30 oktober 2013

2013-10-30 • 20:35:44 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hejhej! Kom precis hem från stallet, Hoppgruppen och red braveheart som vanligt och det gick helt okej! Igår var det övernattning, till idag och det var kul, fick dock ungefär 3 timmars sömn så är sjukt trött, haha... Men det var riktigt kul iallfall! Imorgon kommer Märta och hennes familj hit från Varberg, har inte träffat henne sen i somras så ska bli så himla kul!!

Nu ska jag ta något att äta och sedan ta och sätta på en film, så ni får ha det superbra, hejdå!


Jag och mina girls i måndags

27 oktober 2013

2013-10-27 • 21:04:19 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hejhej👋 Känns som evigheter det var jag skrev här, och det kanske det var också..? Har iallfall haft det jättebra och nu är det såå himla skönt med höstlov också! Min lillebror har fyllt år och då fick han ett riktigt trummsett så där har jag suttit den mesta av tiden, det är så himla kul, hahah! Idag var jg och red Tyra och det gick jättebra, så himla duktig var hon! Red ut själv och då är hon så himla mycket lugnare också för hennes tävlingsinstinkter försvinner då, haha sötnosen.

Imorgon ska jag träna på förmiddagen och sedan träffa några kompisar på kvällen. På tisdag är det övernattning på ridskolan vilket faktiskt ska bli himla kul! Sedan på torsdag kommer Märta hit och stannar till söndag och det ska bli så himla kul att träffa henne igen!! 

Nu ska jag sätta på en film så vi hörs någon annan gång! Puss

Bjuder på en massa olika bilder från veckan! Lite new in, från uteritter och bara random


16 oktober 2013

2013-10-16 • 21:58:15 / Allmänt / Kommentarer (1)
Sitter i soffan right now och skriver detta. Kände att jag var var tvungen att göra ett inlägg för jag hade inte kollat min statistik här på över en månad, och så gjorde jag det nyss och såg att jag faktiskt har läsare så jag känner mig jätte dum som inte bloggar speciellt bra.. 

Men iallafall, var på gymnasiemässa idag eftersom jag går i 9:an nu. Har verkligen inte bestämt mig än... Så om ni vet något så får ni ju gärna tipsa;)) Sedsn åkte jag dit efter skolan också och efter det till stallet. Fick brave heart i Hoppgruppen och det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra iallfall! Han var rolig den sötnöten.

Nu ska jag sätta på en film, så ni får ha det asbra, hejdå 

Min lunch idag, rätt gott altså<3<3<3<3


Söndag

2013-10-13 • 14:10:33 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hejhej. Ligga i soffan nu under en filt och fryser ihjäl för det är så himla kallt haha.. Har en riktig slapp dag idag och har bara pluggat och kollat på gossip girl idag, hehe.. Tänker fortsätta med detta resten av dagen för jag är så sjukt trött och har haft fullt upp hela veckan. Ska också försöka ta mig ut och springa. Igår hade vi planering med sporren så vi planerade höstlovet och lucia showen och åt ganska så mycket godis altså... Och sedan på kvällen drog vi och åt pizza.

Snart höstlov, ska bli så sjukt skönt och kul!! Och förresten så går det jätte bra med Tyra nu och det bästa hon vet är att galoppera, sötnosen.

Nu måste jag plugga, så hoppas ni har det bra, hejdå
höst

2013-10-12 • 13:06:40 / Allmänt / Kommentarer (0)
 

Hemma...

2013-10-06 • 10:24:20 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er! Kom hem från Sardinien inatt, runt 4 och vakande precis. Har haft en sjukt bra vecka där och kommer sakna den sjukt mycket!  Det har vart 24-30 grader varje dig, helt underbart! Vi har vaknat 6-halv 7 varje dag så vi har hunnit med jätte mycket, kollade på enduro (motorcykel) tävling varje dag vilket faktiskt vart jätte kul, har stått och viftat med svenska flaggan och hejjat på svenskarna. Har även ätit pizza varje dag hahahahah... Men det var sjukt goda pizzor;)

Nu ska jag äta frukost så ha det super, bye

Bjude på några bilder från veckanTillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life
Senaste inläggen