Håret är kooooort..

2012-07-31 • 20:58:23 / Allmänt / Kommentarer (7)
Hejsan och godkväll som man brukar säga:D
 
Idag, precis som rubriken, så har jag klippt mig. Feg som jag ör så vågade jag inte göra någon ny wow frisyr, som jag önskade att jag våga, men ah, så man ser knappt skillnad, men endå känns det superkort.. höhöööö:´(
Verkligen älskaaaaaar känslan av nyklippt hår! Det är så himmelskt mjukt och lent♥
 
Förutom att klippa mig så har jag och min lillebror nördat Mario kart typ, hela dagen, haha. Tog ett brejk från det och kollade på OS hoppningen också!
 
Nu på kvällen händer ingenting, vi får se. Bara att jag ska fixa era önskeinlägg, tack för dom men ni måste ge ännuuuuu fler!:DD Men ni är seriöst bäst, statestiken har vart bra både igår och idag, LOOOVE!
 
Morgondagens planer blir att åka till min moster, hon som har Klerran och Benton och hela fadderuttan. Kanske rider, vi får seeee, men ska bli superkul att träffa dom små fina hästarna igen!
 
Nej, vi hörs imorgon och ha det bäst, hejdåååå!
 
btw, Vill ni ha skillnadsbild från klippningen före och efter? Isåfall får ni ta och kommentera! :D
 

Önskeinlägg tack!!

2012-07-31 • 17:35:00 / Allmänt / Kommentarer (4)
Nu behöver jag verkligen en massa Önskeinlägg! 
Åker på ridläger, till Åby rid- och träningsläger i Norrköping, på söndag och är borta till lördagen. Så till den veckan måste jag ha en massa inlägg att ha på tidsinställt, men då måste jag få lite ideér! Skulle vara såhäääär snällt om ni kom med ideér!:D
 
En random, oredigerad bild.

Länkbyte - aeap.blogg.se

2012-07-31 • 13:35:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Tycker att alla kan ta och chekka denna fina blogg!
 
Klicka HÄÄÄÄR eller på bilden!
 
 

Dagens planer;)

2012-07-31 • 10:30:02 / Allmänt / Kommentarer (2)
Godmorgon!
 
Idag typ suger vädret och det är sommar.
Men skitsamma i det nu. idag har jag inte en aning om vad jag kommer hitta på, ska passa min lillebror några timmar nu men sen vet jag inte, är riktigt trött och deppig så det blir mest att ta det lungt, kan behövas ibland!
 
Men hoppas alla får en underbar dag så hörs vi ikväll! Fast det kommer ju självklart en massa tidsinställda under dagen:D 
Hejdå.

Känner att detta blev ett helst värdelöst inlägg.
 
 

Länkbyte - sandralindfors.bloggplatsen.se

2012-07-31 • 06:00:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
Tycker att alla kan ta och klicka in sig på denna fina blogg!:D
 
Klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄR ,eller på bilden!:)
 

My day today

2012-07-30 • 21:51:39 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hejsvejs!
 
Min dag dådå;
Åkte upp på stan vid typ 11. Träffade min saknade och fina vän Sofia och gick runt och pratade med henne om allt möjligt. Sen kom Smilla och så gick vi runt på stan. Sen kom även Julia så gick vi tre runt, sen bara jag och Julia och då köpte jag en svin hårborste och ett par jeans. 
Sen efter ett tag gick jag och Julia hem till mig, hann typ bara visa mitt hus eftersom hon inte sett det än, och så kollade vi på OS, terrängen :)
 
haha, det var typ min dag, lite konstig text men skit i det.
Sen dess, Julia åkte vid 6, så har jag nästan bara spelat wii, Mario Kart med min lillebror, haha, fett kuuul!:D
 
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer faktiskt, om jag inte träffar någon så tror jag det mest blir chill.
Nej, nu ska jag fortsätta spela med Fabian, vi hörs imorn, puss hej
 
Oh förresten! Tack så himmelskt mycket för fina komentarer och statestiken har stigit mycket idag! Åh vad glad jag blir, You are best!
 

Vibymuppen.blogg.se - Mina mål 2012

2012-07-30 • 16:30:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hoppning : Just nu ligger jag på LC/LB nivå och har samlat på mig väldigt många placeringar i LC men LB har vi just nu nyss börjat med, en kanon runda dubbelnolla och inte långt från placering . Vi tränar just nu upp till ungefär reg. LA så tränaren har satt målet LA iår och hon käns faktiskt redo för det i höst, LB är ingeting för henne , hon hoppar det lätt som en plätt. Det ända vi ska träna lite extra på är avstånd och kommenationer, hon blir lite osäker och lägger in något plutt språng och ett helt så ska träna mycket på fin liret så att vi får till det bra och sen är LA dags för oss. I framtiden är också fälttävlan inplanerat, men dock inte bara det utan mest dressyr och hoppning men kan vara kul att variera tävlingarna lite. Både tränaren och många andra säger att hon har en riktigt kapacitet och kommer kunna nå det högre klasserna lätt .
 
 
Dressyr : Än så länge har vi fått kanon resultat på pay and ride:er men i höst när hon hittar en stadigare form så ska vi starta massor av dressyr tävlingar, tränaren säger att när hon hittar en stadig form så är LA/FEI  dags hon tycker att Zilda har en riktigt kapacitet och till och med en Granprix ryttare säger att vi kan gå hur långt som helst så vi tränar ca 1-2 gånger i veckan och satsar verkligen allt på dressyren. Men ihöst ska jag starta KM och lite Lokalt LC sen går vi uppåt precis som i hoppningen.
 
 
// Emma - http://vibymuppen.blogg.se
 
 

vibymuppen.blogg.se - Vilken som är min favoritponny/Häst?

2012-07-30 • 13:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Det är ju solkart Zilda, ingen ponny är bättre än henne, varje person älskar sin egna häst mest och för just den är sin egna ponny bäst så tycker alla . Men för mig är det Zilda och varför ska ni få höra här .
 

Framför allt är inte Zilda som alla andra ponnysar hon är roligare och bättre än så. Hon är man alltid säker på man kan rida i grimskaft på en mörk vinter kväll och galoppera snabbare än vinden och hon gör inte ett knust, hon bara galopperar där och visar en sån glädje till mig . Hon skulle aldrig kunnalägga till ett glädje skutt eller vara dum för hon är så försiktigt att göra illa just mig, hon kan bara inte göra mig illa. När jag leker med henne i hagen och som de flesta såg så bockar hon och har sig en gång gick jag fram till henne och hon skulle köra en bockning och allt vad hon gör men hon såg att jag stod där och började med sitt bus men slutade genast för att inte skada mig. Man vet att hon gör aldrig en illa alla kan ju hända men hon gör det inte med flit. Sen är hon bara för rar, hon gör allt för mig och kämpar för att vi ska bli så nöjda som möjligt sen vill hon också vara en busponny ibland men hon gör det på ett bra sätt och om man säger till så slutar hon genast. Allt är verkligen bäst med henne, en första ponny och läromästare är hon och bättre ponny skulle jag nog inte hitta faktiskt , har aldrig träffat en bättre häst än vad jag har.
 

//Emma - http://vibymuppen.blogg.se

Gutenmorgen

2012-07-30 • 10:01:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
Godmorgon på er!

Idag kommer jag förmodligen ta det lungt mest, kanske åker upp på stan en stund sen eller så träffar jag en kompis, får se!
Men ah, vi får la se vad som händer.
Ska ni hitta på nåt roligt idag?
 

Ni får ha det grymt så hörs vi senare!
 
Hejdå!

vibymuppen.blogg.se - Åsiktsinlägg - Hjälpmedel

2012-07-30 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er ! Fick frågan om att gästblogga hos Frida och såklart tackar man ja. Jag gillar verkligen inte att skriva om mig själv, skriver alltid  olika på varje gång och de blir alltid tråkigt , långt och jobbigt så om ni vill följa mig och veta lite mer kan ni kika in på bloggen och bilda eran egna uppfattning om mig och min ponny. I detta inlägg tänkte jag istället skriva ett åsiktsinlägg och det två andra hade jag tänkt mig att skriva lite om min ponny och tillsist våra mål i dressyren och hoppningen.
 
 
Det finns mycket hjälpmedel till slöa hästar, hästar med högt huvud o.s.v. Men många ryttare har spö samt sporrar. Jag kan säga att jag tycker att det är helt okej om man kan hantera det, då menar jag en ryttare som använder det direkt utan någon drivning innan det tycker inte jag är shyst mot hästen det är skillnad om man säger åt hästen gågng på gång utan någon reaktion.
Ibland har även jag dessa hjälpmedel men jag kan säga att Zilda ska göra mycket för att jag ska använda de, jag är så försiktgt med att anväda det , känner mig taskig faktiskt ibland . Jag har med spöt eller har på mig sporrar fast jag använder det inte , jag har bara och vissat om sagt. Jag tycker att man inte ska använda spö och sporrar i onödan, om man inte behöver det så ska man inte använda det heller, jag har sett många som slår hästen med spöt vid varje hopp eller så med sporrarna varje steg. När jag har sporrar så använder jag det vid drivning, då Zilda börjar tröga ihop lite när hon går iform, ja ni vet ju hur det brukar bli när hästen söker sig ner och då blir resten trögt då man måste vara med och driva. Spö har jag alltid vid tävling, då och då vid träning hemma har jag aldrig spö, det är väldigt sällan faktiskt.
Det finns ju även ryttare som använder det för att skada hästen, de ger ett ont kommando med sporrarna och trycker till för att hästen ska bocka/sparka bakut eller stegra och det gillar jag inte, ska man göra ett kommando ska det vara trivsamt och bra inlärt inget dumt och obehagligt för hästen så att säga. Spött ska man inte använde dött eller dött utan man tar en riktigt rap och inget mer och det ska vara när detväl gäller, sitter man och små döttar så blir hästen bara uttråkad. Det är inte taskigt att säga åt hästen men det är taskigt att slå den flera gånger är man inte behöver, förstår ni skillnaden ?
 
Sporrarna tycker jag att man inte ska sitta och hacka in i hästen mage, jag har sett att någrahästen har haft sår vid magen/sporren för att hästen har fått den hackad gång på gång och det gillar jag inte, man ska kunna hantera det man använder på ett bra sätt och inte förstöra hästen så den blir skadad eller skänkeldöv. 
 
För att kortfatta det så tycker jag att man kan använda dessa hjälpmedel vid bra tillfälle samt om man han hantera det på de rätta sättet alltså inte så gång på gång och göra skador , tänkt själva om det var ni som fick sporrarna eller spöt på er hela tiden, det är inte så skönt va ? .
 
// Emma - http://vibymuppen.blogg.se

Sho bre

2012-07-29 • 23:02:48 / Allmänt / Kommentarer (0)

Sho bro! Ligger just nu i sängen och tar det lungt, precis kollat Scooby doo med lillebror, myspyyys! Sen jag kom hem har jag bara mest packat upp och gjort några tidsinställda. Imorgon kanske jag träffar någon kompis, anars försöker jag ta mig ut och springa och cykla upp på stan. Nej, nu säger vi farväl för idag så hörs vi imorgon! Imorgon kommer även en viss fin person att gästblogga här, så kika in och kolla vem imorn!:D Hejdå allesammans!

This or that!

2012-07-29 • 19:00:00 / Allmänt / Kommentarer (5)
Kör igång med en This or That nu!
För er som inte vet hur det funkar: Ni frågar t.ex Hoppning/Dressyr eller någonting! Super enkelt:D
 
Avslutas när det är tillräckligt med "frågor". (om ni har någon "vanlig" fråga ni jättegärna vill ha svar på, så får ni självklart fråga det också!:))
Den som frågar mest får stoooor länk!:D
 
Så, kom igeeeen!:D
 

Länkbyte - Vibymizel

2012-07-29 • 16:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Nu tycker jag att alla kan ta och klicka in sig på http://vibymizel.blogg.se ! Riktigt fin blogg som drivs av en riktigt fin tjej.
Klicka HÄÄÄÄR eller på bilden, ni kommer inte att ångra er!
 

Dagen idag

2012-07-29 • 12:56:27 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej och hallå! Dagen idag kommer att bestå av att, ah, jag vet inte. Åker hem från landet om någon timma och då blir det att packa upp allt och tvätta till ridlägret! Sen kommer jag även självklart att göra en massa tidsinställda!:) Men ni får hur gärna som helst ge önskeinlägg!! Måste ha många eftersom jag är på ridläger hela nästa vecka också! Skulle ni vilja ha en frågestund? Men jao, ni får ha det super så hörs vi senare under dagen, och glöm inte att ge önskeinlägg!!

Åskaaaaaa

2012-07-28 • 22:23:18 / Allmänt / Kommentarer (0)

Asså shiiiit, förut var det såhär rätt fint väder sen helst plötsligt var det som om någon släckte en lampa, det blev verkligen kolsvart och så började det SPÖregna, åska och blixtra skita mycket! Asså snacka om att vi blev rädda, så nu sitter vi i husvagnen, hoppas det är säkert här inne.. fast nu börjar det lugna ner sig! Har/hade ni samma väder i Örebro?? Kunde inte ta kort eftersom mobilen skulle blitt himla blöt 😉

Nu är du Kingen utan K

2012-07-28 • 19:58:21 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej! Idag har vi ju somsagt bara vart på motorcykeltävling, skitläskigt!;s Men ah, de första två timmarna gick man runt i shorts och svettades ihjäl för att det var varmt, sen helt plötsligt började det spöregna! Svensk sommar säger jag bara.. Men ah, kom hem för cirkus en timme sen och resten av dagen blir bara villa och tat lungt! Imorgon åker vi äntligen hem och då blir det att göra tidsinställda som aldrig förr, hahah, för att gottgöra er för den dåliga uppdateringen som vart! Nej, nu säger vi hejdå och så får ni ha det så bra! Puss hej #True shit

Länkbyten

2012-07-28 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (5)
Ni har väll inte missat att jag gärna gör länkbyten?
Släng bara in en komentar så fixar vi det! :D
 
Gammal bild på mig och fina Ferrari

27 Juli 2012

2012-07-28 • 00:00:17 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan! Förlåt somsagt för dåliga uppdateringen, men man vill inte sitta hemma och ruttna framför datorn när det äntligen blir lite sol på sommarlovet! Och så har vi ju ingen dator med oss. Idag har vi bara tatt de lungt, badat några gånger, vart ute med båten och sånt eftersom vädret var grymt! Ojuste, sen vet ni ju redan att jag körde motorcykel förut, höhö. Imorn blir det ännu mera motorcykel, åker nämligen på motorcykel tävling i storstenshöjden, altså kommer dom köra i backarna o allt! Kommer förmodligen ta kort, och sist jag la upp på motorcykeltävlingen vart det uppskattat, så ni kanske kan få lite bilder från det också..?? Men ah, mer har jag inte att säga så vi tar och hörs imorn hörrni, Hejdå! Bjuder som 17 på bilden!!

brb, på sjön

2012-07-27 • 20:47:04 / Allmänt / Kommentarer (0)

Yeey, underbart och snart badar vi och snart blir det bättre uppdate, promise. ha det bäst sålänge!

I'm back on tack on the..

2012-07-27 • 12:56:11 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hejsan! Har precis badat! Åkte motorcykel förut också, första gången på nästan ett år och det gick faktiskt bra! Om jag vågar och om ni kommenterar mycket, så bjuder jag på bilder från det.. haha, men då får ni kommentera! Resten av dagen vet jag inte vad som händer, kanske följer med pappa på motorcykeltävling, men jag ska ändå dit imorn, så får se! Vädret är inte jättebra men ändå inte jättedåligt! Nej, nu ska jag dra, vi hörs senare, hejsvejs!

Designen

2012-07-27 • 06:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Jag vet att jag har sagt att jag ska få ny design snart på bloggen, men jag har pratat med över 4 stycken och skiskat mail och bilder och sånt, men sen efeter någon vecka så har alla sagt att dom inte kan göra längre. Så det är därför jag har kvar denhära tråkiga designen och headern.
 
Men jag vill mer än gärna ha en ny, så är det någon därute som skulle vilja göra en åt mig, eller så kanske du vet någon som kan göra en? :D
Åh, det skulle vara huuuuur snällt som hälst!
 
Fina Clerran ♥

Sorry!

2012-07-26 • 22:45:50 / Allmänt / Kommentarer (0)

Heeej och förlåt för den usla uppdateringen.. Men appen har inte funkat och jag har inte haft tid! Men ah, idag vaknade jag och Julia i tältet och det var sjuuuuktbvarmt, haha.. Men ah, sen skjutsade vi hem Julia och det sög, älskar dig vännen! Sen åkte vi tillbaka ut te landet igen, vi åkte bort med båtarna rätt långt och åkte ring och sånt, sjukligt kul altså!! Sen har vi gjort en massa mera, men ah, blir så tråkigt med långa mobilinlägg. Kom precis ur duschen och bastun! Nej, nu ska jag fortsätta spela kort med kusiner, puss hej och jag Försöker hålla uppdateringen uppe,men det är inte så lätt när jag knappt är hemma!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2863366/images/2012/pic_5011a9389606ee4a57000002.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2863366/images/2012/pic_5011a9389606ee4a57000002.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2863366/images/2012/pic_5011ab4de087c3289100003f.jpg" class="image">

Sorry!

2012-07-26 • 22:40:47 / Allmänt / Kommentarer (0)

Heeej och förlåt för den usla uppdateringen.. Men appen har inte funkat och jag har inte haft tid! Men ah, idag vaknade jag och Julia i tältet och det var sjuuuuktbvarmt, haha.. Men ah, sen skjutsade vi hem Julia och det sög, älskar dig vännen! Sen åkte vi tillbaka ut te landet igen, vi åkte bort med båtarna rätt långt och åkte ring och sånt, sjukligt kul altså!! Sen har vi gjort en massa mera, men ah, blir så tråkigt med långa mobilinlägg. Kom precis ur duschen och bastun! Nej, nu ska jag fortsätta spela kort med kusiner, puss hej och jag Försöker hålla uppdateringen uppe,men det är inte så lätt när jag knappt är hemma!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2863366/images/2012/pic_5011a9389606ee4a57000002.jpg" class="image">

Sorry!

2012-07-26 • 22:32:01 / Allmänt / Kommentarer (0)

Heeej och förlåt för den usla uppdateringen.. Men appen har inte funkat och jag har inte haft tid! Men ah, idag vaknade jag och Julia i tältet och det var sjuuuuktbvarmt, haha.. Men ah, sen skjutsade vi hem Julia och det sög, älskar dig vännen! Sen åkte vi tillbaka ut te landet igen, vi åkte bort med båtarna rätt långt och åkte ring och sånt, sjukligt kul altså!! Sen har vi gjort en massa mera, men ah, blir så tråkigt med långa mobilinlägg. Kom precis ur duschen och bastun! Nej, nu ska jag fortsätta spela kort med kusiner, puss hej och jag Försöker hålla uppdateringen uppe,men det är inte så lätt när jag knappt är hemma!

Sorry!

2012-07-26 • 22:31:06 / Allmänt / Kommentarer (0)

Heeej och förlåt för den usla uppdateringen.. Men ah, idag vaknade jag och Julia i tältet och det var sjuuuuktbvarmt, haha.. Men ah, sen skjutsade vi hem Julia och det sög, älskar dig vännen! Sen åkte vi tillbaka ut te landet igen, vi åkte bort med båtarna rätt långt och åkte ring och sånt, sjukligt kul altså!! Sen har vi gjort en massa mera, men ah, blir så tråkigt med långa mobilinlägg. Kom precis ur duschen och bastun! Nej, nu ska jag fortsätta spela kort med kusiner, puss hej och jag Försöker hålla uppdateringen uppe,men det är inte så lätt när jag knappt är hemma!

Sorry!

2012-07-26 • 22:30:27 / Allmänt / Kommentarer (0)

Heeej och förlåt för den usla uppdateringen.. Men ah, idag vaknade jag och Julia i tältet och det var sjuuuuktbvarmt, haha.. Men ah, sen skjutsade vi hem Julia och det sög, älskar dig vännen! Sen åkte vi tillbaka ut te landet igen, vi åkte bort med båtarna rätt långt och åkte ring och sånt, sjukligt kul altså!! Sen har vi gjort en massa mera, men ah, blir så tråkigt med långa mobilinlägg. Kom precis ur duschen och bastun! Nej, nu ska jag fortsätta spela kort med kusiner, puss hej och jag Försöker hålla uppdateringen uppe,men det är inte så lätt när jag knappt är hemma!

Sorry!

2012-07-26 • 22:29:53 / Allmänt / Kommentarer (0)

Heeej och förlåt för den usla uppdateringen.. Men ah, idag vaknade jag och Julia i tältet och det var sjuuuuktbvarmt, haha.. Men ah, sen skjutsade vi hem Julia och det sög, älskar dig vännen! Sen åkte vi tillbaka ut te landet igen, vi åkte bort med båtarna rätt långt och åkte ring och sånt, sjukligt kul altså!! Sen har vi gjort en massa mera, men ah, blir så tråkigt med långa mobilinlägg. Kom precis ur duschen och bastun! Nej, nu ska jag fortsätta spela kort med kusiner, puss hej och jag Försöker hålla uppdateringen uppe,men det är inte så lätt när jag knappt är hemma!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2863366/images/2012/pic_5011a89fddf2b313e500001a.jpg" class="image">

Sorry!

2012-07-26 • 22:29:24 / Allmänt / Kommentarer (0)

Heeej och förlåt för den usla uppdateringen.. Men ah, idag vaknade jag och Julia i tältet och det var sjuuuuktbvarmt, haha.. Men ah, sen skjutsade vi hem Julia och det sög, älskar dig vännen! Sen åkte vi tillbaka ut te landet igen, vi åkte bort med båtarna rätt långt och åkte ring och sånt, sjukligt kul altså!! Sen har vi gjort en massa mera, men ah, blir så tråkigt med långa mobilinlägg. Kom precis ur duschen och bastun! Nej, nu ska jag fortsätta spela kort med kusiner, puss hej och jag Försöker hålla uppdateringen uppe,men det är inte så lätt när jag knappt är hemma!

Falsterbo, Dressyr - Black & White

2012-07-26 • 11:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
 

In tha tält!

2012-07-25 • 23:59:41 / Allmänt / Kommentarer (0)

Heeeej! Just nu ligger jag och min fine vän Julia i tältet och myser..! Dagen har vart grym! Vi har badat en massa och åkt ring bakom båten, i och det var sjukligt kul!;o Haha, Nejmen vi har precis kollat på en halv film och vi är redan skittrötta eftersom vi verkligen inte sov många timmar inatt.. Nejmen nu vet ni iallafall att jag lever, så ni får ha det bra och vi hörs imorn!

Åsiktsinlägg - Ridskolor

2012-07-25 • 17:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Ja, detta tas upp rätt mycket i hästvärlden tror jag. 
Alla har olika åsikter, vissa säger "Stackars hästar, andra säger "Åh, ridskolehästar har så bra liv." Enligt mig, som rider på ridskola, så tycker jag att ridskolor är himlans bra - Oftast! Min ridskola älskar jag. Dom tar hand om hästarna, och människorna dessutom och ridlärarna är bra utbildade. På vissa ridskolor så står hästarna med sadel och träns i 4 timmar i en liten spilta och väntar. Det tycker jag väll lite sådär om, liksom tänk dig själv..
 
Men senast häromdan så läste jag ett långt inlägg om att min ridkola sög. det tycker jag verkligen inte om, då Örebro fältrittklubb tar hand om sina hästar och dom gör oftast allt dom kan för sina hästar. 
Vissa hästar trivs ju bara inte på ridskola, medans andra trivs hur bra som hälst. Det ser man verkligen på "min" ridskola, ifall hästarna trivs eller inte. Dom har ju liksom över 50 hästar och då är det inte jättelätt att få alla hästarna att trivas, men dom gör ju så gott dom kan. De hästar som verkligen inte trivts där, har sålts, och det är ju jättebra.
 
Sen kommer vi ju till dehär med ryttarna. Det är oftast privatryttare som kan slänga ur sig en elak komentar som "nejmen fy vad dålig h*n är, h*n rider ju bara på ridskola, h*n kommer aldrig att bli något". Men där har ni helst fel, bara för att endel privatryttare får allt dom pekar på och har flera stycken hästar, betyder det inte att dom är duktigare. Vi ridskoleryttare kämpar och brinner minst lika mycket som dom med egen häst, men bara för att vi inte får en häst sådär, så kämpar vi på endå! Och det är faktiskt ofta som ridskolehästar tillomed är svårare än privathästarna, visst de privata kanske har lite mer temperament ibland och så, men liksom att få hästarna på ridskolan att verkligen jobba under sig. Det är ju eftersom det rider många olika ryttare på alla hästarna, och dem alltid inte behöver jobba med visssa ryttare. Remember this.
 
Så, vad jag vill säga, till framförallt privatryttare som aldrig ens ridit på ridskola, döm verkligen inte ridskolorna i förhand, dom flesta är inte så dåliga som vissa kanske tror, och döm verkligen inte ryttarna!
 
 
 
Vad tycker ni om detta? Gillar ni ridskolor, Varför/ Varför inte?
 

Falsterbo - Lycka

2012-07-25 • 13:30:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
åh, jag seriöst älskar att se andra människor lyckas och när dom är lyckliga!♥
 
©Foto, jag, och som vanligt copyright!

Påväg till landet!

2012-07-25 • 11:26:04 / Allmänt / Kommentarer (1)

Halloj! Är just nu påväg till landet med Julia, vi ska tälta där och vi kommer förmodligen dö.. höhö Kvällen och natten igår var grym! Älskar er verkligen världens bästa! Blev rätt sent då vi hade kvällshumor på hög nivå.. hahah.. Vädret är helst jädrans awsume så vi kommer förmodligen att bada för det mesta hela dagen! Äh, ÄNTLIGEN känns det som sommar!! Nej, men ni får ha det bra och det kommer lite tidsinställda under dagen, och så hörs vi ikväll! Hejdåååå! haha, vi tjockade i oss lyxmilkkshake igår någon gång på kvällen.. höhö

@Ebbas place

2012-07-24 • 21:40:19 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej fina människor! Just nu sitter jag med mina tjejor, vi har tatt en massa bilder, tjockat i oss pizza och nyss var vi och köpte godis, så vi är beredda med en skräckfilm (fast jag kommer däremot inte se den, utan sitta under täcket för det mesta, rädd som jag är..) Haha, Nejmen nu tänkte jag vara lite social med mina friends, vi hörs kanske senare! Världens bästa, älskar er!

Bilder från Falsterbo - Dressyr

2012-07-24 • 19:00:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
Förut fick ni bilder från hoppningen, nu får ni från dressyren!
 
©Jag som har fotat, och som vanligt är det sträng copyright!
 
 
Har måååånga mer bilder, sugna på fler? :D

Film - Jag och Ineke!

2012-07-24 • 15:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Nu, mina damer och herrar, så är jag huuuur snäll som hälst och lägger upp en film på mig och Ineke när vi red fram till hoppningen på startfälttävlan i Maj 2012!
Det ser hur konstigt ut som helst, men whatever, jag bjuder så nu hoppas jag att jag är förlåten för att uppdateringen vart som den vart den senaste tiden!! :D
 
 
 
 
Jag tror att den syns? Men om den inte syns för någon, så klicka HÄÄÄÄÄÄR

Vaken och gl'a!

2012-07-24 • 09:01:45 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godmorgon! Precis vaknat, i min egen säng och det är underbart!! Vid två idag cyklar jag upp på stan och möter världens bästavänner och så sover vi även över hos Ebba, åh, detta kommer bli super! Innan det tror jag att jag ska fixa ordning lite mer på mitt rum, vi fick in soffan igår och idag ska jag försöka fixa med skrivbordet! Mer vet jag inte, elle jo, självklart ska jag blogga en massa! Nej, nu ska jag äta frukoooost! Hejdå alla fina! Åh, saknat dagen, och förresten så kommer en film upp idag, hm:D

New in och morgondagen!:D

2012-07-23 • 21:33:38 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan!:D Kom hem för ett tag sen efter att ha vart på Hööks och Ikea! Gissa vad jag fick med mig hem från Hööks?! Jooo, en Race Safe väst! Åh, tack pappi!!:D Sen på Ikea fick vi med oss hem en soffa och ett skrivbord till mitt nya rum(y) Så just nu plockar jag bort allt från mitt gamla skrivbord så att det kan bytas ut! Förresten, har jag berättat att jag ska träffa mina fina Vänner imorn? Jao, det ska jag iallfall och alla har jag saknat som tusan så det blir toppen! Slaggar också över med dom, satt uppdateringen kanske inte blir på topp, men har gjort några tidsinställda iallfall, så Kika in här!:D Nej, nu ska jag fortsätta städa, vi höres imorn hörrni, hejdååå! Old pic of me, i brist på bilder..

Bilder från Falsetrbo - Hoppning

2012-07-23 • 17:30:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
Nu kommer några bilder ifrån Falsterbo från hoppningen.
Jag har fotat alla bilder, så sträng copyright.
Vad tyckte ni?:D Sjävl tycker jag dom blev ruskigt fula, men tänkte att ni kanske ville se bilder endå?:)
 
sugna på fler? Jag har vääääldigt många kvar, så bara att komentera på om ni vill ha fler! :D

HEMMAAA!

2012-07-23 • 13:30:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Åh, känslan av att komma hem, starta sin egen dator och fingra på den första gången på över två veckor, och nu vet jag att jag kommer att vara hemma ett tag, Underbart!
 
Som sagt, jag kom hem för cirkus en timma sen, har hunnit packa upp lite av allt. Nu ska jag börja göra tidsinställda, en massa tidsinställda!
Så kika in här lite när som helst så kommer det att vaara en massa inlägg, Men , jag har inte speciellt många idéer, så kom mer än gärna  med massa önskeinlägg, jag Lovar att fixa allt som är möjligt!:D
 
Nej, om jag ska bli färdig idag så är det bäst att jag sätter igång, vi hörs senare! Hejdå och ha det grymt även fast vädret inte är speciellt grymt!:D
 
©Öresundsbron, lite hav och lite himmel, ah ni seer ju. Foto, jag.

Dagens planer!

2012-07-23 • 10:54:29 / Allmänt / Kommentarer (1)

God förmiddag på er! Idag har jag inga planer alls. Vi åker iallafall hem idag eftersom vädret inte är det bästa, skulle tro att vi åker hem snart!:) Då ska jag bara ta det lungt, Blogga som in i bangen och börja packa upp allt från husvagnen. Och mina kläder som är i husvagnen är LÅNGT över halva min garderob.. Eftersom vi bott i den mer än halva sommar'n, och jag är inte den bästa på att packa lite, som mina vänner vet.. höhö. Nej, nu tänkte jag försöka ta mig ut till mina kusiner i blåsstormen, vi höres senare om jag inte blåst bort då! Hejdå!! hihi, söta Fox!

Det blev inte hem..

2012-07-22 • 21:57:13 / Allmänt / Kommentarer (0)

Ååååååh, vi åkte aldrig hem, utan till Landet, så jag får vänta ännu längre med att komma hem, men skitsamma. Kom iallfall hit vid 6-tiden och sen dess har jag mest vart med kusiner och spelar kort! Tror att vi åker hem imorn, elle tisdag, vi får se! Men ah, som sagt så lovar jag att uppdateringen blir mycket bättre när jag konmer hem! Nej, nu tänkte jag ta och vara lite social med resten av människorna, vi hörs och ses, Hejdååå! Fiiinaaste killen! höhö, bara för att jag hittat en ny app..;)

Påväg HEM!

2012-07-22 • 13:33:58 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hallojsan! Är just nu påväg hem, hemhemhemhem! Det känns som om det var ååååår sen! Men ah, så nu har jag ca 4 timmar att sitta i bil.. Men jaja, varit än gärna sociala på sms!:D Men nej, nu åker vi på en kringelkrok väg, så nu måste jag lägga ner mobilen, men ha det grymt så hörs vi! Hejdåååå! Ååååh, du anar inte hur mycket jag saknar dig hjärtat mitt!

#Sant

2012-07-21 • 21:07:39 / Allmänt / Kommentarer (3)

Påväg från Varberg..!

2012-07-21 • 16:48:39 / New in / Kommentarer (0)

Heeej allesammans! Just nu är vi påväg till Göteborg, från ifrån Varberg och det känns verkligen jätte tråkigt! Just för att alla är så himlans goa och vi förmodligen inte kommer att ses på ett helst år! Men det ska ju självklart blir kul å träffa saknade vänner hemma också. Men ah, vi är iallfall påväg till Göteborg till några kompisar och ska sova där tills imorn, sen åker vi hem! Men idag har jag och Märta mest spelat kort och så cyklade vi till Tre toppar och åt kulglass, hur gott som helst! Nejmen ni får ha det grymt så hörs vi! Hejdåå! Asså åh, världens sötaste katt, Märta och doms!

Sorryyy

2012-07-21 • 00:56:15 / New in / Kommentarer (1)

Hej och förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft internet på mobilen på hela dan! Idag har vi typ badat och så sen har vi gjort lite mer, haha, t.ex gått på lina..;) Nejmen jag orkar faktisk inte ta allt i detalj för jag är trött! Tror jag går till sängs snart, elle jag vet inte! Nejmen bara en liten update så att ni vet att jag lever! Ha det grymt bra så hörs vi imorgon! Hejdå!

Sol och varmt, NU är det sommar!

2012-07-20 • 10:14:22 / New in / Kommentarer (0)

Godmorgon alla fina! Idag skiner solen och det är riktigt varmt!:D Så vi kommer väll förmodligen bada elle surfa eller någe(y) Ikväll ska jag och Märta vara hemma själva hela kvällen och halva natten med våra lillebrorsor. Men ah, har egentligen ingenting att berätta så vi hörs senare under dagen! Assååååå, bild snodd från Ebbas Facebook, men hur söta är vi inte? hihu:')

Ååååh, klantarsel är jag.. höhö

2012-07-19 • 23:31:16 / New in / Kommentarer (0)

Halloj! Förlåt för urusel update, men jag gjorde inlägg förut, men jag glömde trycka på publicera inlägg.. höhö, mitt fel..! Åh vad arg jag blir:s Men idag har vi iallfall var på bio med allihoppa, Ice age, den var ju braaa!;) Just nu är vi hos några andra människor, jag och Märta spelar kort och nu "tjatar" hon att jag ska spela.. Så det är bäst att jag gör't! Men vi hörs imon bebes! Hejdåååå! Nästan alla fina höstar i min mosters stall, hihu:D

New in - Från Ullared

2012-07-19 • 13:25:30 / New in / Kommentarer (1)

Det jag köpte på Ullared i förrgår!:)

Grym dag!

2012-07-19 • 00:42:38 / New in / Kommentarer (4)

Heeeej! Dagen har vart grym! Har vartefter Märta hela dagen och vi har vågsurfat, spelat minigolf, blitt omkullboxade av ett gäng småungar och blitt vettskrämda av tre 6-9 åringar... hahahha Jao, grym dag och just nu sitter vi och kollar film! Förlåt för dålig uppdatering, men har inte kommit in på http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen. Nej, nu börjar filmen igen, ha det grymt, hejdåååå! Hahah, ååååh, sakna Hällefooors!

Lev varje dag som om det vore den sista

2012-07-18 • 10:50:48 / New in / Kommentarer (0)

Godförmiddag! (känner att jag har haft samma första ord några gånger nu..) Vakande för några timmar sen och har inte gjort speciellt mycket. Snart åker vi till våra kompisar och ska sova där inatt! Mer idag vet jag inte vad som händer, kommer iallafall ett inlägg om vad jag köpte igår, sen, så ni vet!:D Och Jag VET att uppdateringen suger och det är skittråkiga inlägg, men jag hann ju bara göra tidsinställda till en vecka förra veckan, och nu har den veckan gått.. Så det kommer bara mobilinlägg.. MEN när jag kommer hem så blir det vanlig uppdatering!:D Nej, nu säger vi hejdåååååå! Jevla http://blogg.se">blogg.se sammarbetar inte, som vanligt, inga bilder.

New in - Från Falsterbo!

2012-07-18 • 00:11:53 / New in / Kommentarer (0)

Sorry för att det kom upp lite sent, men bättre det än aldrig! Detta köpte jag (sorry för mobilbild, men ni vet ju varför.) Inte då mycket, men supernöjd är jag!:D

Hemma från Ullared och havet!

2012-07-17 • 17:55:35 / Allmänt / Kommentarer (5)

Hej!:D Precis kommit hem, elle jag till husvagnen. Vart på Ullared och fick med mig hem lite saker, Vill ni se vad jag köpte? Isåfall kommer det upp snart, men bara om ni vill se det!:) Efter att vi vart på Ullared så åkte vi till en massa gamla kompisar och hälsa på. Sen åkte vi och badade i havet, riktigt skönt faktiskt! Och så var det skitkul för det var måånga vågor, höhö:D Nej, nu tänkte jag kolla lite bloggar, men btw, är det bara jag som fått en jätte konstig bloglovin på mobilen..?:s Hejdå sålänge och ha det bäst! Ville ni ha bild på det jag köpte?:D Världens sötaste Benton!

Man vet inte vad man har, förns man förlorat det.

2012-07-17 • 11:01:13 / Allmänt / Kommentarer (0)

God förmiddag mina vänner! Vädret suger och det blåser men whatever, jag är på bra humör endå(y) Just nu är vi påväg till Ullared, får se om jag får med mig någonting hem, men ah. Efter det tror jag att vi åker hem till några kompisar här i Varberg och sover där. Det blir super! Nej, ni får ha det underbart och så hörs vi senare under dagen! Hejdåååå! Öresundsbroooooon

Stångebro 2012

2012-07-16 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
Det var faktiskt några som ville se bilder från Endur tävlingen jag var på i söndags (var där för att min kusin var med.) , så här kommer några av alla bilder jag tog!
Och bara för att säkert några tycker dehär bilderna var skittråkiga att kolla på, så BJUDER jag på en sista lite sådär charmig bild på självaste mig från den dagen..! Visst är jag snäll?^^ No.Make.Up.Eller.Någonting.  och ja, jag är väldigt seriös av mig.
 

Jag är bäst på rubriker!

2012-07-15 • 22:24:05 / Allmänt / Kommentarer (1)

Godkväll! Kom till Varberg vid 6. Det blåser VERKLIGEN storm här!!;o Asså man behöver inte ens gå, för man blåser iväg. Vi gick ner till havet och skulle kolla, men jag orkade aldrig byta till bakläder för jag trodde det skulle vara iskallt, men det var SJUKT varmt! Så jag badade med kläder, höhö.. Det var skitkul iallfall för det var stora vågor!;) Sen har jag börjat redigera bilderna från i helgen, men jag har verkligen inte ens gått egenom hälften.. hahah.. Nu ska jag ta mig något att dricka, vi hörs, hejdå! Normala va de ja.. Bjuder som 17!

Från Malmö till Ven och från Ven till Varberg!

2012-07-15 • 16:51:39 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej! Påväg till Varberg nu. När vi var på Ven så åkte vi ju häst och vagn runt hela ön, verkligen supermysigt var det!(y) Har ett x antal mil kvar till Varberg, kommer kanske dit vid 8, så ni får mer än gärna vara social på sms!:D Nej, nu ska jag kolla massa fina bloggar, hejdå!

Mot Ven!

2012-07-15 • 10:08:43 / Allmänt / Kommentarer (2)

God förmiddag! Just nu är vi påväg till ön Ven, dom ska hälsa på några kompisar, och så ska vi köra häst och vagn runt hela Ven! Det är superbra väder så det blir superbra! När vi gjort det så skjutsar mormor o morfar (och Berit, hahah..) mig till Varberg, så jag kommer dit vid typ 7-tiden. Ska försöka slänga upp ett inlägg med sakerna jag köpte på Falsterbo idag också!:D Nu tror jag att vi är framme, så ni får ha det bra så höres vi under dan! Hejdåååå! Här har vi lille Berit, hahah, Hur sööööt?!

Pikéer

2012-07-15 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
 
Vilken är eran favorit av alla dessa?
Alla finns att köpa på http://skarahastsport.se/ 

Sista dagen i Falsterbo!

2012-07-14 • 20:15:09 / Allmänt / Kommentarer (3)

Precis kommit hem från Falsterbo, elle ja, till stugan! Dagen vart lika bra som igår, fick även med mig hem några saker, jättenöjd! Kan försöka lägga upp bild på de till imorn!:) Men det blev ingen race safe säkerhetsväst, för min storlek fanns inte, så får köpa hemma!:) Just nu ligger jag i sängen och är sjukt trött, orkar inte ens duscha men jag får väll försöka ta mig upp snart. Imorgon åker vi hem, eller ja, hem och hem, jag åker till Varberg för att vara där i en vecka, det blir väll bra, även om jag hällre vill hem, men skitsamma. Men vi höööörs imorgon och ha det superbra! Hejdååååå!

I♥U

2012-07-14 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Det fina med att rida ridskolehäst, är att man får prova på det mesta. Men nu, efter att ha provat allt och lite till, är jag helt säker på att det är dig jag vill ha. Det är så det ska va, du och ja♥
 

Falsterboooooo!

2012-07-13 • 22:27:19 /  / Kommentarer (2)

Godkväll! Dagen idag har spenderats på Falsterbo! My day, i korthet; Gick upp vid 6 för att gratta och sjunga för min kusin som fyller år idag! Sen åkte vi till Falsterbo vid 8. Där var vi i fleeeera timmar! Gick runt på mässan, kolla hoppning, dressyr, såg kändisar och en massa mera! Sen var det även två klasser som var skitspännande! Lag dårå och Sverige levererade! Asså åh vad kul det var när t.ex Roffe hoppade, så hörde man ALLA på hela läktarna hålla för andan över hindrens och efter varje Svensk som nollade så spelades Loreen låten upp och hela läktarna verkligen skriker och tjoar, sjukt coolt! Hahah, och sen var det tre länder som låg lika och då blev det omhoppning för att avgöra, och först nollade Sverige, sen när de andra lagen hoppade så rev dom och när dom rev så skriker alla JAA! Hahahha, eftersom sverige vann då;)) hahah, fett kul! På mässan köpte jag bara två par stövelstrumpor, snål som jag är.. Men ska förmodligen köpa en race safe (säkerhetsväst) imorn! Och så kanske jag hittar någe mer kul, pengarna ska handlas upp nu vettni, haha:D Nej, nu tror jag att vi ska sova strax, ska upp tidigt imorn också för en till awsume dag! Ni får ha det BÄST allesammans! Hejdåååå btw, någon mer som vart på falsterbo? Vad har ni köpt och hur tyckte ni det var??:))

Saknar tiden med dig..

2012-07-13 • 13:00:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
 
... Önska man bara kunde spola tillbaka tiden, alla ridpass med dig, alla tävlingar, alla minnen, grymma ponny!♥

Glöm inte!

2012-07-13 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Dagens blogg, HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! :D
(Avslutas på måndag)
 

Jag gör så gott jag kan!:D

2012-07-12 • 22:19:42 /  / Kommentarer (1)

Hej mina kära läsare! Jagvet att uppdateringen suger, men vad ska jag göra. Idag gick vi mest runt i själva Malmö och så var vi på ett badhus också. Vi åt glass och en massa, sen gick vi hem, det var typ 8km men det var jättemysigt och vi gick vid havet! Nyss var vi ute och fotade Öresundsbron och solnedgången, så ni får bilder när ni kommer hem!:D Imorgon ska vi in på Falsterbo Horse Show, Awsume! Och någonting hoppas jag att få med hem, (a) hihi:D Nej, nu ska jag vara lite social! Hejdå mina kära och jag gör så gott jag kan med uppdateringen!! Blogg.se sammarbetar inte med bilderna.

Jag vill lära mig redigera!

2012-07-12 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (3)
Någonting jag sååååhääääär gärna vill lära mig, är att redigera bilder! Allt från bara ljus och sånt, till sånna HÄÄÄÄÄÄÄR snygga grejjor! (Kändes fel att lägga upp bilderna här, för då skulle jag känna mig som en snattare.. höhö.)
Liksom bara kunna sätta sig vid photoshop och fixa till något bra! Liksom nu redigerar jag inte ens mina bilder för att jag suger på det, hahah..
Men grejen är den att det är så himla mycket att lära sig, och det orkar inte riktigt jag ta tag i, hehe, men en vacker dag ska jag väll se till att ta tag i det! haha:D
 
Dethär var det jag lyckades åstadkomma med photoshop på en månad... (när jag provade det) hahah...

Min dag i Skåneland!

2012-07-11 • 21:52:07 /  / Kommentarer (2)

Godkväll! Tänkte berätta lite kort om min "intressanta" dag. Jo, först åkte vi bil, sen åkte vi lite mera bil, och så åkte vi bil igen, sen var dagen slut, haha, nejmen typ. Neh, vi kom hit, till campingen vid 4, då kollade vi runt lite och så, och det är seriös VÄRLDENS coolaste toaletter!;o Nu kommer det ju vara kul att gå på toa, hahah!;) Sen har vi gått lite vid havet, ätit på resturang och packat upp och så! Det är verkligen supermysigt och så, i och Skåne, altså seriöst, jag SKA bo här någon gång i livet! Men det var väll typ min dag. Imorn åker vi in till Malmö och går runt och kollar lite och så, och om det är fint väder så badar vi juuu! Nej, ha det BÄST, hejdåååå!

On my way

2012-07-11 • 13:30:12 /  / Kommentarer (0)

Hallojsan! Vaknade vid 6 imorse så har jag suttit i bilen några timmar... Vi är ju påväg ner till Falsterbo och jag bor i Örebro, så det är ju några mil! Just nu har vi runt 20 mil kvar och det ÖSER ner regn! Vi är ju typ i Småland eller rätt nära, och där är det ju typ översvämning elle någe;o Regnar det hos er? Men ah, ha det bra hörrni, hejdåååå!

Dagens Blogg-Tips!

2012-07-11 • 06:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Blir DENNA grymma bloggen!
Varje gång man kikar in på bloggen är det ett nytt inlägg, och varje inlägg blir man så himlans glad av! Hon verkar så himlans rolig och allt och ah, grymt!
Och ett + i kanten är ju att hon och hennes söta häst är grymma tillsammans och jag fattar inte hur hon bär sig åt med hästen! ;o
 
Helt klart värt att kika in på bloggen!! Gör't nu! :D
 
 

Idag och ett tag framåt!

2012-07-10 • 18:33:01 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hejan alla fina läsare!
 
Kom hem från landet för en stund sen, där mös vi mest med spel och sånt eftersom vädret är sugigt..
Egentligen skulle jag till min moster idag ju, men jag är sjukt trött, så jag åker dit imorgon bitti istället, och sen direkt därifrån ner till Malmö! (Så ni får mer än gärna vara sociala på sms eftersom det är liiiite långt dit..)
 
Vi ska ju vara där till på söndag, och påvägen hem så dumpar dom av mig i Varberg där mina föreldrar kommer att vara, och så ska vi vara där i lite mer än en vecka..
Det är ju jättekul och så, men det som suger är att jag bara hunnit gjort tidsinställda tills på söndag, för jag fick nyss reda på att vi skulle till varberg då..
Men så är läget men jag kanske kan slänga in något inlägg då och då från mobilen iallfall!
Hoppas ni inte blir arga nu bara, för det är ju liksom sommarlov och då vill man ju passa på! :D
 
Nej,  nu måste jag fortsätta packa, vi hörs bebes, hejdå!
En bild från Stångebro tävlingen i söndags som jag sagt att jag var på!

Bilder - Clerran & Niklas

2012-07-10 • 13:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Tänkte om ni ville se när Niklas hopptränade Clerran förra veckan.
Hon är ju unghäst och håller på att hoppas in, och då hoppar Niklas henne en gång i veckan eftersom han är så duktig och min moster mest är dressyrryttare:)
Men denhär träningen skötte hon sig super! :D
 

Falsterbo Horse Show App

2012-07-10 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
För er som ska till Falterbo horse show iår, så finns det en Falsterbo Horse Show App till mobilen!
Verkligen jättebra tycker jag! Man kan t.ex se startlistor, program och erbjudanden.
Kanske lite sent att lägga upp det nu, heheh...
 
 

Båt, sol, regn och sylt!

2012-07-09 • 22:02:03 /  / Kommentarer (0)

Hej! Just nu sitter jag i soffan på landet med kusiner och släkt och allt sånt shit. Vi käkar jordgubbar och glass(y) Vi åkte ut med båten förut och badade, och så har vi badat här flera gånger idag också, tills regnet kom... Sen under kvällen har jag och mina två kusiner lyckats spilla ut en hel syltburk för att vi körde kasta gris med den... Hahaha, så jag har lekt lite städtant nu.. Nejmen nu tänkte jag vara lite social med resten av alla människor här, vi hööööörs! Här är fina Tyra, ardennern jag pratade om!:D

Baby you light up my world

2012-07-09 • 18:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
And I miss you, so much my love♥
 

Dagen idag!

2012-07-09 • 12:30:00 / Allmänt / Kommentarer (3)
Goder förmiddag mina vänner! (detta är ett tidsinställdt inlägg..)
 
Vakande för några timmar sen och sen dess har jag packat och myst framför TV:n.
För en stund sen fick jag reda på att vi tydligen ska till landet idag och sova där, så nu håller jag på att packa för fullt till både mig och min lillebror!
Jag sover där inatt och imorn direkt därifrån åker jag till min moster och sover där, som ni såg på veckoshemat!
 
Men nu passade jag på att starta datorn, för annar skulle ni inte få någon uppdatering förns på söndag, så nu ska jag bara sätta tidsinställda inlägg på dem som ligger på utkast!
 
Nej, nu kommer ju farmor snart och hämtar oss, så nu måste jag fortsätta packa, men vi hörs hörrni och ha en bra dag!!
 
Gammal bild på älskibälskiiiiii♥

Dagens blogg!

2012-07-09 • 09:01:00 / Allmänt / Kommentarer (6)
Nu kör vi på Dagens blogg igen!
Komentera bara "Jag är med", eller något likande.
 
Jag lottar ut vinnare på måndag om exakt en vecka! Så ni har tid på er.
Desto fler som är med, desto fler vinnare! Så vi får se hur många vinnare det blir!
Så, kom igeeeeeeeen, var med!:D
 
Nu tar vi någon random bild, som ligger i mitt album på datorn som heter "Random bilder".. hahah,,

Veckoschema

2012-07-09 • 00:01:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Min vecka som sagt!
Onsdag-Söndag är jag ju i Malmö/Falsterbo, ska försöka göra lite tidsinställda, men annars försöker jag iallfall att blogga från mobilen!:)
 
 

Hem ljuva hem

2012-07-08 • 18:42:27 / Allmänt / Kommentarer (0)
Äntligen hemma nu!
 
Har som sagt vart på Enduro tävlingen hela dagen, fota en massa och så. Och gick över ett halt kärr med foppatofflor och så var det på spåret, så motorcyklarna kunde ju komma när som helst, HAHAH!;))
Men ah, och så sov jag hela vägen hem för dom som ville veta, var lagom trött.
 
Resten av dagen&kvällen blir bara att ta´t lungt. Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske träffar en kompis men annars vet jag inte!
 
Nu ska jag fixa lite på mitt rum och gå ner och diska, snäll som jag är!
Sen ska jag chekka era fina bloggar också!(y)
 
HejdååååÅ!
 
 

Ridpassen förra veckan!

2012-07-08 • 13:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Det var några som ville att jag skulle skriva lit kort om ridpassen hos min moster förra veckan! :D

 
Ja, förra veckan var jag ju somsagt hos min moster några dagar och nätter och då red jag ju rätt mycket.
 
Red som sagt Clerran och Bella första dagen, vilket gick jättebra! Sen red jag även ut på Tyra, min mosters ardenner som är unghäst och inte så mycket riden. Henne hade jag kanske ridit två gånger innan.
Det gick super och hon är verkligen suuuper mysig! Och jag och Tyra ska försöka ta några lektioner om ett tag också, då ingen annan hinner rida henne så mycket:D
haha, ni sitter säkert och skrattar för att jag ska rida dressyr lektion på en ardenner, haha;) Men hon är rätt allert och så, och jag tror hon kan bli duktig! Och det finns ju ardennrar som tävlar medelsvår!;o
Jag och Fina Clerran
 
Andra dagen red jag ut på Tyra igen, gick Super. Men sen kom det en stor traktor som hon tyckte var läskig, så då började hon kasta sig åt sidan och skenade iväg.. Men hon är ju go och rund så det var ju inte så svårt att hålla sig kvar;)  Men ah, det gick bra iallfall!
Sen körde även jag och Mysan lille Benton:D
 
Har ingen bild på tyra på denhär datorn:/
 
 
Sen tredje dagen red jag ut på Clerran, gick super och hon lyssnade jätte bra! :D
 

 
 
 

@Trång bil

2012-07-08 • 08:48:16 /  / Kommentarer (1)

Godmorgon allihoppa! Sitter just nu i en liten bil med fyra andra människor och två hundar i knät.. Liiite trångt..? Haha, men vi är iallafall påväg till Stångebro för att kolla på Enduro och heja på min kusin! Nejmen det är väll det som händer idag, vi har tio mil kvar så.., Men ha en bra dag allihoppa och puss&Kram! //Fridaaaaaaaa btw, tror inte det funkar att göra "radmatning" eller vad det heter, fast jag gör det när jag skriver, men äsch! Världens sötaste Benton när vi var ute och körde honom!

Önskeinlägg!

2012-07-08 • 06:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Q//hej!
jag undra fall du skulle kunna göra ett inlägg om vilka mobil skal du har:) eller vilka du vill ha :D för det skulle va kul!
 
 Självklart kan jag göra det! :D
Dom jag har;
 
 
Bilderna är tagna från google, så Storbrittanien skalet ser inte exakt ut sådär.
 
Skal är ju något man bara hittar sådär och hittar ett "wow" skal bara sådär, men dessa två skulle jag väldigt gärna vilja ha, och typ tusen till..! :s
Fast det jag vill ha ser inte exakt ut såhär, men typ!
 

Proppmätt och Blogg.se app som FUNGERAR!!

2012-07-07 • 21:20:56 /  / Kommentarer (0)

Sitter hos kompisar till familjen och är proppmätt efter massa godis, snacks, jordgubbar, glass, paj, lax och mumsig mat! hahah, mjo, tjockis eller vad ska man säga..?;) Men tror att vi snart cyklar hem! Imorgon ska jag förmodligen åka till Stångebro, en motorcykel tävling, Enduro. Min kusin är b.la med och kanske pappa? Venne. Om jag inte åker dit blir det förmodligen att träffa en kompis. Men har fixat några tidsinställda, och så funkar ÄNTLIGEN blogg.se appen!:D Så nu kan jag ju blogga från mobilen!(y) Nej, nu tänkte jag fortsätta vara social, vi hörs, Puss! Åh, saknaaaaa Hällefors!!(L)

Svar på fråga

2012-07-07 • 18:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Felicia

Mer bilder skulle vara kul;)
Står hon i vittvång?

 

Eftersom hon inte har någon blogg, så svarar jag här!:)

Nej, Clerran står inte i Vittvång, utan vi åker bara dit och rider i paddocken/ridhuset!:)

 

 

Bilder - Jag & Bella

2012-07-07 • 15:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Efter att jag ridit Clerran förra veckan, så hoppade jag upp och red lite på min kusins lilla B-ponny, Bella.
URsöt! hihi:´) Men liiite skillnad när jag precis suttit på Clerran;)
Och jag vet att jag är lite stor;)
 

Dagen idag!

2012-07-07 • 11:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
G O D M O R G O N allesammans! Eller säger man god förmiddag..? ah, jag vet inte
 
Idag vet jag inte exakt vad som händer, ska fixa lite här hemma och kanske åka till Ikea för stt köpa lite saker till mitt rum, och samtidigt ska jag försöka se till att få åka in på Hööks en sväng också, höhö.
Sen ikväll ska vi hem till några kompisar till familjen och grilla.
Kanske någon kompis också?
 
Men uppdatering blir det! En massa bilder och sånt också:))
 
Nej, nu ska jag fakktiskt försöka fixa lite fler tidsinställda, vi hörs och ses värdens bästa bloggläsare!
Hejdå!:D
 
hahahhahaa, ååååh, jag typ dör, för rolig groda padda, hahah!;))

Bilder - Jag & Clerran

2012-07-07 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (4)
Lite bilder från när jag red Clerran förra veckan!
Red som sagt bara en stund och bara lite lätt, men här får ni lite bilder!
Fina tjejen♥
 
Vill ni ha mera bilder?? Inga komentarer = Inga mer bilder.

Vinnaren av Mini-Tävlingen!

2012-07-06 • 21:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Den blev ju lite försenad, men bättre sent än aldrig?
 
Det var ingen som hade alla rätt, men den som hade mest rätt var.... DENNA tjej!
Duktiiiigt! Och du får mer än gärna gästblogga! :D
 
Men ah, här är "svaren"
 
•Jag har aldrig glömt bort en Hopp/Dressyr bana på tävling  - Falskt, har faktiskt missat ett hinder en gång..;)
•Jag har en motorcykel - Sant, trott eller ej, men jag har en liten figur om jag kör runt på
•Jag har vart utomlans runt 20 gånger - Sjukt, men Sant
Jag älskar ärtsoppa - FALSKT!
•Jag har haft en hamster - Falskt, men ett marsvin har jag faktiskt haft
•Jag älskar tonfisk-pizza - hehe, sant.., sjukt gott juuuuu!;o
 
Där har ni svaren, bra gissat allahoppa!
Skulle ni vilja ha fler sånna här mini tävlingar? :)
 
Fina converse jag har:)) Och ja, jag gillar att överredigera..

Interneeeeeeeeet!!♥

2012-07-06 • 19:18:46 / Allmänt / Kommentarer (3)
Yeeeey! Nu har vi äntligen fått internet på datorn! Så nu blr det uppdatering igen:D
 
Idag har vi mest ... ja, vad har vi gjort egentligen?
Var iallafall hos mina kusiner hela dagen, och en liten stund hos tandläkaren. Var ute och gick med hundarna några gånger och så gjorde vi pannkakor!
 
Mer har vi nog inte gjort.. hahah.. Men det är skönt att bara ta det lungt ibland också.
Imorgon vet jag inte vad som händer, om det är fint väder så följer jag med pappa och fotar när han tränar.
 
Nej, nu ska jag sätta mig och lägga upp bilderna på mig och Clerran! :D
 
Vill ni ha bilder från när Niklas Jonsson hoppade Clerran också? Komentera isf!
 
Finaste Clerran♥
 
 

Vädret kan ju variera kan man säga...

2012-07-06 • 12:46:55 / Allmänt / Kommentarer (0)
Sitter i soffan hos mila kusiner med en hund knät.
 
Vaknade vid 9 idag, sen har jag städat lite hemma, vart hos tandläkaren och nu sitter jag här!
Resten av dagen har jag ingen aning om vad som händer. Kanske träffar någon konpis? Ingen aning, dagen får styra.
 
Nej, nu säger vi hejdå och ni får ha en toppendag! 
 
Även denna grymt söta filur sitter bredvid mig, hur söt?!
 

Åg, förlåååt!!

2012-07-05 • 21:57:45 / Allmänt / Kommentarer (0)
Åh förlåt, glömde helt bort mini tävlingen som skulle avslutas idag..
Men eftersom jag inte har internet på datorn, så blir det bara jätte konstigt och fult med mobilen..
Så det får vänta! Ska verkligen försöka fixa den imorgon!
 
Men nu har ni som inte svarat, längre schans, så bläddra ner lite eller kika i menyn och kolla på Mini-Tävlingen!:D
 
Fråga inte varför jag lägger upp denhär bilden varje gång det handlar om tävlingen..;)

Don't cry because it's over, Smile because it's happend

2012-07-05 • 17:03:08 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hejsan!:D
 
Förlåt för bad update, men det är faktiskt sjukt fint väder nu och man ska juyta vara på dom få bra dagarna!:D
 
Men idag har jag vart hos mina kusiner och badat och sånt!
Just nu är vi påväg till någon teater..? Men ah.
 
Men internet på datorn funkar tyvärr fortfarande inte..:/
Nej, vi hörs och ses hörrni! Hejdå!!
 
 

Sommar, sol, golf, bästavän, nytt hus...

2012-07-04 • 21:25:59 / Allmänt / Kommentarer (0)
...kan det bli bättre??
 
Helloj mina vänner!
 
Dagen idag har vart awsume! Vart med Julia hela dagen och badat, spelat minigolf och bara levt livet! Älskar dig en massa bästavännen(L)
Och vädret idag har ju vart super så nu känner man äntligen att det är sommar! 
 
Imorgon kommer vi nog mest vara hos mina kusiner sen på kvällen åker vi med min lillebror på teater.
 
Just nu ligger jag i soffan i värt nya hus, första natten här! Detta blir super!
Men jag ska försöka uppdatera bättre, men vi hartyvärringet internet, men pappah håller på att försöka fixa det just nu.
 
Nej, vi hörs och ses hörrni, Hejdå ma lovers!
 
 

Glöm inte!

2012-07-04 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Mini-Tävlingen här! - http://fridarydbjer.blogg.se/2012/july/mini-tavling.html#comment
 
inlägg med mobilen,egår inte att görà länkar då..
 

"Hemma"

2012-07-03 • 21:26:56 / Allmänt / Kommentarer (0)
Kom precis hem, eller ska man säga bort? Ah jag vet inte.
Vi var iallfall i nya "huset" och det var första gången jag var inne där. Mitt rum var rätt fint, rätt litet men det spelar ju ingen roll. Men jag ska nog trivas där!
Vi börjar sova där senast på fredag och min säng är redan flyttat så jag får sova nere hos farmor inatt, hahah.
 
Men det dåliga är att vi flyttat dit internet saken, så har ingen dator, så bilderna från dagarna får vänta, och inga tidsinställda kan jag göra heller..
MEN jag gör ju så gott jag kan och det hoppas jag att ni vet, och när jag får tillbaka datorn så ska ni få se på uppdatering!!
Tills dess så får ni stå ut.
 
Imorgon träffar jag världens bästa Julia och vi åker och badar, blir super och det är förmodligen sistà gången jag ser henne innan hon åker till Rhodos och göttar sig, utan mig:'(
 
Nej, nu säger vi adjö för denna dag för nu hör jag att lillebror och farmor kommer hem, hejdåååå!
 
Första bilden på mig och Eddy som las upp här på mig och Eddy, hihi

Påväg hem

2012-07-03 • 19:36:10 / Allmänt / Kommentarer (5)
Påväg hem nu, ridit Clerran idag.
Kan skriva ett inlägg om alla gångerna jag ridit under dom här dagarna, Om ni vill?? Anars gör jag det inte.
 
Nej, men längre och bättre inlägg kommer senare när jag är hemma!
Hejsvejs

Dagen idag

2012-07-03 • 11:27:27 / Allmänt / Kommentarer (0)
God förmiddag på er! 
 
Är kvar hos Anneli och vi tog en sovmorgon idag, till typ 9.
Har släppt in hästarna och gosat med dom och så har vi kört aggility me Whiskey, hihi, duktiga hunden.
 
Åker hem idag, eller ikväll någon gång och imorgon tror jag mest att jag kommer att flytta sakerna och förhoppningsvis vara med en kompis!
 
Nej, nu ska jag ut i stallet igen, hejdå!
 
 
 

Sorry för uppdateringen...

2012-07-03 • 00:03:40 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er, mina kära bloggläsare som hänger med därute och läser här även fast uppdateringen är "jättebra"...
 
Men är fortfarande kvar hos min moster. Kollat bär Niklas hopptränat Clerran, ridit Tyra och kört Benton!
Imorgon tror jag att jag rider Clerran, vi får se!
Men nej, vi har precjs kollat film och tjockat oss, och snart blir sovdaaaax!
 
Nejmen vi hörs imorgon, och uppdaringen kommer tyvärr inte vara mycket bättre imorhon, men ni får klara er!
 
Hejdå minà käraste!
 

Mini-Tävling!

2012-07-02 • 08:00:00 / Allmänt / Kommentarer (4)
Här är 5 påståenden om mig, 3 är sanna och två är falska.
Den/Dom som svarar rätt om vilka som är sanna och vilka som är falska, får en stor länk och får gästblogga om den vill!
 
 
•Jag har aldrig glömt bort en Hopp/Dressyr bana på tävling
•Jag har en motorcykel
•Jag har vart utomlans runt 20 gånger
•Jag älskar ärtsoppa
•Jag har haft en hamster
•Jag älskar tonfisk-pizza
 
 
Ni har till på torsdag på er!
Så, tänk till nu, höhö:D
 
Gammal bild på mig och Barcelona..
 

My day!

2012-07-01 • 22:51:19 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hejsan mina vänner!
 
Idgg har jag ridit Tyra, Clerran och Bella.
Har även lite bilder från när jag red Clerran och Bella, så dom får ni när jag kommer hem!:D
Imorgon bitti åker jag och min moster till veterinären med hennes Landela och resten av dagen får vi se.
Ska också kolla när Niklas Jonsson hoppar Clerran!:D
 
Nej, ni får ha det bra så hörs vi imorgon igen! 
Hejdåååå!:D
 

Önskeinlägg!

2012-07-01 • 20:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Nu känner jag att jag börjar få bloggtorka, och det är verkligen inte kul!
Det känns typ som om jag har skrivit om allt som går, haha.. men det har jag självklart inte!
 
Så därför behöver jag eran hjälp så kom med önskeinlägg!! Annars kommer det bli betydligt sämre uppdatering..
 
Please, help meeeee!!! höhö..
 
Jag sätter på mig ett bedjande leende så kanske jag får lite hjälp..? :D

Påväg..

2012-07-01 • 10:15:07 / Allmänt / Kommentarer (0)
Är just nu påväg till min moster (det är hon som har Clerran) och ska sova där inatt och kanske två nätter.
Det ska iallfall bli jättekul att träffa Clerran igen och så får vi se om jag rider!:)
 
Men jag har bara gjort två tidsinställda, ett till idag och ett imorn, så uppdateringen kommer inte vara den bästa imorn och inte tisdag heller.. menmen, ni får klara er;)
 
Nej, nu avslutar vi och säger Hejdå, Hejdååååå:D
 
 

Påväg..

2012-07-01 • 10:15:01 / Allmänt / Kommentarer (0)
Är just nu påväg till min moster (det är hon som har Clerran) och ska sova där inatt och kanske två nätter.
Det ska iallfall bli jättekul att träffa Clerran igen och så får vi se om jag rider!:)
 
Men jag har bara gjort två tidsinställda, ett till idag och ett imorn, så uppdateringen kommer inte vara den bästa imorn och inte tisdag heller.. menmen, ni får klara er;)
 
Nej, nu avslutar vi och säger Hejdå, Hejdååååå:D
 
 

"En dikt om mig"

2012-07-01 • 09:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Sista dagen i Hällefors så har man ett disco, och då får man diplom och sånt och på baksidan skriver ledarna en dikt om alla, såhär skrev dom om mig;
 
En fotboll i fart är inte hennes grej
Men en jägarritt på eddy älskar denna tjej
Hämta Ebbas BH hos konfirmander vågar hon gära
Men 20-lappar har hon börjat förstöra.
 
 
haha, ja, ni kan ju ana att vi hade kul.. hahhaha
 
 
hahahah, bjuder..

1 Juli

2012-07-01 • 00:01:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Ny månad, Nya tag och nya utmaningar.
En ny Sommarmånad dessutom och snart har halva sommarlovet gått.. Trakiskt..
 
Denna månad känmner jag på mig att kommer bli bra, ska t.ex åka ända ner till Skåne för attt gå på Falterbo Horse Show, och det är ju kuuul!
Sen hoppas jag att vi får mycke sol också, så som ett sommarlov SKA vara.
 
Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life
Senaste inläggen