Ännu mer hästbetäckning

2013-02-28 • 18:04:44 /  / Kommentarer (0)

Hejhej jag är bäst // Julia

Hoppat på moln!

2013-02-27 • 22:07:25 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Skolan idag var bra. På kvällen var det ridning, hoppning på Leroy som gick helt okejs riktigt seg ibörjan, menmen. Men sista gången vi hoppade, shiit vad bra det kändes! Ni vet den där känslan man kan få ibland, inte ofta, men ibland - Vi flyger, vi klarar allt tillsammans och ingenting kan stoppa oss - Tror det känns så att hoppa på moln, har aldrig prövat tyvärr så är inte helt säker..

Imorgon Iallfall är det skola som vanligt och sen ridning på Eddy! Men nu ska jag kolla vd, see you!

26/2-13

2013-02-26 • 20:07:29 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Om jag ska vara ärlig och ta allt i detalj så ligger jag just nu med benen mot taket/i soffan och huvudet på mattan... Riktigt skönt faktiskt. Skolan förresten var faktiskt helt okej, kort dag också med sovmorgon till halv 11, så det var riktigt skönt! Slutade vid tre och då skyndade jag mig till gymmet där jag bl.a sprang rätt länge på bandet så har fått jätte ont i knät nu.. Sen skyndade jag hem, duschade lite snabbt, tog ett äpple och sprang till bussen som gick mot stallet för att gå på sporrenmöte. Dagen har faktiskt vart bra, lite stressigt bara.

Imorgon är det skola igen, lång dag och är inte alls taggad.. Men jag står ut! Sen hoppning på Leroy som jag är jätte taggad till. Men nu ska jag plugga och kolla på vampire diaries, så ni får ha det supersuper så höres vi, hejsvejs

Första skoldagen efter lovet överlevd

2013-02-25 • 20:05:31 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hejhej! Första skoldagen efter lovet avklarad och det var helt okej, segt men ändå. Var tänkt att jag skulle åka till gymmet sen, men hann tyvärr inte.. Stannade hemma och gjorde läxor istället. Ska försöka åka dit imorgon innan sporrenmötet istället, får skynda mig rejält då, haha- 
 
Men nu ska jag plugga lite till och sen slå på ett avsnitt av Vampire Diaries. Hoppas ni haft en bra dag och får det imorgon också, hejdå!
 
 
Världens bästaaaa

Tävlingen idag

2013-02-24 • 20:05:47 /  / Kommentarer (1)

Hej på er! Tävlingen idag gick helt okej. Han var annorlunda idag, det kändes inte som han liksom, vet inte vad det var.. Så det var ju lite tråkigt, men jaja, sen vart han lite spänd där inne också och så. Menmen, spela rulle liksom;) Kom 4:a och altså en utanför placering, haha, men bryr mig faktiskt inte ett skit om jag ska vara ärlig, så det är skönt. Det var himla kul iallafall, Världens bästa är han!

Sen jag kom hem har jag åkt pulka-njuter av dom förhoppningsvis sista snödagarna, och ätit blodpudding-som var riktigt vidrigt. Imorgon är det skola igen, är verkligen långt ifrån taggad, så himla tråkigt, skulle lugnt kunna ha lov några veckor till! Menmen, efter skolan drar jag till gymmet, får se vad som mer händer. Men nu ska jag fixa för imorgon och kolla vampire diaries, Hejdå!

Me and my självsfrände

@Stallet

2013-02-24 • 10:09:50 /  / Kommentarer (2)

Knoppaaar

Tyra!

2013-02-23 • 22:26:45 /  / Kommentarer (1)

Holaa. Vaknade imorse runt sju och åkte sen iväg och red Tyra. Var ju ett tag sen nu så det var riktigt kul, saknat henne sjukt mycket! Red ut i skritt och trav och trots att det var länge sen hon gick så var hon himla duktig, trodde nästan att vi skulle få börja om med allt jobb, men nej, hon kom ihåg. Gjorde lite skänkelvikningar och ställde igenom henne och ibland mjukna hon och blev himla fin! Lärde mig hur jag ska ställa henne nu ibörjan också. Hon blev lite otålig och tjaffsig ibland men hon förstår ju inte varför hon helt plötsligt ska böja sig när man kan gå rakt ;) Men jag är riktigt nöjd! Sjukt fint väder också, inte ett moln och riktigt varmt faktiskt!

När jag kom hem åkte jag pulka med my little brother. Sen har jag väll inte gjort mycket mer, myst framför mello med familjen.

Oh justeee, tror jag glömt säga att jag ska tävla imorgon-dressyr på Eddy. Är faktiskt inte alls taggad med tanke på hur det gick i torsdags och det här förmodligen är sista tävlingen med honom, iallafall i dressyr.. Men det blir nog kul, har inga som helst förhoppningar, bara att jag ska rida mitt bästa och have fun liksom, haha. Min pappa kan tyvärr inte fota så jag ska försöka ragga till mig någon annan fotograf, någon som känner dig sugen..?;) Klockan 10 på karlslund iallafall!

Men vi höres guys, bye

Tyrisen

Fredag!

2013-02-22 • 21:46:44 /  / Kommentarer (0)

Sitter framför tvn med familjen, kollat gamla bilder precis, haha, för kul! dagen idag vet jag inte vad jag gjort, typ glott på vampire diaries, det bara blev fler och fler avsnitt och kunde inte sluta kolla, haha. Gymmat också, himla skönt.

Nu ska jag fortsätta med det jag gör och sen kolla vampire. Tycker alla ska kolla det nu, så sjuuukt bra, nästan lika bra som one tree hill, och då är det bra ska jag säga! Byebye

Vampire Diarieeeees

Bilder + Film - Jag & Leroy

2013-02-22 • 16:04:43 / Allmänt / Kommentarer (1)
Bilderna från i onsdags på fina Leroy kommer här!
 
 
Sen bjuder jag på en liten film också, haha. Och ni kan vara lugna, han dog inte:)
 
 
 
http://www.videofy.me/v/914880

Man behöver dåliga dagar för att uppskatta de bra

2013-02-21 • 21:48:23 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Kom hem för en stund sen från ett ridpass som gick sjukligt dåligt. Känner att jag skulle kunna sluta rida nu när det gått så dåligt jättelänge, känner inte att jag länktar till ridningen, och jag länktar verkligen inte till söndag då jag ska tävla, usch vet inte varför jag är med. Men förhoppningsvis ändrar det sig, det kan ju inte gå bra jämt.

Nej, slutpratat om det. Innan stallet var jag hos Julia, vi baka choklad bollar och kollade one tree Hill. Imorgon åker vi förmodligen och gymmar, hoppas på det! Men Hejdå.


Utan förlust är det ingen glädje i att vinna

2013-02-20 • 21:07:27 /  / Kommentarer (0)

Hola, precis kommit hem. Hoppade Leroy som sagt, mer om det får imorgon! Även bilder och kaaaaanske en film, om jag vågar bjuda på den, ni får ta den med en nypa salt isåfall. Imorgon träffar jag Julia och sen på kvällen är det dressyrträning som står på schemat, hoppas på Eddy!

Men nej, ha det super, Hejdå!

Ni får ett litet smakprov sålänge

Vampire diaries

2013-02-20 • 11:23:24 /  / Kommentarer (0)

Ligger i soffan och kollar Vampire Diaries, så himla bra men himla läskigt.. Ska snart ta mig ut på en pw, så jag inte ligger och slappar hela dan. I eftermiddag åker jag till stallet och rider, hoppgruppen och tror jag får Leroy, ska bli riktigt kul faktiskt! Fotade nyss en massa konstiga bilder på typ vatten eller något sånt, haha, experimenterade bara, kul att göra ibland!

Vad ska ni hitta på denna tisdag? Hoppas ni får en bra dag, nu ska jag fortsätta kolla, Hejdå!

Rubrik

2013-02-19 • 17:12:44 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej! Igår var det ju övernattning, det blev faktiskt himla bra och det var kul! Det blev inte många timmars sömn inatt men kom hem vid halv 11 och då somnade jag framför tvn i några timmar. Nu ligger jag och kollar på Vampire Diaries. Håller ju på med 90210 men finns inte mer än två säsonger på sweefilmer och dom har jag kollat på, någon som vet vart man kan kolla annars??
 
