29/8-13

2013-08-29 • 22:38:04 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej igen! Altså shit vilka tråkiga rubriker jag kör på, hehe.. Sitter iallfall framför tv:n just nu och äter, haha, bara så att ni vet liksom.. Idag på ridningen red vi faktiskt ut, hade Eddy sålkkart, haha. Blev en sjukt flummig lektion, jag och Malin altså, haha, jag döör! Men kul var det! Skolan var helt okej idag också. Igår red jag Tiger i hoppgruppen, gick ganska bra för att vara länge sedan jag red honom, helt okej!

Imorgon är det skola som vanligt, ska sedan träffa festis lulia och sen på bio, 1D såklaart, haha, det blir super! Nejmen hoppas ni haft en super dag, ha det super sålänge, Hejdå!

Hahahhaha, bjuder på en jättegammal bild på mig och Jim som jag hittade nu;)

26 augusti 2013

2013-08-26 • 20:54:44 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er, ligger i soffan framför idol just nu. Har haft en helt okej bra dag i skolan, lite lång och jobbig bara.. Efter skolan åkte jag hem och pluggade en stund, sedan åkte jag och red Tyra!

Kommer ni ihåg henne? Ardennerstoet som jag red mycket förut, nu hade jag inte ridit henne sedan i mars, och hade saknat att sitta på henne hur mycket som helst! Hon var sjukt duktig idag, trots att hon inte har blivit riden sedan i mars då när jag red henne!! (Hon har blivit körd några gånger) Blev tillomed förvånad över att hon skötte sig så bra, hon blev lite förskräckt såg jag när sadeln kom fram, men sedan gick det bra ändå. Skrittade och lite trav. (Hon är ju ung så jag har inte satt igång med galoppen på riktigt än). Haha, måste bara berätta. Hon har nog haft en riktigt god sommar, när jag skulle spänna sadelgjorden som hon förut kunde ha spänd flera hål, så var jag tvungen att byta till en mycket längre gjord, för den andra var för kort, haha, min lilla tjockis.

Ska rida henne på lördag igen och ska bli jättekul att börja rida henne igen! Imorgon är det skola igen, börjar 8och sedan en lång dag, känns sådär alltså.. Men sedan på kvällen är det sporrenmöte och jag och Julia hade tänkt vara lite hurtiga och gå till stallet istället för att ta bussen, haha.

Men nej, ha det super, Hejdå!

Bjuder på några bilder från dom senaste dagarna

Pictures

2013-08-25 • 14:46:06 / Allmänt / Kommentarer (0)
Bjuder på bilder på mig och bestiiiii, från idag
 
Och sen några på mig och Eddy sen i torsdags, resten kommer någn annan gång

25/8-13

2013-08-25 • 00:41:38 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejhej igen. Hoppas ni mår bra! Har stått på loppis och sålt gamla saker med kusin och lillebror, fick helt okej med pengar, så jag åkte direkt till stan och köpte en klocka för pengarna, haha, men jag är riktigt nöjd! Nu på kvällen har lite kompisar till familjen vart här och dom åkte nyss, var faktiskt roligt!

I torsdags hoppade jag terräng på Eddy, gick riktigt bra! Han var så himla duktig min pärla, åh vad jag älskar honom! Igår efter skolan mötte jag Lisa på stan och sedan efter ett tag åkte vi till ridskolan och hade en liten kväll med sporren, för stötarna.

Imorgon är det söndag, åh, hatar söndagar... Men ska iallfall träffa Julia och lite så. Nu ska jag slå på ett avsnitt av gossip girl, så ha det super, Hejdå!

21 augusti 2013

2013-08-21 • 21:26:02 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hejhej, sitter och borstar tänderna just nu, är så sjukt trött! Är verkligen inte van än av att gå upp så tidigt som jag gör. I hoppgruppen idag hade jag Copco igen och det gick så jäkla dåligt så det finns inte, har på riktigt aldrig ridit så dåligt. Tänkte verkligen på allt annat än hästen, verkligen allt annat, haha, om ni bara kunde läsa mina tankar... haha, nej. Ramlade av också, om man kan kalla det avramling, jag kände att jag skulle kunna suttit kvar för det var efter hindret så jag tappade typ balansen eller någonting sånt..? Haha.. Men jag orkade inte, jag bara släppte så jag får skylla mig själv för hästen gjorde inget fel. Nej, idag gick det skit. Fast ibörjan gick det helt ok.

När jag slutade idag så åt jag, Petra och Emelina på labaugette och sedan var jag och Emelina på stan tills jag åkte till stallet. Vi flummade runt riktigt mycket och betedde oss långt ifrån att vi precis börjat 9:an..;) haha, älskar dig så himla mycket min knäppis!

Imorgon är det skola som vanligt och då ska vi börja med riktiga lektioner, är sådär lagom taggad... Menmen, överlever nog med mina fina vänner. På kvällen sedan är det ridning igen. Nu ska jag spotta, hehe.. Så ha de super så hörs vi, Hejdå!

Bjuder på lite random, olika bilder från idag och dom senaste dagarna

Bilder - Jag & Bianca

2013-08-20 • 20:58:37 / Allmänt / Kommentarer (0)

Bjuder på några ovisade bilder på mig och Bianca från någon onsdag innan sommaren:)

Sista dagen av sommarlovet 2013

2013-08-18 • 18:53:28 / Allmänt / Kommentarer (0)

Sista dagen av sommarlovet... Känns hemskt, imorgon börjar skolan igen och man kan inte strunta i när man går och lägger sig, man måste ställa klockan, man går in i alla rutiner igen, man måste sitta i skolan och vända blad på alla jäkla böcker och ha en penna i handen. Behöver jag ens säga att jag aldrig varit mindre taggad? Men det ska iallfall bli kul att träffa kompisar och klassen igen!

Vaknade hos Julia imorse, igår hade vi en super mysig kväll framför one tree Hill och sommarkrysset med pizza. Idag har jag mest städat rummet och fixat med bilder. Nu känner jag att det är mat däruppe, så ha det super, puss

Bara en liten del av mitt sommarlov i bilder, så himla bra har denna sommaren vart!!

16/8-13

2013-08-16 • 19:32:09 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hejhej! Vaknade hos Julia imorse. I onsdags var första lektionen på ridskolan efter sommaren. Var hoppgruppen då och fick Copco, en stor fux som det var första gången jag satt på. Det gick faktiskt väldigt bra tycker jag, var riktigt kul också! Igår var det dressyr och fick en liten häst som heter solino, han är ny på ridskolan så var första gången jag satt på honom också. Gick helt okej tycker jag!

Men ni får ha det super, Hejdå

11 augusti

2013-08-11 • 21:08:25 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej på er! Ligger i sängen och kollar gossip girl just nu. Dagen har bestått av att städa, plocka iordning massa grejer, plus en springrunda. Haha, funny day;) Imorgon träffar jag mina saknade tjejer på kvällen och sover över med dom, det blir super!

Vet inte varför jag gör detta inlägg eftersom det bara blev konstigt, haha, men ha en sjukt bra sista sommarlovs vecka (Det där gjorde ont i hjärtat att skriva...) så hörs vi, bye

Oh juste, hur sjukt är inte detta??? Hon svarade, helt sjuuuuuuuukt!!!! JAG HAR SNAPCHATAT MED ANDREA HEDENSTEDT

9 augusti 2013

2013-08-09 • 21:12:25 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hejhej! Sitter i soffan just nu med familjen och myser. Har vart riktigt hurtig idag känner jag, haha;) Vaknade vid 9, tvingade mig upp och tog mig ut på en Powerwalk i lite över en halvtimme. Sedan på eftermiddagen skulle jag hämta min lillebror på fritids, istället för att cykla dit så sprang jag, är lite mer än 1 kilometer dit. Sedan sprang jag hem mesans han cyklade, sen tog jag en liten extra runda eftersom att det där bara blev 2 km. Känner att jag måste komma igång med träningen nu igen så jag startade idag!

Igår träffade jag Ebba och Tuva, var riktigt kul att träffa dom igen! Nu ska vi kolla på film, ha en jättebra fredag, Hejdå!

Denna skönhet tycker jag faktiskt att jag är värd..;)

7 augusti

2013-08-07 • 17:52:08 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er! Idag har jag haft en slappis dag, har legat och kollat gossip girl men också städat, solat och badat, haha.. Igår förmiddag kom jag hem från Petras sommarstuga, stack ut och sprang då och sedan så träffade jag mina sjukt saknade vänner! Vi pratade en massa och sen drog Sofia och Julia så vi resten åt på Saigon och lite sånt. Idag har jag även betällt ny väska som jag har tänkt att ha till skolan, hoppas att det blir bra! Men min plånbok är dock nästan tom nu.. Har långt under 100 kronor... Shit, måste spara som skjutton nu för jag vet en massa saker jag verkligen behöver nu..

Nu blev detta inlägg jätte random, så jag ska nog avsluta nu. Men ha det super, Hejdå!

@Petras stuga

2013-08-05 • 10:45:48 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godmorgon! Ligger i sängen i Petras sommarstuga just nu och väntar på att Petra ska vakna, ska väcka henne snart! Har vart här sedan i fredags och det har vart super!! Vi har åkt vatten skoter, ätit glass, solat, badat och en massa mera. Vi åker hem imorgon för då ska vi träffa dom andra girlsen hemma.

Men nu ska jag ta och väcka Petris, ha en super bra dag, Hejdå!

Vi bjuder på bilden, haha

Grym dag!!

2013-08-01 • 23:58:14 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej! Har haft en så sjukt bra dag idag med bästii. Vaknade hemma hos Julia vid halv sju.. Åkte sedan buss själva till Stockholm och tog oss till grönalund. Åkte en massa saker jag aldrig i hela mitt liv trodde jag skulle åka, dock var det inte frivilligt utan min snälla vän tvingade mig till en massa.. Haha, men det är jag glad över eftersom att jag fortfarande lever! Och så var det första gången jag åkte insane, altså herregud vad rolig den var! Vi åkte den minst åtta gånger och ja, shit vad rolig! Kom hem för cirkus en timmer sedan och har hunnit duscha, tänkte ha dejt med kudden om en stund tror jag, helt sjukt vad trött jag är!

Imorgon åker jag med min saknade Tuvis till stallet, ska vara där hela dagen så det blir verkligen super! Ska kolla gossip girl nu, så ha det jätte bra, bye!

Typ äckligt, idag

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen