29/5-13

2013-05-29 • 20:57:43 /  / Kommentarer (1)

Hållahoppasan på er! Skolan idag var helt ok, bestod av ett oförberett engelska prov, ett SO prov, en håltimme och en massaaaaa lektioner. Kom hem från stallet för en stund sedan. Hoppgruppen var det ju idag och jag red Bianca som vanligt. Det gick faktiskt himla bra! Ibörjan gick det inte så bra, ingenting stämde liksom, men sedan gick vi till det lite bättre Iallfall. Vi var inte alls mänga idag, typ 6 stycken tror jag, så vi han hoppa mycket och högt idag, så himla kul var det och det gick så himla bra, ÄNTLIGEN känner jag att min hopprädsla som jag haft är helt borta, så jäkla skönt!

Imorgon börjar jag halv 12, lång sovmorgon, sjukligt skönt alltså! Nu ska jag lägga mig och kolla på Gossip Girl, ha det super, natti

Inte lite fult att alla har likadana skor.. Hahah, världen består av converse

Morsdag

2013-05-26 • 17:26:23 /  / Kommentarer (1)

Precis kommit hem. Vid 11 åkte jag och familjen till karlslund och satt och fika och åt mat på gräset, hur mysigt som helst och grattis världens bästa mamma på morsdag! Åkte sedan en snabba till marieberg, fick med mig hem en t-shirt och ett par jättefina ballerina skor! Sen åkte vi till nya huset och fixade och lite sånt. Resten av dagen blir lugn, och så måste jag ta tag i plugg för att jag skjutit på det hela veckan...

Ha det super, Hejdå

Tröjan och skornaHemma från gymmet

2013-05-23 • 16:22:08 /  / Kommentarer (1)

Precis kommit hem från gymmet, hade ju lovat mig själv att sticka ut och springa idag, men det kändes inte jättelockande i spöregn, så jag åkte till gymmet och sprang på bandet+styrka. Var ett bra tag sedan jag var där nu eftersom jag sprungit ute istället. Sprang på bandet, 5,5 kilometer! Och i ett bra tempo och jag är så himla stolt om jag ska vara ärlig, hahah... Det var sjukt skön, kändes som om jag skulle kunnat springa runt jorden, på riktigt! Sist jag sprang 5,5 var längesedan, och då tog det myyyyycket längre tid, så himla glad faktiskt att träningen ger resultat! De sista 3 minuterna satte jag på favvolåten, höjde speeden rejält och bara körde, Shit, då känner man sig levande!

Praon förresten gick bra idag, gjorde en frapino till mig idag också, man får ju passa på när man får gratis..;) Sjukt tråkigt också att det är sista dagen imorgon... Skulle lugnt kunna stanna där en vecka till, mycket roligare än skolan också. Menmen, börjar ett imorgon och slutar sex så får sovmorgon iallfall!

Nu måste jag verkligen in i duschen, ha det super

Inte liiiiiite gott juuuu

22/5-13

2013-05-22 • 20:44:28 /  / Kommentarer (1)

Hej på er! Såg fram emot en skön och lång sovmorgon imorse, men så vaknar jag såklart halv sju och kan inte somna om... Jaja, innan jag åkte till praon (Espresso house) så fixade jag lite saker och så. Började sedan klockan ett, var faktiskt ganska kul idag! Fick massaaaaa fika också och frapinos som är så sjukt goda! Dammsög taket också, hahah, altså Shit...

Imorgon är det prao igen, klockan 8-13, så ingen sovmorgon men slutar tidigt! Ska ta mig ut och springa då och sedan vet jag inte, får helt enkelt se. Men nu får ha det super, Hejdå!

👌

Before I die

2013-05-22 • 09:40:20 /  / Kommentarer (0)

Prao

2013-05-20 • 21:49:18 /  / Kommentarer (0)

Hejhej' Praoat idag ju, sjukt ont i benen, fötterna och resten av kroppen av att sprungit upp för trappor hela dagen.. Mötte Iallfall Emelina imorse klockan 9, och så gick vi till espresso house, har faktiskt vart ganska kul! Efter det mötte jag Julia så åkte vi till stallet, var på möte inför hällefors som sagt!

Imorgon börjar jag klockan åtta.. Men slutar ett så det blir bra! På kvällen sedan är det sporrenmöte också. Men ha det super, natti

Åt lunch på jensens, så himlans gott juu

19/5-13

2013-05-19 • 18:31:52 /  / Kommentarer (0)

Godkväll på er! Vaknade på landet idag och åkte hem därifrån vid tre-tiden, innan det körde jag lite motorcykel igen, himla kul alltså! Sedan jag kom hem har jag nördat vampire diaries eftersom att jag har missat flera avsnitt nu, men shit vad bra sista avsnittet var, äntligen! Sista på säsong 4, någon som vet när säsong 5 kommer ut..?

Imorgon börjar praon, börja klockan 9.00 och ska möta Emelina lite innan det också för vi praoar tillsammans. Så på espresso house kommer jag att befinna mig under veckan. Efter det möter jag Julia så åker vi till stallet för att gå på Hällefors träff inför i sommar, Shit, inte långt kvar nu!! Nu ska jag gå ner och äta jordgubbar och glass, avundsjuka?

Ha det super, Hejdå!

Jag och Eddy i torsdags

18/5-13

2013-05-18 • 21:43:07 /  / Kommentarer (0)

Hejhej. Sitter i husvagnen med familjen och kollar på ESC. Har haft en himla bra, varm och solig dag! Har kört motorcykel också, ett år sedan sen sist, men det va faktiskt riktigt, riktigt kul!!

Imorgon åker vi hem, men ni får ha det super för nu ska jag fortsätta kolla, Hejdå!

Bjuder

Helt underbart väder!!

2013-05-17 • 19:52:17 /  / Kommentarer (0)

Är på landet med familjen, helt underbart väder och har vart hela dan, riktigt vramt! Vi slutade halv 2 idag, alltså två timmar tidigare än vad vi brukar, för att vi hade engla milen sista lektionen, där vi sprang/gick 6km, gick brabra. Efter åkte vi direkt till landet och vi stannar här tills på söndag, skönt att komma bort och ut hit!

Ha det super, Hejdå!

#right now


https://cdn2.cdnme.se/2863366/6-3/pic_519666b69606ee59173cb0ed.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2863366/6-3/pic_519666b69606ee59173cb0ed.jpg" class="image">

Terräng på Eddy!

2013-05-16 • 20:49:15 /  / Kommentarer (0)

Sitter i bilen just nu Påväg hem från stallet. Skolan idag var super, en lektion, sedan åkte vi och simmade på gustavsvik och även lite på äventyrsbadet, gud vad kul det var, skrattade så jag inte fick luft, kan inte annat än att älska mina fina vänner. Sedan drog jag och Emelina och fixade med praon som är nästa vecka, vi ska praoa på espresso house.

Ridningen var riktigt rolig Iallfall, hade Eddy och vi hoppade terräng, första gången för iår! Han var riktigt duktigt, hoppade vatten, stockar, i uppförsbacke och lite sånt. Sedan skulle vi hoppa en liten grav, där började han löjla sig och hålla på, men tillslut kon vi över Iallafall! Himla kul var det iallafall, och min fina vän Lisa fotade så ni kommer att få bilder när jag får dom!

Nu är jag hemma, så ha det super, Hejdå!


Tjockade oss lite idag

https://cdn2.cdnme.se/2863366/6-3/pic_51952a10ddf2b3160c532b23.jpg" class="image">

Terräng på Eddy!

2013-05-16 • 20:48:51 /  / Kommentarer (0)

Sitter i bilen just nu Påväg hem från stallet. Skolan idag var super, en lektion, sedan åkte vi och simmade på gustavsvik och även lite på äventyrsbadet, gud vad kul det var, skrattade så jag inte fick luft, kan inte annat än att älska mina fina vänner. Sedan drog jag och Emelina och fixade med praon som är nästa vecka, vi ska praoa på espresso house.

Ridningen var riktigt rolig Iallfall, hade Eddy och vi hoppade terräng, första gången för iår! Han var riktigt duktigt, hoppade vatten, stockar, i uppförsbacke och lite sånt. Sedan skulle vi hoppa en liten grav, där började han löjla sig och hålla på, men tillslut kon vi över Iallafall! Himla kul var det iallafall, och min fina vän Lisa fotade så ni kommer att få bilder när jag får dom!

Nu är jag hemma, så ha det super, Hejdå!


Tjockade oss lite idag

15/5-13

2013-05-15 • 21:55:21 /  / Kommentarer (0)

Hejhej på er. Ligger i stängen nu och kollar ert avsnitt utav pretty little liars, men var tvungen att ta en paus för det är så himla läskigt just nu! Så passar på att kika in här. Efter skolan idag åkte jag till stallet, hoppgruppen och red Bianca. Ibörjan gick det inte alls bra, speciellt inte när vi red fram då hon var rädd för varenda hörn, och det hjälpte ju inte att det stog en fyrhjuling i ett av hörnen..;) men efter att ha hoppat några gånger så gick det iallafall mycket bättre! Det var riktigt kul också!

Imorgon är det skola, två lektioner och sedan gustavsvik och göra simprov. Ha det underbart, natti

14/5-12

2013-05-14 • 20:11:00 /  / Kommentarer (1)

Godkväll på er! Skoldagen idag var faktiskt himla bra, på förmiddagen hade vi SO och eftermiddagen Linn, film och fika, och så slutade vi en timme tidigare än vad vi brukar, så det var skönt! Efter skolan mötte jag Smilla på stan som jag inte träffat på hur länge som helst, så vi satt och prata och så.

Imorgon är det skola igen som vanligt, seg dag så det ser jag inte fram emot.. Efter skolan är det hoppgruppen. Ni får ha de super, Hejdå


Juste, idag när jag kom hem så hade mamma med sig domhära skönheterna, har på mig nu och vill bara äta upp mig själv! (och ja, självklart var jag tvungen att lägga till en massa konstiga och egentligen skitfula effekter.)

Bra dag!

2013-05-13 • 21:51:59 /  / Kommentarer (0)

Hejhej. Kom precis hem från Petra och är sjukligt trött, men måste duscha och lite sånt innan.. Skolan var iallafall bra! Efter skolan åkte jag och klippte mig, blev super, känns så hiiimlans kort, fast Sofia, som var med, sa att det fortfarande var långt, så får väll lite på henne. Efter det mötte jag Petra och så drog vi ut och sprang och körde lite styrka, himla bra gick det faktiskt! Imorgon har vi lagets dag så vi kan ta med fika, så jag och Petra gjorde chokladbollar.

Kom som sagt nyss hem efter att ha haft en himla bra dag! Imorgon är det skola och sedan vet jag inte, tror jag bara ska ta det lugnt.
-Ha det super, hejsvejs

Hör ni det guys?Måndag 13 maj 2013

2013-05-13 • 08:02:05 /  / Kommentarer (0)

Godmorgon! Börjar skolan 8.40 idag, så ska cykla om 10 minuter om ni skulle vilja veta det. Igår förmiddag/morgon åkte vi till karlskundsspåret och sprang några kilometer, gick helt okej, börjar bli förkyld så det var lite jobbigt och så, menmen. Sedan städade och plockade jag ihop saker här henne och låg och glodde på pll halva dagen, hehe... men man behöver sånna dagar ibland!

Idag är det som sagt skola, efter skolan kanske jag ska klippa mig, och sedan ut och springa. Men ha en bra dag allihopa, Hejdå

Mina närmaste dagar

2013-05-11 • 22:56:18 /  / Kommentarer (0)

Hej på er! Har precis kommit hem från några kompisar till familjen, åt så sjuuukt god efterrätt så det finns inte! Innan det var jag på marieberg med mamma, fick med mig några tröjor hem, superfina! Och även lite saker till nya rummet eftersom vi flyttar om mindre än en månad! Så himla bra tror jag att detta kommer bli! (även om jag inte ens sett huset än...) Förlåt för dålig bloggning, men kan ta dagarna nu.

ONSDAG: Träffade Julia och Ebba på stan, sedan cyklade vi till stallet. Red först istället för emma, tack så jättemycket! Red då Jigsaw (Skulle egentligen ha en annan ponny, men böt, tack så mycket igen!). Vi hoppade och det gick skit dåligt. Han var såååå seg! Eller i slutet gick det lite bättre Iallfall då jag red med dressyrspö. I min vanliga grupp red jag Bianca och det gick faktiskt väldigt bra! Hon var väldigt fin när vi red fram och lossade i höger sidan åtminstone. Riktigt bra gick det och fick bra avstånd nästan varje gång.
Sedan cyklade jag hem till Julia och sov där.

TORSDAG: Vaknade hos Julia och sedan drog vi till stan, äntligen hittat skolavslutnings klänning! Efter ett tag där cyklade jag hem och mös med familjen.

FREDAG: Var på landet med kusiner och fick en väldigt försenad födelsedagspresent, ett par jättemysiga shorts och en t-shirt, tack så himla mycket!

Det var dom närmaste dagarna, nu blev detta ett väldigt långt inlägg, menmen. Imorgon vet jag inte vad som händer, får se, ha det bra Hejdå!

Bjuder på några random bilder från veckan


Me & my knäppis

2013-05-08 • 13:28:02 / Allmänt / Kommentarer (1)
Vi bjuder stort på bildernaSummer feelings

2013-05-07 • 20:29:23 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Har haft en himla bra dag idag, allt blir så himla mycket roligare och gladigare när det är sol och varmt! För det har vart sjuuuukt varmt idag, så skönt! Efter skolan mötte jag Ebba och Julia på stan och dukade, myspys. Cyklade sedan till stallet och hade sporrenmöte och kom hem för cirkus en timme sedan. Nu ska jag slå på några pll avsnitt och njuta över mini-lovet vi har, eftersom att det inte är skola förns på måndag!!

Ha det super

6 maj 2013

2013-05-06 • 20:29:42 /  / Kommentarer (0)

Hejsan igen! Måndag idag, vart helt okej, vart så himla trött bara... När jag kom hem från skolan cyklade jag till spåret och sprang några kilometer där. Ni vet denhära helt underbara känslan när det är vår, sol och vitsippor ute och man springer på som sjutton till sin favoritlåt? Shit, den känslan slår allt, på riktigt!

Imorgon är det skola igen som vanligt, men sista dagen för veckan så jag står nog ut. Sjukt skönt med så skön vecka! Efter skolan tror jag att det är sporrenmöte. Men vi höres, byebye amigos.

4 maj 2013

2013-05-04 • 11:12:31 /  / Kommentarer (0)

Hej på er. Godmorgon Ellendagen man nu säger..? Jag vaknade Iallfall halv åtta imorse för att en hund kom och skickade mig i ansiktet och ville gå ut.., så det var bara att gå ut. Är hundvakt åt min mormor och morfars hund sen igår till imorgon. Min mor fyller år idag, grattis bästa du! Senare idag tror jag Julia kommer hit och sover här, annars vet jag inte vad som händer.

Nu ska jag ge mig ut på en springtur, ha det bra, Hejdå!

Påväg hem

2013-05-01 • 13:58:21 /  / Kommentarer (0)

Hej på er! Är Påväg hem från Varberg nu, åkte precis. Har haft så himla bra dagar och vill verkligen inte åka hem! Igår alltså, haha, gud vad vi skratta! Haft kram kalas nu också och det är alltid lika tråkigt, men det är ju inte så långt till sommaren nu så vi ses snart igen! Nu väntar en sex timmars bilresa hem och det är jag så inte taggad på. Men ni får ha det super, Hejdå!

Åt glass på tre toppar nyss, så himla gott

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life
Senaste inläggen