Sista mars tvåtusentretton

2013-03-31 • 23:24:47 /  / Kommentarer (0)

Ligger i min säng nu är är riktigt trött. Imorse åkte jag till ridskolan och stog i cafeterian hela förmiddagen med Julia och Elin, senare åkte vi upp på stan och åt glass och lite sånt. Sen gick jag och Elin till henne och kollade på teen wolf, himla bra serie verkar det som, ska kolla på den när jag sett klart Vampire diaries! Vi gjorde en massa mer men orkar liksom inte ta hela dagen i detalj..;) Kom hem runt 9 nu på kvällen och då spelade jag och my family cluedo, var vääldigt längesen men det spelet är så himla kul! Hahah

Nu ska jag släcka ner och natta mig själv, godnatt

Today's stall-outfit

Bilder från Portugal

2013-03-30 • 12:28:07 / Allmänt / Kommentarer (0)
Har suttit nu på morgonen och fört över alla bilder från Portugal, tog väldigt mycket bilder så nu får ni några av alla. 
 
©Alla bilder är fotade av mig (förutom dom jag är med på såklart..)
Åh, vill redan tillbaka!
 

Hemma!

2013-03-29 • 23:01:37 /  / Kommentarer (0)

Hola på eeer! Hemma nu efter en vecka i Portugal, sol var helt awsume verkligen! (Förutom att jag fick vätskebrist och altså svimmade och spydde... Svimma var nog den läskigaste jag någonsin gjort.) Var bättre väder än vad jag trodde och jag har fått en hel del färg, så himla bra var det verkligen! Denna långfredag har vart så himla lång så det finns inte, flygresan och sen bilresan hem segade sig verkligen fram... Men nu är jag äntligen hemma och det är lite skönt, men skulle lugnt kunna vart kvar några veckor till, till snön och kylan försvinner härifrån.

Jag är så himla trött nu så det är bäst att jag lägger ner mobilen innan jag får den i ansiktet, så vi höres imorgon och jag lovar er en massa bilder!

Godaste drickan, vet inte hur många sånna jag drack där nere

Påväg!

2013-03-23 • 17:51:41 /  / Kommentarer (0)

Sitter i bilen Påväg till flygplatsen nu, framme om cirkus en halvtimme skulle jag tro! Dagen har bestått av att packa, hoppas verkligen att jag fått med allt nu... Skulle bara kika in och säga goodbye. Men ni får ha det super mega bra, så höres vi om en vecka! Bye Sweden, hello PORTUGAL!


#Packar

2013-03-22 • 21:56:44 / Allmänt / Kommentarer (0)
Godkväll! Fredag idag och början på påsklov, hur skönt är inte det?! Skolan idag var helt okej, efter det drog jag upp på stan och mötte upp Julia. Vi åt på labba och hade det myspys. Nu på kvällen har jag packat, började idag och det var kanske inte jättesmart och jag är inte den bästa på att packa, det är ju så himla svårt att bestämma sig för vad som ska med! men jag klämde iallfall ihop väskan. Har även klämt in lite my med familjen med en ben & Jerry. 
 
Imorgon, för er som missat, åker jag till Portugal! Ska blir riktigt skönt att komma bort från kylan, även om det inte är jättevarmt där nu, så är det ju betydligt varmare än här, i kalla Sverige... Nu tänkte jag kolla på Vampire Diaries och packa lite till. Åker inte förns vid lunch imorgon ändå så det är lugnt. Ha det super, slänger in ett inlägg imorgon också. Hejdå!
 

Bra rubrik

2013-03-21 • 21:41:05 /  / Kommentarer (0)

Hej på er, haft en bra dag? Min dag har vart braig, skola med sovmorgon och på kvällen dressyrpass på Tess. Gick helt okej för att vara första gången jag red henne! Imorgon är det skola as alltid, har matteprov, svenska inlämning och engelska redovisning så har pluggat en hel del idag också.

Nu ska jag kolla vampire diaries och är riktigt trött, så ha det bra!

21/3-13

2013-03-20 • 21:59:22 /  / Kommentarer (0)

Ligger i sängen just nu med musik i öronen. Dagen har faktiskt vart väldigt bra! Började med skola som jag klarar av med hjälp av mina fina vänner. Tog spruta idag också, den tredje, jag är SJUKT spruträdd, menar det verkligen.. Men det gick bra, gjorde jäkligt ont och jag höll i min amigo och klämde ihjäl hennes hand, hehe, sorrysorry. Om jag ska erkänna en sak, så var det första gången i hela mitt 15 åriga liv jag tig en spruta utan att en enda tår föll, heheh, men är riktigt stolt över mig själv!

Efter skolan drog jag hem och plugga, åkte sen till stallet och det var teori. Imorgon är det skola as alwas, med sovmorgon till 10.10, efter skolan är det ridning och hoppas på att kunna rida, har så ont i knät sen jag ramla med cykeljäveln.

Nu ska jag sova hade jag tänkt försöka med, får sova på rygg-oskönaste som finns, men har ont i ena armen sen sprutan och sidan av kroppen sen jag krascha... Sov gott allihopa, det ska jag Iallfall försöka med!

Hatar grus.

2013-03-18 • 18:43:05 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Sitter i skolan nu och dansföreställningen börjar om en timme tror jag. Dagen var himla bra till ungefär klockan 4, då jag cyklade hem från gymmet och ramlade på cykeln. Jävla cykel och jävla grus, seriöst, HATAR grus. Har sjukt ont i knät, armbågen, magen och handen, skrapade upp på alla dom ställena så det svider så himlans mycket och gör ont. Fin jag kommer va i bikini nästa vecka..! Så det förstörde dan + att min tröja och cykel gick sönder. Lite får man faktiskt skratta för det är så himlans klantigt av mig.., men just nu också när jag ska till Portugal..

Nu måste jag gå för vi ska dans, byebye

Jag & fina Soya igår



Soya

2013-03-17 • 19:18:58 /  / Kommentarer (2)

Hejhej! I förmiddags vet ni vad jag gjorde då?? Jag red en häst vid namn Soya som jag förmodligen ska börja rida lite, himla kul! Hon är inte alls utbildad än och kan inte så mycket, men hon var rolig att rida! Efter det åkte vi till min moster och firade några människor.

Imorgon är det skola, så himla o taggad så det finns inte, men jaja. Vet inte när jag slutar men då ska jag Iallfall förmodligen till gymmet och sen på kvällen har jag dansuppvisning.. Nu måste jag göra läxor, byebye

Idag fyller förresten en av mina allra bästaste vänner år, så grattis igen bebe

Fredag!!

2013-03-15 • 19:22:34 /  / Kommentarer (0)

Ligger just nu i soffan helt proppmätt efter pizza! Skolan idag var bra, himla bra faktiskt känner jag, förutom att vi åkte skridskor på morgonen vilket var väldigt kallt och tråkigt.. Direkt efter skolan drog jag till gymmet, sprang på bandet och lite styrka, var tvungen att skynda mig så hann inte vara där så länge. Vi åkte till några kompisar till pappa för dom skulle typ vara barnvakt eller någonting sånt, galna ungar för jag säga..

Igår förresten red jag Ferrari (Eddy ät halt...:() vi hoppade och det gick helt okej! Kul var det Iallafall, och gick bra i slutet. Imorgon vet jag inte vad som händer, gymmet förmodligen, mer vet jag inte. På söndag ska jag göra en spännande sak, mer får ni veta då!

Me and my friendos tjockade oss på lunchen, tack Julias mormor!!

Trött

2013-03-13 • 22:00:51 /  / Kommentarer (0)

Ligger i sängen nu med musik i öronen och har det riktigt skönt. Hoppningen idag gick faktiskt himla bra och det var riktigt kul!! Hade Leroy och han var snabb och rolig, väldigt nöjd är jag! Imorgon är det ridning igen, dressyr eller hoppning får se!

Nu ska jag kolla vampire diaries, ha det bra!

Taggaaaaaa

Hårt gym-pass

2013-03-11 • 20:15:15 /  / Kommentarer (0)

Hemma från gymmet nu, körde intervall träning på bandet i en halvtimme, sen vanligt spring och tillslut "cool down" i uppförsbacke, behöver jag säga att det var jobbigt..? Men så himla skönt efterråt! Nu sitter jag och pluggar lite och ska snart sätta på vampire diaries, måste också läsa en riktigt dålig bok som ska vara utläst snart..

Imorgon är det skola som vanligt och senare sporrenmöte och hört att jag ska vara ordförande, blir ju lite sådär spännande...

15 bast

2013-03-10 • 21:05:21 /  / Kommentarer (0)

Hollahoppsan alla barnen där ute! Nej, nu ska jag vara seriös, jag är ju gammal nu.. Har Iallfall haft en himla bra dag, 10 mars och grejer, exakt 15 år sedan jag föddes, i 15 år har jag vart hör på jorden, lite coolt sådär.

Väcktes imorse med frukost på sängen och paket! Fick bl.a en riktigt bra platttång, en sjukt snygg gant tröja, träningskläder, svarta whitaker ridbyxor, himla sköna ridhandskar, pengar och lite till. Riktigt nöjd över mina paket! Släkten har vart här och firat mig och fikat och lite sånt och sen har jag myst med familjen. Haft en himla bra dag!

Måste också säga tack till mina helt underbara vänner som skickat bilder och texter och jag vet inte vad, så himlans mycket älskar jag er ska ni veta, allihoppa!!

Hejdå

btw, önskade mig en b&j också, och det fick jag igår, hahah

15!!

2013-03-10 • 00:10:15 /  / Kommentarer (0)

9/3-12

2013-03-09 • 14:50:51 /  / Kommentarer (1)

Hej på er! Hade en superbra kväll/natt igår med mina finaste girls! Vi vaknade imorse och sen åkte vi vid 11 och då hängde Julia med till mig vi har kollat på oth och försökt åkt pulka.. Nu åkte hon precis och jag är sjukt trött men ska försöka städa lite på mitt rum och kolla på vampire diaries. Fyller ju år imorgon så få måste det ju vara lite fint. Ska ha myskväll med familjen framför melodifestivalen ikväll och min favorit mat.

Men ni får ha det super sålänge så Hejdå!

Ferrari

2013-03-07 • 21:41:14 /  / Kommentarer (1)

Red Ferrari idag, dressyr. Ingen aning om varför jag inte fick Eddy och det visste inte min ridlärare heller (det var inte hon som gjorde listan). Men aja. Det gick faktiskt helt okej, hon var roligare än vad jag trodde! Jag tror det var över ett helt år sen jag red dressyr på en annan häst än Eddy, så det var ju lite annorlunda!;)

Imorgon är det skola som vanligt sen träffar jag mina saknade girls och sover över med dom, det blir super! Men nu ska jag försöka plugga och kolla på vampire diaries, Hejdå!

6/3-12

2013-03-06 • 21:53:34 /  / Kommentarer (1)

Äntligen lagt mig i sängen. Ska slå på ett avsnitt av Vampire Diaries nu och bara slappna av, så sinnessjukt skönt! Hopp passet förut var riktigt roligt! Red Leroy och han var snabb idag, och jag kände hur han sög mot hindrena och tyckte att det var kul-Så det var riktigt roligt!

Nej, nu ska jag börja kolla, hoppas alla mår bra, Hejdå

Hahah, jag och tuva bjuder på bilden

Grym dag!

2013-03-05 • 20:42:50 /  / Kommentarer (0)

Lagt mig i sängen nu, är helt slut verkligen! Har ont i ryggen, knät, huvudet, benen, lilltån-och ja, lite överallt.. Men det var så värt det för dagen i Romme var så himla bra, åkte ju skidor hela dagen och kom hem nu på kvällen. Kan säga att det var mycket flum och inte många svängar i backarna utan vi körde mer ner med rumpan och upp med stavarna-Störtlopp, vi skämde kanske ut oss lite också liksom.. Men yolo haha. Himla bra dag har det vart Iallfall!

Nu ska jag ta och skriva med trevligt folk och försöka klara mig ännu en kväll utan vampire diaries eftersom swefilmer inte funkar..

Bjuder på lite bilder från idag

Rommeeee✌

2013-03-05 • 15:57:51 /  / Kommentarer (0)

Bilder - Jag & Tyris

2013-03-04 • 14:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Några bilder från igrå när jag red Tyra!:)
 

Veckan!

2013-03-04 • 05:41:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Måndag: Skola, Gymma
Tisdag: Romme
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Skola, Ridning
Fredag: Skola, Sova hos Tuva med tjejerna!
Lördag: Med girlseeen, Gymma, Kanske Tyra?, Myskväll med familia
Söndag: 10 Mars - 15 ÅR!!!!!!!!!!!
 

Tror att veckan kommer blir riktigt bra faktiskt, sista veckan som 14, awsumeee! 
 
Ungefär såhär känner jag inför veckan, Happy weeeek! bjuder..

Need your help

2013-03-03 • 18:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Känner att jag inte hinner uppdatera bra välskrivna inlägg om allt möjligt varje dag, som förut, tyvärr.. Så jag skulle vilja veta vad ni tycker! 
 
Med den första lägger jag upp bilder från t.ex ridpass och sånt också - som nu. Med den imitten blir det typ att jag skriver lite vad jag gjort under veckan typ på söndagar och så lägger jag upp bilder och sånt från ridpass m.m också.
 
Vad tycker ni är bäst?
 
 
 
  
pollcode.com free polls 
 
 

Tyra

2013-03-03 • 14:56:28 /  / Kommentarer (0)

Hejhej på er! Kom hem för en stund sen efter att ha ridit Tyra. Red först ut en sväng och hon var lite spänd och rädd för allt och inget, men hon skötte sig ändå bra! Sen red jag en stund på gärdet och där ville hon inte alls samarbeta, hahah, åsna är hon;) Gördet ligger precis där man svänger in till dit dom bor, så hon ville bra gå hem, hon tyckte att hon jobbat tillräckligt;) Pappa tog lite kort när jag red på gärder så dom får ni någon dag!

Förresten igår var jag med min lillebror på Kumla badhus, det vi gjorde mest var att åka en rutchikana som man sitter i en badring i ni vet, haha det var sjukt kul! Nu ska jag snart åka till gymmet och bränna lite, haha. Så byebye!

Detta åt jag och familia igår framför mello, så himlans gott!



Standard

2013-03-01 • 20:41:23 /  / Kommentarer (2)

Hej på er! Skolan idag var riktigt tråkig, lång och seg och jag kände mig inte alls bra utan kändes som om jag hade 40 graders feber och huvudvärk.. Men åkte Iallfall till Julio sen och bi köpte ben and Jerry och mös framför oth, tjocka som vi är..;)

Igår förresten red jag Markarbete på Eddy och han var sjukt trött så han var lite jobbig, men några gånger imitteb av passet var han sjukt fin men sen föll han i koma, haha, sötnöten.

Var tvungen att åka lite tidigare på Julia för att ha myskväll med pappa och fabian så nu ska jag fortsätta med det, ha det super hejdå!

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen