Hoplappande!

2012-09-30 • 17:57:24 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan hoppsan på er! Sorry att jag inte bloggade igår, men jag hade igen teckning på mobilen där borta! Dagarna har iallafall vart jättebra! Igår fixade vi och så i stallet, och så red vi ut, jag på Landela och Julia på store Hille! Haha, asså åh, första gången vi galopperade höll jag på att dö av garv, men haahaha!
Sen på kvällen möta vi framför surf's up (en väldigt söt barn film) med Ben and Jerry's!

Idag Gick vi upp vid 7 för att släppa ut hästarna, sen mockade vi och så och sen körde vi Benton på en långritt. Det var jättemysigt verkligen! Haha, och sen kom det skitfina travhästar och travade förbi jättefort, då började Benton galoppera för att hinna med, hihu, söten! Sen red vi ut igen på samma hästar, jättekul var det, speciellt när Hille, som Julia red, började galoppera på stället! Hahah, Asså åh, för er som inte vet det så är Hille världens slöaste ardenner, men ibland så, då taggar han till minsann, hahah!

Sen kom jag hem nyss, helgen har vart super mysig och det har verkligen kännts som att ha egen häst!

Men ah, bilder kommer lite då och då, men nu ska jag ner och äta kyckling, ris och currysås. Resten av kvällen spenderas med läxor, ben and Jerry's och One Tree Hill!

Hejdå!

Ni får en bild på Julia och Hille sålänge!

My day's

2012-09-29 • 10:06:59 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er!

Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag var så smart, så min mobil laddades ur och jag kan inte min pinkod och den är uppskriven hemma.. Men nu kom jag precis hem, så!
Igår skötte jag hästarna lite och så. Idag vaknade jag vid 7 av att Tyra stog och bankade på boxdörren så då gick jag upp och släppte ut dom, sen gick jag in en snabbis sen gick jag ut och mockade. Hahahha, Asså åh, man kan säga att jag blev lite sådär småarg på skottkärran när den välte för 5 gången..:@
Nu är jag hemma för att vi ska hämta Julia om någon timme eller så. Sen åker vi ut igen och så kanske vi rider, fast jag tror att det blir för mörkt, så vi får se! Sen sover vi där så ska vi mysa med ben & Jerry's!(y)

Men vi hörs ikväll eller imorgon hörreni, hejdå!!

Hahaha, bjuder så sjukt mycket på denna bil.. Jag var själv i stallet, hade inget att göra, så varför inte springa och hoppa.,?

Påväg hem från ridningen!

2012-09-27 • 21:47:57 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan igen!

Är påväg hem från ridningen just nu. Red jag sa Eddy, drysser. Han var lite konstig idag, eller så var det jag. Men liksom ah, vet inte hur jag ska förklara för jag vet knappt själv, men det kändes iallfall inte som vanligt! I slutet satte han iallfall under sina bakben och blev fin, alltid något. Anmälde mig också till en typ dressyr tävling som är bästa vecka, ska ha Eddy. Får hoppas att han är på sitt "vanliga" humör då. Men jag tar det faktiskt mer som en träning och för nöjets skull, haha, Nejmen ah!

Imorgon är det skola, suck.. Efter det åker jag hem och sen åker vi till min mosters hus eftersom viska sova där. Imorn hinner jag väll inte göra speciellt mycket med hästarna eftersom det blir mörkt så fort, så tar bara hand om dom och gör det vanliga!

Men vi hörs imorgon hörreni, hejdå!

Bjuder på årets klasskort!

Forever aloneeee

2012-09-27 • 18:10:54 / Allmänt / Kommentarer (0)

Tja på er! Sitter helt forever alone i stalet, trodde att några andra skulle vara här, så jag tog inte med mig läxor eller hörlurar, så nu sitter jag och lyssnar på musik längst bort i cafeterian utan hörlurar, kul liv när man vet att man har ett antal läxor som ligger och väntar hemma..

Skolan var helt okej, sen åkte jag hem och pluggade och lite sånt och nu är jag här. Om exakt en timme och 9 minuter sitter jag förhoppningsvis på Eddy!

Nej, vi hörs ikväll eller imorn, hejdååååå!

(y)

Hemma från ridningen!

2012-09-26 • 20:43:48 / Allmänt / Kommentarer (0)

Halloj!

Hemma från ridningen nu, red Tiger och det gick faktiskt rätt så bra! Känslan var iallfall bra!! Men när det inte blev så bra, så var det helt mitt fel och jag vet vad jag gjorde fel så jag vet ju vad jag ska göra och inte göra nästa gång!(y) Men altså denna häst, Tiger, så himlans bra! Ibörjan när jag inte hittat honom så var han inte speciellt rolig, men nu är han skitrolig och det är jag som bestämmer och jag kan sätta av honom där JAG vill, så himlans kul när man får till det dära perfekta språnget ni vet!:D

Orienteringen idag då, höhö, ni vet ju typ..;) haha, fast det var faktiskt himlans kul med de vännor jag har, lite väl flummiga blev vi kanske efter 3 timmar springandes i skogen och halva tiden inte ha en jevla aning om vart man är, hm, ah, ni fattar!;)

Imorgon är det som vanligt på torsdagar, skola till klockan halv tre, hem, sen stallet och ridning. Det blir super, vi hörs imorgon, hejdååå!

@Vilse i någon jävla skog.

2012-09-26 • 15:06:11 / Allmänt / Kommentarer (0)

Och sjunger allsång, det gick bra med vårt A-betyg.

My day toDAY

2012-09-25 • 20:49:42 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er!

Dagen har vart helt okej, eller nja, verkligen inte, skittråkig och dålig, menmen, orkar inte gå in på det nu!
Efter skolan cyklade jag hem och sen cyklade jag till stallet. Jag trodde att det skulle vara 4 km, men det var 8 km..:@

Imorgon är det skola som vanligt och på eftermiddagen ska vi orientera i Karlslund, kommer förmodligen gå vilse, så om jag inte har teckning där ute i skogen så hörs vi förmodligen aldrig mera igen!
Sen åker jag direkt till stallet och rider i hoppgruppen, förmodligen på Tiger!

Nu ska jag plugga lite och sen slå på några avsnitt utav one Tree Hill, så vi hörs, hejdååå!

Vecka 39

2012-09-25 • 09:00:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
Måndag: Skola, Springa
Tisdag: Skola, Sporrenmöte
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Skola, Rida
Fredag: Skola, Till moster! (sover där)
Lördag: Hämta Julia, sen tillbaka och sova hos moster
Söndag: Hem från moster
 
Så kommer min vecka att se ut!
På fredag åker jag, lillebror, mamma och pappa hem till min moster och sover där. Fast min moster och dom kommer inte att vara hemma utan jag ska sova där och ta hand om deras hund och hästarna! (det är hon som har Clerran, Tyra, Benton, Bella, Landela och Hille)
Och sen på lördagen till söndagen sover jag och Julia där tillsammans med min mormor och morfar!
Det blir awsume!! Vi ska mest ta hand om hästarna och så, men jag kommer förmodligen att blogga när jag är där!:)
 
 
Jag och fina Clerriiiiis!

Jag är med!

2012-09-24 • 19:27:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Var med ni också! http://cavallii.blogg.se  eller klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen! 

Skola, Skola & lite mera Skola..

2012-09-24 • 19:23:06 / Allmänt / Kommentarer (0)
Tjolahoppsan på er!
 
Skolan idag var helt okej (förutom sista lektionen då, för då siter vi och stickar i två timmar.) Sen åkte jag hem och jag har mest pluggat och så. Kollat på några avsnitt av One Tree Hill också. 
Skulle stuckit ut och springa, men det blev inte av usch vad arg jag blir på mig själv, så jevla lat är jag.

Imorn är det skola som valigt, sen hem, plugga och sen på sporrenmöte!
 
Jag har inte något mer att berätta, så vi hörs imorgon, hejdå!
 
Åh, söte Tyrisen, där jag btw ska spendera min helg(y) 

Hemma!

2012-09-23 • 21:25:18 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godkväll!

Dressyrpasset var sjukt jobbigt, alla red storhäst och jag red Tammie!:o Vi tog bort stigbyglarna hela lektionen så det mesta jag gjorde var att försöka hålla mig kvar.. så sjukt stora rörelser och allt!
Sen åkte jag ju och kollade när min kusin red och så berättade även min moster allt som jag ska göra i helgen när vi ska sova där (jag och Julia sover där på lördag-söndag!)

Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat, nu ska jag slå på ett avsnitt av One Tree Hill och sen sova!
Ni får ha det bra så hörs vi!
Hejdåååååå!

hihi, love you My friend!

Hektisk dag!

2012-09-23 • 13:31:35 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er alla fina!
På förmiddagen idag åkte jag iväg till Karlslund och sprang där i spåret. Nu går jag runt i en överdrivet hög bulle mitt på huvet och i myskläder, känner att jag är värsta livsnjutaren, hahah..

Om något timmer åker jag tillbaka till Karlslund, fast till ridskolan för att rida, det är idrottssatsning. Efter det så kommer morfar och hämtar mig och då åker vi till min moster, hon som har hästar. Jag ska inte rida utan hon ska visa lite och så för i helgen ska jag ta hand om hästarna! Det blir superkul, jag ska ju inte rida, eftersom min moster inte är hemma, men det blir super endå!:D

Så nu är altså enda tiden jag kan plugga och jag har lagt allt plugg åt sidan sen i torsdags, så känner att jag verkligen måste ta tag i detta eftersom jag har prov på tisdag...
Så nu måste jag göra det så hörs vi förmodligen ikväll, hejdå!

Halloj!

2012-09-22 • 20:29:56 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejhej!

Sitter i soffan nu och dricker varm choklad! Vi kom precis in efter att vart på Jensens, sjukt gott!!

Kvällen/dagen/natten igår med tjejerna var awsume, love u al!
Idag följde jag med Tuva till hennes hästisar och tog kort! Men vädret var sugigt, som det vart hela dagen, altså varför är det sånt väder..?;o

Men ah, nu ska jag fortsätta mysa med familjen, vi hörs, hejdå!

Typ sämst mat vi gjorde igår(L)

@Julia

2012-09-21 • 13:01:19 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er!
Sorry för att jag inte bloggar, menmen!
Är just nu hemma hos Julia och jag slaggade här inatt och idag har vi ju studiedag! Vi har precis gjort en kladdkaka(y) igår red jag Eddy, dressyr, han var sjukt fin ibland men han bråkade så och ville inte alls jobba, han försökte slippa jobbet.
Om någon timme åker jag och Julia och möter Ebba och Tuva så sover vi hos Ebba inatt, de blir super!(y)

Men nej, ni får ha det bra så hörs vi imorn eller senare idag!

Hejdååååå!


Veckoschema

2012-09-19 • 05:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Måndag:
Tisdag:
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Skola, Rida
Fredag: Sova hos Ebba med tjejerna
Lördag: Vara med tjejorna, äta på Jensens med familjen
Söndag: Idrottslyftet på ridskolan (rida)

Så tror jag att min vecka kommer att se ut! +lite plugg också såklart..
Men ah, det blir nog en bra vecka!(y)
 


hahahahhaha, asså ååååh, Lucia showen 2011, såååå fula! Vi bjöd ju iallfall på oss!;))
 
 

Film - Jag & Tiger!

2012-09-18 • 06:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
 
Klicka HÄÄÄÄÄÄR om ni inte ser den!
 
Film från hoppgruppen förra veckan. Jag och Tiger! Och ja, ni ser ju dom dära små failarna, men det var bara mitt fel! Så annars tycker jag att det gick helt okej!:)
haha, kan jag undvika att jag är jäkligt stolt över att satt ihop denna film.., haha, fattade ingenting på detdära programmet..
 
Säg till om ni endå inte ser den så fixar jag det!:)

De va du som fick min fallskärm att vecklas ut..

2012-09-17 • 18:48:11 / Allmänt / Kommentarer (0)
Sitter på mitt rum just nu med musik i högtalarna, samtidigt som jag försöker att göra läxor och måla naglarna..
Dagen har iallfall vart helt okej, vi slutade en kvart tidigare för det var några som hade ställt om klockan, hahha, rolig lärare som går på det.
 
När jag slutade, klockan halv 4, så gick jag hem och det tog typ 40 minuter. Sen jag kom hem har jag fixat lite på datorn+gjort läxor. 
 
Men ah, och imorn blir det typ samm+ ut och springa och jag inte har allt för ont i knät jävlagreninsjnsknä. Om jag inte träffar någon kompis dådå.
 
Men nej,ni får ha det grymt så höres vi!
 
Taget från en film. Ni får se mer av det imorgon!:D

Min kväll igår+Idag

2012-09-16 • 19:11:38 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hejsan! :D
 
Kvällen igår var riktigt bra med sporren, vi köpte pizza (som ni såg) och så hade vi möten och planerade en massa och så mös vi lite granna också! Himla bra.
 
