Dagens ridpass!

2012-12-02 • 19:14:12 / 0 / Kommentarer (0)

Hej på er! Kom hem för en stund sen från Marieberg, köpte ett par jeans där. Imorse när jag vaknade hade jag så sjukt ont i halsen, och har fortfarande, hoppas det blir bättre tills imorn!

Red Tyra i förmiddags i ridhuset. Hon har inte åkt transport på över tre år, så hon var lite spänd och ville inte gå in, men tillslut så gick det. När vi kom till ridhuset så började jag med att gå runt med henne rätt länge, hon har inte vart någonannanstans eller i ridhus på över tre år heller. Hon var lite spänd och hoppade till för allt ibörjan, men hon blev lugnare sen. Sen hoppade jag upp och red lite serpentiner och så, sen travade jag på en stor åttvolt, och det var på ett ställe som hon försökte stanna hela tiden, haha. Hon fick ett åsne stopp men fick igång henne rätt fort. Sen prövade jag också galopp, det gick en gång, himla duktig var hon! Första gången hon galopperar med ryttare på, så duktig.
Jag tycker att hon var väldigt duktig idag, men kände inte igen henne ibörjan när hon blev lite stressad, haha, sötnöten. Men nej, himla duktig var hon!

Kom hem igen vid 3-tiden, sen dess har jag hunnit duscha och vart på Marieberg . Imorgon blir det skola som vanligt, helgen får gärna vara lite längre.. Efter skolan vet jag inte vad jag gör, får se!

Men vi hörs imorgon, Hejdå!
Fina Tyrisen

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan

<" />
Om mig
Helluu, Frida Rydbjer här! Tjej, född 1998 och tycker om det mesta. Bloggar ca en gång i månaden och orkar ej byta header/design, så ni får stå ut med dessa gamla bilder! Puss o kram
Senaste inläggen