On the road

2014-07-20 • 22:06:11 / Allmänt / Kommentarer (0)
Påväg hem från Varberg nu... Såå himlahimla sorgligt, vart med Märta i över 5veckor, exakt varje dag och har ändå inte tröttnat på henne. Kommer väll förmodligen få abstinens efter henne snart och åka tillbaka. Skimmer sakna alla där borta såå mycket... Aja, saknar mina friends hemma också har ju inte varit hemma på 5 veckor så... Men först ska jag till landet och träffa kusiner och sådant, men åker in till stan någon dag i veckan iallafall.

Igår sov Minna hos mig och Märta och jag hade en hur bra sista kväll där som helst. Ni får ha det hur bra som helst, kram 
16 juli

2014-07-16 • 14:40:14 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej! Hoppas ni har ett bra sommarlov hörni. Är just nu i husvagnen i Varberg, kom precis hem från stan. Detta kommer bli första natten jag sover utan Märta på exakt en månad! Helt sjukt, men imorgon återförenas vi igen, gosh vad jag kommer sakna henne när jag åker hem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara med familjen, längesen så det blir mys. Imorgon på dagen vet jag inte vad som händer sen på kvällen ska jag och Märta träffa tjejerna och sen hitta på något. Ska hem från Varberg i helgen någon gång, såå tråkigt men lite skönt att komma hem och träffa alla hemma. 

Sjukt onödigt inlägg men kände för det. Ha det bra, puss


Bästa veckorna någonsin

2014-07-12 • 19:36:38 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej igen! Kom till Sverige igår efter tre veckor på Malta, vilket var dom tre bästa veckorna i mitt liv! Jag ligger just nu i Märtas säng, i Varberg och ska vara här i ungefär en vecka, saknar alla där hemma hur mycket som helst, men jag känner rätt många i Varberg nu så vill passa på att träffa dom. 

Malta var som sagt underbart men jag orkar inte riktigt skriva om hela resan, vet inte vart jah ska börja, så ni får en bildbomb istället! 

Puss och kram 

Malta

2014-07-04 • 17:58:14 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej!! Bloggar från Malta just nu, vet inte om jag sagt det men jag är på Malta på språkresa och vart här i två veckor, en vecka kvar. Åkte hit med Märta, Linnea och Anthon. Det är verkligen huur kul som helst men sjukt vad trött man är nu. Ikväll är första kvällen vi inreda göra någonting, sinnessjukt skönt. Gått och lagt oss tidigast halv ett varje dag och går upp halv 7 och sedan gör saker heela dagarna. 

Nu ska jag försöka få med dom andra att köpa godis, så ha det superbra , kram.

Bjuder på en massa bilder 

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life
Senaste inläggen