Bye Varberg...

2014-08-24 • 19:44:44 / Allmänt / Kommentarer (0)
Sitter på tåget påväg hem från Varberg just nu, ensam, men det är ganska skönt, dock pratar de bredvid sinnessjukt mycket hahaha...

Har som sagt vart i Varberg i helgen och det var som vanligt såå himla kul! Gud vad jag kommer sakna staden och människorna igen... Skulle lätt flytta dit om jag inte hade kompisar i örebro haha.. Menmen får åka tillbaka snart! 

Jag har förresten börjat ettan nu också, känns riktigt bra och tror jag hamnat i en riktigt bra klass så det blir nog tre bra år!

Nu ska jag sätta på ett avsnitt utav Gossip girl, ha det super, puss

Bjussar på lite bilder från senaste tiden 
Söndag

2014-08-10 • 23:42:17 / Allmänt / Kommentarer (0)
Ligger i sängen just nu och ska sova snart, är sjukt trött och ska upp och jobba imorgon... En vecka kvar av sommarlovet nu och det känns helt jäkla sjukt, det har gått såå fort?! Jag börjar ettan nu också så det är ju lite spännande. Denna veckan har jag jobbat och varit med kompisar, sov på landet i helgen och Julia var med så det var mysigt. Veckan som kommer blir väll ungefär likadan, jobb och kompisar. Känns så himla tråkigt nu att allvaret börjar snart igen men ska förmodligen, hoppas jag, till Varberg nästa helägt så något har jag att se fram emot iallafall!

Skulle bara säga att jag lever, ha det asbra, puss

Bjuder på bilder från senaste veckan

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life
Senaste inläggen