27 september 2013

2013-09-27 • 20:54:03 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er! Sitter framför idol med familjen just nu. Skolan idag var helt okej, men det är så jäkla kallt ju! Igår red jag dressyr på Eddy och i onsdags hoppning på Copico, båda gick super! Vet ni? Idag är sista kvällen i Sverige på en vecka, för jag åker till Sardinien imorgon! Ska bli riktigt skönt att slippa tidiga kalla mornar, långa och jobbiga skoldagar och stressiga kvällar med läxor för ett tag. Ja, riktigt skönt ska det bli!

Nu ska jag fortsätta kolla så ni får ha det super så höres vi, puss 



24 september

2013-09-24 • 22:37:09 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er, hoppas ni har haft en bra dag! Skolan idag för mig var helt okej, åkte hem till Sofia och gjorde pannkakor åt henne för hon är sjuk till lunch så då blev dagen lite bättre, haha... När jag kom hem pluggade jag lite och åkte sedan till stallet och var på sporrenmöte och sen red jag istället för Julia på Mirage, dressyr. Gick ganska bra för att vara första gången iallfall!

Imorgon är det skola som vanligt först och sedan ska jag träffa björken på stan och äta eller någotnting sånt, sedan Hoppgruppen på kvällen. Nu ska jag plugga tänkte jag, hat så sjukt mycket nu och känner mig så jäkla stressad så nu är jag jätte arg på mig själv för att jag sitter med mobilen.. Men ha det super så hörs vi!!



Bästa Tyrisen

2013-09-22 • 18:18:35 / Allmänt / Kommentarer (0)
Emelina gick precis härifrån så ska försöka plugga lite nu. Mötte upp henne förut och vi har vart ute och sprungit och sedan massa styrka! Förut idag red jag ut med mysan och Fanny på Tyra, gick riktigt bra och vi galloperade jättemycket, så himla duktig har hon blivit!

Igår red jag också Tyra, vi åkte iväg till ridhuset och vet ni vad, vi hoppade några språng!! Min lilla tyris, så himla söt var hon, det var första gången i hennes liv hon hoppade och hon var riktigt duktig, och så är hon ardenner liksom, bästaa! Red henne även i torsdags och tisdags och gick bra då med, hon börjar komma igång mer och mer nu.

Imorgon är det måndag och skola och plugg som gäller... Men nu ska jag försöka plugga så ha det super!





Shopping

2013-09-14 • 21:38:30 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hej! Har ni haft en bra lördag, och visst är det riktigt skönt med helg?? Vart på stan idag med mammsen, fick med mycket saker hem och nödvändiga! Tre tröjor, skinn jacka, vinter jacka och skor. Bild i detta inlägget. Sedan har jag mest pluggat lite och städat... Imorgon ska jag försöka ta mig ut och springa på förmiddagen och sedan rida Tyra.

Sitter i soffan och kollar film med familjen nu och ska fortsätta med det, så ha en bra kväll och bra fortsättning på helgen!

Mina köp idag (sorry för dålig bild..). Måste bara säga att vinter jackan jag köpte är det snyggaste jackan jag någonsin ägt, åh kär!! Skorna med, och skjortan och alltihopa! Riktigt nöjd! (vill ni ha bättre bild eller veta varifrån någonting är, säg till så lovar jag att fixa)



Lindholmen

2013-09-13 • 23:59:08 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er! Har haft en riktigt bra kväll med Julia, kom hem runt 11 och ligger nu och kollar på gossip girl. Igår till idag sov vi över i Lindholmen med klassen, riktigt roligt var det! Känner dock att jag kommer bli förkyld då vi badade runt två inatt och kan säga att det inte var speciellt varmt.. haha, men kul var det. Sov ungefär två timmar inatt också så är sjukt trött nu! Har iallfall en riktigt bra klass! Kom hem därifrån vid 12 och somnade i soffan tills Julia ringde och väckte mig..

Imorgon ska jag ta mig en rejäl sovmorgon och sedan städa, plugga, träna och lite sådant. Nu tänkte jag fortsätta kolla gossip girl, så ha en riktig bra kväll! Hejdå!






Veckan!

2013-09-10 • 18:40:08 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er igen, kände att jag var tvungen att uppdatera här igen och speciellt för den nya blogg.se appen kommit, riktigt bra är den faktiskt! Har iallfall haft en himla bra vecka, har träffat kompisar, ridit både på ridskolan, Tyra och Clerran, vart funktionär på ridskolan och i lördags sov jag över med mina girls också. Idag var skolan helt okej. Sedan jag kom hem från skolan vid halv fyra har jag bara pluggat, har sjukt mycket nu... 

Är hemma själv med min lillebror nu så ska gå upp och hitta på något med den lille filuren, men ha det super, Hejdå!

Bjudet på massa bilder från senaste veckan sålänge










Veckan

2013-09-10 • 18:15:20 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er igen, kände att jag var tvungen att uppdatera här igen och speciellt för den nya blogg.se appen kommit, riktigt bra är den faktiskt! Har iallfall haft en himla bra vecka, har träffat kompisar, ridit både på ridskolan, Tyra och Clerran, vart funktionär på ridskolan och i lördags sov jag över med mina girls också. Idag var skolan helt okej. Sedan jag kom hem från skolan vid halv fyra har jag bara pluggat, har sjukt mycket nu... 

Är hemma själv med min lillebror nu så ska gå upp och hitta på något med den lille filuren, men ha det super, Hejdå!










1 september - Höst

2013-09-01 • 20:41:59 / Allmänt / Kommentarer (0)

Redan 1 september?! Nu är det höst på riktigt, men det kan vara mysigt ändå. Att mysa ner sig under massa täcken framför en bra serie med choklad i handen samtidigt som det regnar, det låter inte helt fel altså..

Hej på er! Ligger redan i sängen, kollar på Girl. Är sjuk och trött så ska försöka sova mig frisk tills imorgon så jag kan gå till skolan! Har vart i stallet idag och målat några terräng hinder till nästa helg. Hatar att måla och kände att det inte var speciellt bra att stå där ute på ett blåsande fält när jag är sjuk, haha. Men aja, vart iallfall lite roligare eftersom jag målade med Lisa och Malin. Kom hem vid halv 5 och har pluggat och lite sånt.

Igår red jag Tyra igen, super duktig var hon. Ska rida henne imorgon igen. I fredags åkte jag till Julia direkt efter skolan och sedan på kvällen kollade vi This is us på bio (one directionk) Jag är långt ifrån en "direktioner", men dom sjunger bra, är snygga osv. Och filmen var riktigt jäkla bra faktiskt!!

Imorgon är det skola och rida Tyra som gäller, om jag är frisk då...

Bjuder på några utav veckans outfitar, haha. Bilden där jag har rosa t-shirt hade jag idag när vi målade, slit kläder som jag inte gillar, dom lär jag inte kunna andvända igen ändå, dom är helt färgiga nu hahaha...

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen