30 Juli 2013

2013-07-30 • 23:16:21 / Allmänt / Kommentarer (0)

Godkväll eller vad man nu kan säga. Idag har jag haft en riktig slapp dag, har nog aldrig vart såhär slö som idag i hela mitt liv (förutom när jag vart då osv..) Legat inne och kollat på film med lillebror och bakat chokladbollar är det jag gjort idag, haha;) Men vädret gjorde mig deppig..
Dom senaste dagarna har vart himla bra, min lilla söta syssling och hennes familj har vart här två nätter och åkte hem idag, så vi har vart på landet och lite sånt, super mysigt!

Imorgon tror jag att jag ska träffa Julia och sova hos henne och sen på torsdag åker vi till grönalund, så sjukt kul!! Men nu ska jag sätta på ett avsnitt av gossip girl, ha det super, puss

26/7-13

2013-07-26 • 22:25:26 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er igen! Startade datorn nu så passar på att slänga in ett inlägg härifrån. Första gången jag startar datorn på flera veckor, månader! Så var tvungen att ladda ner massa bilder från kameran för nu blev den full;) Har haft en riktigt chill dag, var sjukt varmt så har badat i poolen säkert 10 gånger och fått lite färg! 
 
Men som sagt så skulle jag inte säga någonting speciellt men ha det super, Kram
 
Söten Vento i Hällefors, bilden är till Lisiiiiis! Hann förresten inte fota knappt någonting i Hällefors iår, hann inte för vi gjorde saker verkligen hela tiden och hade fullt upp, så..
 
Bjuder på bilden, från idag, haha. Ser ni btw hur "brun" jag är på benen och armarna om man jämför med magen..;)
Saknar mitt galna hjärtegull
Saknar förresten er också mina älskadeeeee
 
 
 
 
 

25 juni 2013

2013-07-25 • 13:49:23 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er igen! Ligger på landet och solar just nu, helt sjukt bra väder, inte ett moln och ingen blåst, äntligen sommar! Har haft en himla bra vecka sedan jag skrev här sist, vart på landet och träffat kompisar. Igår var jag och Julia och badade och lite sånt. Tror jag åker hem härifrån ikväll och imorgon vet jag inte vad som händer.

Nu ska vi bada, så ha en super bra dag och njut av sommaren! Kram

One Tree Hill mys ned bästi på natten

17 juli 2013

2013-07-17 • 21:05:11 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er igen! Gjorde ett jättelångt inlägg till er i lördags, men såg nu att jag aldrig publicerade det, hahahah... Men i det stog det iallfall att jag var på Liseberg med Märta i fredags och hade sjukt kul, även utmanade mina rädslor..;) Men Märta åkte tyvärr hem då och saknar henne redan en massa, men hoppas på att vi ses snart igen och inte nästa sommar!

I veckan som vart har jag vart med kompisar och sen så har jag vart på landet sedan i måndags. Har mest badat, solat, kört motorcykel, vart med kusinosar och lite sånt. Idag var det ju också världens varmaste dag, riktigt skönt!!

Nu ska vi åka ut med båten, så ha det jättebra, Hejdå

11 juli

2013-07-11 • 12:38:05 / Allmänt / Kommentarer (2)

Hej på er! Ligger just nu och solar, har precis badat. Riktigt bra väder idag, sjukt skönt! Dagen i Stockholm igår med märta vart riktigt bra, himla kul var det och fick med mig några påsar hem, känner att plånboken inte gillar mig längre...

Resten av dagen blir typ som nu, sol och bad. Imorgon åker vi till Liseberg, sjukt kul ska det bli! Ni får ha det super sålänge, Hejdåå

Mina inköp under veckan, lite mer än hälften är köpt i Stockholm och resten här hemma, riktigt nöjd! iPhone bild, säg till om ni vill ha bättre bilder så fixar jag det:)



--> Stockholm

2013-07-10 • 07:52:41 / Allmänt / Kommentarer (1)

Sitter på bussen påväg till Stockholm med Märta nu. Ska vara där hela dagen och shoppa, blir super! Hade en bra dag igår med gustavsvik, bio och lite sånt. När jag kommer hem så ska jag försöka ta bilder på det jag köpt också, påminn mig bara!

Ha det super sålänge, puss hej

8 Juli

2013-07-08 • 17:02:02 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej på er igen! Kom precis hem från stan, fick med mig en massa fint hem, super nöjd! Tänkte berätta lite kort om dagarna som vart:

Fredag: Kom till Varberg på torsdag kväll, så på fredagen var jag med Märta och Tilde där, vi spelade minigolf, var på Coop och skratta en massa och lite sånt chill.

Lördag: Surfers day var det då så jag, Märta och Tilde var där och typ sola och försökte åka sup (när man står på en surfbräda i vattnet) gick väll sådär hahah.. På kvällen sedan åkte vi hem till Örebro igen och då följde Märta med!

Söndag: Jag och Märta solade, badade, var ute och sprang (i ett spår och vi sprang vilse...) och så kolla vi massa film.

Det var väll typ det kortfattat, har haft ett par himla bra dagar iallalfall! Märta ska vara kvar här, fast vet inte exakt hur länge, men det blir super! Ni får ha det super sålänge, bye!

Bjuder på några bilder sålängeee

Varberg

2013-07-04 • 18:28:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

Hej på er igen! Är i bilen påväg till Varberg nu, ska bli så himla kul! Äntligen få träffa Märta och alla människor där nere igen, så himla synd att det är långt emellan. Är framme om cirkus 5 timmar, men ska underhålla mig med Gossip Girl.

Ville bara kika in och tala om att jag lever, ha det super sålänge

Bjuder på bilden på oss, tagen typ igår (?). Kommer sakna dig min pingla så himla mycket

1 juli 2013

2013-07-01 • 14:08:29 / Allmänt / Kommentarer (1)

Ligger ute på gräset och kollar på gossip Girl just nu. Vakande vid 10 och sedan det har jag verkligen bara slappat, förutom en pw för en stund sedan. Smilla sover här ikväll också, det blir super för jag saknar henne hur mycket som helst!

Förresten, vara för att jag är världens bästa har jag tagit bilder på mitt rum (flyttade för någon vecka sedan), fick nämligen önskemål om det. Ni får stå ut med iPhone bilder! (Fast det är inte helt färdigt)



Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen