London!

2014-02-19 • 11:45:59 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej! Igår kom jag hem från London, åkte dit i fredags med min mamma, kusin och moster. Det var verkligen huur kul som helst och jag längtar redan tillbaka! Imorse, typ för två timmar sedan kom jag hem från stallet eftersom det vart övernattning. Resten av livet får jag se vad jag gör.

Tänkte iallafall bara kika in och säga att jag som sagt vart i London! Men nu ska jag sova för jag är hur trött som helst efter övernattningen och London, så ha det super, hejdå!

Det jag köpte i London:Februari

2014-02-04 • 20:08:09 / Allmänt / Kommentarer (0)
Februari redan, hur sjukt??

Hej igen! Har haft en sjukt himla bra dag idag altså, fast inget speciellt har hänt. Skoldagen gick fort och skrattade mig igenom den, sedan åkte jag hem och GICK sen till stallet vilket är väldigt långt, jag vet inte varför jag gick.. Har blåsor under hela fötterna nu för hade inte träningsskor... Jaja, sporrennötet sedan var skotträning och det gjorde min dag dålig igen hehe. Men aja, dagen har iallfall vart super!

Helt onödigt inlägg men kände att jag ville berätta att jag lever. Har haft ett bra liv sen jag skrev här sist iallfall.


Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life
Senaste inläggen