29/4-13

2013-04-29 • 16:09:33 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Sitter i stugan just nu och är sjukt trött. Gick upp tidigt imorse och så åkte vi till Ullared och var där ett bra tag och kom hem för en stund sedan. Köpte bl.a svarta och vita jeans, linnen, tröja, ridstrumpor, maskara, sängkläder och en hel del mer. Jag tror vi åker till Märta och dom snart.

Ha det super, bye

Jag och mina babes, Eddy och my phone såklart

Anton Ewald!

2013-04-28 • 19:43:42 /  / Kommentarer (0)

Hej på er! Igårkväll kom vi till Varberg, jag och Märta spelade spel och kollade några avsnitt av Pretty Little Liars. Idag drog vi in till stan och gick runt ett tag och åt glass. Sedan kollade vi på Anton Ewald när han sjöng! Matchande att jag kom hit samtidigt som honom alltså!

Ungefär så har min dag än sålänge sett ut. Imorgon ska vi till Ullared på förmiddagen, sedan vet jag inte. Men nu får ha det super, för det ska jag ha, Hejdå!

FÖREESTEN! Ser ni den sjukt snygga nya design jag fått av Frida? Jag älskar den, vad tycker ni?



Underbart väder!!

2013-04-27 • 18:42:56 /  / Kommentarer (0)

Är påväg till Varberg nu. Imorse när vi åkte till stallet, så kom aldrig den andra klubben som vi hade bestämt med, men vi red ändå. Jag och några till gick till domen först och sedan vid 2 red vi ut. Red självklart Eddy och det var himla kul! Galoppa ganska så mycket och lite Hällefors känsla fick jag allt, så nu är jag ännu mera taggad till det! Vi red ett tag och det var ju helt UNDERBART väder, så himlans skönt! Sitter just nu och kollar på pretty little liars, så jag överlever nog denna 6 timmars långa bilresa.

Ni får ha det super, Hejdå



Bjuder på några bilder från idag

26/4-13

2013-04-26 • 20:57:28 /  / Kommentarer (0)

Hejsan! Sitter hos några kompisar till mina föräldrar just nu. Har ätit så himla goda typ chokladkulor, så himla goda!! Skolan idag var bra, skrattade igenom mig dagen idag med, så himla underbara vänner har jag, älskar er alla. När jag kom hem från skolan drog jag ut och sprang, gick himla bra faktiskt! Sen fick jag reda på att vi ska flytta! Så himla skönt och kul faktiskt!! Huset är nära en kompis också så det kommer bli super!!

Imorgon som sagt så är jag i stallet hela dagen, sen direkt efter stallet åker vi till Varberg! Ha det super, så höres vi, Hejdå!

Ungefär såhär tänker jag när jag är ute och springer, men blir alltid lika besviken...

25/4-13

2013-04-25 • 21:33:25 /  / Kommentarer (0)

Hej! Dagen idag har faktiskt vart riktigt bra! Började med skola, sovmorgon på det, kort skoldag och skrattade mig igenom den med mina underbara friendos. Efter skolan drog jag hem och senare till stallet. Hoppade Eddy ute och det gick faktiskt rätt så bra! Han var duktig min lilla prinsis.

Imorgon är det skola och sedan ska jag försöka ta mig ut på en spring tur. Riktigt skönt med fredag också! På lördag har vi utbyte med en annan klubb så är på ridskolan hela dagen och sen rider vi ut, ska ha Eddy så det blir super! Direkt efter det åker vi till varberg och stannar där tills på onsdag. Ska bli riktigt kul, träffa kompisar till familjen och Märta som jag inte träffat på evigheter, så himla kul Ska det bli! Skönt att komma bort ett tag också.

Det var lite min helg, men nu måste jag plugga, så vi höres, Godnatt

Bianca

2013-04-24 • 20:27:49 /  / Kommentarer (0)

Hej! Kom hem för en stund sen från ridningen. Vi red UTE idag (och det var iiiskallt!) och hade Bianca. Hon har inte gått ute så mycket så hon var väldigt spänd och vägrade gå ut i hörnen.. Det gick iallafall helt okej, fast mot sista hindret, som var en kombination, så var hon väldigt spänd för vi var tvungna att försöka gå ut i hörnet, men till slut kom vi över!

Imorgon är det skola som vanligt, kort dag med sovmorgon så det är väldigt skönt! På kvällen sen är det ridning och hoppas självklart på Eddy. Men nu ska jag göra läxor och sedan sätta på ett avsnitt av PLL. Godnatt

Standard på morgonen

23/4-13

2013-04-23 • 17:21:24 /  / Kommentarer (0)

Hej igen! Har inte kunnat bloggar pga att blogg.se appen inte har funkat, äntligen funkar den! Skolan idag var faktiskt ganska så okej. När jag slutade cyklade jag hem (det tog dubbelt så lång tid för att det var motvind HELA vägen...) och satte på ett avsnitt utav Pretty little liars, har ju inga fler avsnitt att kolla på av Vampire diaries just nu men det kommer i veckan hoppas jag!

Om cirkus 3 och en halv minuter åker jag till ridskolan för att gå på sporrenmöte, vi ska planera lite för lördag så det blir nog bra! Imorgon är det skola och ridning i hoppgruppen som vanligt, förmodligen på Bianca.

Vi hörs imorgon om denna dumma app fungerar, Hejdå!

Åh, bara jag som ångrar jätte mycket att man inte är på Justin, när alla lägger upp bilder och allt, åh

20/4-13

2013-04-20 • 18:48:14 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hej, sorrysorry för väldigt lite bloggning, men jaja. Igår till idag sov jag hos Tuva, hade det himla bra! Imorse hängde jag med henne och fotade när hon red hennes otroligt fina Busan, sjukt fin där alltså! Direkt när jag kom hem cyklade jag till ridskolan för att ha barnkalas och kom nyss hem därifrån.
 
Imorgon förmiddag hänger jag med Tuva igen och fotar henne och Busan! resten av kvällen idag blir mys med familjen, känner bara för det och det blir super. Ha en bra lördagskväll allesammans, Hejdå.
 
Jag & Benton, för otroligt många år sedan

Dagens...

2013-04-18 • 16:21:15 /  / Kommentarer (0)

Bästa: Att det är ridning
Sämsta: Prov idag
Humör: Trött men glad
Kläder: Svarta jeans med vit hollister tröja
Godaste: Frukosten-Yoghurt, müsli, banan!!
Längtan: Sommarlov, Hällefors, Öland med bästavän!





Bianca

2013-04-17 • 20:44:39 /  / Kommentarer (1)

Kommit hem från ridskolan nu, fick rida Bianca och det fick helt okej för att vara första gången på henne tycker jag! Hon var heeeelt annorlunda än vad jag trodde, åt det positiva hållet, men känns ändå inte riktigt som en häst för mig, har ridit roligare hästar, men det ska ändå bli kul att fortsätta rida henne!

Nu sitter jag i soffan och ska försöka ta mig upp och plugga på prover vi har imorgon... Imorgon är det skola som vanligt, sovmorgon så det är väldigt skönt, sen på kvällen ridning, byter hästar där med, önskade bara Eddy så hoppas självklart på honom!

NU ska jag bege mig uppåt, hejsvejs!


Dagens stall-outfit

17 april 2013

2013-04-17 • 15:08:27 /  / Kommentarer (0)

Inkommen från stormen därute, klarade det utan att dö eller ramla. Shit, vad det blåser ute! Dagen har Iallfall vart väldigt bra änsålänge! Har fått reda på en massa kul som kommer att hända, så är riktigt taggad nu, detta kommer bli en bra vår och även sommar!! Efter skolan åkte jag och Emmy upp på stan och fixade prao plats, så nu är det klart också, super. Om ungefär två timmar åker jag till stallet och rider, hoppgruppen idag och vi byter hästar, har ingen aning om vem jag skulle kunna få, så det blir spännande!

Nu ska jag sätta på ett avsnitt vampire diaries med min tallrik yoghurt, sedan begravs jag med läxor. Ha det super, Hejdå!

Måndag igen

2013-04-15 • 19:44:10 /  / Kommentarer (0)

Måndag igen, bara jag som verkligen o-gillar måndagar..?? Efter skolan Iallfall drog jag till gymmet med en kompis. Körde på bandet ett tag, och känner att min kondition faktiskt förbättrats väldigt mycket! Körde massa styrka också så nu välkomnar jag träningsverken.

Imorgon-Skola som vanligt, sedan kanske jag drar ut och springer, har inte bestämt och jag ska få en vilodag nu efter att ha kört stenhårt på gymmet tre dagar i rad, får se! Men ni får ha en underbar måndags kväll, det ska jag ha med min familj och ett berg med läxor... Hejsvejs!

Min drömtårta, Shit vad gott!

Film - Jag & Eddy

2013-04-14 • 13:22:22 / Allmänt / Kommentarer (2)
Här får ni filmerna från i torsdags på mig och Eddy. Som sagt, han har vart halt och det var första gången han hoppade sedan det, så därför vi inte hoppade så högt, me tyckeer att han var ritktigt duktig iallfall! 
 
 

SorrySorry

2013-04-14 • 08:19:13 /  / Kommentarer (0)

Godmorgon! Förlåt för dålig bloggning, men jag har inte orkat starta datorn på flera veckor och blogg.se spåren har inte funkat... Men ny funkar den igen. Men igår iallafall så gymmade jag på förmiddagen, gick riktigt bra faktiskt! Ska försöka ta mig dit idag igen. Sen mötte jag Julia på stan och sen drog vi hem till henne.

Idag ska jag som sagt fördmodligen till gymmet, Måste även plugga en massa... Så himla tråkigt, menmen. Nu ska jag dra mig neråt och försvinna från mitt underbart varma täcke, men hungern övervinner allt! Ha en bra söndag och sista dag på veckan, Hejdå!

Jag... Hahah, en av läxorna som måste göras är faktiskt dans läxa...

Eddy!

2013-04-11 • 21:30:29 /  / Kommentarer (0)

Hej Hola hoppsan! Skolan idag var chillig, började halv 12 och slutade halv 3. Senare kom Julia hem till mig och vi kolla one tree Hill, sen åkte vi till stallet. Red Eddy och vi små hoppade lite och sen lite sitsträning. Han var riktigt duktig faktiskt! Han har inte hoppat på ett tag pga. att han har vart halt, men ändå var han himla duktig. Hoppade inte så högt eftersom han som sagt art halt, men det var kul Iallfall, ni får film imorgon! Vi önskade hästar också för att det är hästbyte nästa vecka, kan ni gissa vem jag önska? Ja, Eddy såklart;)

Imorgon är det skola som vanligt, sen vet jag inte vad jag gör, myskväll med mamma och lillebror tror jag, och kanske att jag åker till gymmet, får se! Men ni får ha det super, nattinatti sålänge!

Bild printad från film idag

Greten

2013-04-10 • 21:10:19 /  / Kommentarer (0)

Hej på er! Hopp-passet förut gick faktiskt väldigt bra! Hade Greta och vi började med lite "dressyr" när vi red fram med att korta hästarna, galoppbyten, öppnor osv, det kände jag att det behövdes! Hon är väldigt snabb, men nu var hon väldigt mycket lättare att få lugn, Riktigt kul! Sista övningen blev hon lite snabb men hon var riktigt duktig!

Imorgon har jag sovmorgon till klockan halv 12!! Sjukt skönt verkligen! Så en rejäl, behövlig sovmorgon får jag mig. Åker till skolan, har tre lektioner och slutar sedan. På kvällen är det ridning, gissar på dressyr och hoppas på Eddy. Ni får ha det super, Hejdå!

Nusse i somras

9 april 2013

2013-04-09 • 20:37:27 /  / Kommentarer (0)

Sitter i soffan framför tv'n right now, var i stallet förut på sporrenmöte. Cyklade dit med Julia, första gången för iår, himla skönt faktiskt! Skolan gick bra den också. Skulle mest bada kika in och medela att jag lever. Imorgon är det hoppgruppen och får se vem det blir, gissar på Greta, men vi får se! Snart tänkte jag sätta på ett avsnitt av Vampire Diaries och somna till det, ha det super!

Måndag imorgon...

2013-04-07 • 21:41:03 /  / Kommentarer (1)

Ligger i sängen och kollar på vampire diaries. Sen jag kom hem från tävlingen har jag bara slappat, tänkte åka till gymmet men skulle vila 10 minuter innan framför tv'n, somnade då och sov i cirkus två timmar.. Så hann aldrig åka dit, var verkligen sjukt trött! Imorgon är det måndag igen, lite segt, hatar måndag, så himla långt ifrån fredag! Menmen, bara att kämpa på n vecka till och göra det bästa utav det så blir det nog en bra vecka. Efter skolan åker jag hem, pluggar och sedan sånt här utvecklingssamtal.. Så hinner förmodligen tyvärr inte gymma imorgon heller, för då hinner jag inte plugga så mycket och känner att jag verkligen behöver göra det efter att ha lagt undan allt sånt i helgen..

Nej, slut pratat nu, ska slå på ett till avsnitt, ha det super, Hejdå!

Bjuder på en bild på mig och tiger från idag, fotad av duktiga Ellen Molin!

Bästaste Tiger!

2013-04-07 • 13:16:38 /  / Kommentarer (2)

Precis kommit hem från stallet. Var ju som sagt hopptävling idag. Jag är sjukt nöjd, verkligen!! Hade Tiger och rev på sista hindret i omhoppningen, men det var helt mitt fel och jag vet vad jag gjorde fel, så det kommer inte att hända igen. Men Iallfall, är riktigt nöjd över rundan, kanske inte såg jättebra ut, haha, men jag var så himla nervös men är stolt över mig själv att jag kom ihåg hela banan och så! Det var riktigt kul också, han var väldigt mycket roligare nu på tävling än i vanliga fall också, snabb och taggad! Och så var det över ett halvår sen jag satt på honom också. Det var ju första gången jag tävlade storhäst också, riktigt kul var det!

Ni kommer få både film (om jag vågar lägga ut den..) och bilder senare när jag fått det. Nu ska jag bara slappa, ha en superbra dag, Hejdå!

Hoppcupen imorgon

2013-04-06 • 21:25:31 /  / Kommentarer (0)

Hej på er! Sitter och tjockar med choklad med familjen framför tv'n. Var hos Elin en stund förut och sen åkte vi till stallet och hade barnkalas. Har precis smörjt stövlarna, ska nämligen tävla imorgon om jag inte redan sagt det? Hoppcupen omg.1 och ska ha Tiger, 90cm. Var ett bra tag sen jag red honom så vi får se hur det går, första gången i hela mitt liv som jag ska tävla storhäst, så vi får se hur det går! Är Iallfall inte alla taggad, haha... Men aja.

Nu ska jag fortsätta med tv'n och sen sätta på ett avsnitt av vampire diaries, ha det super, natti!

Mina stövlar behövde verkligen smörjas.. Trots att jag snärjde dom i onsdags

Favorit serier

2013-04-05 • 17:16:11 / Allmänt / Kommentarer (0)
Som ni kanske märkt så kollar jag ganska mycket på serier, tänkte tipsa om mina favoriter!
 
One Tree Hill
Shit, den här serien är så hiiiimla bra! Om man inte har sett den så har man missat någonting stort i livet kan jag säga, haha. Jag har tyvärr kollat klart på den, finns 9 säsonger. Den är lång så det känns nästan som om man lär känna alla skådespelare, den är så himla bra, går inte att förklara och den blir bara bättre och bättre ju mer man kollar, ska kolla om på den snart också, kan inte få nog utav det. One Tree Hill är den bästa serien som någonsin gjorts och någonsin kommer att göras, tycker att alla slår på den nu!
 
 
The Vampire Diaries
Det är också en serie som är riktigt bra, håller på och kollar på den just nu och är inne på sista säsongen (vet inte om det ska göras fler). Jag brukar inte gilla sånna här "onaturliga" filmer och serier, men den här är riktigt jäkla bra! Handlar om Elena som är ibörjan är en helt vanligt 17 åring men sedan kommer Stefan, som är vampyr, till staden och dom börjar gilla varndra. Så börjar det lite och sedan händer det mycket saker kan jag säga. Jag har sett över 70 avsnitt av det och inte ett enda har vart det minsta tråkigt, händer någonting hela tiden! Så det är svårt att förklara vad det handlar om, för då kanske jag råkar avslöja saker som man inte vill veta;) Men ett riktgit bra tips och tycker att alla ska kolla på den!
 
 
Andra serier som är väldigt bra som jag sett är också The O.C och 90210. 
När jag har kollat klart på The Vampire Diaries tänkte jag börja kolla på Teen Wolf, har sett två avsnitt och det verkar väldigt bra! Antingen det, eller Pretty Little Liars. Ska "så småning om" även försöka kolla på Gossip Girl, kollade några avsnitt för ett tag sen när jag väntade på fler avsnitt från One Tree Hill, men när det började igen så glömde jag bort Gossip Girl. 
 
-Någon av dessa serier ni har sett, vad tycker ni om dom? 
-Någon ni tipsar mig om att se?

Busig horsie

2013-04-04 • 21:59:48 /  / Kommentarer (0)

Ligger i sängen just nu, kollar Vampire diaries men var tvungen att ta paus innan jag gråter ihjäl mig, shit, ligger och gråte för att folk i en serie dör... That's weird men så himla sorgligt... Ridningen förut var riktigt rolig! Hade Eddy och vi red dressyr ute, första gången på över ett halvår han går ute så han var ju något busig och pigg, hahah, speciellt galoppen försökte han bocka i flera gånger, så då var det mer korta tyglar och upp med huvudet istället för tvärtom. Men resten gick riktigt bra faktiskt, han hade energi så det var kul!

Imorgon är de fredag, riktigt skönt! Nu ska jag fortsätta kolla så ha det super, Godnatt

@Gymmet

2013-04-02 • 17:07:00 /  / Kommentarer (1)

Sista dagen i frihet

2013-04-02 • 11:33:48 /  / Kommentarer (0)

Godmorgon! Vaknade vid 8 imorse.. Har sen dess bara slappat, fattar inte vart tiden tog vägen. Ätit drulle framför några avsnitt av Vampire Diaries och nu sitter jag med musik på högsta volym och försöker plugga. Har skjutit upp det väldigt och nu börjar ju skolan redan imorgon, riktigt trist.. Så försöker skriva en NO uppsats och går väll sådär.. Ska försöka ta mig ifrån plugget en stund sen för att fota ute i det fina vädret också! I eftermiddag drar jag till gymmet med Elin för att säga Hejdå till några kalorier.

Nej, nu måste jag verkligen ta tag i pluggandet, ha en riktigt bra dag!

Blivit lurade..?

2013-04-02 • 00:09:48 /  / Kommentarer (0)

1 april idag (eller ja, egentligen igår, men vi låtsas att det fortfarande är måndag) har ni blivit lurade? Folk har försökt med mig, men jag är så himlans listig så no one kan lura mig✌

Kom iallfall precis hem från Emelina, var där och hade myskväll med Maja och Petra. Vi kollade på Grease och abduction, den måste ni verkligen se om ni inte redan gjort det, riktigt bra!! Innan vi åkte dit så åt vi på stan. Innan jag träffade dom var jag på bio med Julia och Elin, på typ gottarna eller någonting sånt, haha, för rolig film faktiskt! Var ute och sprang på förmiddagen också, fick jätte ont i knät så kunde inte springa så långt, lite tråkigt...

Haft en riktigt bra dag iallfall med riktigt bra vännor! Nu ska jag fixa mig för kvällen, natti

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen