Nyårslöften

2012-12-31 • 19:16:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
• Min sits ska bli bättre.
 
• Hitta medryttarhäst, annars verkligen köra allt på Tyra.
 
• Göra mitt absolut bästa i skolan.
 
• Träna mer.
 
• Bli duktigare i ridningen!
 
• Verkligen göra mitt bästa med Eddy, både träning och om det blir någon tävling!
 
• Bli duktigare på att fota, och verkligenn försöka lära mig mer.
 
• 
 
Det var några utav mina nyårslöften till 2013, hoppas på ett riktigt bra år och att verkligen alla får det! 
 
En utav de misslyckade bilderna från nyårsafton förra året, haha..;)

31 december 2012

2012-12-31 • 15:17:07 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hej! Sista dagen någonsin år 2012, tank, det kommer aldrig någonsin bli 2012 mer.. och om bara några timmar får man säga 2013, mäktigt! haha.. Men i förmiddags var jag iallfall och kollade/fotade nyårshoppningen som var på ridskolan. Kom hem vid typ ett från det, har kollat på en massa O.C avsnitt och lite sånt. Om cirkus två timmar ska vi till några kompisar till familjen och fira nyår, det blir väll bra antar jag. Ska försöka afota fyrverkerier också, förra året gick det kanske inte jättebra, hhahha..
 
Men nu måste jag börja fixa mig och lägga in dagens bilder på datorn, vi hörs ikväll eller nästa år, Hejdå!
 
Grattis alla ni idag, fast som den snälla människa jag är så grattar jag alla som överlevde.

Things about me

2012-12-31 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
• Jag har över 40 bilder som sitter på mina väggar i mitt rum, på hästar, kompisar, familj och lite allt möjligt.
 
• Jag har ramlat av säkert över 30 gånger, och över 20 av dom är på Benton, haha.
 
• Jag vill verkligen inte börjar skolan igen, fast hur många vill det..?
 
• Jag har gått på fyra olika ridskolor.
 
• Jag både windsurfar och åker motorcykel/cross/enduro.
 
 

Bilderna från dagens maskeradhoppning!

2012-12-30 • 19:08:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Bilderna från dagens maskeradhoppning som vi hade med idrottslyftet! NI kanske får se lite failbilder också, för det togs, någon som är sugen på att se dom..?;)
 
Om ni inte redan listat ut det, så är vi cross åkare, hahah, kreativt eller vad..??

Makeradhoppning

2012-12-30 • 12:11:02 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej! Kom precis hem från ridskolan efter att ha vart på maskeradhoppningen! Hade ju som sagt Eddy och då är det ju alltid kul! Gick himla bra fast jag "ramla av", haha, trodde han skulle hoppa och han med, men sen bestämde han sig för att han inte klarade det så han stanna, fast jag typ hoppa av så jag landade på fötter. (så det gills inte..;)) Men resten var han himla duktig och det var himla kul! Mim snälla pappa kom och fotade så ni får se en massa bilder. 
 
Sålänge får ni ett litet smakprov, kan någon gissa vad vi är..?;)
 

Slapp dag!

2012-12-29 • 23:05:43 /  / Kommentarer (0)

Hej på er! Förlåt för dåligt med inlägg, men har verkligen inte orkat blogga.. Igår red jag Tyra iallafall, hon var riktigt duktig och jag kunde ändra steglängd och så utan problem. Fortsatte även med lite skänkelvikningar i både skritt och trav, himla duktig var hon!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara slappar. Skulle egentligen ridit Tyra, men imorse när jag vakna kände jag mig inte helt frisk så hoppade det och det gör ingenting att hon står idag för hon har gått ordentligt nu några dagar i rad! Har kollat filmer både med mig själv och lillebror, bara en mys dag helt enkelt, kan vara skönt det med ibland!

Imorgon ni, så ska vi ha avslut på idrottslyftet som jag är med i, då ska vi ha en maskeradhoppning för bara oss, haha, himla kul! Ska ha Eddy så det blir super! Har fixat vad jag ska ha på mig, ni får veta imorgon, och om det är någon som fotar så får ni självklart bilder, hoppas på det! Men det blir super, det gör vi på förmiddagen. Resten av dagen vet jag inte vad jag gör, det får vi se då. Men nu säger vi hejdå och ha det bra!


Åh, vi gjorde iordning detta på landet och åt, så himlans gott!

Utvecklats..?;)

2012-12-29 • 19:11:19 / Allmänt / Kommentarer (3)
Har suttit och kollat igenom en massa gamla bilder nu några dagar/gånger. Hittade bl.a dom här som är tagna för, ja, ett par år sen..;) (har kollat efter andra bilder som jag vill hitta, men hittar verkligen inte dom..) Men vad tycker ni, är jag lite duktigare nu eller? 
 

Planer..

2012-12-27 • 21:47:50 /  / Kommentarer (3)

Hej på er! Kom precis hem efter att ha vart hos några kompisar till mamma och pappa och lite så, pratade lite hästar också, hoppas verkligen på detta! Hm...;)

Red ut på Tyra idag, hon var rätt duktig, provade flytta henne lite i skänkelvikning för första gången, det gick faktiskt väldigt bra! Men hon var lite larvig och blev rädd för några tunnor hon gått förbi flera gånger och också för vissa bilar. Men hon var himla duktig! Vi åkte förbi Hööks och Till Häst också och köpte en sadel gjort och chabrak till henne. Hennes sadelgjord nu är ingen dressyr, så stropparna står ju ut, men idag hittade vi en dressyrgjord till henne, hon behöver 110cm på dressyrgjord, så det har vart lite svårt att hitta!

Imorgon rider jag Tyra igen. Men vi hörs, Hejdå!



Vinterbilder

2012-12-27 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Bjuder på några bilder från i tisdags , på mig och mina kusiner! Helt osminkad för på landet skiter jag i hur jag ser ut, men tycker bilderna är vintriga och härliga, haha;)


Hemma!

2012-12-26 • 19:11:13 / Allmänt / Kommentarer (1)
Ja, kom hem för ens stund sen efter att ha vart på marieberg med mamma, böt en tröja jag fick i julklapp för att den var för liten. Åkte från landet vid ett förut. Igår tog vi rätt så mycket kort så kommer upp här imorgon! Igår också så gjorde farfar en pulkabacke åt oss, haha, sjukt kul att åka pulka ju! Och så byggde ci en typ grotta med mina mindre kusiner, haha, åh, barn på nytt, så himla kul och mysigt! 
 
Imorgon åker jag och rider Tyra på förmiddagen, idag kördes hon och då var hon väldigt sur, så får se hur hon är imorgon! Sen om jag hinner så ska jag klippa mig för jag märkte idag att mitt hår har blitt sjukt slitet..:/ Mer har jag nog inte att säga, Hejdå!
 
Jag & världens mysigaste Tyra, på julafton!

Julafton är över..

2012-12-25 • 13:26:01 /  / Kommentarer (0)

Hej! Jag är fortfarande på landet och jag har teckning(y) Julafton igår var verkligen jättekul och fick riktigt bra julklappar och är verkligen jätte nöjd! Nu idag har vi än så länge vart ute och det är sjukt mycket snö!:o Våran buss är igensnöad så vi får stanna här en natt till.., hahah, men det är ju bara kul!

Vi åker hem imorgon. Men nu ska jag vara lite social med resten av folket. Ha det bra, Hejdå!

Mina julklappar, +en fotovägg som jag kan ta kort på när jag kommer hem, presentkort på Hööks och så ska vi åka till stockholm med mina kusiner och firmor och få handla för 1000:- av farmor, sjukt kul!:D (om ni vill ha större bild på någonting, säg till!;))



GOD JUL

2012-12-24 • 11:44:21 /  / Kommentarer (0)

GOD JUL ALLESAMMANS!! Är just nu påväg till mina kusiner och ska som sagt fira jul där. Nu på morgonen har jag fått lite julklappar och är redan riktigt nöjd! Vi får resten efter Kalle anka! Ikväll åker vi till landet och sover där med resten av släkten, får se hur det blir med bloggningen för jag är inte söker på att jag har teckning där.. Men annars hörs vi när jag kommer hem därifrån (imorgon/övermorgon).

Men jag hoppas att ALLA får en sjukt bra julafton!! Ha en underbar dag så hörs vi, Hejdå och GOD JUL!!


Skillnad?

2012-12-23 • 13:22:27 / Allmänt / Kommentarer (1)
Fick en idé när jag såg inlägget som Nellie Berntsson lagt upp med utvecklingen på henne och Stella. Så jag jag lägger upp två bilder på mig och Eddy.
 
Denhär bilden är tagen i slutet av december 2011 (exakt ett år sen)
 
Denhär bilden är tagen i augusti iår.
 
Den senaste bilden är ju ändå tagen för ett halvår sen, men jag har inga bilder från dressyrpass sen dess på mig och Eddy.., bara på tävling men där var det inga bra jämförelsebilder. Men vi har utvecklats ännu mer ska jag säga er, verkligen! Ska tvinga någon fota oss när ridningen börjar igen! 
 
Men set ni någon skillnad på dessa två bilder? Fast det är ju svårt att se på bild.. Jag ser faktiskt lite skillnad, speciellt på min sits, men även på Eddy. Men jag känner verkligen skillnad när jag rider!:) Det är ju verkligen jättekul när man kämpar och tillslut ser resultat! 
 
Ser ni någon skillnad? Känner ni att ni utvecklats tillsammans med era hästar/Ponnysar?:)

Nu är det jul här i vårt hus

2012-12-23 • 10:09:45 / Allmänt / Kommentarer (0)
 
 
Hittade tillomed ett paket under granen till mig, har tydligen vart snäll, hihi
 
 
 

Åh vad jag länktar till julafton, imorgon! 
Vi kommer att fira jul hos min moster, Anneli, hon som har Tyra och hästarna. Med mina kusiner, mormor och morfar och lite sånt, jätte mysigt! Sen på kvällen åker vi till vårt sommarställe och träffar resten av mina kusiner, farmor och farfar, fastrar och lite sånt. Vi sover där och det blir jätte mysigt det också! 
Åh, det kommer bli en himla bra jul är jag rätt så säker på, julen är så himlans mysig! Hur firar ni eran jul? 
 

Snart julafton!

2012-12-22 • 23:07:47 /  / Kommentarer (0)

Tjatja, förlåt för den dåliga uppdateringen, men ibland blir det så! Red Tyra förut idag, hon har varken blivit körd eller riden nu på två veckor, så vi tog det lugnt idag. Men hon var sjukt duktig men lite på högget och stissig ibörjan, men sen var hon väldigt duktig och i traven också! Nu ska jag försöka rida henne så mycket som möjligt på jullovet också så kan vi träna galopp mer också. Sen åkte jag till ridskolan och hade redovisning, gick finfint.

Kom hem vid halv 8, sen dess har jag bara myst med familjen framför TVn och så. Om en timme är det en dag kvar till julafton, shiiiit vad kul det ska bliii, haha.

Imorgon ska jag kanske åka längdskidor, hahah, har aldrig gjort det förut men det är bra träning nu när jag inte kan springa! Sen ska jag försöka fixa en massa inlägg till er, visa lite bilder, göra tidsinställda och lite sånt, skulle också kunna berätta hur jag ska fira min jul om ni skulle vilja veta det? Men vi hörs iallfall imorgon och ha det riktigt bra, Hejdå!

Våran fina julgran!

Är så himla grym på rubriker ibland

2012-12-21 • 22:43:01 /  / Kommentarer (0)

Är sjukt trött nu så ska snart ta en dejt med kudden. Vart på stan idag ju, köpte julklappar till mamma, pappa och min lillebror. Var där med familjen, altså med min lillebror också så det tig ett tag eftersom han skulle stanna och kolla på allting hela tiden, haha.. Imorgon åker jag till Anneli och roder Tyra, saknar henne så för det var ju nästan två veckor sen jag träffade henne! Får se hur hon är nu då efter att inte blivit riden på ett tag.. Sen åker jag till ridskolan för att ha någon redovisning med idrottslyftet.

Men vi hörs imorgon, ha det bra, Hejdå!


Shiiiit

Helt onödig fakta

2012-12-21 • 10:35:39 /  / Kommentarer (0)

100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen

Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män

Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge

En snigel kan sova i tre år.


Alla isbjörnar är vänsterhänta

En krokodil kan inte sticka ut tungan

Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna

En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv

Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa

Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola


Och till detta får ni en helt onödig bild med helt onödiga morötter

Eddy!

2012-12-20 • 22:03:34 /  / Kommentarer (0)

Sitter och myser med familjen i soffan nu, kom hem för cirkus en timme sen från ridningen. Fick världens bästa Eddy, som jag hoppades på! Vi red dressyr och han var riktigt duktig för det mesta! Efter ett tag fick han mjölsyra av allt jobb så då la han av ett tag, men sen blev det bra igen! Riktigt fin var han verkligen! Pappa skulle fota men han skulle "Göra nåt" så han hann inte, synd eftersom att det gick så bra.. Menmen!

Imorgon ska jag ta och njuta av lovet och handla julklappar med min lillebror. Har inte köpt en enda julklapp, hehe.. Ute i sista stund typ.. Mer vet jag inte, men antar att det tar ett tag, hela familjen ska äta på Jensens också, myspys! Har ni fått jullov? Isåfall, se till att njuta och om inte så får ni väll förmodligen det imorgon antar jag..? Men vi hörs imorgon, Hejdå och ha det bra!

Jullooooooov!!!!

2012-12-20 • 14:48:00 /  / Kommentarer (0)

Äntligeeeeeen är det jullov, så jäkla skönt! Imorse började vi klockan halv nio och slutade halv ett. När jag kom hem gjorde jag mat och satte mig och kolla på The O.C. Jag är så sjuuuukt trött så jag somnar snart och får mobilen i huvudet.. Lovet kommer perfekt eftersom att jag är sjukt skoltrött. Fick betygen idag också, första gången jag får betyg och grejer, haha, Nejmen jag är jättenöjd med dom!
Om några timmar åker jag till ridskolan och rider, vi byter hästar så undrar vem jag får, hoppas ju självklart på Eddy.

Men vi hörs mer ikväll för jag kan knappt hålla ögonen öppna, ha det bra och Hejdå!

Sammanfattning av 2012

2012-12-20 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Tänkte att det kanske skulle vara lite roligt att visa en sammanfattning utav 2012 i bilder. Tar bara med det som finns i bilder, annars blir det lite tråkigt, men altså är inte allt med och så, men Enjoy! 
 
 
Året började med att jag fortsatte att rida igång Eddy, den 10 januari var han heöt friskt och började gå lektioner igen! Började även i hoppgruppen, vilket var jättekul, men red också sista gången i ponny hoppgruppen - På Ineke.. Vi var i Varberg och hälsade på kompisar och sen åkte vi till Branäs med kusiner och åkte skidor! Var också med på Dressyrcup omg. 1 och 2, på tvåan så kom jag och Eddy 2:a (fast 2:an var i mars, glömde det och jag orkade inte göra om..)
 
 
haha, fail, men i Februari kommer jag inte ihåg mycket och tog altså inte så mycket kort..;) Men var iallafall med på en lokal hopptävling med Ineke, om jag minns rätt så kändes det väldigt bra! Och så hade vi en "överrasknings kadrilj" för min ridlärare och så hade alla färgglada kläder, himla kul!
 
Bästa månaden på åreeeet, daaaah, fylldy iallafall år och fick en massa fint (bjuder stort på bilden..) Dressyrcup omg.3 var och så var vi mycket på landet och fotade och så!
 
 
Jag och Ineke var med på hoppcup omg.1, vilket gick himla bra! Fotade också en massa skötarfoton och jag och Eddy klickades på lite bilder. Var också i London i slutet utav månaden, vilket var riktigt kul!
 
Hoppcup 1 & 2 var, på Ineke och Jigsaw, båda gick lika dåligt, haha, komiskt. Var med på startfälttävlan tillsammans med Ineke, sjukt kul och bra gick det! Men det var den sista tävlingen tillsammans med världens bästa Ineke.. Var i sixtorp med klassen, hälsade på kompisar i Göteborg och fick också rida Louises häst. Hoppade även Eddy för första gången på över ett år, sjukt kul!
 
Månaden började med att vi fick sommarlov! Underbaaart! Sen dagen efter drog vi till Hällefors och hade sådär riktigt kul som bara vi kan. I slutet var vi på Öland (hittade ingen roligare bild därifrån, haha..)
 
Denna månad började med att vi flyttade, och mitt i allt flyttande drog jag till Falsterbo och det var grymt! Direkt efter det så åkte vi och hälsade på kompisar i Varberg, sen re jag Clerran mycket, var på landet, körde fiddy, Julia var även med till landet en gång. 
 
Augusti började med en sjukt kul vecka i Åby med Julia och Ebba! Sen var vi med kusiner och hela fadderuttan på Enduro VM i Karlsborg, var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde. Började rida Tyra mera också!
 
 
hahah, full månad.. Men fotade inte speciellt mycket. Julia och jag sov iallfall hos min moster och tog hand om hästarna och red och sånt, himla kul!:D
Tog privatlektion på Tiger med Julia och Ebba, sov över på skolan med världens bästa kalss och klubbdressyr på ridskolan var, vilket gick väldigt bra!
 
Asså åh, men jag orkar inte leta ihjäl mig efter fler bilder.. Men julens första snögubbe gjordes!
 
 
 
 
 
Det var en liten kort sammanfattning utav året 2012 (utan December..), hoppas på ett lika bra, eller hällre bättre, 2013!
 
 
 
 
 
 

Hopp-passet på Greta!

2012-12-19 • 21:36:11 /  / Kommentarer (0)

Vi böt som sagt hästar idag, fik stoet Greta och det var första gången jag red henne! Hon var riktigt trevlig när vi red fram, mjuk i munnen och fin. Sen hoppade vi och hon var ganska så snabb, men efter några hopp visst jag lite mer hur man skulle få henne lite lugnare. Sorry, men är skittrött så orkar inte skriva så invecklat.. Men det gick iallfall väldigt bra för att vara första gången, visst ibland gick det lite för fort och ibland hängde jag inte med i sprången, men hon var riiiktigt rolig att rida och jag tror att jag fått en ny favorit bland storhästarna på ridskolan! Länktar till nästa gång, som tyvärr inte är förens några veckor eftersom det är jullov..

Efter ridningen åkte vi till mina kusiner och firade min kusin som fyller år idag. Spela lite spel och kollade på en av mina kusiners vandrande pinnar, hahah, åh vilka konstiga djur.. Imorgon är det SISTA skoldagen någonsin år 2012, riktigt skönt! Efter det vet jag inte vad jag gör, men på kvällen är det iallafall ridning, men vi höra imorgon, Hejdå!

Ni får en mobil bild på halva Gretas huvud, hon va inte så lätt att ta kort på eftersom att hon bara skulle lukta på min mobil.. haha

Lucia showen - Bananer - Bilder!

2012-12-19 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Nu kommer bilder från Sporrennummret där vi var bananer! Jag rider självklart Eddy. haha, var bara tvungen att lägga upp bilden när Wendy "hoppar", för söööt (den vit/gråa hästen) hon är! (Pappa som tagit dessa bilder också)
 
 
 
Vad tycker ni, Var vi snyggast eller var vi snyggast?!

18/12-12

2012-12-18 • 20:25:50 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er! Ni vet ju redan hur min morgon såg ut, men sen började jag klockan 11 som sagt, vi ade klaskamp och det var väll helt okej, helt klart bättre än lektioner iallfall! När vi inte körde grenar fick vi göra lite vad vi ville, så jag, Petra och Emelina gick till max och köpte lyxshake, sjukt gott! Slutade där vd tre och då cyklade jag hem och jag har inte gjort alls mycket. Skulle egentligen åkt till stallet, men hade ingen skjuts varken till ridskolan eller till Tyra, tråkigt.., men det är ju snart jullov så då ska jag vara hos Tyra så ofta jag kan! 
 
Imorgon är det skola, börjar vid halv 9 och slutar runt två. Vi ska först ut och grilla.. och sen kolla på film, chill dag! Sen är det hoppgruppen som vanligt, vi byter hästar och har verkligen ingen aning om vem jag kommer få, önskade ju ingen, så det blir ju lite spännande! Hoppas på någon rolig iallfall:D Men vi hörs imorgon och då kommer mer bilder från i söndags ut, så kika in då. Hejdå!
 
Happy girl, snart jul & jullov, taggar sjukt mycket!

Rutigt

2012-12-18 • 10:07:16 /  / Kommentarer (0)

Börjar om en timme så ska åka om en stund. Vi ska typ ha skjortor på oss, har min pappas skjorta, en rutig, hahah.. Men vaknade vid 7 imorse! Vaknade och var jätte hungrig så kunde inte somna om.. anar att jag vant mig vi att gå upp tidigt.. Har iallfall kollat på julkalendern och en massa O.C. Har precis fixat mig så jag är färdig. Vi hörs senare, hejdå!

Bjuder på dagens fina outfit, fast på bilden ser man ju inte hur stor den är, men ah, stor är den iallfall..;))

Lucia showen - Gymkahnan - Bilder+Filmer!

2012-12-18 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Nu kommer lite bilder från Hälleforsnummret på Lucia showen när vi red Gymkhana. Jag rider Lollipop och är tvåa i filmerna om ni ville veta. Bjuder på bilderna, Enjoy! (Pappa som fotad och filmat allt, om någon mer fotade så får ni gärna säga till!)
 
 
Och filmerna också:
 
 
 
 
 
 
 
Kommer fler delar från andra nummer senare!:D

Måndag 17/12-12

2012-12-17 • 20:09:58 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej tjollahopp! Dagen har vart bra, började med skola och den var ju chill eftersom vi inte hade några helt vanliga lektioner. Sen hem och så var jag och min lillebror hemma själva, tog en massa kort som jag tänkte bjuda på någon dag, provade nämligen på hjärt/stjärn bokeh också! Har suttit och fixat en massa tidsinställda till er, bl.a bilder och filmer från gårdagens Lucia show, första delen kommer ut imorn, glöm inte kika in då!

Imorgon är det "skola" först. Vi börjar klockan 11 och slutar runt 3, det är klass kampen och då gör man en massa grenar som t.ex dragkamp. Vi ska vara i idrottshuset tror jag det hette. Efter det drar jag förmodligen hem om jag inte kan fixa skjuts så jag kommer till min moster och kan rida henne. Det är det som är det dåliga, att ddet inte går några bussar dit.. Men förmodligen blir det chillidill efter skolan.
 
Men vi hörs imorgon, ha det bra, Hejdå!
 
Bjuder på en bild på två bananer som står och äter banan sålänge!

Veckan

2012-12-17 • 15:48:16 /  / Kommentarer (0)

Måndag: Skola, ?
Tisdag: Skola (klasskamp), ?
Onsdag: "Skola", ridning (Hoppning)
Torsdag: "Skola", ridning (dressyr)
Fredag: JULLOV!! Kanske rida Tyra
Lördag: Handla julklappar (sista stuuund..), ridskolan för idrottssatsning
Söndag: Dan före dopparedan! Rida Tyra

Blir förmodligen ändringar, men ungefär såhär!


En vecka kvar!

2012-12-17 • 08:00:04 /  / Kommentarer (0)

NU börjar man räkna ner, eller är det bara jag som är sjukt taggad till julafton??



Lucia show - Avklarad och levande

2012-12-16 • 20:23:21 /  / Kommentarer (1)

Lucia showen idag var riktigt roligt! Fast lite sådär missar här och var, men kul hade vi! Ni kommer att får n massa bilder och även lite film någon dag.
Nu ska jag berätta lite hur numrena jag vt med i var;

Hälleforsnummret-Gymkahana med Lollipop. Mitt lag var lordy och vi mötte brandsa city släcktes (brandmän). Vi hade fem grenar: Slalom, Hinder, Lägga borste i hink, flytta borste och race. Det gick super för mig på alla förutom flytta borsten, HAHHAHA, för fail..;)) Men Lollipop var riktigt duktig och taggad hon med! Hade mask på mig så jag såg inte jättemycket heller, hahah..

Sporrennummret-Hoppa bananer med "utmaningar" med Eddy.
Smilla var Sean banan och gav oss utmaningar, t.ex nudda hästens öron över hindret, Skaka rumpa över hinder och lite sånt. Eddy hade blivit framriden en timme tidigare för det var ingen som hann emellan, så han var inte riktigt uppvärmd.. Och det första vi skulle göra var att hoppa och Eddy är inte ens helt igång med hoppningen än. Men iallfall, han stannade typ två gånger (Vilket han inte gjort på träningarna) men det st förmodligen för att vi hoppade mot publiken och han var inte uppvärmd. Men han var duktigt iallfall! Det var också riktigt kul! I slutet fick han lite spurt också.

Men det var riktigt, riktigt kul iallfall! Båda numrena var himla kul!! Men ha det super så hörs vi imorgon, Hejdå!

Bjuder på några dåliga bilder sålänge (har inte lagt in dom än och skriver ju på mobilen nu)


Genrep!

2012-12-15 • 19:03:10 /  / Kommentarer (0)

Kom nyss hem från ridskolan, var där i några timmar och hade genrep. Körde igenom både Hällefors och sporrennummret, både Lollipop och Eddy var himla duktiga! Fast Lollipop är liiiite snabb, hahah, men det är så himla kul när hon är det! Och Eddy var, ja, Eddy, hahah, bocka lite sådär men inget farligt och jag känner ju honom så jag vet hur jag ska göra för att han inte ska bli för mycket, så det är skönt. Men det blir iallfall awsume imorn! Himla kul ska det bli! Är det några utav mina läsare som ska dit och kolla?:)

Resten av kvällen blir bara chill med familjen och en massa godis. Imorgon vet ni ju redan att jag ska vara på ridskolan hela dagen med Lucia showen, åker dit vid 9 och kommer hem någon gång på kvällen. Men ni får ha en superbra lördag så vi höres imorgon, och jag tror att det är några som ska fota, så ni får förmodligen bilder!:D Hejdå!

Åh vad jag blev sugen på Jensens..

14 December

2012-12-14 • 19:17:45 /  / Kommentarer (1)

Hejhej! Kom hem för en stund sen, har vart på stan med Petra. Vi åt på La baguette och snacka en massaaa girltalk, lite för länge, hahah, Loveuuu. Skolan innan var bra, eller ja, chill iallafall, kollade mest på film och lite så.

Imorgon åker jag till ridskolan vid 1 för att ha genrep till Lucia showen som är på söndag! Hoppas allt blir bra och så!:D Innan det vet jag inte, inte så mycket tror jag iallfall. Men vi hörs imorgon för nu ska jag ner och mysa med mon familj, ha det bra och vi hörs imorgon, Hejdå!

Miss My "little" ponnyyy

Hoppning på Eddy

2012-12-13 • 22:18:27 /  / Kommentarer (0)

Hej! Dagen idag har vart bra, började med skola och den var himla chill. Sen hem och baka tårta till pappa som fyller år, Grattis världens bästa pappa! Åkte till stallet sen och hoppade Eddy. Gick himla bra! Han bar väldigt fin när vi red fram och i hoppningen också. Ibörjan när vi hoppa så var han lite snubblig och seg,men det blev bättre sen! Han var riktigt duktig iallfall!:D

Imorgon är det först skola, sen inte så mycket tror jag. Men nu ska jag kolla på OC så måste gå, men vi hörs imorgon, ha det bra, hejdå!

Varma älskade Sverige<3

Bilder!

2012-12-13 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Bjuder på några olika bilder som jag tog förra veckan med nya objektivet. Håller på att lära mig det förtfarande då det är lite svårt att fota med Manuel fokus, men ni får ändå se några!:)
 

12-12-12

2012-12-12 • 21:44:43 /  / Kommentarer (0)

Följer strömmen och kör samma rubrik

Hej! Sorry för inga "live inlägg", men ni har ju fått några tidsinställda! Dagen började med skolan som var helt okej. Sen åkte jag upp på stan med Emelina och Lovisa, vi gick runt lite och så åt vi på Jensen, sjukt gott son vanligt! Sen snabbt hem och till stallet, hoppade Gourmet och det gick rätt så bra faktiskt! Nästa vecka byter vi hästar, önskade ingen så får se vem jag får.

Imorgon är det Lucia, börjar med skola och slutar med ridning på Eddy, hoppas på att vi hoppar! Däremellan ska jag baka tårta åt pappa som fyller år. Men vi hörs imorgon och ha det bra, Hejdå!

Typ gott<3

Livet ur ett objektiv

2012-12-12 • 07:17:00 / Allmänt / Kommentarer (0)

Mål 2013 - Ridningen

2012-12-11 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
•Få bättre sits, främst i dressyren. Nu jävlar ska jag sträcka på mig!
 
•Få till galoppen på Tyra, och vi är på god väg!:D
 
•Bli säkrare i hoppnigen, blir ofta osäker och rädd när det blir högre eller hästen känns "konstig", ska få samma känsla som på Eddy, jag blir aldrig rädd på honom.
 
 
Svårt att sätta mål såhär, man vet ju liksom ingenting om hur allt blir. Men nu fick ni iallfall veta tre utav mina mål för 2013:)
 

Lussebullar'

2012-12-10 • 19:04:40 /  / Kommentarer (0)

Hej! Skolan idag var himla chill, eller ja, vanliga lektioner på förmiddagen sen på eftermiddagen åkte tjejerna iväg och körde curling, haha, grym är jag! Eller inte... Sen jag kom hem har jag pluggat och bakat med mamma och lillebror, lussebullar, Sjukt gott!

Imorgon är det vanlig skola, sen på eftermiddagen åker jag till stallet för att gå på sporrenmöte! Men vi hörs imorgon, Hejdå och ha det bra!

Veckan

2012-12-10 • 07:00:00 / Allmänt / Kommentarer (0)
Måndag: Skola, Plugga
Tisdag: Skola, Sporrenmöte
Onsdag: Skola, Hoppgruppen
Torsdag: Skola, Ridning, Lucia & Pappa fyller
Fredag: Skola, ?
Lördag: Genrep för Lucia Showen
Söndag: Lucia show!
 
 

Det blir nog en bra vecka, speciellt med Lucia showen!:D Kommer väll bli lite ändringar och får se vad jag hittar på på fredag, men det får ni reda på!
 
Ni får en bild på söta Calle på ridskolan som jag tog för några veckor sen!

Träningarna idag!

2012-12-09 • 17:35:18 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej! Kom precis hem från ridskolan, tränade till hälleforsnummret, Sporrennumret och så pyntade vi ridhuset.
 
Hälleforsnummret gick bra, har Lollipop och hon var riktigt fin när vi red fram! Själva grenarna gick också bra, även om det går lite fort och okontrollerat ibland, haha.. Men kan ju inte säga för mycket för då blir det ju inte så kul för dom som ska kolla!
Sporrennumret gick också bra, riktgit bra faktiskt! Har Eddy och han försökte bocka lite ibland och så blev han rädd när musiken började, haha, sötnöten. Men han var riktigt duktig! Hoppade barbacka några gånger också, haha, får se hur det blir med det på söndag.. Vi hoppade rätt högt också, för att vara sånna hinder och eftersom att vi gör konstiga saker över hindret, hahah! Men om jag säger mera så blir det tråkigt för dom som ska kolla som sagt, så ni får helt enkelt komma och kolla på söndag!
 
Det var så himla mysigt också, liksom musik och sånt och när vi pyntade och så, ska verkligen bli himla kul på söndag!
 
Men nu måste jag ta tag i en massa läxor och prov, så vi hörs imorgon, Hejdå och ha det bra!
 
Jag och Ineke förra året på Lucia showen på Hälleforsnummret!

6 December 2012

2012-12-08 • 20:44:43 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej och gokväll!
 
Var som sagt och red Tyra förut, red ut och det gick riktigt bra faktiskt! Hon stanna aldrig och jag kunde ändra tempo väldigt mycket. Hon har tillomed börjat söka sig neråt på tyglen, riktigt kul att utvecklingen går så fort!:D Det var så himla mysigt att rida också i all snö, men kallt..
 
När jag kom hem så kom Smilla hit, vi har tagit en massa kort och lite sånt, hon slaggar här inatt och imorn bitti åker vi till ridskolan och tränar till både Hällefors nummret och Sporren nummret. Lucia showen är ju redan nästa söndag, himla kul! Men nu ska jag vara lite social, vi höres, Hejdå och ha det bra!
 
Bjuder på en väldigt gammal bild på mig och Smillis

Fredag!!

2012-12-07 • 20:15:03 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er! Skolan idag var seg, hade två prov också som inte gick jättebra, aja, vi får se!Efte. Skolan var jag och hämtade min lillebror på skolan och sen dess har vi bara slappat och kollat på Narnia, och ätit godiiiis.
 
Imorgon åker jag och rider Tyra på förmiddagen, kommer förmodligen att rida Bella också. Mer vet jag inte vad som händer, vi får se! Blogg.se bloggen funkar inte igen, så blir ett till bildlöst inlägg.. Men ha det bra så hörs vi imorgon, hjdå!
 
 

Världens bästa!

2012-12-06 • 22:02:21 /  / Kommentarer (0)

Hej! Kom precis hem från ridningen, det gick så himlans bra på slutet! Red dressyr på Eddy och han fick en riktigt fin form och var stadig, han har aldrig vart så fin! Men det krävdes mycket jobb, kan säga att han inte var rolig Ibörjan.. Så himlans duktig är han, nu ska jag se till att han blir sådär bra lite tidigare, och inte efter några timmar.., men typ. Men världens bästa häst<3

Imorgon är det äntligen fredag, sjukt skönt! Men lång skoldag och två prov.. Efter skolan blir det myskväll med lillebror. Men ha det bra så hörs vi imorgon, hejdå!

Dagens..

2012-12-06 • 15:17:14 /  / Kommentarer (0)

HISS
•Ridning idag!

DISS
•Vädret, så himla ushigt..

KLÄDER
•Svarta jeans, mörkblå stickad USA tröja

GODASTE
•Tårta vi bakade till Emelina igår som fyller idag, grattis bebii

ÖNSKAN
•Få rida Eddy idag!

LÄNKTAN
•Jullovet & Julafton!

VILL HA
•Sommar!

Tårtaaan, Proffsig eller vad..??

Snökaos!

2012-12-05 • 22:06:44 /  / Kommentarer (0)

Hejsan! Dagen började med snökaos, cyklade till skolan, hm, vinglade lite hit o dit, ramla lite här o var och halkade, haha, Asså åh.. Sen skolan som var helt okej, sen var jag med några kompisar. Mamma kom och hämta mig sen, efter en halvmeter märker vi att bilen är helt sne, så vi går ut och kollar och det är det Stort hål i däcket.. Så vi fick sitta och vänta i bilen ett tag tills äntligen farmor kunde skjutsa mig! Så hon skjutsade mig till stallet, men eftersom bilen paja så kom jag 10 minuter innan ridningen började.., lite stressigt.., men snälla Lisa hade gjort iordning Gourmet så jag hann!

Ridningen gick iallafall helt okej, bättre än sist jag red honom iallafall. Vi hoppade rätt högt också i slutet, himla kul! Inte så jätte ofta man får hoppa lite högre på ridskolan ju. Men jag är nöjd!

Imorgon är det skola igen, ännu en cykeltur dit.. Efter skolan åker jag hem och senare till stallet och rider, förmodligen dressyr. Men vi hörs imorgon, Hejdå och hoppas ni överlever i snöstormen!


Hittade bilder från en maskerad hoppning på ridskolan för nååååågra år sen, Bjuder stort!

Sorry!

2012-12-04 • 21:12:08 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej på er! Förlåt för dålig bloggning, men blogg.se appen funkar inte och jag hinner aldrig starta datorn.., men var iallfall i skolan idag. Efter skolan cyklade jag hem i snädret- min cykel var heeelt fryst, så jag fik gå med den för det mesta för den är så himla konstig.. Åkte till ridskolan sen och hade sporren möte!
 
Imorgon är det skola som vanligt, efter det stallet och hoppgruppen!
 
Men vi hörs imorgon, ha det bra tills dess! HejdÅ!
 
Btw, är säkert massastavfel för man kan inte se vad man skriver.. Och eftersom jag bligger med safari eftersom att appen inte funkar, så går det inte att laddaupp bilder.. Hejdå!

Sjuk

2012-12-03 • 11:11:07 / Allmänt / Kommentarer (0)
Hej och god förmiddag! Imorse när jag vaknade kände jag mig inte bra ovhvhade sjukt ont i halsen, så jag stanna hemma så att ja inte blir ännu sjukare, sjukt kallt ju!:o Har fortfarande riktigt ont ni halsen och har feber.. Har sovit en del och kollat repris från Stockholm horseshow. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och måste plugga Också..
 
Får ont i huvudet så fort jag sätter mig med datorn, tänkte passa på att görà tidsinställda, ,men får se om jag orkar.
 
Vi hörs senare. Hejdå!
 
 

Dagens ridpass!

2012-12-02 • 19:14:12 / 0 / Kommentarer (0)

Hej på er! Kom hem för en stund sen från Marieberg, köpte ett par jeans där. Imorse när jag vaknade hade jag så sjukt ont i halsen, och har fortfarande, hoppas det blir bättre tills imorn!

Red Tyra i förmiddags i ridhuset. Hon har inte åkt transport på över tre år, så hon var lite spänd och ville inte gå in, men tillslut så gick det. När vi kom till ridhuset så började jag med att gå runt med henne rätt länge, hon har inte vart någonannanstans eller i ridhus på över tre år heller. Hon var lite spänd och hoppade till för allt ibörjan, men hon blev lugnare sen. Sen hoppade jag upp och red lite serpentiner och så, sen travade jag på en stor åttvolt, och det var på ett ställe som hon försökte stanna hela tiden, haha. Hon fick ett åsne stopp men fick igång henne rätt fort. Sen prövade jag också galopp, det gick en gång, himla duktig var hon! Första gången hon galopperar med ryttare på, så duktig.
Jag tycker att hon var väldigt duktig idag, men kände inte igen henne ibörjan när hon blev lite stressad, haha, sötnöten. Men nej, himla duktig var hon!

Kom hem igen vid 3-tiden, sen dess har jag hunnit duscha och vart på Marieberg . Imorgon blir det skola som vanligt, helgen får gärna vara lite längre.. Efter skolan vet jag inte vad jag gör, får se!

Men vi hörs imorgon, Hejdå!
Fina Tyrisen

Sjukt bra kväll!

2012-12-01 • 22:19:30 / Allmänt / Kommentarer (3)

Hej på er! Har haft en sjukt bra kväll med min saknade Linnea, så himla bra är du tjejen<3 Nu är jag sjukt trött, ligger i soffan med täcke och blev nyss anfallen utav en hund och nu ligger hon under täcket och snarkar.. Får inte plats..

Men imorgon ska jag upp rätt tidigt så vi hörs imorgon, ha det bra, Hejdå!

Bjuder stort på bilden..

Cavalls.blogg.se

2012-12-01 • 21:04:37 / Allmänt / Kommentarer (0)

Helluuu Linnea här! Jag och Frida kollar på film, Cock Pit ❤
Läs min blogg http://Cavalls.blogg.se


En jääätteee snygg bild på mig...
//Linnea

1 December!

2012-12-01 • 17:08:45 / Allmänt / Kommentarer (1)

Hej på er! Fik lite sådär ryck av chokladen förut, så sjuuuukt gott! Inte ätit godis på evigheter!

Var hos moster förut, red Tyra och Bella. Tyra var så sjukt duktig! Red ut på henne och skritta och trava. Bella var mycket duktigare än förra gången jag red henne, red på gärdet först och sen ut, hon blev väldigt fin! Nu är jag hemma hos mormor och morfar som sagt, ska ju sova här. Ska snart träffa min sjukt saknade vän Linnea, saknat så sjukt mycket!

Imorgon ska jag rida Tyra igen, ska dit vid halv 9, så ingen sovmorgon för mig inte.. Ska rida henne i ridhuset för första gången, hon har vart i ett ridhus några gåger förut, men aldrig blivit riden i ett ridhus och hon har inte vart i dehär ridhuset förut. Ska bli kul, får se hur hon är. Om ni frågar mig så tror jag att hon kommer stanna och bli åsna, hahah. Hon håller på som en åsna varje gång hon ska göra någonting nytt, haha, sötnöten.

Men vi hörs senare ikväll eller imorgon, ha det bra, Hejdå!

Btw, 1 december idag, kollade ni på julkalendern?! Haha, det gjorde jag!

CHOKLAAAAAD!!!!

2012-12-01 • 16:25:38 / Allmänt / Kommentarer (1)

Godisstopp slut, har inte tid att blogga, måste äta godis, hörs senare!

Tillbaka till startsidan

Om mig
Frida Rydbjer - 15 - Hästar - Hoppning - Dressyr - Ridskola - Kompisar - Sommar - The Vampire Diaries - One Tree Hill - Ananas - Musik - Träning - My life




Senaste inläggen