#Packar

2013-03-22 • 21:56:44 / Allmänt / Kommentarer (0)
Godkväll! Fredag idag och början på påsklov, hur skönt är inte det?! Skolan idag var helt okej, efter det drog jag upp på stan och mötte upp Julia. Vi åt på labba och hade det myspys. Nu på kvällen har jag packat, började idag och det var kanske inte jättesmart och jag är inte den bästa på att packa, det är ju så himla svårt att bestämma sig för vad som ska med! men jag klämde iallfall ihop väskan. Har även klämt in lite my med familjen med en ben & Jerry. 
 
Imorgon, för er som missat, åker jag till Portugal! Ska blir riktigt skönt att komma bort från kylan, även om det inte är jättevarmt där nu, så är det ju betydligt varmare än här, i kalla Sverige... Nu tänkte jag kolla på Vampire Diaries och packa lite till. Åker inte förns vid lunch imorgon ändå så det är lugnt. Ha det super, slänger in ett inlägg imorgon också. Hejdå!
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan

<" />
Om mig
Helluu, Frida Rydbjer här! Tjej, född 1998 och tycker om det mesta. Bloggar ca en gång i månaden och orkar ej byta header/design, så ni får stå ut med dessa gamla bilder! Puss o kram
Senaste inläggen