Hemma

2013-01-31 • 21:31:17 /  / Kommentarer (0)

Hej! Red dressyr på Eddy och kom hem typ nyss. Shit, ridpasset gick så himlans hemskt, har aldrig gått dåligare, shit. Okej, dom sista fem minutrarna var bra.. Jag var sjukt trött, både i huvud, kropp och benen, kände av det där springpasset, inte jätte smart att springa precis innan ridning.. Och nu i efterhand vet jag att det var mitt fel att det gick så dålig, och jag vet vad jag gjorde fel, men ni vet, alla kan säkert erkänna, att när man väl sitter där och verkligen ingenting klickar och man är såå besviken, så tänker man ungefär "jävla häst", haha, tråkigt men sant. Fast mitt i allt, när jag "slår" till hon med spöt så fick han lite fnatt och försökte börja bocka, haha, världen sötaste. Världens absolut bästa även om jag kan bli så himlans arg på honom ibland, men liksom samma sak med syskon ha?;) Men nej, lägger detta ridpass bakom mig, men kommer ihåg dom där sista minutrarna och tar nya tag till nästa vecka!

Imorgon är det skola som vanligt, sen mer vet jag inte, slapp dag tror jason jag inte träffar någon kompis. Men ha det super så hörs vi imorgon, hejdå!

Bild från förra veckan, jag och Eddy

@stallet

2013-01-31 • 18:17:46 /  / Kommentarer (0)

Sitter i stallet nu och ska rida om typ en timme tror jag, så vet fortfarande inte vilken häst jag ska rida. Började dagen med att Jag vaknade klockan 6, tänkte dra mig ut och springa-men där låg jag under mitt varma och sköna täcke och kollade ut och det såg inte alls lockande ut.. Så jag bantade ur lite där. Somnade om istället och vaknade några timmar senare för att börja skolan vid lite efter 10, himla chill! Men När jag slutade drog jag ut och sprang, första gången jag är ute och springer på typ två månader! Var fortfarande lite halt och så men det funkade liksom. Vet inte hur långt jag sprang för min run keeper flippade ur, stog att jag hade sprungit några mil,hahah, om jag ändå hade gjort det på en kvart altså! Känner mig riktig duktig som tränat nästan varje dag!

Nej, shit vad uttråkande detta blev, sorry sorry. Men vi hörs senare, hejdå!

Loveu giiirls

Tjoflöjt

2013-01-30 • 21:05:34 /  / Kommentarer (0)

Hej! Dagen idag började med skola, eller ja, skola och skola. Vi skulle egentligen spelat fotboll men det blev inte så, så vi gjorde inte någonting, haha. Slutade 12 iallfall så det var sjukt skönt. Åkte hem i stormen, gjorde mig en smoothie och slog på the o.c. Så himlans skönt att bara ta det lungt ibland! Trotsade även stormen och kallheten och gick ut på en pw. Sen åkte jag till stallet och hoppade Greta. Fick helt okej, det gick bättre förra gången, men det kan ju inte alltid gå super. I slutet fick det iallfall lite bättre! Tror ni för bilder sen.

Imorgon är det skola, har sovmorgon till 10 också. Sen på kvällen ridning, dressyr, hoppas verkligen på Eddy! Men nej, tror jag går och lägger mig snart är så sjukt trött. Har knappt internet på mobilen, så får se om detta inlägg kommer upp, men ha det super hejdå.

Älskar dig världens bästa



Right now

2013-01-30 • 12:48:52 /  / Kommentarer (0)

Smoothie och The o.c👌

Grymma låtar

2013-01-30 • 06:15:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
 
 
Och den här, grym att träna till och blir alltid så himlans glad av att lyssna på den!! haha, blir aldrig för stor för disney!
 

Hemma från gymmet

2013-01-29 • 20:35:38 /  / Kommentarer (0)

Sitter och dricker en sjukligt god smoothie framför tvn. Kom hem från gymmet för en stund sen, var där idag med. Körde först ett styrke pass i en timme med "ledare", riktigt jobbigt! Sen sprang jag en stund på bandet. Nu välkomnar jag träningsvärken.. men det är så värt det känner jag! så, ja, det har jag gjort idag mer än skolan.

Imorgon är det onsdag, skola som vanligt men ingen vanlig dag för vi ska köra fotboll typ hela dagen tror jag..? Hahah, bättre än lektioner iallfall, även fast jag seriöst suger på fotboll..:s Men efter skolan är det ridning, hoppning på förmodligen Greta, riktigt kul ska det bli! Nu resten av kvällen ska jag kolla på O.C. Vi har inga läxor alls, så hiiiimla skönt!! Men nej, ha det super, Hejdå!

Måndag 28 januari tvåtusenTRETTON

2013-01-28 • 20:02:44 /  / Kommentarer (0)

Kom precis hem från gymmet, eller ja, en timme sen kanske. Körde på och så, så himlans skönt verkligen! Ska försöka åka dit någon mer gång denna vecka. Skolan by the way liksom var helt okej, vanlig måndag. Efter skolan åkte jag hem och sen kom pappa hem så då åkte vi till gymmet.

Imorgon är det skola, som vanligt, sen vet jag inte vad som händer, får se helt enkelt! Men nej, ni får ha en superbra måndags kväll, Hejdå!

Den enda du inte ska förlora mot är dig själv

2013-01-27 • 20:55:07 /  / Kommentarer (0)

Tjo! Vaknade imorse hemma hos Ebba med brudarna, inatt när vi skulle sova, hahaha, altså Gud vad vi skratta.. Hahah. Men iallfall, åkte därifrån runt 12 , hem och då gjorde jag faktiskt lite styrkeövningar och sånt och sen duscha, sen åkte vi och fira min kusin som fyller år! Var där ett tag och åt och fika och lite sånt. Kom hem runt 6, satte lurarna i öronen och gick hem till mina andra kusiner och hälsa på deras nya kattunge som dom fick hem igår, världens absolut sötaste varelse, så himlans söt!:') Var där en stund och kolla på lilla sötnöten, gick sen hem. Tycker jag var riktigt duktig som gick istället för att ta buss eller cykla. Var endå en bit och gick på rätt bra, men det är faktiskt himla skönt! Kom hem typ halv åtta, har kollat på ponnyakuten och lite sånt.

Imorgon är det måndag=skola. Hatar måndagar verkligen.. vet inte vad som händer efter skolan, mer än att jag ska till gymmet. Ska verkligen ta tag i träningen nu och röra på mig varje dag! Men nej, känner att jag måste avsluta innan detta inlägg bli ännu tråkigare, så hejdå och ha det super!

Right, and I will work for it!

Dif you know..

2013-01-27 • 15:09:50 /  / Kommentarer (1)

-Att jag hatar skräckfilmer, är sjukt rädd men tycker ändå det är kul att vara lite rädd om man är med någon mera, hahah, som på övernattningar, eller hur Julia..?;)

-Att jag länktar sjukt mycket till sportlovet, fatta skönt med lov!

-Att jag har förändrats väldigt mycket på ett år, till något bättre om ni frågar mig, haha.

-Jag har verkligen världens bästa vänner, ni som känner er träffade, ta åt er och känn er älskade.

-Livet är verkligen på topp nu!


Bjuder på en lite fin bild sådär på mig och min bebu


Skräckfilm whit my homies

2013-01-27 • 01:13:50 /  / Kommentarer (0)

Kollar skräckfilm just nu, är sjukt rädd så gömmer mig under täcket och bloggar för att försöka bli mindre rädd.. Dagen/Kvällen har vart awsume, träffade tjejerna (Ebba, Ebba, Julia, Smilla och Tuva) vid 2. Sen dess har vi gjort en massa, bl.a ätit på Jensens, spelat spel, tagit kort och lite mera. Vi var typ nyss, eller för typ två timmar sen och åt lyxishake på Max - Standard.

Men nej, nu antar Jag att jag måste försöka kolla, vi hörs imorgon, eller ja, idag blir det väll - om jag överlever.

Bjuder på några söta bilder sålänge..

25/1-13

2013-01-25 • 22:53:34 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Idag efter skolan åkte jag upp på hindersmässan igen en stund med familjen, mysigt men kallt.. Köpte lite godis som jag spenderade kvällen med. Vart en myskväll med lillebror och pappi. Imorgon ska jag träffa tjejerna på eftermiddagen någon gång och så sover vi hos Ebba, det blir sjukt grymt tror jag nog!

Nu ska jag kolla O.C tills jag sommar, så vi hörs och ha det super, Hejdå!

http://Blogg.se">Blogg.se sammarbetar inte med bilder..

Film - Jag & Eddy

2013-01-25 • 15:44:25 / Allmänt / Kommentarer (2)
Här är filmerna från igår när vi hoppade lite och lite sånt! (sorry, men blev många, visste inte hur man sätter ihop filmerna..;))
 
+lite bommar, haha. Och dethär är bara ibörjan av passet, han är verkligen världens bästaaaa♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni får gärna kommentera, som alltid, haha.. Men ah, jag tycker att han var himla duktig! Vi hoppade även lite mer, studs lite högre och där blev det super efter ett tag!
 
 

Världens absolut bästa Eddy

2013-01-24 • 21:37:18 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Efter skolan idag gick jag upp på stan och mötte Julia, vi gick runt och åt munkar på hindersmässan och lite så, sen tog vi bussen till stallet och satt där och pratade en massa och hade det himla bra. Sen ridning, red Eddy och vi hoppade, och det gick så himlans bra tycker jag allt! Han var fin i framridningen och hoppade super, så himlans nöjd över min kille idag! Julia filmade en del så ni får filmer, om jag kommer ihåg så får ni dom Imorgon. Haha, ni såg ju förut när min absolut knäppa vän dampa med frukt inlägg, så ni hat ju redan fått lite smakprov med bilder. Haha, älskar dig så himla mycket min knäppa friendo:*

Imorgon skola som vanligt, efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. Skulle egentligen gymmat, men det är tydligen stängt imorgon för att dom ska renovera.., lite tråkigt men aja. Får se vad som händer.

Men ni får ha det superbra så hörs vi imorgon, Hejdå!

Ni får ett till smakprov, printad från film



Hopp i galopp

2013-01-24 • 20:07:17 /  / Kommentarer (0)

Frukten kämpar på bra över hindret!

Bommisar

2013-01-24 • 19:49:26 /  / Kommentarer (0)

Nu är det trav över bommar också:D frukten är så duttig!

Mycket fint

2013-01-24 • 19:37:47 /  / Kommentarer (0)

Påväg mot bommarna. Frukten håller mycket fin form så här i börja av passet

Början

2013-01-24 • 19:33:44 /  / Kommentarer (1)

Nu har Frida precis börjat rida fram på sin ståtlige frukt

Frukter

2013-01-24 • 19:28:45 /  / Kommentarer (0)

Frida är nu redo för ett hopp pass på frukten och hon hälsar att hon är taggad!

Bloggrape

2013-01-24 • 17:46:55 /  / Kommentarer (0)

Älskar dig Fridiiis!
//världens bästa

Hästbetäckning

2013-01-24 • 17:40:54 /  / Kommentarer (0)

Goodmorniiing

2013-01-24 • 09:08:59 /  / Kommentarer (0)

Godmorgon på er, precis fixat mig och är färdig, och cyklar till skolan om typ en halvtimme, kul med 19 minus!:D Men älskar att ha tid att bara slöa på morgonen! Ganska så chill skoldag, börjar 10 med dans och slutar halv tre. Efter skolan drar jag mig upp på stan för att träffa Julia, hindersmässan är ju nu också så går på den också. Blir myspys! Sen direkt efter åker jag till stallet för att rida, tror det blir hoppning och hoppas verkligen på Eddy, så himla längesen jag red honom nu! Men det blir nog bra.

Så ser min dag ut, tror det blir jättebra, men vi höres, Hejdå!

Dagens outfiiit -->



23 januari, 2013

2013-01-23 • 20:52:45 /  / Kommentarer (0)

Sitter i soffan, precis ätit varma mackor som är sååå gott! Ridningen förut gick faktiskt riktigt bra! Hoppade Greta som vanligt och det kändes sjukt bra oftast, hon lyssnade bättre än vanligt och så, tror vi hittat varandra lite bättre nu. Vi hoppade lite på vilt, långsidor, kombinationer och lite sånt. Första sprången var hon lite väl snabb, men sen gick det väldigt mycket bättre. Är himla nöjd!

Skolan btw var som vanligt, men var DOCK lite väääl kallt, 20 minus, var var det vi bodde nu igen? Ja, juste, Sverige. Imorgon är det sovmorgon så försöker kika in här lite imorgon bitti, men vi hörs då och ha det super tills dess, Hejdå! Ni får förresten väldigt gärna ge förslag på inlägg, känner att bloggen är lite väl tråkig nu..

Bjuder på bilden, saknar hällefooors!

Dagens motion..

2013-01-22 • 19:41:53 /  / Kommentarer (0)

Hej och sorry för att jag inte skrev igår, men jag skrev ett inlägg, men såg nu att jag liksom aldrig tryckte på "publicera inlägg".., haha. Skolan idag var iallfall helt okej, sen åkte jag hem och plugga. Gick sen till våghustorget och tog bussen till stallet därifrån. Tog en buss, sen åkte svängde den på fel ställe, eller jag trodde det iallfall och jag ringer Julia och hon säger att den inte går till Karlslund, så jag går av mitt ute i ingenstans och det var mörkt och jag hade ingen aning om vart jag var. På något konstigt sätt så lyckades jag tillslut hitta rätt så jag gick till stallet från mitt ute i ingenstans, sjukt arg blev jag, men lite komiskt var det kanske..;) Men rejäl motion fick jag ju iallfall! Fast det var 16 minus så jag frös till is..

Nej, nu blev detta väldigt tråkigt, men är iallfall i stallet nu och väntar på skjuts hem, sporrenmötet slutade nyss och vi gick igenom typ lite saker om sportlovet och så. Imorgon är det skola som vanligt, sen hem och sen vidare till stallet för att rida i hoppgruppen, det blir nog bra! Men nu avslutar jag här, Hejdå och ha det super!

Dagen

2013-01-20 • 20:03:34 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Ligger i soffan nu och har precis kollat ponnyakuten, lite kul att kolla, så söta ponnysar, haha. Träffade saknade Linnea förut och vi kolla film och lite så. Sen hem och vidare till gymmet. Mamma skulle köra medelpass och eftersom jag inte är 15 än så får jag inte gymma själv. Men var iallfall med på det och det var i en timme, sen sprang jag en stund på bandet. Så himla skönt efteråt, känner mig stolt, hahah..

Imorgon är det skola som vanligt, sen hem och plugga och sen på kvällen ska jag på återträff med Hällefors gänget. Men vi hörs, ha det bra, Hejdå!


Stockholm

2013-01-19 • 17:55:45 /  / Kommentarer (1)

Hej! Är i bussen påväg hem från Stockholm nu, har vart en himla bra dag och fick med mig hem en hel del, är riktigt nöjd! Skulle ni vilja se bild på det jag köpte? Väldigt bra dag iallfall! Är hemma om cirkus en timme och då blir det bara chill och vila fötterna för dom är really trötta..

Imorgon vet jag inte vad som händer mer än att jag ska träna på kvällen, vi får helt enkelt se! Men nu ska jag fortsätta kolla på oc, vi höres, hejdå

Fredag!

2013-01-18 • 18:43:00 /  / Kommentarer (0)

Sitter i soffan och ska snart äta. Var och gymmade förut i ungefär en timme, himla skönt! Tänkte börja göra det nu regelbundet någon/några ånger i veckan, så ofta jag hinner helt enkelt, vill verkligen komma igång med träningen igen! Imorgon åker jag och mamma till Stockholm och shoppaaaar, himla grymt ska det bli!

Resten av kvällen blir mys med familjen och kolla på One Tree Hill, men ha en helt underbar fredag så hörs vi, Hejdå!

17/1-13

2013-01-17 • 21:15:30 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Påväg hem från ridskolan nu, var som sagt teori och vi pratade lite om tävlingar som kommer vara nu under vintern/våren och gick igenom lite saker, och självklart fika..;) Skolan var förresten bra, var sovmorgon och pannkakor så det gjorde verkligen inte dagen sämre!

När jag kommer hem tänkte jag kolla på oth såklart, och sen antar jag att jag måste plugga.. Imorgon är det skola igen, men även fredag! Sjukt skönt! Mer vet jag inte vad jag ska göra, det får vi se, men vi höres så hejdå och ha det grymt!

Bjuder på oss två söta muppar

Lyckat ridpass

2013-01-16 • 20:53:00 /  / Kommentarer (1)

Godkväll! Hemma från ett lyckat Hopp pass på Greta, tror jag äntligen börjar lära mig hur hon funkar. Åh vad mycket bättre det gick idag än dom andra gångerna! Men jobbigt var det, lär ha träningsvärk imorgon i magen.. Imorgon ja, då är det skola som vanligt och jag tror det blir hyffsat bra faktiskt, börjar vid 10 och slutar vid 2 tror jag, skönaste dagen! På kvällen är det Torsdagsgruppen, men tror vi har teori.. Och jag som länktat så efter att få rida min plutt igen, men aja, Den sol väntar på något gott väntar aldrig för länge liksom, haha!

Men nej, nu ska jag plugga lite och sen kolla på oth, hejdå och ha det super!

Första och senaste..

2013-01-16 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Nu när jag ändå pratar lite om Ineke, sorry om det är tråkigt, men tror det är lite kul att se..?:) 
 
 
Detta är iallfall ett av dom första hopp-passen tillsammans med Ineke. (2011)
 
 
Detta är från februari 2012, bland dom senaste gångerna. Red henne sist i Hällefors men har inte bild från det.
 
 
Red henne inte jättelänge, ungefär ett år, men jag red henne mååånga gånger, hela hösten, alla tävlingar hösten 2011 och våren 2012. Nu får jag tänka ordspråket Don´t cry because it's over, smile becouse it happened! Hoppas verkligen jag kommer upp på hennes rygg igen, och det ska jag nog! :D

Snöstorm.

2013-01-15 • 20:14:33 /  / Kommentarer (0)

Hej! Skolan idag var bra, eller ja, så bra den kan vara dårå. Efter skolan CYKLADE jag hem i snöstormen.. Tog mer än dubbelt så lång tid än vad deg brukar och ramlade några gånger.. När jag kom hem pluggade jag en del och tränade sen hemma, hade tänkt sticka ut och springa, men hade inte jätte lust med det i snöstorm.. Sen har jag kollat på one Tree Hill, så sjuuuuukt bra och det blir bara bättre och bättre! Men jag är på säsong 8 och altså näst sista säsongen, shit kommer inte klara mig när jag tittat klart.. Altså ni som inte kollat på det, ni seriöst måste göra det, så himlans bra är det! Sitter och gråter och skrattar för mig själv hela tiden, hehe..

Imorgon är det som vanligt skola och på eftermiddagen hoppgruppen, min vi höres då, nu måste jag fortsätta kolla så hejdå!


Visste du..

2013-01-15 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
•Att One Tree Hill och The O.C är världens absolut bästa serier? haha, finns inga bättre!
 
Att en av mina drömresor är att åka egen buss och bo i den till ett annat land med ett gäng kompisar? Min pappa gjorde det när han var yngre och jag har tittat på filmer ifrån det och dom verka ha så himlaaans kul!
 
•Om jag inte hade ridit skulle jag velat dansat disco eller köra mer enduro/motorcykel..?
 
Men jag vill verkligen satsa allt på ridningen? Älskar det verkligen!
 
Att jag gråter oftare när jag är glad, än när jag är ledssen..? haha, många gånger blir jag så glad så jag gråter, eller skrattar till det kommer tårar, samma sak med film, gråter oftare när det är lyckligt än när det är sorligt..;)
 
•Jag älskar att känna mig älskad, haha. Älskar när t.ex ens bästavän bara skriver något litet, men bra om mig, blir så himlans glad för sånna småsaker!
 
Jag saknar verkligen att rida och tävla Ineke så sjuuuuukt mycket?! Brukar sätta mig och kolla på bilder från hopp-pass tillsammans med henne, den ponnyn är verkligen grym och jag fick verkligen självförtroende med henne, så himlans mycket saknar jag det.. Har faktiskt funderat på att ta en extra ridning med henne, men jag är rädd att det skulle gå jääte dåligt, och då skulle allt försötas, men får se hur det blir..
 

Sluta fokusera på det du inte har, fokusera på det du har istället

2013-01-14 • 18:44:42 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej på er alla fina! Skoldagen idag var helt okej, måndag idag och jag hatar måndagar, satt.. ;) Efter skolan åkte jag och klippte mig direkt, klippte bara bot det slitna och håret känns så sjukt mycket finare nu, så himlans underbart! Kom hem för cirkus en timme sen och har hunnit äta och kolla på One Tree Hill.
 
Imorgon är det skla som gäller igen, sen vet jag inte vad som händer, får se helt enkelt! Men ni får ha det välidgt bra  för det ska jag ha - Framför One Tree Hill - Hejsvejs!
 
©Erkänn att det ser ut som glitter..? haha.., tog bilden i Branäs iallafall!

Veckan

2013-01-14 • 06:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Måndag: Skola, kanske klippa mig
Tisdag: Skola, ?
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Ridning
Fredag: ?
Lördag: Stockholm?
Söndag: ?
 
Rätt mycket frågetecken, men rider väll förmodligen Tyra någon gång och kanske träffar kompisar och lite sånt, får se vad som händer, någonting blir det iallfall!
 
Börjar med lite inspiration sådär i början på veckan, för denhär veckan ska jag vara nyttig och komma igång med träningen igen!

Pictures from Branäs

2013-01-13 • 20:47:36 / Allmänt / Kommentarer (0)
Bjuder på lite bilder från Branäs, fotade inte jätemycket men ni får några av bilderna. Bjudeer väldigt mycket på vissa av dom.. ;)
 
 

Ja, jag tittar ner bara för att det är så himlans coolt när snön blir sådär, vill ju inte missa det liksom..!!
 
 

Påväg hem..

2013-01-13 • 14:29:25 /  / Kommentarer (1)

Sitter i bilen påväg hem nu, åkte en del skidor på förmiddagen idag också och det var himla kul! Väldigt tråkigt att åka hem och gå tillbaka till alla vanliga rutiner med skoldagar och sånt.. Så himlans tråkigt, länktar till sportlovet, haha.. Men har iallfall kollat på O.C nu i bilen och ska fortsätta med det i några timmar till. Men hejdå!

Fick en fin hälsning från mina två favoriter när jag var i Branäs,

Bra skid-dag!

2013-01-12 • 16:57:47 /  / Kommentarer (0)

Ligger i soffan i stugan och är helt slut i benen. Har åkt skidor en hel del idag och de var riktigt fint väder och backarna var bra! Väldigt bra dag! På förmiddagen åkte jag med kameran och tog lite kort, så ni får bilder när jag kommer hem! Tyvärr är det sista natten idag.. Imorgon rullar bilen hemåt och det är skittråkigt, tror vi åker skidor imorgon också men sen börjar allvaret igen, haha. Men bra dagar har det vart iallfall!

Har ingen teckning eller internet i stugan, därför lite dålig uppdatering så nu lånar jag pappas, men hejdå och ha det bra!

Skidooor

2013-01-10 • 18:14:57 /  / Kommentarer (1)

Hejsan! Ligger i stugan och har spelat spel och är sjukt trött nu. Kom hit vid ungefär elva och då åkte vi skidor till typ tre, trodde jag skulle glömt hur man gör, men det hade jag tydligen inte. Det var faktiskt riktigt kul! Resten av kvällen spelar vi väll spel och så och så ska vi snart äta. Vi har en himla fin stuga som ligger precis i backen så det är ju super! Imorgon åker vu skidor igen såklart.

Men nej, vi hörs imorgon och ha det super, Hejdå!

Packar

2013-01-09 • 21:07:23 /  / Kommentarer (0)

Hej och Gokväll. Hopp passet idag på Greta gick helt okej, börjar lära mig mer hur hon funkar och så, så det är ju kul men hon blir fortfarande väldigt snabb ibland och tappat yttersidan, men aja, vi har många gånger på oss att fixa till det! Skolan var också helt okej, tur att jag har mina friendos som gör dagarna lite roligare!

Imorgon då, då går bilen mot Branäs för att vars där tills på söndag. Åker skidor och myser i stugan. Jag har packat ner allt som behövs- Hörlurar, One Tree Hill och ett par skidor, +ungefär 19862 saker till, som egentligen är lite för mycket för fyra dagar, haha.. Men det blir brabra, vi åker imorgon bitti. Men ni får ha det superbra och jag är rätt säker på att jag uppdaterar er lite, men vi höres, hejdå!

Tack Lolloooo för jag får låna, du räddade min bilresa! Säsong 8 finns ingenstans att kolla på med text, så jag har väntat jättelänge för att se den, äntligeeeen, haha, världens bästa ju!

Jag är med!

2013-01-08 • 20:02:16 /  / Kommentarer (1)

Var med och tävla du också på denna grymma blogg, genom att gå in här: http://hamreryttarna.blogg.se/2012/december/bloggtavling.html




Första skoldagen avklarad

2013-01-08 • 19:47:55 /  / Kommentarer (0)

Kom nyss hem efter att ha ridit Tyra. Vi böt bett idag till ett lite skarpare, och hon gick så mycket bättre på det, så det var ju jättebra! Red på gärdet idag igen, i mörkret.. Det är ju så himla tråkigt att det blir mörkt så fort och jag kan inte komma tidigare eftersom jag går i skolan.. Men aja, snart blir det ju ljust igen! Himla duktigt var hon iallfall.

Första dagen i skolan avklarad också, kul att träffa kompisarna och klassen igen, men mindre kul med lektionen och det där, men bara att överleva! Imorgon går jag i skolan igen sen hoppgruppen och rider antagligen Greta, men vi hörs imorgon, Hejdå!

Fin bild?:)

8 januari 2013

2013-01-08 • 07:38:00 /  / Kommentarer (0)

Godmorgon! Första dagen i skolan idg, var inte jättekul att gå upp förut.. Börjar om en timme och jag är redan färdig, men jag åker väll snart. Efter skolan åker jag och rider Tyra, tror jag rider ut! Sen kanske jag hinner till sporrenmötet på ridskolan, men jag tror nog inte det men ah. Hoppas på en lugn dag i skolan idag.

Jag ville bara kika in och berätta att jag lever och vad som händer idag, vi hörs senare, Hejdå!

Världens bästaaaa, oth och o.c

Veckan

2013-01-07 • 20:40:39 / Allmänt / Kommentarer (0)
Måndag: Rida Tyra
Tisdag: Skola.., Rida Tyra
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Till Branäs!
Fredag: Branäs
Lördag: Branäs
Söndag: Hem från Branäs
 
 
Det blir så min vecka ser ut, går bara två dagar i skolan, lyxigt, haha;) Men det ska iallfall bli jätte kul att åka till Branäs och åka skidor, alltid så himlans mysigt där!
 
Bild från Branäs förra året

Dagens ridpass - Tyra

2013-01-07 • 17:06:39 / Allmänt / Kommentarer (1)
Red ju Tyra idag. Red på gärdet, andra gången hon rids där och sist ville hon bara gå hem, haha. Gick bättre idag, rätt så bra faktiskt! Gjorde lite serpentiner, volter, ställde åt båda hållen och lite sånt i både skritt och trav. Ibland i traven stannade hon, men efter lite övertalning gick hon fram, inte alls som förut alltså! Hon var väldigt duktig, kom på att höger är hennes lätta varv och nu vet jag hur jag ska göra i höger varv också till nästa gång. Hon var inte heller alls så snubblig idag heller, hon var vädigt duktgit tycker jag!:D
 
Kanske åker och rider henne imorgon efter skolan, om jag hinner, hoppas på det!
 

Visste du detta om Tyra?

2013-01-07 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
• Varje gång hon ska lära sig någonting nytt, eller något som hon inte gillar, så blir hon åsna och är omöjlig att få henne gå fram..
 
• Hon gillar inte latbilar/traktorer/stora bilar.
 
• Hon är riktgit dum mot dom andra hästarna när det gäller mat, hon ska ha allt, haha..;)
 
• Hon älskar att gosa, när man t.ex borstar benen så kommer hon med sitt huvud och vill att man ska klappa henne och hon håller jömt på med sit ansikte i mitt ansikte:´)
 

Miss it..

2013-01-06 • 19:59:09 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hej på er! Detta har verkligen vart en slapp dag, har vart hemma själv med min lillebror och "passat" honom. Kollat på en massa O.C  också. Vet ni? Jag tänkte nyss på Ineke, den fläckiga ponnyn jag red mycket förut, eller ja, jag tänker på henne hela tiden, men nu var det så himla länge sen jag red henne, så jag funderar på att ta en extra ridning med henne.. Men ska bara hitta någon att rida med, kanske inte jättekul att rida själv, haha. Men sen finns det en sak jag tänker på: Tänk om det går jätte dåligt..? Det gick ju så himla bra förut nör jag red henne, men sen jag hoppade den ponnyn har jag bara hoppat Eddy sen dess och det är två helt olika ponnysar och storhästarna är ännuuuu mer annurlunda.. Då skulle allt förstöras..:s Men vi får se hur det blir, ska försöka ta en extra ridning iallafall, det roliga är ju bara att sitta på henne igen liksom? Sist jag satt på henne var den 20 juni 2012.. sjukt länge sen.. Nej nu ska jag sluta prata om mig själv och det.
 
Resten av kvällen vet jag inte vad jag gör. Imorgon, sista dagen på lovet, usch..:( Spenderar iallfall förmiddagen genom att rida Tyra. Ha det super sålänge så hörs vi, Hejdå!
 

Svar på kommentar

2013-01-06 • 17:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Fick denna kommentaren angående det HÄR inlägget, där jag skrev att jag kollade på nyårshoppningen på ridskolan. Och ja, jag tog några kort och ni kan se alla bilderna HÄÄÄÄÄÄÄR! :D
 
Bild på dom placerade från dagen!:)

New in

2013-01-06 • 13:50:20 / Allmänt / Kommentarer (0)
Fick önskemål om att jag skulle visa sakerna jag köpte på Hööks igår, och sj'lvklart kan jag göra det!
 
Denna piké, sjukt snygg och nu är det även 25% rabatt!
 
 
 
Fick även med mig hem dessa skor, som jag ska ha när jag är hos min moster och rider där och så, sjukt sköna!

Hööks

2013-01-05 • 17:44:03 /  / Kommentarer (1)

Hej på er! Kom precis hem, vart på bl.a Hööks. Därifrån fick jag med mig ett par vinter skor att ha i stallet och en sjukt snygg långärmad piké med märker HV polo, har velat haft den ett tag, och nu var det rea så då köpte jag den! Var även förbi XXL och köpte rosa termobyxor, kommer vara snyggast i backen jao liksom. Om jag inte redan sagt det så ska vi till Branäs på torsdag, så var tvungen att ha ett par.

Igår träffade jag några kompisar och hade tjejkväll med film och en massa godis, hade det himla bra och var riktigt kul att träffa alla igen! Imorgon kanskee jag åker och rider Tyra, har inte vart där på en hel vecka, så måste verkligen försöka ta mig dit, har verkligen inte hunnit i veckan.. Men det var allt jag hade att säga nu, ha det bra, Hejdå

Me & My bruds igår, snodde bilden från Marre

Bilder från i onsdags

2013-01-05 • 11:20:41 / Allmänt / Kommentarer (1)
Bilderna från i onsdags från hopp-passet med Greta som Tuva fotade!
 

New in

2013-01-04 • 16:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Fick önskemål om att jag skulle lägga upp bild på skjotan jag köpte igår i stockholm från hollister. Här är den! 
Färgerna är väll inte helt rättvisa, men det får bli bra!
 
Var verkligen tvungen att skära bort mina ben, för jag har mina otrolig snygga byxor på mig och orkade verkligen inte byta..
 
Vad tycker ni? ;)

Failbilder från i söndags!

2013-01-04 • 11:55:45 / Allmänt / Kommentarer (1)
HAde gjort dethär inlägg och trodde jag lagt upp det, men nu såg jag att jag bara satt det i utkast, hehe, men bättre sent än aldrig!
 
Kom på att jag inte skrivit så mycket om hur det gick i söndags. Men han var iallafall väldigt duktig men "ramlade" som sagt av fast det tar jag helt på mig, och jag kunde nog egentligen suttit kvar, men ah, haha. Annars var han riktigt duktig! Stannade en gång till sen bara.Väldigt duktig var han som sagt!:D
 
Nu bjuder på några failbilder, haha, bjuder stort!;)
 
Här ser ni att det ser ut som om han innan detta tänkte hoppa,
Men sen hände något så han hoppade inte iallafall, haha, sötnöten
Skickligt ändå att landa på fötter eller vad..??;)
 
 

Lång dag i Stockholm

2013-01-03 • 22:19:41 /  / Kommentarer (3)

Hej allahoopa! Sjukt trött nu efter att ha gått runt i Stockholm hela dagen.. Åkte dit med farmor och två av mina kusiner, himla mysigt och roligt var det! Fick med mig en skjorta hem ifrån Hollister, den är verkligen jätte skön och snygg enligt mig! Vi var på hollister lääänge, haha, kaos var det där inne och väldigt urplockat eftersom det är slutet på jullovet.. Men hittade ju iallfall som sagt skjortan. Bussen stannade lite efter sju i Örebro så jag hann inte till ridningen, men vet knappt om jag skulle orkat ändå och jag hade ändå inte Eddy, haha..;) Väldigt kul var det ialflall!

Nu är jag som sagt väldigt trött, så vi hörs imorgon hörrni, Hejdå!

Greta

2013-01-02 • 21:21:35 /  / Kommentarer (1)

Hej! Vaknade hos Tuva imorse, sen åkte vi till Gustavsvik och var där ett tag, sen lite senare följde hon med till ridskolan. Red ju i hoppgruppen idag och hade Greta igen, gick helt okej, hon var lite snabbare och mer på idag än sist, förmodligen för att hon inte gått på länge eftersom att det vart lov. Men endå helt okej för att vara andra gången! Tuva fotade så ni får se bilder någon dag.

Imorgon ställs klockan på 6 för vi ska till stockholm hela dagen, får se om jag ens hinner till ridningen. Lite tråkigt om jag missat den, men jag dör inte.

Men vi höres imorgon, Hejdå!

Sånna här goda åt vi idag, åh så himlans goda!!

@Tuvas placeee

2013-01-01 • 23:20:23 /  / Kommentarer (0)

Sitter just nu hemma hos Tuva, vi har checkat film, Avatar och Allt för min syster, två gråtande tjojor blev vi.. Vi har också gjort lite annat men det kanske ni fattar. Nu ska vi kolla en till film. Drömmer här tills imorgon och imorgon blir det ridning igen i hoppgruppen!

Men nej, nu avslutar vi, ville bara säga att jag lever, ha de bra, Hejdå!

1 januari 2013!

2013-01-01 • 11:41:01 /  / Kommentarer (0)

Först vill jag bara önska alla ETT GOTT NYTT ÅR!!

Min kväll igår var väll bra, åt en massa god mat, haha. Kom hem vid 3-tiden så gick och la mig rätt sent, men vaknade ändå vid 10. Har inte ätit frukost än eller någonting utan har bara slappat och kollat på film, om det var intressant liksom, haha. Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag hittar på, kanske träffar någon kompis eller nåt.

Men nej, nu är jag jätte hungrig, så vi hörs senare och ha en riktigt bra dag, starta året med någonting ni verkligen vill göra! Ha det bra, hejdå!

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen