Sista november!

2012-11-30 • 19:29:22 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er! Kom hem från stan för en stund sen, gick upp dit direkt efter skolan med Julia och Lovisa, vi åt Ben & Jerry's och hade det himla bra, skratta så jag fick ont i magen gjorde jag också, haha, älskar er era knäppisar! Skolan var också rätt så bra. Nu resten av kvällen ska jag mysa med familjen och lite så! Imorgon så ska mamma och pappa bort så jag och min lillebror sover hos mormor och morfar. Åker förmodligen ut till Anneli och rider Tyra, hoppas iallfall på det! Vad vi gör mer vet jag inte, vi får se imorgon.

Men nej, nu säger jag hejdå så höres vi imorgon, ha det bra!

Haha, Lovisa kämpade för denna bil, himla stolt är hon över den..

Världens bästa Eddy!

2012-11-29 • 21:59:09 / Allmänt / Kommentarer (0)

Åh, ridpasset idag gick så himla braaa! Iallfall sista halvan, red Eddy och i slutet kunde jag växla mellan alla gångarterna och han behöll formen och var riktigt fin! Shit, bästa lektionen ever! Fortsatte också att träna på sitsarna och det gick super. Men det krävdes myyyyycket jobb för att få honom fin, Asså shit, har seriöst inte jobbat så hårt någonsin och blivit så svettig.. Kämpade riktigt mycket så det kändes som om jag skulle spy.., hah. Men riktigt kul var det när vi fick till det tillslut! Så synd att ingen fotade..:( Nu välkomnar jag träningsvärken, speciellt i magen och benen. Haha, kände att jag fick lite röd färg i ansiktet utav ansträngning efter ett tag..;) Nejmen riktig bra gick det tillslut! Hoppas på att jag får rida honom nästa gång också så ska vi få till det lite fortare. Himla kul också för det gick så sjukt dåligt igår på hoppningen, ni vet sådär att man skulle kunna sluta med ridningen, tur att jag red idag iallfall, haha.

Imorgon är det som vanligt skola och sen hem tror jag om jag inte gör någonting annat, vi får se! I helgen hoppas jag på att kunna åka ut och rida Tyra. Men vi hörs imorgon och ha det underbart, Hejdå!

Världens bästa, I love uuuuu


Fail bilder!

2012-11-28 • 15:13:06 / Allmänt / Kommentarer (0)
Klickades några failbilder på mig och Gourmet förra onsdagen, bjuder!
 
Foto: Emma Englund
 

Bilderna på mig & Gourmet!

2012-11-28 • 07:02:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Nu kommer bilderna från hoppgruppen i onsdags när jag red Gourmet. Första gången jag rider honom och jag bjuder stort på vissa av bilderna!
Enjoy

Glad tjej!

2012-11-27 • 21:32:32 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej! Skolan idag var helt okej. Efter skolan cyklade jag hem, i SNÖSTORMEN.. Usch, det får gärna vara snö, men inte sån här äckel blask snö..:s Aja, tänkte iallfall ut och springa, men det gick ju inte i det vädret, då skulle jag ju bara springa runt och halka.., så duschade eftersom jag frös så och sen åkte jag till stallet. Var på Sporrenmöte och vi pratade en massa om Lucia showen. Sen kom mamma och hämta mig och så åkte vi till Hööks. Mina stövlar har gått sönder i dragkedjan, så vi lämnade in dom, men dom har ju utgått från sortimentet, så jag köpte ett par nya ridstövlar. Ett par Mountain Horse, sjukt snygga och sköna!! Så himlans nöjd, hoppas dom är sköna att rida med också. Dom var rätt så dyra.., men det var 15% rabatt för alla ÖFK's medlemmar, och så behövde vi inte betala 1200 eftersom jag lämnade tillbaka mina gamla ridstövlar som var sönder. Så det blev "bara" cirkus 2000:- så det var ju bra. Tack så sjukt mycket mammi! Det blev en tidig julklapp.

Imorgon är det skola och så missar vi tre lektioner för vi ska till Gustasvik och göra simtest. Efter skolan cyklar jag hem och sen till stallet och tar kort i gruppen innan mig och sen rider. Hoppas faktiskt på Cash, men det spelar inte jätte stor roll, får se vem det blir!

Men vi höres hörrni, ha det bra, Hejdå!

My ridstövlar!

My day!

2012-11-26 • 22:05:48 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er! Kom precis hem från mina kusiner, har vart där för att en utav dom fyller år idag, Grattis igen! Vi var där rätt så länge, innan det så var jag på någon balett sak med skolan, fast efter skoltid, så hoppas vi får komp ledigt för det!

Imorgon är det skola som vanligt, sen hem och plugga och sen till stallet för att gå på sporren möte. Efter det så kanske vi åker till Hööks för att det är 15% rabatt för ÖFK's medlemmar och jag ska kolla på ridstövlar. Men ah, det blir nog bra, förutom detdär med pluggandet..:(

Men see u och ha det bra, Hejdå!

Heldag med barn..!

2012-11-25 • 20:46:48 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej! Ligger i soffan och kollar solsidan just nu. Kom hem för någon timme sen från Anneli. Jag, Julia och Lovisa hade ena gruppen och vi gick igenom lite saker och så. Var där från 12 så är rätt trött nu efter flera timmar med barnen, hahah, men söta är dom!

Imorgon är det måndag och skola igen.., orkar inte, men inte många veckor kvar till jullov nu! Efter kanske jag sticker ut och springer sen skulle vi som har dans i skolan typ på någon dans föreställning på kvällen.. Åh vad tråkigt:'( men ah, mer vet jag inte, men vi hörs imorgon , ha det bra, Hejdå!

Tyrisen

En hel dag med hästar!

2012-11-24 • 21:32:21 / Allmänt / Kommentarer (0)

Fyfaaaaan vad arg jag blir!!! Hade skrivit ett JÄTTE långt inlägg på mobilen, det försvann. Så nu får ni ett lite mindre detaljerat inlägg.

Har vart hos min moster sen klockan 10 imorse och kom hem vid 7. Började med att rida ut på Tyra, hon var verkligen sjukt duktig! Hon stannade inte en enda gång och lyssnade super, både i skritt och trav. Hon blev lite snabb i takten och snubblig, men det får vi träna på! Men ah, Riktigt duktig var hon. Känner att vi går framåt och hittar varandra mer och mer.

Sen gick vi bort till Annelis kompis och så red jag hennes Sonja. Tror jag berättat om henne? Ska iallfall förmodligen börja rida henne då och då. Hon köpte henne för två veckor sen så hon har inte ridit henne någon gång här, så jag blev den första men hon var verkligen super duktig och lugn. Eller hon var väldigt snabb och skulle kolla på allt. Gjorde mycket halter och så och hon lyssnade super. Red i skritt och lite trav, jätte duktigt var hon!

Sist red jag ut på Bella, min kusins B-ponny som jag ridit tre gånger förut. Innan vi red ut så sa min kusin "Hon kan bli lite snabb, speciellt i galoppen." Jaja tänkte jag, min kusin är 9 år och jag 14, jag får nog stopp på henne, haha. Första gången vi galoppera, min moster red Landela som är en storhäst, vi börja galoppera samtidigt och jag var bakom, en halv sekund efter var jag flera meter framför, hahah, var inte riktigt beredd..;) stark var hon också.. Sen flyttade jag henne lite hit och dit, hon var väldigt stark och så, men ah. Var kul att rida en lite mindre ponny också, haha.

Det var min dag, riktigt kul eftersom den innehöll en massa häst, vilket jag älskar! Sen jag kom hem har jag bara myst med familjen framför film. Imorgon ska jag och Julia dit och ska ha teori för hälften av Annelis rid elever hemma hos henne, hinner inte rida då, men får iallfall träffa dom små hästa pluttarna(y)

Men vi höres imorgon, ha det underbart tills dess, Hejdå!

Tyrisen<3

Fredag!!

2012-11-23 • 17:47:44 / Allmänt / Kommentarer (2)

Äntligen fredaaaag!! Så skönt! Skolan idag var helt okej. Sen skolan har jag bara slappat, kollat OC och gjort en kladdkaka (misslyckad, men hoppas den ändå smakar kladdkaka..) Imorgon åker jag till Anneli och tror jag rider Tyra, mer vet jag inte. Resten av kvällen blir mys med familjen och så ska vi snart göra egen pizza, hoppas den blir mer lyckad än kladdkakan.. hahah.

Vad ska ni göra i helgen? Vi hörs iallfall imorgon eller senare ikväll, ha en bra fredag, Hejdå!

Den ser gammal och rynkig ut..

Sitsträning!

2012-11-22 • 21:50:12 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej och godkväll! Kom hem för typ en timme sen från ridningen. Hade Lollipop, dressyr och hård sitsträning. Vi var bara fyra stycken i gruppen så det var riktigt skönt och man fick mer hjälp! Vi tränade ju iallfall sitsen och det första Fia sa var "den som kollar mer hoppar av och gör 10 situps!" haha, då jäklar kom blickarna upp;) Men vi var tvungna att sitta rakt, blicken fram, bak med axlar, in med magen, fram med bröstkorgen, axel-höft-häl, ihop med händerna, armarna intill, hälarna ner, styra med blick, säte och stortå och ni vet allt som hör till den bra sitsen! Tillslut satt jag mycket bättre än vanligt iallfall och så ska jag sitta hela tiden, nu jäklar ska sitsen vara bra! Lollipop var jätteduktig också, vi gjorde en övning där vi red i trav förutom på volterna där vi skulle galoppera, hon var lite snabb Ibörjan, men sen blev hon lugnare. Och jag vet att många av er kan erkänna att ni gärna sitter med lite brett isär med händerna och kollar på hästens huvud, för att det känns som om hösten kommer att komma i form då (jag kan också erkänna..) men idag satt jag verkligen ihop med händerna och kollade upp, och plopp så kom formen. DÅ kände jag att hon började jobba med bakbenen, riktigt kul faktiskt! Nu jäklar ska sitsen vara bra, hela tiden och utan att knappt tänka på det! Nu ska jag ta och skärpa till mig! Haha, och när alla satt bra så ropade Fia "Ni kommer bli stjärnor!!" haha, lite kul bara.

Men , jag är nöjd med min ridning idag, första gången på länge! Nu ligger jag och lyssnar på musik och bloggar. Imorgon är det äntligen Fredaaaag och förSt skola och sen för jag se vad jag hittar på, om jag hinner ska jag iallfall ut och springa. Men vi hörs imorgon och ha det GRYMT tills dess, Hejdå !

Åhnej, Petra har fått mig beroende av något konstigt bondgårdsspel idag, så nu måste jag bort och ta hand om mina kossor!

Ny design!

2012-11-22 • 07:30:06 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan! Förlåt för bloggningen igår.. Men red iallfall Gourmet ihoppgruppen igår. Första gången jag red honom. När vi red fram gick det väll sådär, gick bäst i galoppen. Sen hoppa vi fram och ja, han hoppa lite speciellt eller vad man nu ska säga.. Men sen hoppade vi lite mera och sen våga jag trycka på honom mer, då gick det lite bättre, men en gång "glömde" jag att sätta ihop honom ordentligt, så var det en kombination med två hinder så då stanna han på det andra, men sen gick det bra. Snälla Emma fotade så ni får bilder!

Idag är det först skola, ska åka om 5 minuter. Sen hem och plugga och sen till stallet och rida, tror jag får Lollipop..

Oh juste, ser ni någonting annorlunda med bloggen ?! Ja, har ny design! Det är snälla Molly på http://jmphoto.webblogg.se/ som gjort den, tack så sjukt mycket, jättenöjd är jag! Vad tycker ni om den då?:) Ska skriva om mig där det står "texttexttext.." när jag kommer hem!

Men vi hörs ikväll! Hejdå!

Haha, Tyra

Bilder från i Tisdags - Jigsaw

2012-11-22 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Bilderna från när jag red Jigsaw i tisdags! Foto: Felicia
 
Klaga inte på min sits för jag vet att jag sitter förskräckligt.. (och jag har korta stigbyglar för annars känns det som om mina ben skulle vara under hans maga..:s) Nu ska jag inte skylla ifrån mig mera, enjoy!
 

Ridning på Jigsaw

2012-11-20 • 22:00:41 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej! Ligger just nu i sängen och kollar the o.c. Kommen för cirkus en timme sen och har pluggat en massa, den ska vara inlämnad imorgon och jag känner verkligen att den inte blev bra.., aja.

Förut i stallet så red jag faktiskt istället för Maja. Red Jigsaw, dressyr och det var riktig längesen jag red honom, men jag tycker det gick himla bra faktiskt! I slutet fick han en lite stadigare form, han var så himla vinglig Ibörjan och blev liksom att han arbetade med bakbenen ibland, men tillslut fick vi ihop dom hyffsat iallfall! Gillar faktiskt Jigsaw, skulle gärna vilja rida homonymer om jag inte var så jäkla lång..

Men ah, Felicia fotade så ni får bilder någon dag! Imorgon är det skola som vanligt, sen hem en stund och sen till stallet och rida i hoppgruppen, har förmodligen Cash. Men vi höres imorgon Hejdå!

Ni får smakprov på en bild från idag, man kan inte spara dom ordentligt på mobilen, därför är den suddig.


En ny vän!

2012-11-20 • 09:51:48 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er! Sorry för att bloggningen blev 0 igår, men jag hade verkligen inte lust att blogga. Tog iallafall dendära andra sprutan igår och herregud vad ont de gjorde.., har fortfarande ont i armen.

Men igår fick jag iallfall en ny bästavän hem, nämligen ett objektiv, fast 50mm med bländare 1.4. Har velat ha det jättelänge och det var bra pris och många har tipsat om det! Men tyvärr är det bara manuell fokus, altså att man måste ställa in skärpan själv, för det jag ville ha med autofokus kosta flera tusen.. Menmen, jag får försöka lära mig! Det är ju också rätt så svårt att fota i ridhuset, om jag inte får stå där inne eftersom att det är 50mm (det är ungefär det man ser med ögat) men det blir awsume, tänkte försöka fota lite idag och lära mig lite, men är rätt säker på att bilderna inte blir så bra Ibörjan, haha.. Vi får se om det blir en bästavän, som ett av mina andra invektiv är, hahah..

Nej, nu ska jag sluta prata kamera för ni som inte fotar tycker förmodligen det är väldigt ointressant. Nu är jag iallfall i skolan och har precis haft dans och börjar igen om en halvtimme. Efter skolan åker jag hem och pluggar, sen åker jag till stallet och går på sporrenmöte!

Men nej, ni får ha det bra så hörs vi, Hejdå!


Ni får en dålig bild på kameran med objektivet på, säg till om ni skulle vilka se en bättre bild!:)

Godnatt!

2012-11-18 • 21:03:02 / Allmänt / Kommentarer (2)

Hej! Denna dag, sen jag kom hem, har jag bara slappat och kollat på The O.C. Eller har även hunnit plugga lite och var ute och sprang en stund. Sprang med min kusin och det var väldigt länge sen jag sprang med någon annan, altså inte själv, men det var väldigt kul! Imorgon är det skola igen, vill verkligen inte.. Gud vad helgerna går fort och vardagarna långsamt..efter skolan får vi se vad som händer, förmodligen sticker jag ut och springer en stund imorn också, börjar faktiskt tycka det är rätt skönt att springa nu! Tänkte också försöka fota lite, om det inte regnar, vill så sjukt gärna fota, det var ett tag sen men jag har ingen "motivation" kvar så vet inte vad jag ska fota.., aja, om ni inte har några förslag så får jag komma på nåt!

Men ah, vi höres imorgon, Hejdå!

Asså åååh, Hur söt är inte denna ponny?????!!?!??! Världens sötaste Benton<3

Veckan!

2012-11-18 • 18:22:37 / Allmänt / Kommentarer (1)
Ungefär såhär ser min vecka ut. Där det är frågetecken kanske jag träffar någon kompis eller någonting, men det är dethär jag vet nu! 
 
Om det blir ändringar får ni självklart reda på de! :))

@Stallet

2012-11-18 • 11:05:24 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejhej! Precis ridit program för Petra på Eddy, gick sämre än dömt och jag har aldrig ridit så jäkla dåligt och jag suger. Menmen, Eddy är iallfall bäst, detta glömmer vi. Är nog kvar i stallet ett tag tror jag sen resten av dagen vet jag inte vad jag gör.

Igår red jag Tyra och hon var himla duktig. Sen longerade jag Clerran, hon var också duktig! Sen var jag med Emelina och sen drog vi oss mot bion och träffa dom andra. Såg ju Breaking dawn part 2, och den var verkligen gryyyym, tycker alla som gillar Twilight borde se den!

Men vi höres senare eller ikväll, hejdå!

Bjuder på en bild på söta oss..

Tell me something I don´t know

2012-11-16 • 19:33:20 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej på er! Skolan idag var helt okej, tur att jag har mina fina vänner som gör dagarna till något bättre än bara skola. Sen jag kom hem har jag bara slöat med film, eller the O.C. Tänkte ta mig ut och springa, men det blev liksom inte riktigt så., hehe.. Resten av kvällen blir mys med familjen+kusin som är och dover här. 
 
Imorgon bitti, blir en tidig morgon, så åker jag ut till Anneli och rider, förmodligen Tyra. Efter det hem och ska försöka inte komma hem för sent, för sen ska jag och Petra ut och springa. Efter det, senare på kvällen kommer Emelina och då ska vi försöka plugga till en sak vi ska redovisa tillsammans. Sen åker vi upp på stan och möter Petra, Maja, Lovia och Julia och vi ska på Breaking Dawn part 2, rikigt kul!
   Dagen blir säkert grym och hoppas på att den inte blir allt för stressig.
 
Men nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik, vi höres imorgon eller senare, ha det bra, Hejdå!
 
Jag & finis Tyra i sommras, hon har faktiskt blivit mycket finare i kroppen nu när hon går mer och så! :)

Godnatt!

2012-11-15 • 21:06:39 / Allmänt / Kommentarer (3)

Hej på er alla glada! Kom precis hem och ridpasset gick sämre än sämst (okej, Ibörjan gick de OK, ska inte överdriva.). Jag suger så jäkla mycket och jag passar inte med Lollipop, som jag red, och jag tyckte hon var rolig förra veckan.., jaja, allt kan förändras!

Nu är jag jättesur och arg på mig själv för att jag har blivit så misslyckad. Men nu ska jag inte dra ut på detta tragiska inlägg mera, men känner mig skyldig till minst ett inlägg om dan, även om vi kunde ha hoppat över detta inlägg. Men vi hörs Imorgon med bättre humör, hoppas ni haft en bra dag iallfall! Hejdå.

Ett leende betyder inte alltid att man är glad, eller vad säger ni?;) Fast bilden är från en dag jag var glad, altså inte idag.

Cash!

2012-11-14 • 20:24:55 / Allmänt / Kommentarer (0)

Kom precis hem från stallet och har ridit i hoppgruppen. Hade Cash som vanligt och det gick inte perfekt, men det går sjukt mycket bättre nu med honom än förut! Känner att jag "lärt mig" hans språng och hur jag ska följa med, då han hoppar lite speciellt. Men det var kul och han var lite snabbare idag!

Resten av dagen har vart helt okej. Imorgon är det skola som vanligt, sen hem och plugga och sen ridning! Men vi hörs imorgon, ha det bra, Hejdå!

Cashen'

Hej.

2012-11-13 • 21:04:16 / Allmänt / Kommentarer (1)

Gokväll! Dagen har vart helt okej. När jag slutade skolan så åkte jag hem och stekte upp pannkaks smeten som var kvar, sen åkte jag upp på stan och mötte Smilla. Var där en stund och sen tog vi bussen till stallet och var på sporrenmöte, planerade himla mycket och tycker alla kan kolla på lucia showen, för den kommer blir grym!

Imorgon är det först skola som vanligt, sen tar jag bussen upp till stallet och rider i hoppgruppen, förmodligen har jag Cash och jag har bestämt att det ska gå bra!

Men vi hörs imorgon hörrni, så ha det bra tills dess, Hejdå!

Min finaste pannkaka..

Hemmaaaa

2012-11-13 • 09:37:33 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hejhej! Kom precis hem efter första lektionen som var dans, gick himla bra altsååå. Åker tillbaka till skolan vid 12 och innan det tänkte jag plugga lite, så slipper jag göra det efter skolan, kola OC och äta pannkakor(y)

Men vi hörs senare, Hejdå!

Jag är med och tävlar om en design!

2012-11-12 • 21:17:53 / Allmänt / Kommentarer (0)
Jag är med och tävlar om en design, gjord av annaform.se. Var med du också genom att klicka HÄÄÄÄR
 

Skola, träning, plugg & OC!

2012-11-12 • 19:56:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej! Skolan idag var helt okej. Slutade vid 4 och då cyklade jag hem och drog ut och sprang+styrka, så nu känner jag mig stolt! (y) Sen dess har jag nästan bara suttit med plugg, himla mycket plugg denna vecka, så.. Resten av kvällen blir lite plugg och OC. Imorgon är det skola som vanligt, börjar klockan 8.35 och har första lektionen till 09.35, efter det har vi håltimme till klockan 12.10! Då ska jag hem och göra pannkakoooor, haha:D Sen slutar jag klockan 15.00. Åker hem och förmodligen pluggar lite om jag hinner, sen tar jag bussen till stallet för att först ha Lucia tågsträning med skötarna, Alla skötare måste komma! Sen efter det sporrenmöte.
 
Men ah, somsagt, resten av kvällen blir mest chill, så vi hörs imorgon, Hejdå!
 
Bjuder stooort på bilden! (från när jag & Julia sov hos min moster och tog hand om hästarna)

Veckoschema

2012-11-12 • 16:13:40 / Allmänt / Kommentarer (3)

Måndag: Skola, Springa
Tisdag: Skola, Sporrenmöte
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Skola, Ridning (dressyr)
Fredag: Skola, ?
Lördag: Till Anneli, kolla Twilight med några kompisar (på bio)
Söndag: Idrottslyftet; Programridning


Ungefär såhär ser veckan ut, blir förmodligen lite mer saker, men då får ni ju reda på det!

Jag och fina Clerrraaan

Söndag 11-11-12

2012-11-11 • 16:35:30 / Allmänt / Kommentarer (2)
haha, när jag skrev rubriken kom jag på att alla förmodligen skrev ungefär samma rubrik, fast förra året, fast med bara elvor, haha, kul.. eller..
 
HEJ! Kom hem för cirkus en timme sen från mormor och morfar, var där och typ åt mat och lite sånt. Innan det var jag på ridskolan och då tränade vi till Hälleforsnummret som kommer att vara på Lucia showen! Det blir super, ska förmodligen ha Lollipop, eller Eddy.., haha, vi får se! Men det kommer blir sjuuukt kul altså, kom och kolla! :D
 
Sitter begravd med läxor och prov så resten av kväle blir att försöka gräva mig ur graven, det kommer ta sin lilla tid.. Imorgon är det skola igen, orkar inteee!:( Tråkig dag blir det också, med plugg och en springtur.
 
Nej, nu måste jag börja om jag ska komma härifrån någongång! Hejsvejs!
 
hahahha, sööt..

Bästa Tyra!

2012-11-10 • 18:12:39 / Allmänt / Kommentarer (0)

Kom precis hem från Anneli och sitter och lyssnar på musik i soffan och är livrädd för jag är mörkrädd och jag hittar inga lampor att tända och jag är själv hemma..

Jag red iallfall Tyra och shit vad duktig hon var idag! Det går verkligen framåt. Hon stannade bara en ända gång och det var Ibörjan, men hon gick fram rätt fort ändå. Vi red en rätt lång runda och trava massa. Provade öka och minska traven mycket och gud vad duktig hon var där också, hon kunde går riktigt kort! Nej, riktigt duktig var hon idag!

Sen åkte vi till Annelis kompis som fick hem en häst igår, en trav-nordsvensk, väldigt lätt i typen och jag trodde inte det var en nordsvensk när jag sånt den. Sonja heter hon och är väldigt fin! Jag ska förmodligen börja rida den någon gång i veckan också, samtidigt som jag är hemma hos Anneli, riktigt kul! Börjar förmodligen på jullovet, kanske någon gång innan, för då kan jag ju rida den lite mer och lära känna henne!:)

Resten av kvällen blir mest chill och familje mys tror jag. Imorgon bitti/förmiddag ska vi träna till Hällefors nummret som vi ska ha på lucia showen. Efter det ska vi hem till mormor och morfar och äta mat, någonting mer vet jag inte, kanske träffar någon kompis, får se!

Men vi hörs imorgon, Hejdå!

Fina Tyrisen och jag!

Slapp-Dag'

2012-11-09 • 19:19:43 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godkväll på er allahoopa! Sitter och kollar barda med min lillebror, fett läskigt ju! Haha:o Dagen har vart helt okej, har inte hänt någonting speciellt, mest slappat. Samma sak blir resten av kväll, framför X-factor. Imorgon åker jag till Anneli och förmodligen rider jag! Är där nästan hela dagen för mina föräldrar ska på motorcykel tävling och jag har ingen lust att vara hemma själv.

Men jag har inte mycket mer att säga, vi hörs imorgon, Hejdå!

Fina Clerris<3

Lollipop!

2012-11-08 • 21:15:59 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej! Påväg hem från stallet nu. Red Lollipop för att Eddy var tvungen att gå nybörjarlektion:( Men iallfall, första gången jag rider dressyr på Lollipop, eller sist var nog cirkus 3 år sen. Hon är en snabb c-ponny, men som är väldigt lat (altså hon springer ifrån jobbet och orkat inte jobba). Som ni kanske vet så är jag lång, så det var lite jobbigt att rida en för liten ponny, men skitsamma.
Det gick bra i slutet, men jag är så himla arg på mig själv för om jag hade ridit som jag gjorde i slutet, hela tiden, så hade det gått så mycke bättre! I slutet gick hon i form i alla gångarterna faltiskt, men det var slutet det.. Men ah, hon var duktig och inte jag, speciellt inte Ibörjan.. Men om jag inte får Eddy nästa gång, så vill jag faktiskt rida Lollipop, för hon var lite rolig att jobba med!:)

Men nu är jag hemma,vi hörs imorgon och ha det bra tills dess, Hejdå!

Lollipop och jag på en hopplektion för ett tag sen!

I want you

2012-11-07 • 22:18:44 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godkväll! (känner att alla inlägg börjar likadant..) Kollat på The O.C nu i cirkus en halvtimme och ska snart sova.

Hade Cash som vanligt idag. Känner att jag inte alls är lika rädd för att ta i med honom längre, så det är ju iallfall bra! Men han var så jääääkla seg, altså shit! Men jag följde med i sprången mycket bättre kändes det som också (han hoppar väldigt speciellt, så tycke det var lite så Ibörjan att veta hur man skulle göra). Men ah, passet gick väll helt OK.

Imorgon är det först skola, sen slutar jag vid halv 2 och då måste jag hem och plugga och göra Hemptov, sen ridning på kvällen. Hoppas så sjukt mycket på Eddy, men vi får se! Hejdå, Godnatt och ha det bra! Vi höres imörgön

Hahahha, jag och min fine vän hade lite kul på och efter bussen förut.. Bjuder som 17 på bilden!

Hemma från skolan!

2012-11-07 • 14:46:31 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej på er. Kom precis hem från skolan, kort dag vilket är väldigt skönt! Skolan var iallfall helt okej, hade prov och fick tillbaka prov.., kan säga att jag inte är jätte nöjd med något utav de. Men annars var det bra som sagt. Nu ska jag kolla igenom lite på ett hemort vi har och så ska jag kolla the O.C. Vid ungefär 5 tror jag att jag åker till stallet. Hoppgruppen idag och tror jag rider store Cash som vanligt, får se hur det går!

Men nej, nu ska jag kolla o.c, hejdå och vi hörs ikväll!

Här är jaaaag:D

Ridningen på Eddy!

2012-11-06 • 22:00:48 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godkväll på er!:) Dagen har vart bra, började med skola och påväg dit halka jag med cykeln, jävla fucking is.., haha, lite klantigt kanske.. Efter skolan åkte jag hem och plugga lite sen till stallet. Var först på sporrenmöte, sen red jag faktiskt! Red istället för snälla Emma, tack så jättemycket!:D Skulle egentligen ha ridit Lollipop, men jag bör till mig till Eddy, tack alla inblandade, haha. Men ah, han var inte alls som vanligt.., iallafall inte Ibörjan, jättekonstig kändes han..? Men ah, sen galoppera vi en massa över upphöjda bommar, så hästarna hoppade över dom. Det gick verkligen inte bra, haha, men jag skyller det på mig för jag skulle satt ihop honom mera Ibörjan.., jaja!

Imorgon är det skola som vanligt, sen till stallet för att träffa kompisar och rida i hoppgruppen! Kommer bli fotad, så vänta er bilder!:D (y)

Men nej, vi höres imorgon och ha det bra tills dess, Hejdå!:)

Bilder från privatlektionen!

2012-11-06 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Här kommer bilderna från privatlektionen jag hade med Julia och Ebba förra onsdagen när jag hade Tiger!
 
Foto: Felicia Fallkvist

Superbra sida!

2012-11-05 • 21:52:43 / Allmänt / Kommentarer (0)
Gå in HÄÄÄÄÄÄÄR vettja, superbra! ;)
 
 
Bara för att detta inlägg blev lite tråkigt, så kan jag bjuda på en gammal bild på mig och Jimpalimpa! :D hahaha

44 dagar kvar!

2012-11-05 • 18:09:27 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej på er! Första dagen i skolan efter lovet avklarad, bara 44 dagar kvar till jullovet.. Efter skolan cyklade jag hem direkt, slutade vid fyra, och var inte lite blöt när jag kom hem eftersom det regnade litegranna.. Men jag drog ändå på mig springkläder och stack ut och sprang! (y) Nu känner jag mig himla duktig. Jag sprang längre än vad jag gjorde första gången jag sprang med "Run keeper" på mobilen, det var i april. Och så jämförde jag då och idag och jag såg att jag blivit mycket snabbare! Det är ju skitkul när man ser att det ger något! :D
 
Resten av kvällen blir plugg och så ska jag kolla på The O.C började på det nu, idag för jag har kollat klart på alla sesånger som finns av One Tree Hill, för dom sista två sesångerna hittar jag inte att kolla på någonstans:( Men ni som inte sett One Tree Hill, kolla på det!! Det är gryyyymt och jag måste försöka hitta ett ställe att ladda ner resten av det, någon som vet vart..? :)
 
Imorgon är det först skola och sen till stallet för det är sporrenmöte. Men vi höres imorgon, Hejdå och ha det grymt! :D
 
Tjuvkik för bildbomb som kommer imorgon.. Håll utkik;)

Veckoschema!

2012-11-05 • 07:07:14 / Allmänt / Kommentarer (0)

Måndag: Skola, Springa, ?
Tisdag: Skola, Sporrenmöte
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Skola, Ridning
Fredag: Skola, Springa, ?
Lördag: Förmodligen till Anneli
Söndag: ?


Ungefär såhär ser min vecka ut, kanske träffar någon kompis också eller åker till Anneli en till dag. Och på söndag kanske vi ska träna till Hällefors nummret, men ni fr veta hur veckan blir senare ju!:)

Gammal bild på mig och Eddyyy

Sista dagen på lovet..

2012-11-04 • 18:08:24 / Allmänt / Kommentarer (1)

Halloj! Just nu är jag påväg hem från Anneli. Åkte dit vid 11, eller ja till Vittvång för att kolla när min kusin var med på P&J på sin ponny och hjälpte henne lite och så. Sen åkte vi hem till dom och så red jag ut på Tyra (ardennern jag rider in) tillsammans med Fanny, det gick riktigt bra faktiskt! Vi travade rätt mycket och hon fick bara ett stopp och det var ibörjan och jag fick fram henne rätt så snabbt. Men en gång när vi trava så snubbla hon (ardennernas sjukdom..;)), det var lite läskigt men jag höll mig kvar och hon klara sig fint så vi fortsatte. Ska försöka åka ut någon mer gång i veckan och rida henne!

Imorgon börjar skolan.. Åååååh, jag vill inteee!:'( Kan gärna ha lov ett tag till altså! Efter skolan vet jag inte vad jag gör, mer än plugg och så ska jag försöka få mig ut och springa, men det är ju så jäkla kallt!:o Resten av kvällen blir lite plugg och kanske hinner sätta på en film också.

Men vi höres imorgon, Hejdå!

Fina Tyrisen

Dagen!

2012-11-03 • 18:36:56 / Allmänt / Kommentarer (2)

Hejsan! Kom hem för ungefär en timme sen efter att ha vart borta nästan hela dagen på danstävling i mellringe. Kollade på min kusin och shit vad duktig hon är! Vann i både singel och par, sjukt bra är du! Och asså dom som dansa, dom såg ut att ha så sjukt kul och det såg kul ut, jag skulle lätt dansa disco om jag inte red! (om jag nu skulle kunnat dansa..;))

Nu är vi påväg till någon typ spökvandring tror jag, med min lillebror. Efter det blir det pizza och hemmamys! Imorgon åker jag förmodligen till Anneli och rider, får se!

Men vi höres senare eller imorgon, Hejdå!

Duktiga Kusin vitamiiiin!

Nov. 02, 2012

2012-11-02 • 13:44:30 / Allmänt / Kommentarer (0)

Påväg från Boda Borg, eller boda booooooo, haha.. Men det var Riktgt kul faktiskt, och jag och Ebba var grymma! Haha, men det är ju folk som skrämmer nu när det är Halloween, så dom skrämde oss i en bana, och fyfaan vad rädda vi vart!:o hahahha, för kul!

När bussen stoppar på ridskolan så tror jag att jag åker hem på en gång och så blir det mest chill och självklart One Tree Hill (y)

Men vi höres ikväll eller imorn!

Världens bästa Eddy!

2012-11-01 • 22:31:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan på er!

Kom hem från stallet för någon timma sen. Innan stallet hann jag kolla på några avsnitt av One Tree Hill, sen drog jag mig mot Tuva med Julia och vi var där ett tag sen gick vi upp på stan och efter ett tag tog jag och Tuva bussen till ridskolan!

Vi hoppade och jag red världens bästa Eddy! Han var verkligen jätte konstig när vi red fram, eller så var det jag, men han var inte som han brukar iallfall.. Men hoppningen gick rätt så bra iallafall! Världens bästaaa<3

Imorgon ska vi till Boda Borg med sporren och skötarna, det blir säkert kuuul!(y)

Men nu ska jag lägga mig och lyssna på musik, så vi höres imorgon, hejdåååå!
 

Grym låt!

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen