Varberg!

2014-06-18 • 11:42:17 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej! Sitter just nu på tåget ensam påväg till Varberg, äntligen! Ska bli så himla kul att träffa Märta och resten av människorna där igen! Kommer vara där tills på lördag, för på lördag åker jag, Märta, Linnea och Anthon till Malta!!! Så sinnessjukt kul ska det bli, vi ska ha dom tre bästa veckorna någonsin! Känns som om det är långt kvar, men det är det ju faktiskt inte längre?! Kommer inte att uppdatera här någonting antar jag, men ni kan följa fridarydbjer på instagram om ni vill det hahah. 

Nu ska jag snart gå av så måste packa ihop mina saker, ha en hur bra sommar som helst bästa ni! Kram 

One direction i lördags

Fruktmys igår

Världens bästa klass


Bal 2014

2014-06-11 • 22:15:41 / Allmänt / Kommentarer (0)
Kvällen igår var verkligen huur bra som helst och vill uppleva allt igen! Kommer sakna klassen såå himla mycket! 

Liseberg

2014-06-04 • 14:25:21 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hoppas ni mår superbra, för det gör jag! Är ledig idag så har bara tagit det lugnt hela dagen, ikväll är det ridning också. I måndags var jag och min klass på Liseberg och det var huur kul som helst, bästa på länge! Vi var där tills det stängde och då var det ingen kö alls, så vi åkte allt flera gånger utan att gå av, var rätt yr efter det alltså, haha. Vi sov kvar i götebrog till igår och var på Universeum och gick på stan, kom hem vid 11 någon gång. Kommer verkligen sakna min klass riktigt, riktigt mycket! Bara en vecka kvar, tråkigt att lämna alla men sinnessjukt skönt med sommarlov! Har såå himla mycket att se fram emot den här månaden också. 

Bjuder på massa bilder nu, ha det super, kramTillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life
Senaste inläggen