Min dag idag haha..:

Vaknade vid halv 8, gjorde mig iordning och så och sen åkte jag till ridskolan och då red sporren ut på långritt. Jag hade sjäälvklart Eddy och det var himla kul! Haha, jag, Ebba och Julia, vi typ gjode en massa konstiga saker, tyyyyyp satt och sjöng på "fångad av en stormvind" för att det blåste så mycket och gjorde en massa annat. Kändes precis som i Hällefors, åh vad jag saknar´t!
Men ah, det var riktigt kul och Eddy är såååå söt, hihi, för typ efter att vi galopperade så får man liksom aldrig stopp på honom så vi kommer och galopperar förbi alla andra, hihu, han tycker det är kuul!
 
På hemvägen så åkte jag och mamma förbi lager 157 så köpte jag några tröjor där. Sen när jag kom hem slog jag på One Tree Hill och mös för mig själv.
Sen efter lite till, så kom Tuvis  hit och vi bakade brownies (tror jag det hette) himla goda blev dom, haha, grymma är vi!
 
Resten av kvällen ska jag försöka ta tag i läxorna, har flera prov i veckan.. Älska skolan. 
Sen kanske jag råkar sätta på ett till avsnitt utav One Tree Hill, hehe..
 
 
 
 
Men nej, ni får ha det bra så hörs vi! Hejdå!
 
Älskar er tjojooooooor!!♥
 
 

Pizza timeeee!

2012-09-15 • 18:27:19 / Allmänt / Kommentarer (0)

Here I am!

2012-09-14 • 20:31:12 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er!
Är hemma hos mina kusiner just nu och sitter i soffan med en hund i knäet.
Skolan var helt okej och så, men jag har så sjuuuuuukt ont i mitt knä, det gör ont varje gång jag går altså, för ont!
Men skitsamma i det nu liksom.

Igår red jag världens bästa, om ni inte listat ut det så var det Eddy jag red!
Vi hade markarbete och han började jobba sjukt fint under sig altså, vi gjorde en riktigt bra övning där man var tvungen att sätta ihop dom riktigt mycket och det är jättebra med Eddy eftersom han lätt blir väldigt lång och släpar bakbenen. Så ja, det gick helt okej!:D

Imorgon träffar jag Ebba och Julia på stan och då ska jag och Julia köpa frukt till våran "planeringskväll" med sporren (för vi är duktiga och har godisstopp, så vi ska sitta och äta frukt medans dom andra äter godis, haha, lycka till säger jag!..)
Så ah, sen spenderar vi kvällen på ridskolan med sporren och så!

Men nej, nu ska vi äta så vi hörs, ha det bra!

Haha, och den andre hunden deckar bredvid mig, knäppo..❤

Hemma från ridpass!

2012-09-12 • 20:26:13 / Allmänt / Kommentarer (2)

Hej på er!:)

Kom precis hem från stallet, red Tiger som vanligt och det gick faktiskt helt okej! Det var väldigt roligt iallfall.
Min snälla mamma filmade en massa, så ni får film någon dag också!:D

Dagen innan har vart rätt så okej.

Vet att jag inte bloggat så mycket, men när jag inte gör läxor så vill jag liksom hinna göra annat också!
Men här är resten av min vecka:

Torsdag: Skola, rida i vanliga gruppen
Fredag: Skola, ?
Lördag: Träffa en kompis, Mys och planeringskväll med sporren
Söndag: Sporren ridning, ut och springa.

Ungefär så antar jag att det kommer att se ut, på söndag ska vi rida ut, och jag ska självklart ha Eddy!

Men nej, vi hörs, Hejdå och ha det bra!:D

Hahaha, sånna här bilder sitter jag och Mona fina små vännor och skickar till varandra när vi inte träffas;) haha, älskar er!

Saker ni kanske inte visste om mig?

2012-09-11 • 06:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
• Min och Eddys första tävling var dressyr, och då ramlade jag av, haha, liiiite tror jag att jag har utvecklas iallfall;)
 
• Jag tycker om mina kompisar så otroligt mycket, vad jag än säger eller gör, det ska ni veta, ni som känner er träffade hörreni!
 
 Jag tänker sjukt mycket, hela tiden, på allt. Stället jag tänker på mest, är när jag tittar ut genom fönster och när jag är själv på bussen..;)
 
• Jag hatar att springa, ändå plågar jag mig själv genom att göra det 2-4 gånger i veckan.. 
 
 Jag är redan skoltrött.., hatar seriöst skolan.
 
• Jag kollar alltid ner på mina fötter i hoppgruppen innan det är min tur att hoppa, hahah..;)
 
 
haha..;))

Min lille dag

2012-09-10 • 19:25:32 / Allmänt / Kommentarer (0)
Sitter och skriver ut bilder just nu och det tar en himla tid, så passar på att kika in här lite!
 
Skolan var inte speciellt kul som om den brukar vara det..?  
Efter skolan åkte jag hem och satte mig med läxor, sen stack jag ut och sprang. redan efter en liten srund började det göra skitont i knät, men jag sket i det för jag ville verkligen springa, men nu har jag jätteeont, bra Frida..
 
Men ah, typ det jag gjort idag? Imorgon skola som vanligt, sen hem och plugga och sen på sporrenmöte!
 
Men ah, nu avslutar vi här, hejdååÅ!
hahah, söt bild, bjuder..;)

Mysepys dag med gott!

2012-09-09 • 19:57:56 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er!:)

Imorse/förmiddag så passade jag min lillebror och lite så. Sen cyklade jag upp på stan och mötte Tuva och Ebba, vi köpte en massa gottiga saker och mös med det framför en film! Himla bra hade vi det.
Kom hem för en stund sen och har precis duschat och sitter och skickar bilder till mina små vänner, speciella är ni, men ni är endå bra på alla sätt:*

Men nej, resten av kvällen blir de läxor och One Tree Hill, ni som inte sett det borde iallfall pröva se det! Ett tips är att kolla på http://swefilmer.com">http://swefilmer.com">swefilmer.com där kan man kolla på skitmånga serier och filmer gratis och utan att ladda ner, skitabra!(y)


Nej, hejdå och ha det bra!

Från vår lilla mysstund(y)

Nejmen tjenare!

2012-09-08 • 12:10:46 / Allmänt / Kommentarer (0)
HEJSAN! Kommer ni ihåg mig? Frida you know? Okej, så länge sen var det verkligen inte..;)
 
Men iallfall, jag har verkligen inte orkat starta datorn och blogga, förlåt, men det är sanningen, och jag tror bloggen inte heller kommer vara mycket bättre med uppdateringen, kanske kikar in någon gång ibland, men jag kommer skriva om ridpassn och så., och om det händer någonting speciellt!
 
Just nu är jag jätte förkyld också, verkligen inte kul, har blivit smittad av alla andra..;) Så idag tror jag att jag mest kommer slappa och ligga och kolla på one tree hill:D
 
Men nej, ville bara uppdatera er om att jag lever, vi hörs kanske senare, imorgon, nästa vecka, månad, år? Vi får helt enkelt se!
 
Hejdå och ha det grymt!
 
 
 

Favorithästar "genom tiderna"

2012-09-06 • 05:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Ni kanske skulle vilja veta vilka som har vart mina favorithästar på ridskolan, Örebro fältrittklubb?:D
Det får ni iallfall reda på nu! (Vill bara säga att dessa hästar har vart mina favoriter, samtidigt som Eddy, för Eddy har alltid vart favorit.)
 
'
Söta lilla Puh, honom red jag faktiskt himla mycket ett tag också!
 

Fina Gazella, henne älskade jag verkligen!
 

haha, även lille Lillan har jag gillat lite extra mycket!
 

Kan knappt fatta det själv, men jag typ älskade Nemo ett tag där också, höhö;)
 

Fina Jigsaw också! 

Åh, och gamla, fina Ponsse!
 

Åh, och världens bästa Ineke, som ni vet att jag fortfarande älskar!
 

Och så var jag tvungen att lägga upp en bild på världens finaste Eddy också!
 
 
Ja, jag har haft en del favoriter där! Det är dels eftersom jag inte red Eddy på över ett heeeeelt år eftersom han var halt, och då fick jag rida många olika hästar!
 
 

Bilder ~ Jag och Eddy #2

2012-09-05 • 13:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Några fler bilder på mig och Eddy från i torsdags!:)
 



Whit you, I am happy♥



Visst är han fiiiin?? Världens finasteee!
 
 
 
 
 

Ridhanskar

2012-09-05 • 05:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
 
Missa inte att dessa ridvantarna just nu bara kostar 49:- istället för 89:- på Hööks!
 
Men någon som har sånna här, är dom sköna?:)
 
 

My day

2012-09-04 • 21:11:41 / Allmänt / Kommentarer (0)

FML. Skrev världens längsta inlägg nyss, så försvann det.
Så nu skriver jag kortfattat!

Hej förresten! Skolan var helt okej, sen cyklade jag upp på stan och mötte Julia, vi åt på La baguette och hade det bra. Sen tig jag tag i läxberget som låg och väntade på mig hemma.

Imorgon efter skolan åker jag till stallet och tar skötarkort på skötarna, tänkte försöka få mig och Eddy att fastna på bild också, hihi:D
Sen är det teori i hoppgruppen.

Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av One Tree Hill och sen matta mig själv för jag är sjukt trött!
Så vi avslutar detta tråkiga och kortfattade inlägget för jag blev arg, hejdå och ha det grymt!

Bjuder på en bild på seriösa mig och söthunden Berit (hehe..) som är världens kelgris!

Bilder från i torsdags - Jag & Eddy

2012-09-04 • 13:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Nu kommer några bilder från i torsdags när vi hoppade och jag hade världens bästa Eddy! Min fina vän Julia har tigit alla bilderna.
 
Har inte berättat om ridpasset, men det gick iallfall rätt bra, han var riktigt duktig och han hoppar ju inte så ofta så, bäst var och är han iallfall!:D






Sugna på fler bilder? :)
 

Visste du att..

2012-09-04 • 05:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Jag bara har ridit Eddy i den "vanliga" ridgruppen hela 2012? Tar igen för det där året han vart halt vettni;)
 
• Jag har ridit på 4 olika ridskolor? Rinkaby, Hallsberg, Lanna och nu ÖFK.
 
• Jag älskar att läsa sånnahära "viisste du att" ? På andras bloggar, eller typ 5 om mig osv. Därför får ni ofta sånna här av mig;)
 
Jag önska att jag var kortare? Så att jag skulle kunna rida ponny längre, menmen, nu är det såhära.
 
• Jag typ hatar att tävla? Ändå olågar jag mig själv med det, jag blir så jäklans nervös och jag hatar att vara nevös, och så går det så himlans dåligt på alla tävlingar och det stärker inte direkt mitt redan dåliga självförtroende.
 
• Jag på riktigt hatar spindlar? Jag är riktigt rädd för dom och det är verkligen inte kul.

En läskig spindel, fotad av mig, fattar inte hur jag vågar kolla på bilden (inte för att man direkt ser att det är en  spindel..;))
 
 

Chokladbollar och allt

2012-09-03 • 18:43:43 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hejsan på er!:)
 
Skolan idag var helt okej, fått läxor och det är ju inte lika okej.
Men efter skolan iallfall så gick jag och Sofia hem till mig och gjorde chokladbollar, sjukt goda altså! Vi kunde inte sluta äta, hehe..
Hon försvann för ett tag sen och då var jag och min lillebror ute och cykla en stund sen så åt vi nyss.
 
det var typ min dag! Resten av kvällen så tänkte jag kolla bloggar, blogga, göra läxor och kolla på One tree hill, för jag har hittat ett ställa man kan kolla på alla filmer utan att ladda ner, helt gratis, haha;)
 
Men ah, och imorgon har jag ingen aning om vad jag gör mer än skolan och ut och springa!
 
Men ah, nu har jag ingenting mer att skriva, så vi höres imorgon hörreni, hejdå!
 
 
Det går inte att ladda upp bilder..? Jävla blogg.se

Bilder från i onsdags - Jag & Tiger

2012-09-03 • 13:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Bilderna från hoppgruppen i onsdags, med Tiger.
Alla bilderna är fotade av Ellen!
 
Haha, börjar med att bjuda på en väldigt fin, sammanbiten och koncentrad tjej..;)
 



Visst är han fin?? :)
 

Veckan

2012-09-03 • 05:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Åh nej, jag glömde måndagen, hehe:s  Men idag händer iallfall ingenting speciellt, ska bara ut och springa och lite så!
 
Ungefär såhär ser mi vecka ut iallafall, rätt många frågetecken, men nånting kommer jag förmoligen att göra, men det kommer jag att berätta i bloggen isåfall!:D

Stolt!

2012-09-02 • 18:28:47 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej! Kom precis tillbaka efter att ha vart ute och sprungit, fick ha på mig mössa och grejer för det var så kallt!;o Fast sen blev jag ju överkokad, hehe..

Men iallfall, på förmiddagen var vi hemma hos mormor och morfar, sen skjutsade dom mig till ridskolan och där var det typ, ah, jag vet inte vad det var, jag hjälpte iallafall till. Tur att Ebba var med också, annars hade jag dött av tråkighet..
Sen kom jag hem vid 4 och bara slappade och sånt och den var jag ute och sprang ju! Det var min dag det.., och jag vill verkligen inte till skolan imorn, två veckor har gått och jag är redan skoltrött.. Hur kommer detta sluta?;)

Imorgon efter skolan vet jag inte vad jag gör, kanske träffar en kompis, men vi får se!

Nejmen nu säger jag hejdå så hörs vi imorn!

Söt tjej ochsåvidare..

5 saker ni kanske inte visste om Eddy?

2012-09-02 • 13:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Detta är ett önskeinlägg från DENNA tjejen, tack för tipset!:D
 
• Han verkligen älskar godis och mat, han kan stoppa i sig precis vad man ger honom, allt förutom mineraler, dom gillar han inte.
 
• Han bråkar i stortsätt med alla hästarna, han har ingen såndära "bästakompis" som vissa andra. Han har bråkat med exakt alla han stått bredvid..;)
 
• På en hopptävling år 2010 så kom jag och Eddy tvåa, med 12 fel, hahah..
 
• Nästan varje gång som det är typ tomt i stallet, och jag ska åka hem och går ut från honom, så gnäggar han riiiiiiktigt sött, altså ni skulle höra, man smälter!:´)
 
• Han är livrädd för sånna hära gräsklippare som klipper gräset av sig själv, som åker runt i trädgårdarna, hahah, sötnöten♥
 
 
Skulle ni vilja ha en till sånhära?:D
 
 

Hästar som står mig varmt om hjärtat

2012-09-02 • 06:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Som alla säkert redan vet, så är Eddy den bästa, Forever number one liksom!♥
 

Och så är det också självklart Ineke, det var länge sen jag red henne (eller ja, i sommras) men vi har så gryyyymma och många minnen tillsammans, på kort tid, så ah, hon är liksom bara grym!♥
 

Sen Clerran, som några kanske kommer ihåg vem hon är. Jag har ridit henne rätt så många gånger och hon är liksom så himlans speciell! Men hon är så himla svår och man måste rida henne minst 5 dagar i veckan för att liksom kunna komma någonstans med henne för hon är som hon är, och det hinner jag tyvärr inte:(
 

Sen lille Tyra, som jag bara ridit några gånger, men jag är den enda som har ridit henne. Hon har så sjukt start personlighet och vilja så det finns inte. Men jag har så himlans ont om tid så jag hinner tyvär inte rida henne heller så ofta, men så ofta jag kan!
 
 
 

Det är väll dom, sen självklart gillar jag ju alla hästar, haha, och liksom att rida och så, men dom hära liksom är liksom speciella för mig, haha :D

Uppdateriiiing!

2012-09-01 • 20:56:18 / Allmänt / Kommentarer (1)
Tjolahoppsan hallå! Jag lovade ju att när jag fått över 5 kommentarer i förra inlägget, så skulle nästa inlägg komma upp, så här kommer det!:D
 
Dagen har iallfall vart riktigt chill. På förmiddagen och halva eftermiddagen följde jag och min lillebror med pappa när han tränade, för att han ville att jag skulle fota, och han brukar ju fota mig när jag rider, så då måste jju jag fota honom någon gång också!
   Så ah, det var faktiskt himlans mysigt, och så fikade vi också;)
 
När vi åkte därifrån så åkte vi till mina kusiner och lånade en film, Sagan om ringen 1+2,  haha, men lillebror har blivit ett Sagan om ringen freak..;) Så vi har kollat på dom typ halva dagen eftersom dom är sjukt långa. Dom är väll helt okej, lite väl många människor som dör hela tiden om ni frågar mig..
 
Mycket mer än så har jag inte gjort, vi käkade precis pizza också, tjockisdag var det ja..?
Men ah, dagen har iallfall vart bra som jag tror att jag redan sagt.
 
Imorgon åker jag till ridskolan och hjälper till på någon sak där. Men imorgon så blir förmodligen uppdateringen bättre igen! Gillas det ellöööö? haha..;)
 
Men nej, nu ska jag fortsätta vara social med familjen igen, hejdåååÅ!
 
Pappa och Fabian idaaag!:D
Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen