Dagens två ridpass

2012-10-31 • 20:27:43 / Allmänt / Kommentarer (2)

Hej!

Kom hem för en stund sen från stallet. Privatlektionen gick så himla bra! Red Tiger och han lyssnade på mig och vi kom inte fel knappt någon gång, och jag kände att det var JAG som bestämde. Annat var det på ridlektionen, då var det mer Cash som bestämde över mig..;) Men det gick iallafall väldigt mycket bättre än förra gången! Vi träna lite avstånd och sånt, så det gick iallfall helt okej.

Imorgon träffar jag några kompisar på dagen och sen på kvällen är det ridning, får se vem jag får, antigen Lollipop eller Eddy, och jag hoppas självklart på Eddy!

Hejdå!

Hahahhah, Asså åh, stackars kyckling:(

Ta er tid att redigera!

2012-10-31 • 12:30:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Nu tänkte jag komma med ett litet tips, det är, att som rubriken, ta er tid att redigera era bilder! Jag är långt ifrån bra på redigering och jag redigerar bara i picasa (som går att ladda ner helt gratis). Men bilderna blir ändå, enligt mig, himla mycket finare och roligare att kolla på!:) Fast ibland skiter jag i att redigera, och ibland behövs det ju inte så mycket, men ibland tar jag mig tiden. (Men jag beskär nästan alltid mina bilder lite, litet problem jag har, dom blir ofta fööör mycket beskärda, höhö..) Måste tillägga att jag är väldigt dålig på att ta mig tiden, lägger oftast upp bilderna oredigerade, måste skärpa mig..
 
Här är två exempel, vilken tycker ni är roligast att titta på, före eller efter? 
 
Denna bild är tagen med iPhone, därför förstördes kvalitén när jag beskärde..
 
 

Blir så glad!

2012-10-31 • 08:00:00 / Allmänt / Kommentarer (3)
Åh, tack så himla mycket, sånt här som gör att man vill fortsätta, tack igen söta du!
Kika in hennes blogg tycker jag! HÄÄÄÄÄR

Ridpasset på Landela

2012-10-30 • 18:28:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej igen! Kom nästan precis hem från Anneli, har hunnit äta också. 
 
Red som sagt Landela i Wittvång. Det gick rätt så bra, har ju inte ridit henne så mycket och hon är väldigt speciell och extremt känslig - Lite skillnad från ridskolehästarna..;)  Men ah, det gick iallfall rätt så bra. Jag red igenom ett program också en gång, sen sa Anneli vad jag gjorde bra och mindre bra, och så gjorde jag om det som jag gjort dåligt. Men ah, det var kul! Ska förmodligen tillbaka på lördag eller söndag igen.
 
Imorgon åker jag till ridskolan vid 1. Först hjälper jag till en stund på rykttävlingen och sen rider hopplektion (privatlektion) med Julia och Ebba. Vet inte vem jag får, så det blir spännande! Senare på kvällen är det ju vanliga hoppgruppen så då rider jag den, förmodligen har jag Cash igen. Men någon som känner sig sugen på att fota antingen på privatlektionen eller hoppgruppen??:D Skulle vara superkul!
 
Resten av kvällen blir mest chill. Men har inte mycket mer att säga, så vi hörs imorgon, Hejdå!
 
Fina Landela.

Godmorgon, Godmorgon!

2012-10-30 • 10:06:51 / Allmänt / Kommentarer (0)
Godmorgon på er!
 
Vaknade för längesen, eller vid typ 7-8. Har hunnit kolla på några avsnitt på One Tree Hill, världens bästa serie! btw, blev väckt av två små puckon som dampade på kik typ inatt.. hahah, sötaaaaa..;)
   Vid ett kommer morfar och hämtar mig och så skjutsar han mig till min moter och jag ska som sagt rida Landela, vi ska även göra upp lite saker, Hoppas, Hoppas det blir såååå! Sen kommer jag förmodligen inte hem förns ikväll någongång efterom vi ska åka iväg till ridhuset.
 
Innan jag åker dit ska jag kola ännu mera One Tree Hill och faktiskt städa, duktigt!
 
Men vi hörs ikväll, hejdå och ha det bra!
 
My sweetie littlebrother, och ja, jag tvingade honom bita på dendära saken för jag ville att han skulle se ut som värsta bonden, men blev inte riktigt så..;)

HÖSTLOVET

2012-10-29 • 20:07:46 / Allmänt / Kommentarer (0)

Tisdag: Till Anneli- Rida Landela
Onsdag: Privatlektion, Hoppgruppen
Torsdag: Kompis?, Ridgruppen
Fredag: Bodaborg med stallet
Lördag: Träna till Lucia showen?
Söndag: Till Anneli


Ungefär såhär kommer mitt höstlov att se ut, kanske lite ändringar, men då får nu reda på det!

Bjuder på en bild på söta tjejor!

Hejhej på er

2012-10-29 • 19:00:30 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan! Kom hem från Anneli vid 4-tiden förut, sen dess har jag vart med min lillebror , tagit en varm lång dusch och slappat! Jag red aldrig hos Anneli utan borsta och pysslade om Clerran, fixade stallet och lite så! Ska dit imorgon igen och då ska jag rida Landela i ridhuset.

Resten av kvällen bli mest slapp och One Tree Hill!

Men vi hörses imorgon, Hejdå!

Fina Clerris

Påväg till Anneli!

2012-10-29 • 09:16:19 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godmorgon/förmiddag på er! Sover ni? Det gör jag, fast nej, det göt jag inte. Är redan påväg till min moster. Får som sagt se om jag rider, annars pyssla om Clerran. När jag kommer hem om några timmar får vi se vad jag hittar på, men någonting blir det väll iallafall.

Vad ska ni göra idag? Första "riktiga" dan på höstlovet! Helt underbart. (lite mindre underbart är att vi har ett jättestort prov nästa vecka och jag glömde boken i skolan.. Hej F!)

Men nej, ni får ha det bra såhär första dagenpå lovet, en kall dag.. Hejdå!

Trött!

2012-10-28 • 21:23:04 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er! Är riktigt trött efter Boda Borg, eller Boda Booooo som det eter nu när det är Halloween. Men det var riktigt kul iallafall!:D Men så har jag sjukt ont i knäna efter allt krypande också..:s Men det var det lungt värt! Kom hem därifrån vid 7-tiden och sen dess har jag bara tagit det lungt och kollat på solsidan såklart!

Imorgon åker jag till min moster på förmiddagen och jag tror att jag hinner rida, få se, annars bara pyssla med hästarna! På eftermiddagen vet jag inte vad jag gör, kanske kompis, någon..? haha..

Men nej, nu tänkte faktiskt jag nana snart, så vi hörs imorgon, hejdå och ha det bra!

Byebye👋

Boda Borg!

2012-10-28 • 12:24:14 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan! Sitter just nu och äter mat, om en stund ska jag till boda borg med mina kusiner och faster, det blir super! Vi kommet antagligen vara där ett tag också så vi hörs ikväll. Skulle bara kika in och säga det, så ni får ha det så bra, hejdå!

Me whit lockigt hår!

Hejsan!

2012-10-27 • 12:53:45 / Allmänt / Kommentarer (4)

Hejhej på er! Julia åkte för typ en timme sen och jag kom precis hem för vi var och handlade. Senare i eftermiddag kommer våra kusiner och lite så för att fira min lillebror. Mer vet jag inte vad som händer idag, vi får helt enkelt se!

Igår vart jag ju "dödad", hahah.. Så nu får nu bild på hur jag såg ut! Det krävdes en strypning, ett slag och ett skott från en pistol för att se ut sådär, bli inte för rädda bara!

I'm dead

2012-10-27 • 00:07:12 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godkväll på er! Kom hem vid 11 förut och vi har hunnit duscha och lite så, kan säga att allt "blod" inte direkt var lätt att ta bort.. Men det var för kul på discot, vi körde som lite spökvandring alla samtidigt i ridhuset och barnen var fett söta och dom trodde verkligen på det, och dom trodde jag var död och blitt ett spöke, Hihi.

Ridningen gick helt okej, fick rida min bebbo Eddy! Vi red dressyrprogram och programmet var inte jättelätt direkt och speciellt inte att komma ihåg.. och det ska vi rida för domare.. Kommer ju gå bra..

Men nej, ni ska jag vara lite social med Julia, vi höres imorgon hörreni och ha det bra, Hejdå!

Lite rädda blir ni väll ändå..?


Blogg.se sammarbetar inte med bilder, så ni får se hur jag såg ut imorgon!

Hemma och vänder !

2012-10-26 • 15:34:06 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er! Kom precis hem från skolan. Om cirkus en halvtimmes åker jag hemifrån till stallet, först idrottssatsning och sen Halloween disco, det är ju vi i sporren som har discot, men vi måste också vara utklädda, och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig... Woopsi.

Men ville bara kika in, men vi hörs ikväll, hejdååå!


Åååh, hur snygg kamera??:o

Världens bästa lillebror!

2012-10-25 • 22:30:50 / Allmänt / Kommentarer (1)

Grattis världens bästa lillebror, älskar dig så himlans mycket! Även om du kanske inte fattar att jag visar min kärlek genom att retas och vara jobbig, så älskar jag dig hela tiden och kommer alltid att göra!

My day today and tommorow

2012-10-25 • 22:22:27 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er och förlåt för dålig bloggning!

Skolan var bra och chill, två lektioner och på eftermiddagen bowla vi, jag sög, men skitsamma, bättre än Engelska och SO iallfall. Efter det drog jag hem och pluggade inför proven som är imorn, sen kom mina kusiner och lite sp för att fira min lillebror och dom åkte hem vid typ nio tror jag. Sen dess har jag kollar one Tree hill..;)

Imorgon är det först skola, sen efter skolan drar jag till stallet för det är idrottssatsning. Vi ska rida dressyr och jag tror att vi skulle Lotta hästar, så har ingen aning om vem jag får, så det blir ju spännande. Direkt efter att vi ridit så har ju vi i sporren hand om discot för medlemmarna, så då äter vi tacos och lite mera! Efter discot, som slutar vid 22-23 någon gång, så följer Julia med hem och nattar hos mig. Det blir nog en bra dag imörn!

Men ah, skittråkigt och rött långt inlägg känner jag, men nu ska jag natta så vi görs imorgon, Hejdå och ha det bra!

Snygga skor jao!

Things that should not happen

2012-10-24 • 19:49:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hejsan! Kom hem för en stund sen från Anneli, red Tyra (ardennern) ut+ängen. Det gick riktigt bra ute och hon lyssnade på mig bra. Sen på ängen ville hon bara gå hemmåt så då gick det mindre bra, men efter ett tag så travade hon på bra! Och guuud vilken trav hon fick ibland, shit, hahah!Sen blev det även några galoppsteg (fast det inte var meningen..;)). Första gången hon galoppera med ryttare på ryggen! 
   Men hon var riktigt duktig iallfall!
 
Resten av kvällen blir plugg och One Tree Hill. Imorgon först skola sen fira lillebror med halva släkten.
 Hejdå och goodbay!
 
 
 
 
Finns för dig världens finaste vän, du är verkligen inte värd detta som hänt dig och jag hoppas av hela mitt hjärta att allt blir bättre snart! Älskar dig hjärtat och duvet att du kan ringa eller smsa när som helst, och även kan vi självklart träffas när som helst, och som jag redan sagt, jag älskar och tänker på dig vännen min♥
 

Jag är så himla gryyym på rubriker!

2012-10-24 • 15:33:32 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan! Är just nu påväg till min moster, ska rida, får se vem det blir! Skolan var helt okej, förutom att vi spättade upp en fisk på biologin och jag höll på att spy.. Annars var den bra! Slutade sen vid halv 3 och hann ju bara byta om hemma. Efter att jag vart hos Anneli så blir degen massa plugg.

Men nu är vi snart framme, så vi hörs ikväll, ha det bra!

Någon mer än jag som blir lite sådär spyfärdig..?

Ridstövlar

2012-10-23 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Just nu har jag ett par ridstövlar från Hööks (dom finns inte längre att köpa, så kommer inte ihåg vad dom heter..). Dom har gått sönder, andra gången nu, så jag ska lämna tillbaka dom och jag kommer att få pengarna tillbaka!(y)
 
Men då måste jag ju självklart ha ett par andra ridstövlar, men jag vet inte riktigt vilka jag vill ha än, så jag tänkte om någon av er har något tips på bra och sköna ridstövlar?:) Skulle bli super glad av alla förslag! 
 
Såååå, kom med förslag!:D
 
Dom här är de jag har nu (som är sönder..)

Ridit Landela!

2012-10-22 • 20:51:28 / Allmänt / Kommentarer (0)

Blev att jag red Landela istället, för både Tyra och Landela var tvungna att gå, och då körde Patrik Tyra medans jag red. Det gick iallfall väldigt bra, hon var lite tittig och så och hoppade hit och dit för att fly från alla spöken.. Men annars gick det bra, fast i galoppen drog hon lite, menmen. Ska förmodligen dit på onsdag igen, får se vem jag tar då!

Imorgon är det först skola, sen till stallet för att gå på sporrenmöte och sen kolla på teorin (det är teorivecka, så man får välja vilken dag man ska gå). Det blir super, även träffa vännor och det är ju alltid kul!

Men nej, vi hörs imorgon, och ha det bra tills dess, Hejdååå!

Haha, söta Landela och katten!

Rida Tyra!

2012-10-22 • 15:30:34 / Allmänt / Kommentarer (0)

Tja på er! Just nu påväg till min moster för att rida Tyra! (ardennern) Min moster har brytit armen så hon kan ju inte rida, så hon har ställt av Clerran tills hon kan rida igen, för hon måste ridas varje dag, och jag hinner verkligen inte det tyvärr..:( Därför rider jag inte Clerran, men Tyra är skitrolig att rida!:D

Vi fick sluta en timme tidigare för våran lärare var sjukt, så jag slipper rida i kolmörkt, Jippie! Annars var skolan helt okej, himla låg dag, men nu blev den ju lite kortare iallfall(y)

Men nej, nu är vi framme så vi hörs ikväll, Hejdå!

Jag och världens bästa Eddyyyy!❤

Veckoschema

2012-10-22 • 07:30:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
 
Ungefär såhär kommer veckan att se ut, hektisk men bra! Måste plugga endel också.. +så ska jag försöka hinna springa på söndagen också (om vi inte åker till Boda borg).
Om det blir ändringar så får ni reda på det!:D
 
btw, tycker alla som rider på ridskolan ska komma till Halloween discot på fredag!:D
 
 

Söto Eddy!

2012-10-21 • 19:01:14 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er! Kom hem för en stund sen från stallet, var ju Hästens dag och jag hjälpte till. Ledde Eddy på "Ras-paraden" och shit säger jag bara, han kanske var liiiite upphettsad och rädd, om man säger så.. ;) haha, sötnöten♥ Sen var jag med some friends och så!
 
Innan det var vi på marieberg och köpte present till lillebror som fyller år på torsdag. Resten av kvällen blir lite plugg och bara slappa, kolla på One Tree Hill. Och självklart lyssna på min fawo spellista på Spotify, som heter "Disney" haha, asså åh, minnen och samtidigt grymma låtar!
 
Imogon är det först skola, sen får vi se, ska iallfall ut och springa tänkte jag!
 
Nej, ni får ha det grymt (som vanligt), nu började "Hakuna Matata", så måste upp och dansa! (för visst har man lust att dansa när man hör låten..??) Men vi hörs vi imorgon, HejdååÅ!
 
Bjuder på en riktigt söt bild på mig..

One Tree Hill!

2012-10-20 • 23:27:54 / Allmänt / Kommentarer (0)

Suttit och kollat One Tree Hill, flera avsnitt och börjat ny sesång, asså shit, sjukt bra!:o Men nu liksom i senaste avsnittet blev det skitspännande, så nu måste jag se ett avsnitt till innan jag somnar..

Lite till har jag gjort ikväll iallfall, ätit kladdkaka och spelat Buzz med söta barn. Sen skrivit med Fanny (hovskrape.blogg.se) på facebook, hahah, asså shit, ni skulle bara veta vad vi skrivit, 2 trötta girls med humor=Konstig konversation..

Imorgon är det "Hästens dag" på ridskolan, ska dit och hjälpa till, innan det kanske jag hinner åka upp på stan och köpa present till lillebror och kolla på vinterjacka, kan behövas.

Har inte mycket mer att säga, så vi avslutar här så hörs vi imorgon, Hejdå, och som vanligt, ha det grymt!

Hahah, mina och Sofias lite sådär halv olyckade chokladbollar som vi gjorde i torsdags..
;)

Listen to your heart

2012-10-20 • 16:57:56 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er! Vad har ni för er? Jag gör inte alls mycket, sitter och lyssnar på musik och försöker plugga.. Vaknade vid 10 förut och har inte gjort alls mycket idag faktiskt, legat och kollat One Tree Hill nästan hela dagen än sålänge, sjukt skönt!

Om en stund kommer typ några vännor till familjen, och så ska vi äta Saigon(y) Nu tänkte jag fortsätta lyssna musik och faktiskt gå ut och gå och rensa tankarna..
 
Men ni får ha det bra så hörs vi ikväll eller imorgon!
 
Loveu bestieee

Grym klass!

2012-10-19 • 20:38:56 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan på er!:D

Dagen har vart.. Seg.. Sov ungefär 2 timmar inatt, och haha, när vi vaknade så var det folk som hade börjat skolan medans vi gick runt i sovkläder och borsta tänderna..;)) Men sen gick jag och Julia till vilorummet och sov i två timmar, och sen så började vi vid 11 och slutade 3, men lektionerna var inte direkt ansträngande, haha, alla var helt döda!;) När jag kom hem kollade jag på one Tree Hill och somna, och så vaknade jag vid 8 (!!) igen, av att mamma väckte mig. Men kvällen igår och natten var iallfall verkligen grym med en grym klass!

Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske åker till min moster eller träffar en kompis eller någonting annat, men det får både ni och jag reda på imorn!

Men hejdå och ha det grymt!

Hahahah, bjuder på bilden, det där var typ inatt.. Men ibland måste man ju bjuda på sig..?

Svar på fråga!

2012-10-19 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
 
 
Självklart kan jag göra det, det kommer här!
 
hahah, och ja, jag har alltid drömt om att får göra värsta beskrivningen, så kanske liite överdrivet nu för at jag fick chansen, men hoppas ni fattar! :D
 
 
Tog bara en gammal video. Men säg till om det är något mer! :D

@Skolan!!

2012-10-19 • 00:30:54 / Allmänt / Kommentarer (0)

Tjatja hörrni! Ligger i klassrummet nu och kollar film, himla trångt och varmt kan jag säga..! Vi har spelat dans Wii, vart i gympasalen en massa och lite till. Världens bästa klass altså! Men saknar Eddy mer än någonsin just nu.., menmen, träffar honom på söndag iallafall!

Kan tillägga också att vi förmodligen inte kommer att sova så mycket inatt och vi ska ha lektioner imorn.. Kuuuul!

Nej, nu ska jag ta och vara lite social med resten av människorna, vi hörs, ha det bra!

Söt vän jag har!

Gårdagens ridpass ~ Cash

2012-10-18 • 14:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Vi böt ju hästar, och jag fick stoooora Cash! 
 
 

Vi började med att sitta upp (nähä??) och gud, altså shit vad hög han var, så Lisa fick slänga upp mig! :o När vi red fram kändes det lite ovnat, hade ju liksom precis suttit på lilla Lollipop, men ah, jag kände bara lite på honom och så.
Sen började bi hoppa. Vi var i två grupper, så hoppade vi bom - hinder - 1 galoppsprång - hinder - bom. Första gången smet han förbi den andra plankan, dom andra gångerna gick det iallfall lite bättre, helt okej!
Efter det hoppade vi två ett hinder, sen förlja långsidan en bit och vända upp på ett annat, och sen på ett till räcke. Första gången ju, så jag kände bara på honom och ah, han var speciell, men det gick liksom helt ok.
Det hoppade vi två gånger:
Sen hoppade vi som en bana med 5 språng (om jag minns rätt). Det gick också helt okej, avstånden kanske man kan klaga lite på, men ah, ni fattar.
 
 
 
Skrev bara lite kortfattat, men bättre med mycket bilder, ön mycket text väll, eller?:)  
Men ridpasset i sig tycker jag gick helt okej, jag var nervös och lite rädd, första gången på hästen - Storhästen..men jag ska försöka att liksom släppa "Jag kan inte rida hästen", och bara köra, så det ska nog bli bra! :D
 
 
Tack Emma, som fotade i denna gruppen också! :D
 
 

Gårdagens ridpass ~ Lollipop

2012-10-18 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Fick ju som sagt rida istället för Felicia i ponny hoppgruppen, fick då Lollipop. Hon en en C-ponny tror jag (kanske D) och är sjukt snabb!
 


Vi började rida fram och hon var, ja, liksom, snabb;) Men jag hade bra kontroll och så. Sen började vi trav hoppa ett kryss några gånger, gick rätt så bra faktiskt, bara att hon vart sjukt snabb efteråt. Sen la vi ihop det så det blev en liten bana på 4 hinder. Vi hoppade det två gånger och själva banan gick helt okej, förutom efter andra hindret, då hon blev så snabb igen. Men det är mest efteråt hon blir så himlans snabb!
 
Passet i sig tycker jag gick helt okej! Har ridit ponnyn någon/några gånger förut - men det var flera år sedan, så ja, jag är nöjd! Och hon kan bli snabbar och så, satt, ah! :D
 
Nu får ni en massa bilder som snälla Emma tog!:D
 
Visst är hon söt iallfall?? :')

Höjdupplevelse..

2012-10-17 • 20:40:29 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er!!

Kom hem för inte så länge sen från stallet, har hunnit äta och duscha. I stallet förut så red jag istället för Felicia i ponny hoppgruppen, tack! Då red jag Snabba Lollipop, sen i min vanliga hoppgrupp red jag den sjukt stora Chash! Asså shiet, och jag som är höjdrädd.. Snacka om att jag var det där uppe! Snälla Emma fotade i båda grupperna, så ni får bilder sen någon dag!

Imorgon är det först vanlig skola, sen hem en snabbis och sen tillbaka till skolan igen för att sova över med klassen, det blir super, även fast kg inte är speciellt taggad.. Men skitsamma. Jag ska altså inte rida imorgon. Ni anar verkligen inte hur många gånger jag bestämt mig: Sova på skolan, eller rida. Men ah, nu tror jag att jag bestämt mig, fast jag kommer förmodligen att ångra mig några gånger till. Men ah, rida gör jag ju flera gånger i veckan!

Men nej, nu ska jag plugga till provet vi har imorgon, så hejsvejs och ha det bra, så hörs vi imorgon!

Hahahhah, Asså åh, denhära bilen åkte framför oss på vägen hem, vet ni hur rädd jag blev först eller??!:o

My day you know

2012-10-16 • 22:31:01 / Allmänt / Kommentarer (0)

Jag suger på rubriker..

Hejsan! Ska strax krypa i säng, men tittar in här lite innan.
Efter skolan idag drog jag hem, pluggade och kolla one Tree hill, sen åkte jag och Maja till stallet och fotade henne, Fanny, Emma och Emma. Bilderna blev jag väll inte jättenöjd med.., menmen, länge sen jag fotade i ridhus sist, satt! Men jag hoppas självklart att dom jag fotade tycker bilderna blev helt okej iallfall(à)

Imorgon är det först skola sen ridning, ska försöka ragga till mig en fotograf också.

Nu säger vi hejdå innan jag tappar mobilen och somnar, så vi hörs imorn och ha det bra tills dess!

Nattinatti

2012-10-15 • 20:17:03 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejsan! Dagen har vart bra fram tills nu. Efter skolan och utvecklingssamtalet så var jag ute och sprang en liten stund.
Nu är jag på så jävla dåligt humör och ledssen och besviken och hela altet, så jag går och nattar mig själv nu och hoppas på att vakna upp, pigg o gl'a imorn!

Förlå för helt meningslöst inlägg, men ville bara kika in och visa att jag lever, hoppas ni mår bra, hejsvejs!

Åh, jag älskar dig och vill vara hos dig exakt just nu

Veckoschema

2012-10-14 • 19:48:40 / Allmänt / Kommentarer (1)
Måndag: Skola, Utvecklingssamtal, Springa
Tisdag: Skola, Springa, Kanske stallet
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Tordag: Skola, Ridning, Sova i skolan
Fredag: Skola, Springa, kanske hem till moster och rida
Lördag: Kanske Stockholm, eller hem till moster och rida
Söndag: Hjälpa till på "Hästens dag" på ridskolan
 
 
En hektisk, men hoppas på bra vecka! Jag kommer att vförsöka vara hos min moster och rida så mycket som möjligt under några veckor nu, för det har hänt en sak. Men det blir super! Kommer förmodligen bli lite ändringar, men då får ni reda på det då!
 
Bjuder på en bild på mig och världens finaste Ineke från startfälttävlan i våras!

My day today!

2012-10-14 • 18:53:44 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hejsan! :D Det var Julia som la in en hälsning förut..
 
Dagen började med att jag städade på rummer och fixade lite och så, och pluggade.. Sen på eftermiddagen kom Julia och vi har fotat, vart ute, ätit chokladbollar och lite sånt! Hon åkte hem nyss och mamma kom hem från Stockholm för en stund sen och hon har köpt vita converse och en Hollister T-shirt till mig, Thank you mammi! 
 
Imorgon går jag i skolan som vanligt, sen utvecklingssamtal och sen ska jag ut och springa. Har inte mycker mer att berätta nu, så vi hörs imorgon, hejsvejs!
 
Bjuder på en gammal bild på mig och Julia sålänge
 

HEJ

2012-10-14 • 17:16:09 / Allmänt / Kommentarer (0)
Det är pissemisse kallt:)
 
/Två stycken katter

Tyra!

2012-10-13 • 18:33:30 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej på er!:) Sitter och HÄLLER i mig vatten för jag råkade nyss smaka på pappas starka sås, och herrejäkel vad stark den var...hahah.

Vid 10 imorse åkte jag till Anneli, mockade och sånt och sen red vi ut, jag red Tyra, ardennern som är unghönset som jag ridit några gånger. Vi travade mycket och hon var verkligen jätte duktig! Fast en gång stannade hon, och då började ju jag skänkla, för det brukar man ju göra när hästarna stannar? Men hon är ju mest körd och är unghäst, så hon fattar inte varför man skänkar, då hon tjurade ihop och undrade varför jag satt där uppe och tryckte på hennes mage, haha, sötnöten. Men sen gick det riktigt bra! Kunde göra halt-skritt-trav utan problem och så! Och hon är så himlans rolig att rida, för hon tycker det är kul och så har hon så jäkla höga benlyft! Vi galopperar ju inte på henne för hon har inte lärt sig det med en ryttare på ryggen än, men man får ta det sakta och ett steg i taget liksom, och idag var hon super duktig!:D

Kom hem för kanske lite mer än en timme sen, för jag, min kusin och min lillebror körde Benton också. Sen jag kom hem har jag hunnit med en lång varm dusch efter kalla dagen och sen nu har jag precis ätit. Resten av kvällen blir mest mys med familjen+ äta upp kladdkakan jag gjorde igår (y)

Men vi höres imorgon hörreni, Hejdååå!

Fina Tyrisen

Vinter..?

2012-10-12 • 19:29:05 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hej!
 
Dagen började med att jag vaknade vid 7, gjorde mig iordning och sen på med vinterjackan och sätta sig på en frusen cykelsadel och hälften av växlarna funkade inte för dom hade frusit, Hallelujah! För att sen gå i skolan i 7 timmar och lektionerna innehöll ett matteprov, ett läxförhör och en lektion i diktskrivande, + en massa mera. Efter skolan tog jag med mig cukeln hem och satte mig framför One Tree Hill. Efter det skulle jag ut och springa, men det blev inte riktigt så, för jag ställde mig och gjorde kladdakaka istället Gud vad jag är hurtig!
 
Nu sitter jag här igen och kollar OTH och ska snart ner och äta kladdisen med familjen.
 
Imorgon åker jag till min moster och rider Om jag inte fryser ihjäl på vägen..
 
Jag har inte jättemycket mer att säga, men vi hörs imorgon och ni får verkligen ha det grymt! Hejdå.
 
hhahahah, hoppas ni inte dödar mig nu, för jag vill gärna leva ett tag till, men saknar er giiiirls!

Grymt ridpass på underbar Eddy!

2012-10-11 • 22:02:36 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hejsan och godkväll på er!

Ridningen idag gick faktiskt sjukt bra!! Red dressyr på Eddy. Ibörjan var han lite jobbig och jag gjorde inte tillräckligt, men efter bara en liten stund så blev han faktiskt riktigt fin och kom igång i sina bakben! Vi önskade även höstar för vi ska byta nästa gång. Önskade bara Eddy, hihi, så om jag inte får Eddy så spelar det ingen roll vem jag får.


Imorgon är det skola, sen äntligen HELG!! Efter skolan får jag se vad som händer, ska iallfall försöka ta mig ut och springa, hur tråkigt det än är..

Men nej, vi höres imorgon, hejsvejs!

Tycker ni jag ska färga röda slingor ellöööö, haha

Dagens ridpass

2012-10-10 • 21:31:57 / Allmänt / Kommentarer (0)

Ligger just nu i sängen och kollar One Tree Hill, är så sjukt trött.. Tror jag kommit in i någon trötthetsperiod just nu..,

Red Tiger förut i hoppgruppen, det gick helt okej! Känner att jag har lärt mig väldigt mycket på honom iallfall och jag har lärt mig rida honom!:) Nästa vecka byter vi hästar, undra vem jag får.. Önskade inte någon för jag har ingen aning om vem jag vill ha.

Imorgon är det skola s vanligt.. men det är iallfall pannkaka till lunch, så jag tror jag orkar ta mig upp ur sängen! Sen vidare till stallet för att rida, hoppas självklart på Eddy!:D

Men nej, nu ska jag fortsätta kolla så vi hörs imorgon, hejdå!

Lite av dagens stall-outfit;

Oct. 10, 2012

2012-10-10 • 07:38:57 / Allmänt / Kommentarer (1)

Godmorgon på er!

Vaknade för cirkus en halvtimme sen och ska åka om en kvart. Idag är det skola, en skitdag för vi har jättemånga lektioner och dom är tråkiga också.. Sen ikväll åker jag till stallet för att rida, hoppning på förmodligen Tiger!

Men herreguuud vad kallt det är!:o Så idag måste man ju ha vinterjacka, iallfall jag som är frusen av mig, och jag har inte hunnit köpa någon än så jag får ta min gamla, skämms för den är inte den finaste.., men måste man vara fin hela tiden?. Haha.

Nej, nu måste jag dra mig neråt så vi hörs ikväll om jag inte frusit ihjäl mig då!

Hejsvejs!

Bjuder dom 17 på bilden..

Svar på fråga!

2012-10-09 • 16:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
 
Irma

Skulle verkligen uppskatta ifall du kan lägga upp typ en video eller så hur man kan ladda upp en video på sin blogg ser att du har gjort det och undrar verkligen hur man gör det ? 

 

 

Svar: Självklart skulle jag kunna visa det! Men jag vet inte riktigt hur du menar, för först måste man lägga upp den på aningen YouTube, eller Video fy, altså kan man inte ta en direkt från datorn och lägga upp.

 

Vill du/ni att jag visar hur man lägger upp från YouTube/Video fy också? :)

haha, bjuder på en bild på mig och Landela..;)

 

 

Bilder - Dressyrtävlingen - Framridning

2012-10-09 • 10:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Nu kommer lite bilder från framridningen i lördags till dressyren!
 
Alla dom fina bilderna är fotade utav Ellen Molin! :)
 

Skola, Skola, Skola..

2012-10-08 • 19:33:54 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hej!:D
 
Skolan idag var seg, lång dag, till kvart i 4.. Fick också en massa läxor(N) Efter skolan cyklade jag hem, gjorde läxor och sen stack jag ut och sprang. Sprang bara en kort bit, på knappt 3km, med ett stopp på mitten med styrka. För jag springer på asfalt och har börjar få ont i knät p.g.a det tror jag.. Jag sprang typ "Runt, Runt", hahah, sen var det så tråkigt så då gick jag in..;)
 
Imorgon är det först skola och sen hem och plugga, sen på kvällen till stallet för att gå på sporrenmöte.
 
Oh juste, tänkte bara slänga in detta. Jag har inte fotat något "nödväntigt" (altså bara egopics..;))på jättelänge, för att det finns inget att fota, har ingen kreativiitet alls!;o Speciellt nu eftersom vi bor i stan nu och det finns knappt en växt eller blomma i närheten.. Så tänkte till er på ridskolan, om ni vill att jag fotar er, så säg gärna till så kanske jag kan komma någon dag!:) (inte för att jag är proffs eller någonting sånt, utan för att jag saknar att fota!)
 
 
Men nej, nu har jag inte mycket mer att säga så hejdå och ha det grymt! btw, någon som har något önskeinlägg..??
 
Bjuder på en gammal bild på mig och Tammie!
 

Bilder från dressyren!

2012-10-08 • 11:11:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Här kommer bidler från dressyrtävlingen i lördags.
Emma Fernhagen har fotat alla fina bilder!  (om det var någon mer som fick med mig på bild/film, så skicka gärna!! :D)
 
 
 
Jag vet att jag sitter som en kråka..;)
Jag vet att jag börjar bli för lång för honom.. Det är därför jag har rätt korta stigbyglar, för annars kommer jag inte åt honom HEMSKT, jag vill rida honom för alltid..:´(
 
 

Hemma+Veckan

2012-10-07 • 17:03:33 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hallojsan!
 
Kom precis hem från stallet, cyklade dit, behöver jag säga att det blåste..?  Var där och hjälpte till på "föreldradagen", haha, för kul att leda dom vuxna som var livrädda, då kände man sig lite modig..;))
 
Kan ta upp veckan: 
 
Måndag: Skola, Springa, ?
Tisdag: Skola, Sporrenmöte
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Skola, Rida
Fredag: Skola, Springa, ?
Lördag: ?
Söndag: Springa, ?
 
Många frågetecken, men något hittar jag väll på! Men det får ni väll reda på då.
 
 
Har fått bilder från igår också, kommer imorgon, men ni får ett litet smakprov nu:D
 
Foto: Emma Fernhagen

Klubbdressyr ~ 6/10-12

2012-10-07 • 12:10:10 / Allmänt / Kommentarer (1)
Red LC:1 på Eddy.
 
Red fram och så, han kändes lite halv konstig och annorlunda ibland, han blev liksom snabb i takten och så, men det kan bero på att jag hade sporrar (fast det var tur att jag hade, för han segade ihop på banan). Men han var faktiskt rätt duktig, han lyssnade bra, fast ibörjan var han "seg i munnen", liksom som om det känns som om man håller i en deg.. Men efter en stund när jag gjort många övergångar och så, så lyssnade han bra! Första gångerna i galoppen var han lite seg och så, men jag satte ihop honom rejält och då blev han väldigt fin faktiskt! :D
 
På banan var han riktigt duktig! Det var mest jag som sabbade alltihop.. Jag kan faktiskt säga att jag red helt okej på framridningen, men på banan, jag vet inte vad jag gjorde, seriöst.. Vägarna ska vi inte tala om, hahah!;) MEn han ställde upp så himlans mycket och var riktigt duktig nästan hela tiden, så jag är jätte nöjd! Varför jag red så dåligt där inne, tror jag beror på att jag blir nervös.. Måste försöka bättra mina tävlingsnerver lite;)
 
Men vi fick ihop 62,22% och kom trea!!  "Tvåan" och jag hade exakt samma procent, men hon fick ett poäng bättre än mig på "Allmänt intryck", och det är det man räknar när man får samma procent. Men riktigt nöjd och glad belv jag och är jag! :D
 
Bilder kommer!
 

Världens bästa Eddy!!

2012-10-06 • 17:06:05 / Allmänt / Kommentarer (0)

Påväg hem från stallet nu. Ni får veta mer exakt hur det gick sen, men kan ge er en liten ledtråd på bilden här nere!;)

Resten av dagen blir bara att ta det lungt tror jag, så vi hörs senare, hejdå!:D

Hur är jag som person?

2012-10-06 • 11:30:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Ett önskeinlägg som kom, och jag kan försöka svara på det!
 
Okej, jag är en person som nog de flesta tror är ganska blyg, speciellt om man inte känner mig. Men med folk som jag känner och känner mig trygg med, är jag verkligen inte blyg! Jag älskar att göra konstiga saker och att skämma ut mig, om jag inte ska träffa människan igen.. hahah. Jag hatar när det inte händer någonting, så då kan jag hitta på någonting för att "få det att bli kul". 
   Jag är väldigt osäker på mig själv och tycker sj'lv oftast att jag inte "är tillräckligt bra", "Tillräckligt fin", elle vad som helst. Men jag har liksom kommit på att om jag inte hade haft den kropp jag har, eller vart bättre eller whatevvaah, så skulle det liksom inte vara jag, utan jag är jag och inte "hon som enligt mig har perfekt kropp", eller "hon som enligt mig har perfekt liv", för det har ingen. Altså har jag dåligt självförtroende, men jag har byggt upp det riktigt mycket på 3 år, altså sen jag böt skola för där kände jag mig inte trygg och sånt. Så jag fortsätter helt enkelt å försöka få upp det!:D
   
Vad ska jag mer säga? Jag är en person som älskar att skratta och kan helt plötsligt börja skratta bara för att det är så jäkla härligt att skratta!
 
 
Säg till om ni vill veta något mera!:)
 
That's me, no one else.
   
 

Spruta..!

2012-10-05 • 20:55:33 / Allmänt / Kommentarer (1)

Godkväll på er!
Sitter just nu och killar one Tree hill och äter kladdkaka och ben and Jerry's, haha, tjockis på något sätt..?;) I skolan förut så tog vi spruta, sen första, och för in i bangen vad ont det gjorde!! Har fortfarande ont i armen och kan knappt röra den, så är lite orolig för imorn eftersom det är dressyr klubb-tävling och kul att rida dressyrprogram med en arm..? Nejmen jag får stå ut!

Så ja, imorgon igår jag till stallet någongång vid 11-12 tror jag! Ska som sagt ha Eddy och rider LC:1. Jag tar det mer som en träning och så, tror inte ens det är placering, men jag vet inte, men självklart gör det inget om det går väldigt bra!;)

Men vi hörs imorgon, hejdå och ha det bra!

Hahah, min fina vän tar ego pics med Benton..;))

Bilder från i helgen

2012-10-05 • 13:31:00 / Allmänt / Kommentarer (2)
Nu kommer lite blandade bilder från i helgen, när jag sov hos min moster och tog hand om hästarna med Julia! Bjuder stort på vissa bilder!:D
(dom flesta är tagna med mobilen, så klaga inte på kvalitén)
 

Ridpass - Helt okej!

2012-10-03 • 20:25:52 / Allmänt / Kommentarer (3)

Hallojsan!

Kom
Hem från stallet och en ridlektionen som gick helt OK, ibland bra, ibland inte speciellt bra.. Skolan var iallfall helt okej, vi fick tillbaka em del prov och jag är helt okej nöjd med dom!:) Efter skolan åkte jag hem och kolla One Tree Hill (och ja, jag är beroende..) och gjorde lite läxor och sånt!

Imorgon är det skola som vanligt, sen vet jag inte vad som händer, vi får se!

Men nej, nu ska jag fortsätta äta på min tallrik med mat från Saigon, så vi hörs! Hejdåååå!

Bjuder på en lite sådär fin bild på mig och fina Landela från helgen! Vill ni se fler bilder från helgen?:)

Hemma från springrunda!

2012-10-02 • 19:16:30 / Allmänt / Kommentarer (2)
Halloj!
Precis kommit in från en springtur känner att jag borde träna ännu mera..
Så sitter just nu och kollar på One Tree Hill och njuter av att vi inte har några läxoooor! Första gången på evigheter!!(L) Förutom en jävla bok att läsa.

Imorgon är det skola som vanligt, sen hoppgruppen på förmodligen tiger, det blir super!
 
Men nej, nu ska jag ner och göra fruktsallad, vi hörs! Hejdå!
 
btw, har fått tillbaka bloggsuget lite nu, men har ändå inga bra idéer till inlägg just nu, någon snäll människa som vill önska något, eller läsa/se bilder om något speciellt? Jag fixar allt som är möjligt!!
 
Fina Landela, min mosters som jag red i helgen!

Vart katten har jag lagt den?

2012-10-01 • 17:52:35 / Allmänt / Kommentarer (2)
hahaha, asså åh, orkar inte, sökte på "Disney" på spotify så sitter och lyssnar på låtarna, och nyss sjöng dom runriken, i nivet dom dära dvärgarna, hahhaha, asså åh, för bra låtar!!
 
Skolan var helt okej iallfall, lång dag så det sög ju. Sen jag kom hem från skolan har jag kollat One Tree Hill oc pluggat! Resten av kvälen blir som nu typ, plugg och oth.
 
Imorgon har jag ingen aning om vad händer, mer än skola. Ska springa också.
 
Men ah, tråkigt inlägg, men ni får överleva, hejdååå!
 
btw, ska vara med på klubb dressyr på lördag på Eddy!
Bild från senaste tävlingen med Eddy♥↓
 
 
Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen