GÄSTBLOGGNING - hovskrape.blogg.se

2012-01-30 • 14:00:00 / Allmänt / Kommentarer (4)
Hej-haloj alla Fridas läsare! Jag heter Fanny och fick chansen att gästblogga på Fridas blogg! Först ska jag vara ge mig själv en JÄÄÄÄTTE FEEEEET länk....http://hovskrape.blogg.se!!

Nu lite om mig själv, nörden som sitter bakom denna datorskärm heter som sagt Fanny Jaensson och är en 14 årig galen tjej! Jag går i 8:an på Adolfsbergskolan i Örebro där jag går i jordens absolut galnaste klass! Jag är oftast en gladprick som älskar att prata och busa, jag brukar prata hål i huvudet på dom flesta och ställa om klockan i skolan för att busa till allt lite. Annars så är jag nog en helt normal tjej! På fritiden brukar jag vara med kompisar, vara i stallet, rida, dansa, göra mina läxor eller festa lite med mina polare! När jag är med mina kompisar brukar vi vara galna nog att hälla mjöl i hela köket, måla nackelack i håret eller varför inte ta en icavagn och köra den 2 km i snö?! Och andra helknasiga saker!


Jag rider på Karslunds ridskola eller Örebro fältrittklubb som det egentligen heter! Jag rider där två gånger i veckan, en vanligridgrupp och en hoppgrupp! Där har jag allt från mina bästa vänner till min skötponny Lille skutt och en av favorithästarna Nemo.
Lille skutt är min skötponny på ridskolan. Jag har varit skötare på han sedan hösten 2010. Skuttis är en valack, maxad C-ponny (139,5). Han är en korsningsponny, tigererad född 2002. Han har tävlat upp till LB. Han är jätte bra att rida, känslig och lagom pigg. Han hoppar väldigt speciellt men har en otroligt bra hoppteknik! Hitills har han och jag bara startat en clear round på 50 cm och en klubbtävling på 70 cm , men mer tävlingar är planerat! Det högsta jag har hoppat med honom är 80 cm.
Min andra favorit häst där är också Nemo, han är en storhäst (men går som D-ponny) på 150 cm i mankh, jag har red han väldigt mycket under höstterminen faktiskt hela terminen! Nemo är min stora feta fuxiga springare och vi har satt 1.05 cm ihop! Han är väldigt seg men jag brukar få igång honom bra träningarna. Han vill alltid göra ryttaren glad och försker alltid sitt bästa! Vi har tävlat en klubbhoppning på 70-80 cm.
På fritiden så rider jag även på en häst som heter Jilly. Hon är ett sto på runt 162-165 cm i mankh, hon är 28 år men ändå väldigt fräsch och pigg. Jag har hoppat Jilly 2 gånger och ska starta en pay & jump 70 cm den 5 februari!


I min blogg kan ni läsa om vad jag gör på fritiden, alla mina ridpass och vad jag hittar på för helknasiga saker. Jag har absolut inga problem med att bjuda på mig till 110% så räkna med att jag gör det!

Det var allt för mig, hoppas ni vill checka in min blogg här: http://hovskrape.blogg.se, hare gött!
Kommentarer
Fanny Jaensson

HAHA..jag låter helt störd xD <3

2012-01-30 // 17:43:04
Hemsida: http://hovskrape.blogg.se/
Emma - Tanneryttarna

SV: tack så mycket :D

ja du får skicka in en failbild på någon annan men du får bara skicka in en bild!

2012-01-30 // 18:01:20
Hemsida: http://tanneryttarna.blogg.se/
Stina Björklund - ska bli sveriges största hästblogg

Vad fina bilder :D

2012-01-30 // 18:47:43
Hemsida: http://stinabjorklund.blogg.se/
Moa

Jag har en tävling på min blogg och det skulle vara kul om du var med i den. Inlägget heter Tävlingen!

2012-01-30 // 19:07:57
Hemsida: http://fmfheart.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan

<" />
Om mig
Helluu, Frida Rydbjer här! Tjej, född 1998 och tycker om det mesta. Bloggar ca en gång i månaden och orkar ej byta header/design, så ni får stå ut med dessa gamla bilder! Puss o kram
Senaste inläggen