En riktig slapp dag idag, eller ja, inatt var ju idag också och då sprang jag runt i skogen och lekte spöke, men ni fattar.Resten av dagen blir slapp, haha. Så himla skönt med sportlov! Imorgon är det ridning i hoppgruppen, på antagligen Leroy, riktigt taggad faktiskt! Mer vet jag inte.
 
Men ni får ha det super, Hejdå!
 
Loveu bestiiiii

18 februari 2013

2013-02-18 • 09:49:39 /  / Kommentarer (0)

Godmoorning, jag och Julia vaknade nyss. Igår var vi ju funktionär på tävlingarna, vi tog tid i domartornet, behöver jag säga att vi var lite sådär smårädda när det andra systemet slutade fungera och alla sa att allt hänge på oss.. Haha, men det gick bra iallfall! Sen på kvällen mös vi framför några filmer och one Tree Hill, har fått Julia börja gilla det✌

Tror vi ska och gymma senare också och sen ikväll är det övernattning, ska faktiskt bli himla kul!! Men hejdå och ha det super!

Juste, vi åt frukt också igår, haha

Föralltid bäst-One Tree Hill

2013-02-16 • 23:07:35 /  / Kommentarer (0)

Kollade nyss klart på One Tree Hill, altså shiiiit, gråter snart, så sjukt himlans jäkla bra är det, alla verkligen måste kolla på det! Så himlans tråkigt att det är slut.. men ska helt klart kolla om, haha;) Har haft en bra lördagskväll med familjen framför Mellooo. Var och gymmade förut, himla jobbigt men så värt det.

Imorgon ska jag och Julia vara funktionär på tävlingarna i Karlslund, sen åker vi till mig och sover här, blir himla bra! Nej, nu ska jag sörja för one Tree Hill, hahah, ha det super, hejdå!

Film - Jag & Leroy

2013-02-16 • 08:49:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Ni får filmen från i onsdags i hoppgruppen på Leroy, tänk på att det är första gången jag sitter på hästen..;)
 
 

SPORTLOOOOV!

2013-02-15 • 18:02:53 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hejhejsan! ÄNTLIGEN LOV!! Så himlans skönt! Skolan var faktiskt bra, bara chill och lite håltimme sådär, och så fick vi tillbaka matteprovet, och gissa vad - Jag fick A, så himlans glad verkligen då jag trodde jag inte skulle klara det!! Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, så himlans trött är jag.. 
 
Imorgon är det lördag, får se vad som händer lite. Men jag skulle liksom bara kika in lite sådär, men nu ska jag kolla 90210, ha det super, Hejdå!
 
Jättegammal bild på mig och fina, saknade Ponsse

Glad alla hjärtans dag!

2013-02-14 • 21:59:00 /  / Kommentarer (0)

Hej! Kom hem från stallet för någon timme sen. Efter skolan åkte jag upp på stan och träffa min valentiiiine, Julia, haha. Efter ett tag åkte vi till stallet. Fick Eddy igen och självklart är jag super glad!:D Men det gick så himla dåligt.. Har aldrig ridit så dåligt, på riktigt.. Himla tråkigt eftersom att det gått så bra nu dom senaste gångerna och så är ju dressyrcupen snart.. Men aja, ett misslyckat ridpass gå inte jorden under för, right? Får se om jag ens visar bilderna.., har inte kollat på dom än men ah, ni kanskee få bilder.

Imorgon är det skola först som vanligt, får se vad som händer sen, kanske åker till gymmet eller något, har annars lust att bara mysa med familjen.

Hejdå!

Leroy

2013-02-13 • 21:15:40 /  / Kommentarer (1)

Hejhej! Skolan idag var bra, himla chill lektioner! Efter skolan cyklade jag hem i Sveriges äckel väder och pluggade. Åkte sen till stallet och red i hoppgruppen. Vi böt hästar och jag fick Leroy, gick helt okej för att vara första gången jag satt på hästen! Tycker han var mycket roligare än va jag trodde så det var ju super, ska bli kul att rida honom mer! Om ni är väldigt snälla så kanske jag bjuder på film, vill niii..?

Imorgon är det skola som vanligt, sovmorgon till tio så det är ju ett litet plus i kanten på dagen. Efter hem med plugg och sen stallet, byter hästar även i den gruppen och hoppas självklart på Bebis Eddy!

Men nej, vi höres hörreni, hejdå!

Let's go, tillbringar min kväll med detta

@Bussen

2013-02-12 • 16:05:27 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Påväg till stan nu med bussen, Smilla ringde nyss och sa att jag skulle möte henne där, så bäst att lyda. Skolan var fetthalten riktigt chill, 2 lektioner, håltimme och semlor. Senare drar vi oss mot ridskolan för att ha årsmöte och sen sporrenmöte, kommer typ byta ut sporren, altså några går ut och andra in, så det blir nog super med nya medlemmar! oh juste, var ju på bio igår, på ego, riktigt bra var den, helt klart värd att se!

Nu ska jag snart gå av bussen tror jag, Byebye


~bildbrist..

Söndag + Veckan

2013-02-10 • 19:22:30 / Allmänt / Kommentarer (2)
Hej! Hoppas ni har haft en jättebra helg. Imorgon är det skola igen och är inte alls taggad. Men en vecka till nu, sen äntligen lov, så himla skönt ska det bli! Idag då, vaknade imorsse och åkte till ridskolan, fotade hopptävlingarna och frös tårna av mig där, och nej, jag ska inte åka och hämta dom Julia.  Tuva var iallfall där så var med henne när hon inte red, hon var btw superbra! Kom hem någon gång på eftermiddagen och sen dess har jag bara slöat - och städat. 
 
Känner att inlägget blev väldigt tråkigt, men skitsamma. Imorgon är det iallfall skola som sagt, sen ska jag på bio med Maja, Julia och Sofia, vi får gratis biljetter från skolan så vi ska gå på Ego! Ville gärna åka till gymmet, men tror inte att jag hinner dit innan bion.. får se, kanske om jag skyndar mig. 
 
Ungefär såhär kommer min vecka att se ut:
Måndag: Skola, Bio
Tisdag: Skola, Årsmöte+Sporrenmöte
Onsdag: Skola, Hoppgruppen 
Torsdag: Skola, Ridning
Fredag: Skola, ?, Gymma?
 
Tar inte med helgen för har inga planer för den än, får helt enkelt se! Men ha det super, Hejsvejs!
 
Söta Berit, igår

Bra på dehär med rubriker

2013-02-09 • 22:45:24 /  / Kommentarer (0)

Hejhej! Ligger och kollar på one Tree Hill - standard. Kollade på melodifestivalen förut och Bananen var ju lungt bäst! Hahah, fast Anton Ewald var ju snyggast👊 Imorgon förmiddag åker jag till ridskolan och kollar+fotar tävlingarna som är där, bl.a min duktiga bästavänisch Tuvis ska vara med så måste ju kolla! Ska försöka få med mig Julia dit också. Mer vet jag inte vad jag gör. Men ska snart släcka och sova, är så himla trött.. Och så har jag en hund bredvid mig i sängen som vägrar gå härifrån..;)

Men vi hörs imorgon och ha det superduper, Hejdå!



Fredag!

2013-02-08 • 19:57:23 /  / Kommentarer (0)

HATAR blogg.se, all text försvann. Dagen har iallfall vart bra, efter skolan åkte jag hem och var lite med min lillebror. Imorgon tror jag att jag skulle på bio med min lillebror, får se, sen kanske jag åker till ridskolan och fotar tävlingen, annars gör jag det på söndag! Skulle ju egentligen sovit hos min moster, men hon blev sjuk så det går ju inte.

Nu ska jag mysa lite i soffan och sen kolla one Tree Hill eller 90210. Ha det bra, Hejdå!

Hahaha, jag dör, ni fattar ingenting, men ni måste veeeerkligen kolla one Tree hill, Världens bästaaa!

Världens absolut bästa häst!'

2013-02-07 • 22:04:49 /  / Kommentarer (0)

Hej! Ligger och kollar på one Tree Hill just nu, håller på att skita på mig för det är så himlans läskigt, fast jag stängt av ljudet.. Så var tvungen att ta en paus så jag inte dör. Ridpasset förut gick förresten sjuuuukt bra!! Red dressyr på Eddy och måste bara säga det, om kg inte har sagt det förut, han ÄR världens absolut bästa!

Imorgon är det skola som vanligt, sen tror jag att jag och min lillebror sover hos mormor och morfar för mina föreldrar är inte hemma. Men nu ska jag fortsätta kolla, ha det super, Hejdå!

Åh vad jag blev sugen på Jensens..

Bilderna från igår - Jag & Jim

2013-02-07 • 16:02:12 / Allmänt / Kommentarer (0)
Nu kommer bilderna från när jag red Jim igår, Emma som tagit alla bilder!:)
 
haha, älskar hans söta tunga :´)

Goodmorniiing

2013-02-07 • 07:27:52 /  / Kommentarer (0)

Godmorgon på er! Vaknade nyss av mig själv men klockan ringer nog snart. Börjar klockan 10 idag som vanligt, riktigt skönt! Cyklar till skolan då för en ganska kort dag, sen hem igen och plugga och lite sånt, sen på kvällen blir det ridning.

Oh juste, glömde blogga igår, men red iallafall istället för Fanny i ponny hoppgruppen, så tack så jättemycket! (och tack till Emma som böt med mig, annars skulle jag inte kunnat rida, haha) Red Jim då istället, en liten storhäst och har ridit honom förut men det var ett tag sen. När vi red fram gick det vääldigt dåligt, men i själva hoppningen är jag faktiskt riktigt nöjd! Ni får bilder i eftermiddag.

Nu ska jag gå upp och göra mig iordning, så hejdå!

Finaste bebooo

Holaaaa!

2013-02-05 • 21:32:57 /  / Kommentarer (0)

Kom precis hem från stallet. Åkte dit direkt efter skolan och mötte upp Julia, vi försökte plugga och unnade oss lite godsaker.. Sen senare var det sporrenmöte och lite sånt, det blev inte så långt eftersom vi blir ny styrelse nästa vecka med nya människor, så då är det ju ingen ide att börja planera något nytt! Imorgon är det skola igen som vanligt, efter skolan cyklar jag hem, pluggar och sen till stallet. Har teori i hoppgruppen så det känns ju lite tråkigt, jag som verkligen ville rida:( Men jaja!

Men nu får ha det super så höres vi, HEJDÅ!

Åååh, sakna Londooon

Ännu en skoldag

2013-02-05 • 08:55:47 /  / Kommentarer (0)

Godmorgon på er! Nu är jag förmodligen påväg till skolan för att ha dans första lektionen. När jag slutar idag åker jag hem och tar tag i plugget, ska verkligen PLUGGA idag så att jag klarar provet, och speciellt eftersom jag inte kunde plugga igår på det..:s Sen tar jag bussen till stallet, träffar kompisar och så är det sporrenmöte. Hoppas på en bra dag och hoppas ni också får en super dag! Men ha det bra, Hejdå!

90210👌

Måndag 4/2-13

2013-02-04 • 20:47:06 /  / Kommentarer (0)

Hej! Sitter och äter en sjuuuukt god kladdkaka som mamma bakat, godaste jag någonsin ätit!! Men den är jag faktiskt värd för jag var och gymmade förut. Mötte upp en kompis, Julia och så var vi där i ungefär två timmar. Riktigt skönt och alltid roligare när man är två! Innan det var det skola som vanligt, inte kul skoldag, usch.

Sen jag kom hem har jag bara hunnit duscha och lite sånt. Jag var så himla smart som glömde kemi boken hemma och vi har stort prov denhär veckan, woopsi.. Får köra som attan imorgon istället! Men nu ska jag göra lite andra läxor som jag lyckades komma ihåg, men vi hörs imorgon, ha super!

Haha, bjuder på bilden, hade så himla tråkigt i bilen igår så satte mig och redigera den..

Bilder - Jag & Greta

2013-02-04 • 14:08:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Bjuder på bilder från hoppgruppen i onsdags på fina Greta!
 
 
Bilderna är fotade av Fanny / Felicia

Veckan!

2013-02-04 • 06:28:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Måndag: Skola, Gymma, Plugga
Tisdag: Skola, Sporrenmöte
Onsdag: Skola, Hoppgruppen (teori)
Torsdag: Skola, Ridning
Fredag: Sova hos min moster?
Lördag: ↑
Söndag: 
 
Ungefär så ser min veka ut, får se vad som händer i helgen om jag inte sover hos min moster, förmodligen träffar jag någon kompis eller någon annars. Hoppas på en bra vecka, tror faktiskt den blir riktgit bra!
 
Ni får en bild på en sjukt god muffins som jag åt för några veckor sedan! 

90210

2013-02-03 • 21:19:53 / Allmänt / Kommentarer (0)
Godkväll på er! Ligger med datorn i knät och lyssnar på musik right now. Var ju som sagt och fotade pappa när han tävlade förut, var kul, men kallt..! Kom hem någon gång på eftermiddagen och tänkte åka och gymma, men blev inte så:/ Istället tog jag tag i plugget, har kemi prov i veckan och jag pluggade på det, men känner att jag inte får en stjärna i kemi alltså.. haha, suger. Har också fixat lite i menyn på bloggen, om ni bläddrar ner lite och kollar till vänster så ser ni!
 
Imorgon - Måndag - Skola. Lite segt och atar måndagar också. Men bara att stå ut antar jag! Ska försöka ta mig till gymmet imorgon, annars sticker jag ut och spriger. Mer vet jag inte, får se helt enkelt! 
 
Nu tänkte jag plugga lite till och sen kolla 90210, nörd som jag blivit i det också.. Men ha det superduper bra verkligen, Hejdå!
 
Bjuder på en bild på sjukt coola mig och min hojsidojsi. Åh, sakna sommareeeen!!
 
Ni får också ett litet smakprov på ett av inläggen imorgon..

Superbra helg!

2013-02-03 • 09:54:05 /  / Kommentarer (0)

Hej igen! Är just nu påväg till en motorcykel tävling för att fota min pappa, eftersom att han fotar mig ibland när man rider, lite snäll måste man ändå vara. Vaknade hos Julia imorse, eller ja, typ nyss. Hade en superbra dag och kväll igår! Var i stallet på eftermiddagen och tog ner julpyntet och så gjorde jag och Julia lappar om övernattningen-shit vad kreativa vi är! Ni som går på ridskolan lär se det..;) Sen åkte vi hem till henne och gjorde en massa och åt fruuukt och nutellaaa, så himlans gott! Mös framför melodifestivalen och sen 90210.

Idag som sagt ska jag fota pappa och sen tror jag att jag åker till gymmet. Men ni får ha det super så hörs vi, Hejdå!

Loveu my knäppa friendo

New details

2013-02-02 • 10:29:02 /  / Kommentarer (1)

Tyckte det var så himla tråkigt och tomt över min säng, så satte upp mina rosetter där igårkväll! Tycker faktiskt det blev bättre, inte lika tråkigt.

Det är inte många rosetter - än, hoppas på att väggen blir mer och mer fylld såklart..;)

(sorry för kvalitén men bilderna är tagna med ipone)

Fredag!

2013-02-01 • 18:51:58 /  / Kommentarer (0)

HATAR BLOGG.SE appen. Gjorde nys värsta långa inlägget och det försvann - och denhär gången var det inte mitt fel! Ligger iallfall och kollar på 90210 just nu, kollade klart på SISTA avsnittet av the o.c förut, hemskt att det är slut.. Men hoppas på att 90210 är lika bra, har kollat två avsnitt änsålänge och det är awsume!

Imorgon vet jag bara att jag ska till ridskolan någon gång på eftermiddagen och ta ner granriset som fortfarande sitter uppe.. Kanske träffar någon kompis också! Nu ska jag fortsätt kolla, så ha en super bra fredag så hörs vi, Hejdå!

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen