Vibymuppen.blogg.se - Mina mål 2012

2012-07-30 • 16:30:00 / Allmänt / Kommentarer (1)
Hoppning : Just nu ligger jag på LC/LB nivå och har samlat på mig väldigt många placeringar i LC men LB har vi just nu nyss börjat med, en kanon runda dubbelnolla och inte långt från placering . Vi tränar just nu upp till ungefär reg. LA så tränaren har satt målet LA iår och hon käns faktiskt redo för det i höst, LB är ingeting för henne , hon hoppar det lätt som en plätt. Det ända vi ska träna lite extra på är avstånd och kommenationer, hon blir lite osäker och lägger in något plutt språng och ett helt så ska träna mycket på fin liret så att vi får till det bra och sen är LA dags för oss. I framtiden är också fälttävlan inplanerat, men dock inte bara det utan mest dressyr och hoppning men kan vara kul att variera tävlingarna lite. Både tränaren och många andra säger att hon har en riktigt kapacitet och kommer kunna nå det högre klasserna lätt .
 
 
Dressyr : Än så länge har vi fått kanon resultat på pay and ride:er men i höst när hon hittar en stadigare form så ska vi starta massor av dressyr tävlingar, tränaren säger att när hon hittar en stadig form så är LA/FEI  dags hon tycker att Zilda har en riktigt kapacitet och till och med en Granprix ryttare säger att vi kan gå hur långt som helst så vi tränar ca 1-2 gånger i veckan och satsar verkligen allt på dressyren. Men ihöst ska jag starta KM och lite Lokalt LC sen går vi uppåt precis som i hoppningen.
 
 
// Emma - http://vibymuppen.blogg.se
 
 
Kommentarer
Frida och Bella

Hej Hej!!!

Vi undrar ifall vi skulle kunna få gästblogga på din blogg.
Eller du kanske vill gästblogga på våran blogg?

Svar: Ja, självklart får ni göra det! Ett inlägg kan ni få göra tillsammans:D skicka det till f-r98@hotmail.com
Frida

2012-07-30 // 20:03:25
Hemsida: http://fridabella.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan

<" />
Om mig
Helluu, Frida Rydbjer här! Tjej, född 1998 och tycker om det mesta. Bloggar ca en gång i månaden och orkar ej byta header/design, så ni får stå ut med dessa gamla bilder! Puss o kram
Senaste inläggen