Min hoppstjärna

2013-11-24 • 22:10:34 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hej igen! Har sovit hos min kusin i helgen och vart himla kul. Det är ju hon/min moster som har Tyra så red henne och clerran igår. Red ut på clerran och sedan hoppade några hinder i slutet, hon skötte sig super. Sedan Tyra, hon var så sjukt jobbig när jag red på gärdet, hon tjurade ihop totalt och skulle inte röra sig framåt, fatta då liksom, sitter på en häst som inte vill gå fram och det finns inget man kan göra för att övertala henne. Men sedan sket jag i att försöka rida där så hoppade några skutt lite istället,  det tyckte hon var roligare och hon var såå duktig, ibörjan undrade hon vad hon skulle göra , hon fattade inte att hon skulle över hindret så hon sprang rakt igenom, men sen hoppade hon jättefint! Min stjärna.

Nu ikväll har jag suttit och pluggat i fleraa timmar, så nu slipper jag göra lika mycket i veckan! Imorgon ska jag rids Tyra igen. Men ha det super, bye


Tyrisen och Clerran


Today's

2013-11-18 • 08:00:00 / Allmänt / Kommentarer (2)



Tävlingen igår - Braveheart - Film

2013-11-17 • 18:25:00 / videor / Kommentarer (0)

ser ni min väg till tvåan??? Hahaha, trodde jag skulle till ett annat hinder först;) Så den rivningen tar jag helt på mig! Sen blev det något mer helt konstigt hopp och så, men överlag är jag jättenöjd! Och med tanke på att han brukar vara vääldugt mycket segare så;) Sen mina tävlingsnerver också, haha...

Tävling igår!

2013-11-17 • 18:13:14 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej igen! Hoppas ni mår bra för det gör jag! Igår hopptävlade jag på ridskolan, med Braveheart 90cm, och det var så himla kul! Han var riktigt duktig min lilla stjärna! Vet inte vilken plats jag kom på, det var bara två placerade och tror jag kom typ 3? Ska försöka ladda upp filmen till er ikväll! Efter tävlingen igår åkte jag till Julia och sov där. Kom hem vid typ halv 2 idag och har suttit med läxor tills nu, över fyra timmar i streck... Har nog seriöst aldrig suttit med läxor så länge, hehe..

Sedan jag skrev här sist har det inte hänt något speciellt tror jag, har vart med kompisar, ridit, vart i skolan och lalala.  

Nu ska jag försöka få upp dendär filmen, ha det super hejdå!





9 november 2013

2013-11-09 • 21:14:34 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej på er! Hoppas ni mår bra! Har haft en himla bra vecka, har Praoat på jensens (resturangen) med Emelina och det var riktigt kul faktiskt! I förmiddags kollade jag när min kusin hopptävlade och åkte sedan direkt till landet och kollade på motorcykeltävling, det var både på dagen och kvällen så på kvällen var det kolsvart, älskar det, så himla mysigt att gå runt i skogen med massa ficklampor! Kom hem sedan med heeelt leriga kläder och håret fullt med lera haha... Imorgon ska jag äntligen rida Tyra igen, har inte hunnit åka dit på ett tag så saknar henne hur mycket som helst nu. 

Men nu ska jag mysa i soffan med familjen, så ha det super! 

Bjuder på massa bilder sedan sist jag skrev här






Dagen outfit;))

Vila i frid finaste Ineke

2013-11-04 • 19:30:10 / Allmänt / Kommentarer (1)
Shit vad kul jag har haft med denna ponny. Alltifrån galna hällefors ritter, alla hoppträningar och tävlingar, startfälttävlan, luciashowar med gymkahna och alltihoppa. Jag har saknat alla otroligt underbara, perfekta hopp med henne så himla mycket, och nu är hon borta... Hoppas du har det bra däruppe finaste Ineke.















Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen