörjan så skulle vi inte rida lätt "vanligt" utan "sitt, sitt, stå, sitt, sitt, stå" och så vidare, det gjorde vi för att vi skulle hitta våran balans och så. Det kändes lite ovant ibörjan, men sen vänjde man sig.

Sen travade vi lite och så, och så skulle vi blunda och öka 10 steg, och sen "normal" tempo, och hålla på så, och då fick man inte andvända skänklarna eller spö, utan man skulle "gunga fram" hästen med sätet.
När vi gjorde det, så skulle vi hålla våra tummar ovanpå varandra, så att man inte skulle ta isär händerna, riktigt bra faktiskt, då tänkte man ju mer på det!

Sen gick vi in och gjorde serpentinbågar, först i skritt och sen i trav, med halter och avsaktningar på medellinjen.eSen gjorde vi även volter i varje båge, och på långsidan gjorde vi dom där 10 ökningsstegen.
Eddy var väldigt fin, för det mesta och lyssnade väldigt bra, men jag tänkte mer på min sits än att han skulle gå fint. Och när vi gjorde det här så hade vi fortfarande tummarna på varandra.

Sen lite senare byggde vi på övningen ännu mer, och tillslut såg den ut såhär:


och där det är en svart prick, skulle man fatta höger galopp, altså förvänd galopp. Det gick verkligen super med den förvända galoppen, och dom andra fattningarna fattade han rätt och snabbt på också:D  Trodde inte att det skulle gå så bra, han har ju problem med att fatta vänster galopp, men det har verklgien blivit mycket bättre (y)

Han lyssnade inte jätte bra ibörjan på avsaktningarna till skritt, men det blev mycket bättre sen :D
och i vänstergaloppen var han  jättefin också :))

Det höll vi på med ett tag, sen red vi lite på hörnlinjerna och ökade och allt sånt:)
Och i slutet kände jag verklgien att min sits hade förbättras lite, för jag tänkte verklgien på att sträcka på mig och allt sånt som man inte alltid tänker på, och Fia sa också att den blev bättre och bättre :D

 och sen avslutade vi med "klacksparkar" med raka med där bak och sen över hästens hals med armarna rätt ut, hahahha, känner att jag kanske borde träna lite mer på det.. ;))
Jag tycker att ridpasset gick helt okej, det var väldigt kul och Eddy lyssnade och var väldigt fin, men jag lärde mig riktigt mycket iallafall, och det är ju alltid kul! :D

Svar på komentar

2012-04-08 • 19:46:43 / Allmänt / Kommentarer (3)
Hanna om Home from the stable!:
Vad har du för kamera & objektiv ?

All min kamera utrustning hittar du HÄÄÄÄÄR :))

Home from the stable!

2012-04-08 • 16:21:21 / Dagens outfit / Kommentarer (3)

Precis kommit hem från stallet, vi red eftersom jag är med i den där idrottssatsningen som jag skrev!

Inlägget om ridpasset kommer senare, när jag startat datorn!

Nu ska jag försöka att starta datorn så att ni får det där inlägget någon gång, hejdåå!

Söta Foxen ❤

Failbilder!

2012-04-08 • 12:26:00 / Allmänt / Kommentarer (3)
Massor med failbilder från olika gånger, och komihåg, FAILbilder ;)

















hahaha, gud, jag dör, Lucia showen 2011, vad fuuuula vi är! haha! ;D



Mobba mig inte för mycket nu för bilderna! ;)

Julia & Ferrari ~ 4/4-12

2012-04-07 • 20:16:01 / Allmänt / Kommentarer (4)
Bilderna är endast till Julia Björk!




Smilla & Brilliant ~ 4/4-12

2012-04-07 • 18:22:00 / Allmänt / Kommentarer (4)
Bilderna är endast till Smilla Rungner 



@Hemma

2012-04-07 • 17:13:21 / Allmänt / Kommentarer (1)
Precis kommit hem från landet!

I förmiddags följde jag med mina småkusiner och lillebror när dom gick påskmänniskor, hihi, för söööta? :´)

Nu ska jag sätta mig och redigera bilder på skötarna, och sen på Smilla och Brilliant, som kommer upp här, så hon kan få dom!

Nu måste jag gå, hejdåå!

Och så ska jag äta mitt godiiiiis som jag fick av snälle herr påskhare imorse!:D höhö


Gammal, och då menar jag gammal, bild på mig som jag nyss hittade! haha

Jag och Eddy - 4/4-12

2012-04-06 • 15:00:00 / Allmänt / Kommentarer (3)




Och sen dom finaste bilderna, jag borde ju fan bli fotomedell?! ↓




åh, världens finaste ponnyplutt! ♥

Har massor mer, dom kommer upp i olika inlägg!

eller, VILL ni se mera bilder ? :D

Påväg..

2012-04-06 • 12:33:38 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

Sitter i våran buss påväg till landet, och så ska vi sova där också, och så kommer kusinerna, myspys!

Men vädret?! Helt sjukt, har ju inte vart såhär mycket snö på hela året?;o

Haha, blir mysdag!
Nu Tjatar dom på mig att jag ska sätta på musik på mobilen, så bäst att lyda!

Vi hörs, ha det bra!

Dagens outfit

2012-04-06 • 11:11:41 / Dagens outfit / Kommentarer (0)

6 sanningar om Eddy!

2012-04-06 • 10:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
♥Han bajsar allatid i hörnen av ridhuset, och när han gör det, så går det verkligen inte att få honom att gå framåt, haha, några gånger har han t.om träffat hinken.. ;)

♥Han brukar ställa sig i hagen på bakbenen för att nå upp till trädet, där det finns mat;)

♥Han är beroende av mat, han tigger jämt, och t.ex på skötarfotograferingen så var han den hästen som var galnast, för han ville fram till godiset ;)

♥Ibland kan han få fnatt, då börjar han skena och bocka, hihi, sööta ponnyn;)

♥Om han tycker att det är jättejobbigt när man rider, så svänger han ordentligt åt något håll och blir helt crazy;)

♥Hans lättaste gångart är trav

Svar på komentar

2012-04-05 • 22:58:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
:-) om Bilder - Hästarna i hagen:
När du tar kort med din kamera ställer du in alla inställningar själv och hur länge har du varit intresserade av att fota? :)


Ja, jag ställer in alla inställningar själv, fotar på Manuel (man gör allt själv) och ställer in vitbalans och allt sånt där!

Jag har alltid gillat att fota, i julklapp 2009 fick jag en egen digitalkamera, den blev jag överlycklig för och jag vet inte hur många bilder som fotades med den, då blev jag mer intresserad. Sen julen 2010 köpte jag min aldeles egna systemkamera, hade sparat jättelänge, och så kunde jag till slut köpa den :D Och nu älskar jag verkligen att fota, dethär är någonting jag vill hålla på med, jag vill bli bra på det och lära mig mera! Jag ser fortfarande mig själv som nybörjare, men om några år hoppas jag att jag blivit riktigt duktig! :D



Ridpasset idag - Dressyr!

2012-04-05 • 22:04:43 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hemma från stallet!

Jag och Julia satt in cafeterian i säkert flera timmar och chillade och skrattade, haha, älskar dig vännen!♥


Jag red Jigsaw på lektionen, vi skulle ha hoppat, men när vi gick ut så tyckte vi att det var alldeles för kallt, så vi red inne och red dressyr istället!
Vi började med att göra serpentinbågar, med halter och skrittövergångar, och volter, han var fin och så, men han lyssnade inte så bra i övergångarna.

Sen så skulle vi göra såhär:

fattarn ni? iallfall, där det är en rosa prick, så skulle vi ha förvänd galopp ("Fel" galopp) Det gick väldigt bra! Han blev lite snabb i övergångarna bara och ibörjan gick det inte så bra att sakta av till skritt efter galoppen, men han tog galoppfattningarna jätte bra och han var fin!

Övningen var riktigt bra faktiskt! Man fick hästen med på hjälperna och den började lyssna på en! :D

Sen så galopperade vi på fyrkantspåret och gjorde skänkelvikningar och ställde i galoppen, skänkelvikningen gick riktigt bra faktiskt! :D
Och så galopperade vi lite till och gjorde lite saker ;)


Jag tycker ridpasset gick hyffsat bra, han vart lite kärv i munnen och vinglig (som han brukar) ibland, men annars gick det helt okej! :D

Dagens stall-outfit!

2012-04-05 • 12:36:08 / Dagens outfit / Kommentarer (4)

T-shirt - CRW
Tröja - CRW
Jacka - MH
Byxor - JW
Strumpor - KL
Skor - MH

Dagen!

2012-04-05 • 10:40:29 / Allmänt / Kommentarer (1)

Godmorgon godmorgon!

Dagen idag kommer mest satt bestå av stallet, åker dit vid halv två, fotar skötare, chillar med Julia och sen ikväll blir det ridning, jag tror att vi hoppar!:)

Nu ska jag borsta tänderna, vi hörs och ha en bra torsdag!:D

Ridpasset igår - Hoppning

2012-04-05 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (3)
Red Ferrari dårå, rarri, racerponnyn, rallybilen, javetintevadalltsommankallarhenne.

Började med att rida fram , hon var lugn och rätt så mjuk, sökte sig neråt och lyssnade bra när jag testade skänkelvikningar och så.
Sen började vi hoppa, ett litet kryss, hon blev lite snabb och rusade efer, annars gick det rätt så bra.

Sen hoppade vi först ett räcke, och sen båge till krysset, första gången blev hon väldigt stark mellan och fick inte rätt avstånd, andra gången gick det lite bättre!




Sen hoppade vi först ett rosa hinder som stog snettigenom, typ, sen till detdär krysset som vi hoppade innan, sen en rak linje till en oxer. Vi kom halvbra på det rosa, sen blev det lite konstigt så det blev ett väldigt konstigt språng till kryssat, så hon hoppade typ rätt upp i luften, loch det var inte jag berädd på så jag typ slår i hennes mankam med munnen.. ? haha, fråga inte, men det gjorde iallafall svinont, och endel vet att jag har tappat den(framtanden) och att den sen är tillbakasatt, så den är och kommer att vara lös, så det kändes verklgien som om jag tappade den, usch det var skitläskigt, höhö..
Men sen tog vi om det och det gick bättre, sen till oxern så höll hon på att stanna, men hoppade sen, men a.



asså guuuud, jag dör, vad 17 gör jag ?! haahhahahahaha



Sist hoppade vi en kombination, två hinder, och ett galoppsprång emellan, det gick rätt så bra faktiskt!




kul med bilder vavavava?? och bara för det såg ju jag helt muppig ut.. höhö, ni kanske får se failbilderna någon dag! Men har inte bestämt om jag vägar lägga upp dom än ;)

Mååååånga bilder!

2012-04-04 • 21:45:14 / Allmänt / Kommentarer (1)
Kom hem för ett tag sen, har hunnit duscha och redigerat hälften av alla bilder som togs idag!

Pappa var snäll och fotade i hoppgruppen idag, så förvänta er bilder! :D
Och så var ju jag, Smilla, Julia och Ebba ute och fotades med "våra" hästar, så har jättefina bilder på mig och Eddy! :D

Inlägg om ridpasset kommer upp imorn hoppas jag, har inte redigerat klart dom än!

Nu känns det som om jag måste fortsätta med bilderna, och jag överdriver inte när jag säger att jag har över 300 bilder kvar.. Detta blir en låååång kväll..

haha, hejdåå!


smakprov på bilderna

Bilder - Hästarna i hagen

2012-04-04 • 18:01:00 / Allmänt / Kommentarer (2)


Jag dör, så sööööt ponny, hihi!



Foto; Jag, ©copyright!

In the stable!

2012-04-04 • 17:39:32 / Allmänt / Kommentarer (1)

Snart blir det ridning på Ferrari!
Sitter iallafall i cafeterian med vännerna!

Det som var kul igår var iallafall att jag blivit uttagen till Idrottslyftet i ridningen, det är typ någon sak att man får rida och lära sig mera, det blir skitkul!:D

Nu ska jag vara social, och förut förresten hade vi en liten fotostund med Eddy, så nu har jag mera bilder som kommer att komma upp:D

Jag och världens sötaste Eddy(L)

Dagens låt!

2012-04-04 • 14:54:00 / Allmänt / Kommentarer (1)


De första ¨gångerna jag hörde den tyckte jag den var skit¨gålig, sen lyssna jag på den många gånger, och nu kan jag inte sluta .. !;o Hiiiiiimla bra!

Giiiissa vad jag har fått!!!

2012-04-04 • 13:53:37 / Allmänt / Kommentarer (0)

Ni kan aldrig gissa vad jag fick imorse!?
Jo, en iPhone 4s vit!(L) ååååååh, vad glad jag är! Och nu kommer det bli lite roligare blogginlägg:D
Men jag känner redan att jag börjar bli beroende.. Höhö

Nu är jag i stallet och ikväll blir det ridning!

Nu ska jag fota skötarna, hejsvejs!

äääälska vädret!

Home sweet Home!

2012-04-03 • 17:32:27 / Allmänt / Kommentarer (4)
Hemma från stallet och allt, har måååånga bilder att redigera nu på skötarna.. för att sen tömma minneskortet och börja fota imorn igen, haha, men det blir bra!
I stallet fick jag också veta en skitrolig grej som jag får vara med på, höhö, detta blir super! :D

Nu ska jag sätta på bra mucik och ta tag i bilderna!

Hejdå, hadebäst!


Lillebror (L)

Överbattningeeeen

2012-04-03 • 11:24:57 / Allmänt / Kommentarer (0)

Sitter i cafeterian i stallet och är halft död, men övernattningen blev väldigt lyckad och det var riktigt kul också!(y)
Haha!

Kommer att vara kvar i stallet fram till skötarfotot som är klockan 2. Sen får jag åka hem!:D

Nej, nu ska jag göra något, hejdåååå

Just nu...

2012-04-02 • 23:50:00 / Allmänt / Kommentarer (2)

... Sitter jag förmodligen ute i skogen och skrämmer, fast jag nog är räddast själv och kramar nog sönder julias arm, för jag är rädd! haha


Ingen fatta nånting, lalallalaal, haha, sitter iallafall om allt går som det ska, ute i skogen på spökvandring, där jag skrämmer, höhö, se upp i skogen nu!

Några ridskolehästar!

2012-04-02 • 20:01:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Bilderna är tagna av mig (från Måndag & Tisdag) och det är strång ©copyright på dom!
Dom blev lite fail, haha


Baby You Light Up My Worl Like Nobody Else

2012-04-02 • 17:23:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
haha, bjuder verkligen på bilden, men bilden visar att man alltid ler mot dig ♥


löööööve yaaaaaa

Veckoshema!

2012-04-02 • 15:19:00 / Allmänt / Kommentarer (0)


Ungefär så kommer påsklovet se ut, sen är det ju måndag och tisdag också, men då vet jag inte vad som händer!
Och sen om vi inte åker till landet så gör jag väll något annat ;)

Bilder 2- Elittävlingar ÖFK - 31/3

2012-04-02 • 14:13:00 / Allmänt / Kommentarer (0)




Livet leker (L)

2012-04-02 • 11:22:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

Sitter och dunkar musik, samtifigt som jag försöker tänka på vad jag ska ha med till stallet/ÖVernattningen.. ;)

Åker iallafall till stallet vid 1, tar kort på skötare, kanske tar ut Eddy lite också så jag får lite nya kort (a)
Sen blir det cill i stallet med Julia tills övernattningen börjar, är faktiskt riktigt taggad, även fast det är pisskalt.. höhö

Har fixat några tidsinställda till idag, så ni har lite att läsa iallafall!
Nu ska jag försöka packa klart  och ni får ha det bäst, hejdåå!

Jag är med och tävlar!

2012-04-01 • 21:51:18 / Allmänt / Kommentarer (3)

Bilder - Elittävlingarna igår!

2012-04-01 • 20:37:00 / Allmänt / Kommentarer (6)






©Photo by me


Vill ni har mera? :D

Vinnare av Dagens blogg!

2012-04-01 • 20:30:51 / Dagens blogg/Bloggtips / Kommentarer (3)

Har nu lottat ut vinnarna, och vinnarna blev ........



VINNARE 1


VINNARE 2

VINNARE 3



Grattis tjejer, toppen bloggar alla tre!! :D



Och tack för att det var rätt många som var med!! Det gör att jag snart har en till Dagens blogg, så håll utkik! :D
Om du inte vann denhär gången så kan ni alltid vara med nästa gång! :)

@Home sweet home

2012-04-01 • 19:01:32 / Allmänt / Kommentarer (1)
Sitter hemma och har precis ätit lasagne (Y)

Förlåt för dålig bloggning, men jag var ju hos Julia och så, men det var iallfall skitrakul och ni är guldvärda mina tjejor!:*

Imorn åker jag till stallet vid 2 och fotar skötare, sen på kvällen blir det övernattning i stallet ! Kommer bli gryyyyymt! :D

Ska försöka göra lite tidsinställda så ni har att göra!

Nu börjar ju ponnyakuten, måste dra, hejdåå!


vilket jävla väder! ;o
Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen